etorebka.pl - część IX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 21:52   #1771
amei
Raczkowanie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że emilia wróci, wracała już kilka razy. też wysłałam do nich wiadomośc z pytaniem czy wróci, jak mi coś odpiszą to dam znac tu na wątku
jednak jeśli podoba ci się Ana to bierz, bo jest już dłuuugo i podejrzewam, że może wkrotce zniknąc, skoro pojawiła się w nowym kolorze, a w czarnym już zniknęła
czasem jakieś modele wracają ze zwrotów, ale najczęściej na krótko, bo to pojedyńcze egzemplarze.

mhm ok super daj znac jak mnie odp zrobię to samo...kurcze no to teraz mam naprawde dylemat a torebki znikaja faktycznie w mgnieniu oka...:P w tym tyg widzialam czarna E i o ile sie nie myle jej tez juz nie ma...
amei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 21:54   #1772
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amei Pokaż wiadomość
mhm ok super daj znac jak mnie odp zrobię to samo...kurcze no to teraz mam naprawde dylemat a torebki znikaja faktycznie w mgnieniu oka...:P w tym tyg widzialam czarna E i o ile sie nie myle jej tez juz nie ma...
torebki znikają, bo to już stare kolekcje, albo modele, które są już długo w ofercie...
mam nadzieję, że Emilia jednak wróci, bo strasznie chcę czarną ale pewnie na maila odpiszą, że na razie nie są w stanie nic powiedziec
ale jak coś, to wg mnie Ana to bardzo dobry, sama mam szarą i sobie ją chwalę

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 22:01   #1773
amei
Raczkowanie

Cytat:
torebki znikają, bo to już stare kolekcje, albo modele, które są już długo w ofercie...
mam nadzieję, że Emilia jednak wróci, bo strasznie chcę czarną ale pewnie na maila odpiszą, że na razie nie są w stanie nic powiedziec
ale jak coś, to wg mnie Ana to bardzo dobry, sama mam szarą i sobie ją chwalę
hehe kusisz na poczatku bylam za Ana ale potem napatrzylam sie na emilke:P i stad moj problem
popatrz na allegro są, wiem ze drozsze ale moze nie az tyle?

http://www.allegro.pl/item1058258520...s_wysylka.html
amei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 22:02   #1774
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
wrzuc zdjęcia jak już przyjdzie
sama się na nią czaiłam, ale jak na razie mało jest o niej opinii, przez co bałam się rozczarowania i późniejszego latania ze zwrotami
Jasne, na pewno zrobię
Ja właśnie zasięgnęłam opinii i po obejrzeniu kilku dodatkowych zdjęć upewniłam się w tym, że jest warta zakupu
Czytałam opinie dziewczyn po jej pojawieniu się i wstawieniu zdjęć na wizażu, że łańcuszek jest beznadziejny, chociaż mnie on osobiście aż tak nie razi - bardziej nie podobał mi się ten w Zarowej więc może nie będzie tak źle
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 22:17   #1775
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amei Pokaż wiadomość
hehe kusisz na poczatku bylam za Ana ale potem napatrzylam sie na emilke:P i stad moj problem
popatrz na allegro są, wiem ze drozsze ale moze nie az tyle?

http://www.allegro.pl/item1058258520...s_wysylka.html
Na all zawsze jest przebitka, ale w tym przypadku, nie aż tak duża. Z drugiej strony to jednak, zawsze kilka złotych na inną torebkę
Emilie miałam długo, ale szara mi się znudziła, no i zbyt wiele widziałam ich w Krakowie w tym kolorze, dlatego wolałabym czarną za to Ana jest bardziej klasyczna i uniwersalna, więc tak naprawdę zależy czego szukasz poza tym w tym momencie nie jest taka droga, swoją kupiłam gdy jeszcze kosztowała 89

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-05-30, 22:20   #1776
201710160952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić, że właśnie zrobiłam przelew za jednej z mniej popularnych modeli - czarną Lizzy Mam jednak nadzieję, że ja będę z niej zadowolona Pojawił się na Allegro jej pierwowzór z Zary, ale cena 199 zł za używaną torebkę mnie odstraszyła i zdecydowałam się na zakup tej Miałam właśnie ochotę na taką dziewczęcą, niedużą torebkę z kokardką a wydaje mi się, że na Haddi jestem już za stara
Koniecznie wklej zdjęcia.
Lizzy od dawna mi się podoba i mam zamiar kupić jak tylko mi się jakiś większy rabacik nazbiera. Tak więc pięknie prosze, pomóżcie mi w zakupie Lizzy używając mojego kodu. Oststanie etorebkowe zakupy mnie kompletnie pozbawiły kasy.

dor1kaaaa- naszczęście torby doszły, nawet wklejałam zdjecia. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję.

Edytowane przez 201710160952
Czas edycji: 2010-05-30 o 22:23
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 22:34   #1777
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka05 Pokaż wiadomość
Koniecznie wklej zdjęcia.
Lizzy od dawna mi się podoba i mam zamiar kupić jak tylko mi się jakiś większy rabacik nazbiera. Tak więc pięknie prosze, pomóżcie mi w zakupie Lizzy używając mojego kodu. Oststanie etorebkowe zakupy mnie kompletnie pozbawiły kasy.
Wkleję na pewno, torebki spodziewam się we wtorek więc wtedy też będą zdjęcia Mam nadzieję, że kurier tym razem spisze się lepiej i nie przyjedzie dopiero o 16-17 jak ostatnim razeem
Stary 2010-05-30, 22:41   #1778
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleję na pewno, torebki spodziewam się we wtorek więc wtedy też będą zdjęcia Mam nadzieję, że kurier tym razem spisze się lepiej i nie przyjedzie dopiero o 16-17 jak ostatnim razeem
akurat na Dzień Dziecka

Stary 2010-05-30, 23:08   #1779
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
akurat na Dzień Dziecka
Nawet o tym nie pomyślałam Ale prezent jak znalazł
Stary 2010-05-30, 23:31   #1780
annjot
BAN stały

Chyba z okazji dnia dziecka skuszę się na szarą Anę, ale ten granat też mnie kusi
grggrrg!
annjot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 23:33   #1781
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszłam się pochwalić, że właśnie zrobiłam przelew za jednej z mniej popularnych modeli - czarną Lizzy Mam jednak nadzieję, że ja będę z niej zadowolona Pojawił się na Allegro jej pierwowzór z Zary, ale cena 199 zł za używaną torebkę mnie odstraszyła i zdecydowałam się na zakup tej Miałam właśnie ochotę na taką dziewczęcą, niedużą torebkę z kokardką a wydaje mi się, że na Haddi jestem już za stara

ooo kupiłaś Lizzy .- fajnie .. słyszałam, że jesteś bardzo wymagająca co do torebek, więc liczę na to, że rozwiejesz moje wątpliwości .
Mnie właśnie najbardziej odpycha ten łańcuszek chociaż z drugiej strony ta torebka to taka bardziej do ręki jak dla mnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 23:42   #1782
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ooo kupiłaś Lizzy .- fajnie .. słyszałam, że jesteś bardzo wymagająca co do torebek, więc liczę na to, że rozwiejesz moje wątpliwości .
Mnie właśnie najbardziej odpycha ten łańcuszek chociaż z drugiej strony ta torebka to taka bardziej do ręki jak dla mnie
Widzę, że nic się tutaj nie ukryje , ale to fakt, że zwracam dużą uwagę na wykończenie torebek Obiecuję, że postaram się być w miarę obiektywna w swojej ocenie
Co do łańcuszka, to trudno mi się wypowiadać, póki nie widziałam go na żywo, ale mnie osobiście nie przeszkadza aż tak, że jest dosyć delikatny i jasny srebrny - w pierwowzorze z Zary łańcuszek też był cieniutki i delikatny i jakoś nikomu to nie przeszkadzało (moim zdaniem miał za to brzydszy kolor i mniej praktyczną długość ), a srebrne wykończenie też bardzo lubię i dla mnie to akurat duży plus tej torebki Większość modeli z etorebki dyskwalifikuje w moim przypadku właśnie wykończenie w kolorze starego złota, którego nie cierpię
Stary 2010-05-30, 23:44   #1783
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Boże, jak Ty w wieku lat 20 (tyle masz wpisane) jesteś na Haddi za stara, to ja powinnam mieć z automatu zablokowaną opcję jej kupienia. no ale cóż, cieszę się jednak, że etorebka dyskryminacji ze względu na wiek, nie prowadzi, bo Haddi bardzo lubię i noszę bardzo, bardzo, bardzo często właściwie do wszystkiego

Cytat:
Napisane przez annjot Pokaż wiadomość
Chyba z okazji dnia dziecka skuszę się na szarą Anę, ale ten granat też mnie kusi
grggrrg!
Zależy, jakich kolorów masz więcej. Możesz wziąć obie i nosić razem, szary z granatem wygląda świetnie
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 23:50   #1784
annjot
BAN stały

Kochane.. przepraszam, że może się powtórzę. Ale w galerii do jakiegoś zdjęcia przeczytałam o wyjmowaniu nitki z Any? Mógłby ktoś nakreślić w którym miejscy?

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Mam czarną emilkę, a z tego co poczytałam to ten granat jest dosc ciemny wiec zdecydowałam sie na szara

Rodzinka mizensy się powiększa.
Flavia, Emilka, Ana

teraz już wiem czemu mój chłopak śmieje się ze mnie twierdząc ze traktuje torebki jak dzieci !
Stary 2010-05-30, 23:54   #1785
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć, wstawiam Wam zdjęcia dzisiejszej Haddi , zaległej czarnej Emilki i primarkowej Chanelki
No to miłego oglądania i lecę nadrabiać te kilka stron
śliczna rodzinka ja tez taką chcę mieć wiec zachęcam do korzystania z mojego skromnego kodu

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 00:03   #1786
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Mój Boże, jak Ty w wieku lat 20 (tyle masz wpisane) jesteś na Haddi za stara, to ja powinnam mieć z automatu zablokowaną opcję jej kupienia. no ale cóż, cieszę się jednak, że etorebka dyskryminacji ze względu na wiek, nie prowadzi, bo Haddi bardzo lubię i noszę bardzo, bardzo, bardzo często właściwie do wszystkiego
Zgadza się Wcale nie uważam, że nie nadaje się dla osób powyżej pewnego wieku, po prostu do mnie ona nie do końca przemawia, czułabym się z nią znowu jak mała dziewczynka, chociaż przyznaję, że jest urocza
Stary 2010-05-31, 00:17   #1787
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez annjot Pokaż wiadomość
Kochane.. przepraszam, że może się powtórzę. Ale w galerii do jakiegoś zdjęcia przeczytałam o wyjmowaniu nitki z Any? Mógłby ktoś nakreślić w którym miejscy?

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Mam czarną emilkę, a z tego co poczytałam to ten granat jest dosc ciemny wiec zdecydowałam sie na szara

Rodzinka mizensy się powiększa.
Flavia, Emilka, Ana

teraz już wiem czemu mój chłopak śmieje się ze mnie twierdząc ze traktuje torebki jak dzieci !
Na środku, łącząca te fałdki. Wyjęłam z zielonej i z granatowej również, bo mnie draznila.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 00:24   #1788
harajuku-fish
Zakorzenienie

Ja chyba nigdy nie nadrobię tego czytania...ehhh

Cytat:
Napisane przez tiga27 Pokaż wiadomość
HEJ dziewczyny szperałam sobie po Allegro i chciałabym poznać Waszą opinię co o niej sądzicie:
Mi się podoba
kolorek ma bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Tak, czerwona jest piękna, mimo że jestem wrogiem Emilek
a dlaczego jesteś wrogiem emilek? co one Ci zrobiły

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Mnie się ona podobała póki nie zobaczyłam jak jest wielka Podoba mi się prawie identyczna z new look i oczywiście pierwowzór mulberry
Ech dziewczyny coś mnie złapało Jakieś wredne przeziębienie. Musiałam się zwolnić z wykładów dziś wytrzymałam 3 godziny i koniec. gdyby nie ta super klima w sali to może bym wytrzymała, nie cierpię jej Odechciewa mi się chodzić na wykłady przez to. Nawet latem muszę brać bluzę albo gruby sweter bo tak jest zimno

Już bym chciała kupić imogene, może jak ją przecenią szybciej to kupię przed sierpniem Szkoda, że nie ma już czarnej any bo naszła mnie ochota na nią. Może jeszcze wezmę granatową

Idę do wyrka mam nadzieję, że mi przejdzie szybko
biedulka zdrówka życzę-jak to w jakiejś reklamie było: szkoda czasu na choroby
jakbym miała kupować teraz torebkę to brałabym imogene z każdym dniem jak na nią patrzę to podoba mi się coraz bardziej

Cytat:
oby, pogoda coraz lepsza, nie wolno chorować

mi się marzy Imogena i jeśli nie wróci emilka to ją wezmę, razem z Alice, ale to dopiero w lipcu
coraz lepsza? kurde u mnie dzisiaj tak lało, że na zakupy dwa razy robiłam podejście-co już chciałam na autobus wyjść to ściana deszczu....i te drzmoty nie cierpię burzy :placze:

Cytat:
to czekamy z niecierpliwością na relację

Musze się pochwalić małym torebkowym sukcesem-miałam ten kod z housa na -50% i podobała mi się taka jedna torebeczka...na łańcuszku, beżowa-no super. po tej zniżce miałabym ją za 30 zł....i się powstrzymałam JA nie kupiłam po raz kolejny torebki jak tak dalej pójdzie to do końca sierpnia wytrzymam bez problemu....
żebym to jeszcze tak z kosmetykami miała nie kupienie sobie torebki odbiłam sobie w rosmannie

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 00:32   #1789
annjot
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Na środku, łącząca te fałdki. Wyjęłam z zielonej i z granatowej również, bo mnie draznila.
Ahhh.. już wiem, dziekuję!

Dobranoc!
Stary 2010-05-31, 08:43   #1790
dodeczka84
Zakorzenienie

Dzień dobry jestem dziś pierwsza na forum? Pobudka
Hmm, jutro dzień dziecka, już w sobotę dostaliśmy z tż prezentowe zasilenie portfela od teściowej ;-) w dodatku powiedziała, że nam zasponsoruje obrączki, więc może skusić się na torebkę z tej okazji ?
A jeśli tak, to albo Tolla albo Simonka (???)

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaa87 Pokaż wiadomość
Ja osobiście polecam farby duluxa są trwałe, kolor nie płowieje. W swoim pokoju mam jedną ścianę pomalowaną "gejszą", a resztę jakimś brzoskwiniowym odcieniem. Kiedyś miałam pomalowane "karmazynowym przypływem", który był ciemniejszy.
My też na Gejszę zwróciliśmy uwagę. W małym pokoju mamy Morelowy Mus, jak dobrze pamiętam.

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-05-31 o 08:37
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 09:09   #1791
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
oby, pogoda coraz lepsza, nie wolno chorować

mi się marzy Imogena i jeśli nie wróci emilka to ją wezmę, razem z Alice, ale to dopiero w lipcu
no chorą biją nie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Życzę zdrówka też nie cierpię klimy W zeszłym roku miałam zapalenie mięśnia przez klimatyzator w biurze ... brrrr.... leczenie było straszne
Jak mogę to unikam, ale są sytuacje nieuniknione i wtedy trzeba jakoś się przemęczyć ... Tylko niestety często kosztem zdrowia

Ana granatowa jest nawet ciekawsza niż czarna, po ostatnich zdjęciach bardzo mi się podoba
Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

dużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
J

biedulka zdrówka życzę-jak to w jakiejś reklamie było: szkoda czasu na choroby
jakbym miała kupować teraz torebkę to brałabym imogene z każdym dniem jak na nią patrzę to podoba mi się coraz bardziej

Musze się pochwalić małym torebkowym sukcesem-miałam ten kod z housa na -50% i podobała mi się taka jedna torebeczka...na łańcuszku, beżowa-no super. po tej zniżce miałabym ją za 30 zł....i się powstrzymałam JA nie kupiłam po raz kolejny torebki jak tak dalej pójdzie to do końca sierpnia wytrzymam bez problemu....
żebym to jeszcze tak z kosmetykami miała nie kupienie sobie torebki odbiłam sobie w rosmannie
Z jednego nałogu w drugi

Chyba jednak nie przejdzie mi szybko, dziś do zestawu doszedł katar

Cytat:
Napisane przez KoalaFromCambodia Pokaż wiadomość
Możesz zalinkować do tej z new looka? Nie widziałam ostatnio nic takiego w renomie a fajna jest.

No i trzymaj się! ja też niedawno byłam przeziębiona, ale to przez tą paskudną pogodę.
Z new look widziałam u super_karo wklejała zdjęcia na zakupowym. Chyba na jej blogu też jest.

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-05-31 o 09:18
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:07   #1792
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Wklej, wklej
Ja też o niej myślę intensywnie zastanawiam się nad nią, albo nad czarną kopertówką Linea z Raramodo - która niestety się jeszcze nie pojawiła
Na którąś z nich się zdecyduję
Stary 2010-05-31, 10:12   #1793
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Wklej, wklej
Ja też o niej myślę intensywnie zastanawiam się nad nią, albo nad czarną kopertówką Linea z Raramodo - która niestety się jeszcze nie pojawiła
Na którąś z nich się zdecyduję
mogliby ją ją jeszcze bardziej przecenić

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:25   #1794
karolag22
Zadomowienie

Kurier dzwonil Ma byc 10-11
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:29   #1795
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
mogliby ją ją jeszcze bardziej przecenić
Oj, mogliby
Stary 2010-05-31, 10:33   #1796
karolag22
Zadomowienie

Mam moja Alice
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:38   #1797
losek78
Zakorzenienie

no i stracilam nadzieje - dostalam odpowiedz od pana Krzysztofa ze torebka lenka niestety nie bedzie dostepna w innych kolorach
Stary 2010-05-31, 10:38   #1798
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Mam moja Alice
I jak wrażenia?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:41   #1799
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Mam moja Alice
kawową?
Stary 2010-05-31, 10:41   #1800
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam moja Alice
Gratulacje
fajny ten kurier u Ciebie jeździ - strasznie wcześnie Ci przywiózł torebkę

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości