|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
|
|
#2462 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Cytat:
Cytat:
a jak wymyśliła coś na poczekaniu to potem wg. jej konspektu pracowała nauczycielka twierdząc, że ona jako stażystka niech zdobywa wiedzę przyglądając się Corii okruszku Ty rzeczywiście głodówka w Twoim przypadku jest niewskazanaKliwia cieszy taki niespodziewany zastrzyk gotówki, prawda ?
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:24 |
||
|
|
|
#2463 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
corri moze kisiel sobie zrob? jest cieply i sycacy. nie owienin za bardzo podraznic zoladka.
ania cieszy cieszy, ale ten byl bardzo wyczekiwany
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-05-31 o 11:30 |
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak im się coś nie podoba, to oni mają problem, nie ja ![]() Mam tylko jedno życie i zamiar robić to, czego naprawde chcę, a nie według utartych schematów czy uśrednionych zachowań ![]() Jak mi z tymi typowo społecznymi zachowaniami po drodze, to ok Jak nie po drodze - to i tak zrobię po swojemu ![]() Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:52 |
|||
|
|
|
#2466 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A może być ten taki słodki kubek do zalania wrzątkiem tylko?
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
czesc slonca
![]() Nie mam za bardzo czasu nadrabiac bo zaraz musze leciec do pracy... mam teraz 2 zmiany i jestem przemeczona bo w sobote mialam fulla w hotelu, oczywiscie bylam sama i musialam ich wszystkich zameldowac i w ogole masakra... wczoraj juz w miare spokoj byl ale i tak jakas taka zmeczona jestem... a tu dzis tez bedzie masakra bo na dzis jest tez w pigule przyjazdow... ale na szczescie mam zmiane z kolezanka wiec moze przezyjemy ![]() Moj tzcik dzisiaj pojechal na pogrzeb kogos z rodziny jego taty no ale ja nie moglam bo musze isc do pracy... Emilia i Aniaaa gratuluje pracy na pewno sobie poradzicie
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
małe w sensie szczuplutkie ![]() ja bym chętnie oddała parę swoich kg ![]() Cytat:
"goroący kubek" ma kawałki owoców więc może lepiej taki zwykły do zrobienia samemu, bo nie wiadomo jak żołądek zareaguje ja ostatnio jak robiłam przegląd spodni w jednych znalazłam 50 zł
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:40 |
||
|
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiecie co.. zrobilam obiad nastawilam pranie nalalam sobie farby i domalowuje w niektorych miejscach i co... i wchodzi maz
i mowi ja wiedzialaem hahahaha niemozna cie samej zostawic a prosilem i wywod... mowil ze sie domyslal ze bede szalec wiec zostawil chlopakow samych i przyjechal mi pomoc.. wiec szybko poszlo i malowanie oficjalnie zakonczone w niektorych miejscach trzeba tylko umyc i dodatkami sie zajac.![]() ![]() ![]() ja slyszalam ze z prespektywy czasu mamy rodzace mowia ze bol zeba gorszy jest od porodu szczegolnie jak ci znieczulenie po kanalowym schodzi ![]() Cytat:
poslucham sie ![]() Cytat:
![]() w drogeriach mozna kupic wszytko no ale jak juz to moze idz do fryzjera... aniuuuuuuuuuuuuu przyszla plytka DZIEKUJEEEEE
|
|
|
#2470 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale takie małe i takie kruche, jak ja to chyba juz tylko za szybkę, bo jeszcze się rozsypie Ja bym bardzo chętnie przyjęła Twoje zbędne parę kilo ![]() Jakby mi sie tak przydało znaleźć w spodniach albo gdzie indziej jakąś gotówkę
|
|
#2471 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie po weekendzie - całe szczęscie w tym tyg tylko 3 dni pracy
Cytat:
O dziwo TZ wczoraj też coś wzięło - mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa Słodka jest - coraz częściej myślę o córeczce, bo do tej pory to dwóch chłopaków chcieliśmy Ale chcieć to jedno a co będzie to drugie...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
taki mam zapier............. ze nawet nie mam kiedy taczki naładować ![]() my wczoraj bylismy na obiadku u moich rodzicow i od razu malzowinek pomierzył mamie kuchnie (foto) i mam prosbe do was jakie macie poropozycje na tapete? bylismy w praktikerze i obi wczoraj ale tak beznadziejne tam są.... mama nie chce takiej typowo kuchennej tapety tylko jakąs inną tylko eni wie jaką doradzcie coś plisssssssssssss bo mnie zamęczy u nas sie szykuje npowy wydatek maz musi kupic kosiarke czy raczej podkaszarke w sobote tyle kur..... nasadzic ze az sie wsciekłam pojechalismy pokosic a ja sie miałam zajac pokrzywami ktore sie t5ak rozrosły ze szok no i maz probował 2 godziny odpalic tesciow kosiarke wkoncu o 20 tym pieprznął i podjelismy decyzje ze kupujemy dla siebie nową Stihl FS 250 http://www.stihl.pl/isapi/default.as...90/FS+250.html a oni neich sie martwią ale zaznaczyłam ze jak ja zobaczy w czyichkolwiek rękach to bedzie zadyma!!!! aniuuuu gratuluje stażu ![]() martuch ciesze sie ogromnie ze dotarła zrobiłam awanture mojemy listonoszowi bo sie okazało ze on to w aucie woził a nie zaniósl do wysylkiniby robi mi przysługe ze zabiera polecone z firmy za free ale jak juz zebiera toniech wysyła nie mam racji? iwka dokarmiłam wczoraj stefka dwiema muchami i sie pokazali dwa nowe dzbanki ![]() monarika miałam trwałą ale tak wlasnie baran wyszedł a mialy byc loki ale to było z 10 lat temu
|
|
#2475 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos Twojej rehabilitacji- mnie też zaczęła boleć ręka- lewa. Jak ruszam kciukiem, to mnie boli. Czuję się, jakby mi ta jakaś kość przeskoczyła Jeszcze nosze na rękach małego i nie służy to tej ręce. Chyba też się będę musiała wybrać do lekarza.Cytat:
Szczególnie zaśmiewam się do łez, jak widzę złość małego, gdy mu pierś z usteczek wypadnie U nas byli ostatnio znajomi i kumpel się smiał, że on nie lubi takich małych dzieci, bo są brzydkie, ale, jak sam stwierdził, Miłoszek go zachwycił ![]() Aniu, ja Ci jeszcze nie pogratulowałam pracy! Ogromnie gratuluję Trzymam kciuki, żeby Ci się tam wiodło jak najlepiej ![]() Cytat:
Im bliżej porodu, tym większe problemy miałam z zapaleniami niestety... Po porodzie jak ręką odjął ![]() Kilka dni, ale jak najbardziej zasłużony odpoczynek Inne powietrze, inne otoczenie itd. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W liceum zaczęłam zapuszczać grzywkę i się jej pozbyłam na parę ładnych lat. Fryzjerka namawiała mnie do powrotu do niej i w końcu po ślubie się zgodziłam Czuję się w niej o wiele lepiej Cytat:
![]() Moi teściowie też mają alarm w domu i kiedyś ochrona zgarnęła babcię TŻa, bo ta weszła do domu pod nieobecność teściów, a nie miała hasła, żeby wyłączyć alarm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
Też mi się wydaje, że to dziwny zbieg okoliczności i pewnie się zaraziłam
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Z poniedziałku trochę pracy na mnie czekało, więc dopiero teraz się pojawiam. Cori, jak miło Cię zobaczyć "szczupaczku"
|
|
#2478 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
tylko ja Cię proszę, byle nie "chudzinko" - na co dzień to od mamy słyszę
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBA to teraz masz kolejny powod radosci ze odchodzisz
nie bedzie takiego zajobu...anika no tak powinien wyslac... a co do tapety to pomysle;DRybulka a mi sie coraz bardziej wkreca "wicie gniazgdka" coraz wiecej chce zrobic kupic i na juz zeby juz bylo ![]() no i dzis jak sie kapalam to poznalam kolejny urok 3 trymestru.... mialam klopot z miejscem w wannie ani sie obrocic ani nic bo mi brzuch przeszkadzal bo nie mogalm do konca nog zgiac...
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, jak tam po łikendzie?
Ja byłam w sobotę na Targach Spa, potem na zakupach. Kolejna paletka cieni z Inglota zamieszkała w kuferku ![]() A wczoraj co się zbieraliśmy na spacer to burza przychodziła. I w końcu oglądaliśmy dwa fajne filmy
|
#2481 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i ciesze się, że posłuchasz mojej rady co do niestresowania się ![]() GRZECZNA DZIEWCZYNKA Cytat:
![]() Cytat:
tak piszecie i piszecie o tych muchołówkach i się zastanawiam czy też nie kupić, ale strach póki co bierze górę Cytat:
![]()
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, zapomniałam Wam powiedzieć. Gdybyście chciały się przyłączyć - jutro organizowany jest na FB Dzień Sukienki
![]() Maczam w tym palce ![]() Profil KOBIETY NOWOCZESNE i tam musicie znaleźć wydarzenie Kobieta nowoczesna w sukience. Gdybyście miały ochotę się przyłączyć to zapraszam
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem zaczęłam wpadać w panikę, że przecież" nie zdążę ze wszystkim" ![]() Taaaaa i właśnie z tego powodu się cieszę, że mam prysznic ![]() Cytat:
Od czegoś trzeba zacząć Wzorowo się spiszesz i wezmą Cię jak nic ![]() Teraz babcia ma już swoje hasło, ale i tak się ostatnio okazało, że go nie pamięta O mały włos byłaby powtórka z rozrywki
|
||
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
aniaaa84 bo my babki takie jestemy
ale mi sie to wkreca teraz jeszcze bardziej bo boje sie ze wlasnie niezdaze ze wszytkim Rybulka no bo prysznic jest fajny ale nie ma to jak polezenie w wannie;D dlatego jestem za opcja 2w1 ![]() ![]() kurde powiedz mi kiedy Ty spakowalas torbe do szpitala bo ja juz zaczynam panikowac niby to 28/29 tydzien i mam jeszcze 2,5 miesiaca ale powoli sie wkrecam w lipcu jak sie spakuje to bedzie ok prawda? mam wziac na wstrzymanie.. i jak w lipcu zaczne urzadzac pokoj tzn wstawimy lozeczko kupimy wozek bedziemy kompleowac reszte wyprawki wyprasuje ciuszki wypiore itd to te 1/5 miesiaca mi starczy? nakrzycz na mnie ze w lipcu wystarczy? bo juz mnie stres zaczyna powoli dosiegac
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
nigella podala wlasnie salatke z arbuza z feta i oliwkami i czerwona cebula , o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zjadlabym cos
|
|
|
|
#2486 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
od razu mi gorzej z żołądkiem, po samym opisie
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Corii nie wiem czy jadalne i nei chce wiedziec
![]() szkoda mi tylko tego arbuza ktorego tam wkroila, bo takiego slodziutkiego i soczystego to bym wciagnela ![]() Kto mnie dzis na oabid zaprosi? |
|
|
|
#2488 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja Cię ne zaproszę, dzisiaj mam dietę i sam ryż na obiad
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż pomaga przyjacielowi w przeprowadzce a ja zostaję dłużej w pracy.
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
jutro to juz sobie sama ugotuje, ale dzis nie mam jeszcze podlaczonej kuchenki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

rzeczywiście głodówka w Twoim przypadku jest niewskazana

a zęby? 

Jeszcze nosze na rękach małego i nie służy to tej ręce. Chyba też się będę musiała wybrać do lekarza.
Ogromnie gratuluję 
od razu mi gorzej z żołądkiem, po samym opisie
ktorego tam wkroila, bo takiego slodziutkiego i soczystego to bym wciagnela