Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 10:19   #2461
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Każdy ma inny próg - jak juz wspominałam

Ale to jest chorzowskie zoo chociaż, pewno te polskie ogrody sa do siebie podobne
w Płocku jest ładnie położone na wysokiej, zalesionej skarpie nad Wisłą
Stary 2010-05-31, 10:23   #2462
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
mój bliski kuzyn przejął po żonie - bo jego nazwisko z gór w naszych stronach brzmiało śmiesznie i nie chcieli, zeby dzieci były w szkole przezywane
Tak więc od dziecka mam przykład, że nie ma musu, żeby to dziewczyna zmieniała nazwisko

mrr, a ja lubię robić na przekór
Wiem Maja, że nie ma przymusu i ja też lubię być "inna" niż wszyscy, ale niestety nasze społeczeństwo jest tak nietolerancyjne, że każde odstępstwo od normy to wg. niektórych karygodne wykroczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
U nasz też wczoraj burza przeszła ale jakoś szybko poszła
biedactwo
Niby nie pracuję w przedszkolu ale jak to jest Twój pierwszy dzień to wydaje mi się, że i tak bardziej będziesz stał i obserwowała, niż od razu zostawią z Tobą samą dzieci, więc raczej idź na luzaka i obserwuj

Mąż siostry mojego męża () też przejął po niej nazwisko, bo miał takie nie za ciekawe i jakoś też nic się nie stało a w związku z tym, że siostra męża ma tak samo jak ja na imię i została przy swoim nazwisku a ja przyjęłam nazwisko męża więc są 2 Moniki K. w rodzinie Dobrze, że chociaż mieszkają w innej miejscowości bo to by były jaja...i tak czasami przychodzi listonosz z listem do mnie od np. firm czy urzędu z którym ja nie mam nic wspólnego i okazuje się, że szwagierka nie zdążyła wszędzie zmienić adresu zamieszkania po wyprowadzce

Z tym alarmem to też kurcze czasami miałam w domu zamot...nie mamy w domu alarmu ale moja mama pracuje na poczcie i tam mają i czasami też dzwonią do niej w środku nocy ochrona tego alarmu i mówi, że alarm się włączył i czy mogłaby pojechać zobaczyć co się stało bo im się niechce jechać 60 km a ten alarm to jest taki czuły, że coś strasznego...kiedyś się włączył jak była taka potężna burza, albo raz mysz im weszła na pocztę i latała po podłodze to też się włączał
A co jest najlepsze ten alarm strasznie głośno wyje, my mieszkamy jakieś 3 km od poczty to nie słychać ale poczta jest w budynku ośrodka zdrowia i nad ośrodkiem są mieszkania Ci ludzie to tam muszą mieć sajgon jak się włączy w środku nocy
Monarika wiem, że z dziećmi mnie zaraz nie zostawią, chodziło mi bardziej o przygotowanie ze strony merytorycznej...nigdy nie wiadomo na kogo się trafi, choć ta Pani dyr. na moje oko kobieta do rany przyłóż, ale moja koleżanka na pierwszym dniu stażu dostała ochrzan, że jak to ona bez teczki z konspektami i pomysłami przyszła
a jak wymyśliła coś na poczekaniu to potem wg. jej konspektu pracowała nauczycielka twierdząc, że ona jako stażystka niech zdobywa wiedzę przyglądając się

Cytat:
Dziękuję - super!! W ciemnym też Ci jest ładnie
A niżej moje
Corii okruszku Ty rzeczywiście głodówka w Twoim przypadku jest niewskazana

Kliwia cieszy taki niespodziewany zastrzyk gotówki, prawda ?

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-31 o 10:24
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:27   #2463
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Corii okruszku Ty rzeczywiście głodówka w Twoim przypadku jest niewskazana
Ech, no ... udało mi się przez ostatni tydzień nabić sobie + 1 kg, to już poszło w kosmos

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:28   #2464
kliwia
Zakorzenienie

corri moze kisiel sobie zrob? jest cieply i sycacy. nie owienin za bardzo podraznic zoladka.

ania cieszy cieszy, ale ten byl bardzo wyczekiwany

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-05-31 o 10:30
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:32   #2465
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem Maja, że nie ma przymusu i ja też lubię być "inna" niż wszyscy, ale niestety nasze społeczeństwo jest tak nietolerancyjne, że każde odstępstwo od normy to wg. niektórych karygodne wykroczenie
a co mnie to?
Jak im się coś nie podoba, to oni mają problem, nie ja
Mam tylko jedno życie i zamiar robić to, czego naprawde chcę, a nie według utartych schematów czy uśrednionych zachowań
Jak mi z tymi typowo społecznymi zachowaniami po drodze, to ok Jak nie po drodze - to i tak zrobię po swojemu
Cytat:
Ech, no ... udało mi się przez ostatni tydzień nabić sobie + 1 kg, to już poszło w kosmos

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
corri moze kisiel sobie zrob? jest cieply i sycacy. nie owienin za bardzo podraznic zoladka.

oo, kisiel ok

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-31 o 10:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:34   #2466
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Akurat nie mam na podorędziu, potem będę musiała się jakoś zebrać i iść kupić.
A może być ten taki słodki kubek do zalania wrzątkiem tylko?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 10:38   #2467
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czesc slonca
Nie mam za bardzo czasu nadrabiac bo zaraz musze leciec do pracy... mam teraz 2 zmiany i jestem przemeczona bo w sobote mialam fulla w hotelu, oczywiscie bylam sama i musialam ich wszystkich zameldowac i w ogole masakra... wczoraj juz w miare spokoj byl ale i tak jakas taka zmeczona jestem... a tu dzis tez bedzie masakra bo na dzis jest tez w pigule przyjazdow... ale na szczescie mam zmiane z kolezanka wiec moze przezyjemy

Moj tzcik dzisiaj pojechal na pogrzeb kogos z rodziny jego taty no ale ja nie moglam bo musze isc do pracy...

Emilia i Aniaaa gratuluje pracy na pewno sobie poradzicie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:39   #2468
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Jak to mówią "małe jest piękne"
małe w sensie szczuplutkie
ja bym chętnie oddała parę swoich kg

Cytat:

Corii Kliwia ma rację co do kislu spróbuj
"goroący kubek" ma kawałki owoców więc może lepiej taki zwykły do zrobienia samemu, bo nie wiadomo jak żołądek zareaguje

ja ostatnio jak robiłam przegląd spodni w jednych znalazłam 50 zł rany ile było radości, często tak mam, że upycham kasę i potem się "cudownie" znajduje

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-31 o 10:40
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:40   #2469
martucha84
Zakorzenienie

wiecie co.. zrobilam obiad nastawilam pranie nalalam sobie farby i domalowuje w niektorych miejscach i co... i wchodzi maz i mowi ja wiedzialaem hahahaha niemozna cie samej zostawic a prosilem i wywod... mowil ze sie domyslal ze bede szalec wiec zostawil chlopakow samych i przyjechal mi pomoc.. wiec szybko poszlo i malowanie oficjalnie zakonczone w niektorych miejscach trzeba tylko umyc i dodatkami sie zajac.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a poród? a zęby?
ja slyszalam ze z prespektywy czasu mamy rodzace mowia ze bol zeba gorszy jest od porodu szczegolnie jak ci znieczulenie po kanalowym schodzi

Cytat:
Nic się nie stresuj żeby i Patryczka nie stresować pójdzie jak z płatka
a za rady dziękuję zastosuję się do nich
.
ok poslucham sie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanko...robiła sobie może któraś kiedyś trwałą?? Ja chcę sobie właśnie zrobić ale nie taką, żebym od razu miała barana na głowie tylko takie ładne delikatne loczki i właśnie nie wiem czy to się da zrobić czy są do tego takie wałki?? Może któraś taką miała ?
delikatne loczki to tylko na grubych walkach im mniejsze walki tym drobniejszy skret

w drogeriach mozna kupic wszytko no ale jak juz to moze idz do fryzjera...

aniuuuuuuuuuuuuu przyszla plytka DZIEKUJEEEEE
Stary 2010-05-31, 10:44   #2470
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jak to mówią "małe jest piękne"
małe w sensie szczuplutkie
ja bym chętnie oddała parę swoich kg

Corii Kliwia ma rację co do kislu spróbuj
"goroący kubek" ma kawałki owoców więc może lepiej taki zwykły do zrobienia samemu, bo nie wiadomo jak żołądek zareaguje

ja ostatnio jak robiłam przegląd spodni w jednych znalazłam 50 zł rany ile było radości, często tak mam, że upycham kasę i potem się "cudownie" znajduje
No to jak mąż wróci z pracy to pośle go do sklepu po kisiel, albo z nim podjadę

Ale takie małe i takie kruche, jak ja to chyba juz tylko za szybkę, bo jeszcze się rozsypie
Ja bym bardzo chętnie przyjęła Twoje zbędne parę kilo

Jakby mi sie tak przydało znaleźć w spodniach albo gdzie indziej jakąś gotówkę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 10:45   #2471
celi25
Rozeznanie

Witajcie po weekendzie - całe szczęscie w tym tyg tylko 3 dni pracy

Cytat:
Ledwo dziewczyny żyję ... w nocy miałam ostre zatrucie pokarmowe i myślałam, ze umrę z bólu
Teraz już lepiej, chociaż słaba jestem i pusto w żołądku...
Ja dzisiaj mam to samo, ale to chyba od papryki na śniadanie. Jadłam ją się się zastanawiałam czy mi nie zaszkodzi - zaszkodziło. Teraz siedzę i staram się wytrzymać do 15.
O dziwo TZ wczoraj też coś wzięło - mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
to jednak nie te same, ale podobne

to moja Jula z wczoraj
Słodka jest - coraz częściej myślę o córeczce, bo do tej pory to dwóch chłopaków chcieliśmy Ale chcieć to jedno a co będzie to drugie...

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 10:51   #2472
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie - całe szczęscie w tym tyg tylko 3 dni pracy
Jeszcze to do mnie nie dotarło . Ja tez mam wolny piątek .
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:57   #2473
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja dzisiaj mam to samo, ale to chyba od papryki na śniadanie. Jadłam ją się się zastanawiałam czy mi nie zaszkodzi - zaszkodziło. Teraz siedzę i staram się wytrzymać do 15.
O dziwo TZ wczoraj też coś wzięło - mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa
Czyli się męczysz ale jak tż wczoraj coś wzięło, to bardziej jednak prawdopodobne, że to żołądkówka a nie od papryki ....

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 11:02   #2474
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

taki mam zapier............. ze nawet nie mam kiedy taczki naładować

my wczoraj bylismy na obiadku u moich rodzicow i od razu malzowinek pomierzył mamie kuchnie (foto)

i mam prosbe do was jakie macie poropozycje na tapete?

bylismy w praktikerze i obi wczoraj ale tak beznadziejne tam są....

mama nie chce takiej typowo kuchennej tapety tylko jakąs inną tylko eni wie jaką
doradzcie coś plisssssssssssss bo mnie zamęczy

u nas sie szykuje npowy wydatek maz musi kupic kosiarke czy raczej podkaszarke
w sobote tyle kur..... nasadzic ze az sie wsciekłam

pojechalismy pokosic a ja sie miałam zajac pokrzywami ktore sie t5ak rozrosły ze szok

no i maz probował 2 godziny odpalic tesciow kosiarke
wkoncu o 20 tym pieprznął
i podjelismy decyzje ze kupujemy dla siebie nową Stihl FS 250
http://www.stihl.pl/isapi/default.as...90/FS+250.html
a oni neich sie martwią
ale zaznaczyłam ze jak ja zobaczy w czyichkolwiek rękach to bedzie zadyma!!!!

aniuuuu gratuluje stażu

martuch ciesze sie ogromnie ze dotarła zrobiłam awanture mojemy listonoszowi bo sie okazało ze on to w aucie woził a nie zaniósl do wysylki

niby robi mi przysługe ze zabiera polecone z firmy za free ale jak juz zebiera toniech wysyła

nie mam racji?

iwka dokarmiłam wczoraj stefka dwiema muchami i sie pokazali dwa nowe dzbanki

monarika miałam trwałą ale tak wlasnie baran wyszedł a mialy byc loki
ale to było z 10 lat temu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:07   #2475
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rybulko super, że z Miłoszkiem wszystko dobrze. Widziałam wasze zdjęcie na nk, slicznie wyglądacie

To widze, że nie tylko ja sie tak cieszyłam ze zmiany nazwiska hehe Tylko jeszcze podpisu (nie czytelnego) sobie nie wymysliłam. Ale nowego nazwiska za nic bym teraz nie zmieniła hehe

Do lekarza pójde, tylko niech mi się skonczy ta rehabilitacja. Mam nadzieje, ze dziś, bo ile to mozna chodzic??

Tez bym sobie gdzies wyjechała, tylko niech będzie troszkę cieplej i bez deszczu
A dziękuję- taką sobie małą sesję z Miłoszkiem urządziliśmy
A propos Twojej rehabilitacji- mnie też zaczęła boleć ręka- lewa. Jak ruszam kciukiem, to mnie boli. Czuję się, jakby mi ta jakaś kość przeskoczyła Jeszcze nosze na rękach małego i nie służy to tej ręce. Chyba też się będę musiała wybrać do lekarza.

Cytat:
(...)
Rybulko, ale Ty masz teraz wesoło w domku z Miłoszkiem
Widziałam kiedyś zdjęcia na forum - fajniusi męzcizna A wiesz, ja zazwyczaj dzieci nie chwalę, bo nie przepadam za nimi
Oj tak Szczególnie zaśmiewam się do łez, jak widzę złość małego, gdy mu pierś z usteczek wypadnie
U nas byli ostatnio znajomi i kumpel się smiał, że on nie lubi takich małych dzieci, bo są brzydkie, ale, jak sam stwierdził, Miłoszek go zachwycił

Aniu, ja Ci jeszcze nie pogratulowałam pracy! Ogromnie gratuluję Trzymam kciuki, żeby Ci się tam wiodło jak najlepiej

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
mam nadzieje ze niedlugo zobacze twoja fryzurke
jakos zawsze sie dziwnie stresuje wizytami u lekarza...a teraz mam dziwne wrazenie ze mimo iz bralam tabletki to to zapalenie nie zeszlo i znowu bede go leczyc.. ehss uroki bycia kobieta..
co co nazwiska to mi bylo trudniej mowic bo na codzien sie nie przedstawiam i jak rozmawialam z kims czy przez tel czy osobiscie to sie ciagle mylilam ale z podpisem poszlo latwo bo podobnie zaraz po slubie w pracy codziennie wypisywalam dziennik i inne papiery wiec szybko sie musialam nauczyc
a wyjazd to kilka dni ale odpoczneeee

(...)
Znam to Im bliżej porodu, tym większe problemy miałam z zapaleniami niestety... Po porodzie jak ręką odjął
Kilka dni, ale jak najbardziej zasłużony odpoczynek Inne powietrze, inne otoczenie itd.

Cytat:
Aniaaa, he he ja też chciałam przy swoim nazwisku zostać, ale nieoczekiwanie mój Tata pomysł storpedował Powiedział, ze co to, aktoraka jestem jakaś znana, żebym zostawiła własne nazwisko??
A ja myślałam, ze mu będzie miło, kiedy zechcę zostawić jego nazwisko, a tu taki afront (...)
Świetny tekst

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witamy i wybaczamy Tęskniłam bardzo
(...)

Cytat:
Ale porównując do zdjęć bez grzywki, to jesteś stworzona do jej noszenia
Ja też mam grzywkę od 2-3 miesięcy, a też się bałam, bo od małego do lieceum miałam grzywką a potem ją skasowałam, bo mi tak zbrzydła, no ale znowu wróciła, do niej po długich oporach i namysłach
U mnie dokładnie tak samo było z grzywką! W liceum zaczęłam zapuszczać grzywkę i się jej pozbyłam na parę ładnych lat. Fryzjerka namawiała mnie do powrotu do niej i w końcu po ślubie się zgodziłam Czuję się w niej o wiele lepiej

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
a w ogóle zapomniałam wam napisac
Mamy w domu alarm, mój tata włączył go na noc, ale zachciało mu sie pic, a woda w pokoju mu sie skonczyła. Wiec zgasił alarm (godzina była ok 1-2 w nocy) poszedł po wodę, wrócił, włączył alarm. A tu telefon mama odbiera a tu od alarmu ochrona dzwoni Co się dzieje, ze ktos włączył, zgasił, właczył alarm. Czy coś się stało?? A mama taka zdziwona mówi, że nie, tylko mąz poszedł, bo mu sie pic chciało rano miałam taką polewę z taty, że w Big Brother jest I Wielki Brat go wezwał

Moi teściowie też mają alarm w domu i kiedyś ochrona zgarnęła babcię TŻa, bo ta weszła do domu pod nieobecność teściów, a nie miała hasła, żeby wyłączyć alarm . Podobno była potem śmiertelnie obrażona

Cytat:
laski
wlasnie dostalismy zwrot za odwolany lot z powodu wybuchu wulkanu 225zł ufffff
sie przydadza bardzo
Dobra wiadomość

Cytat:
(...)
Chyba musze przeszukać spodnie, w których chodziłam przed ciążą
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:07   #2476
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Czyli się męczysz ale jak tż wczoraj coś wzięło, to bardziej jednak prawdopodobne, że to żołądkówka a nie od papryki ....
Też mi się wydaje, że to dziwny zbieg okoliczności i pewnie się zaraziłam

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:08   #2477
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam wszystkie Panie

Z poniedziałku trochę pracy na mnie czekało, więc dopiero teraz się pojawiam.

Cori, jak miło Cię zobaczyć "szczupaczku"

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:15   #2478
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Też mi się wydaje, że to dziwny zbieg okoliczności i pewnie się zaraziłam
No ja się zastanawiam, czy mnie tez jednak to nie dopadło, bo jakby to było zwykłe zatrucie, to zoładek by sie tak jeszcze nie buntował po wypiciu, zjedzeniu czegos delikatnego.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie

Z poniedziałku trochę pracy na mnie czekało, więc dopiero teraz się pojawiam.

Cori, jak miło Cię zobaczyć "szczupaczku"
tylko ja Cię proszę, byle nie "chudzinko" - na co dzień to od mamy słyszę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 11:30   #2479
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA to teraz masz kolejny powod radosci ze odchodzisz nie bedzie takiego zajobu...

anika no tak powinien wyslac... a co do tapety to pomysle;D

Rybulka a mi sie coraz bardziej wkreca "wicie gniazgdka" coraz wiecej chce zrobic kupic i na juz zeby juz bylo no i dzis jak sie kapalam to poznalam kolejny urok 3 trymestru.... mialam klopot z miejscem w wannie ani sie obrocic ani nic bo mi brzuch przeszkadzal bo nie mogalm do konca nog zgiac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 11:31   #2480
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Hejo, jak tam po łikendzie?
Ja byłam w sobotę na Targach Spa, potem na zakupach. Kolejna paletka cieni z Inglota zamieszkała w kuferku
A wczoraj co się zbieraliśmy na spacer to burza przychodziła. I w końcu oglądaliśmy dwa fajne filmy
Stary 2010-05-31, 11:35   #2481
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
wiecie co.. zrobilam obiad nastawilam pranie nalalam sobie farby i domalowuje w niektorych miejscach i co... i wchodzi maz i mowi ja wiedzialaem hahahaha niemozna cie samej zostawic a prosilem i wywod... mowil ze sie domyslal ze bede szalec wiec zostawil chlopakow samych i przyjechal mi pomoc.. wiec szybko poszlo i malowanie oficjalnie zakonczone w niektorych miejscach trzeba tylko umyc i dodatkami sie zajac.

(...)
ok poslucham sie

delikatne loczki to tylko na grubych walkach im mniejsze walki tym drobniejszy skret
w drogeriach mozna kupic wszytko no ale jak juz to moze idz do fryzjera...

aniuuuuuuuuuuuuu przyszla plytka DZIEKUJEEEEE
Ależ ten Wojtas ma czuja jeśli o Ciebie chodzi, ale widzę że z Ciebie też uparciuch bo wiesz, że Wojtek nie pozwala a i tak na swoim musisz postawić. No ale jak to mój mąż powtarza, że my kobitki czasem gorsze od diabła jesteśmy
a i ciesze się, że posłuchasz mojej rady co do niestresowania się
GRZECZNA DZIEWCZYNKA

Cytat:
No to jak mąż wróci z pracy to pośle go do sklepu po kisiel, albo z nim podjadę

Ale takie małe i takie kruche, jak ja to chyba juz tylko za szybkę, bo jeszcze się rozsypie
Ja bym bardzo chętnie przyjęła Twoje zbędne parę kilo

Jakby mi sie tak przydało znaleźć w spodniach albo gdzie indziej jakąś gotówkę
Corii gdyby tak się dało, to bym Ci oddała za darmo i dopłaciła

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

taki mam zapier............. ze nawet nie mam kiedy taczki naładować

my wczoraj bylismy na obiadku u moich rodzicow i od razu malzowinek pomierzył mamie kuchnie (foto)

i mam prosbe do was jakie macie poropozycje na tapete?

bylismy w praktikerze i obi wczoraj ale tak beznadziejne tam są....

mama nie chce takiej typowo kuchennej tapety tylko jakąs inną tylko eni wie jaką
doradzcie coś plisssssssssssss bo mnie zamęczy

u nas sie szykuje npowy wydatek maz musi kupic kosiarke czy raczej podkaszarke
w sobote tyle kur..... nasadzic ze az sie wsciekłam

pojechalismy pokosic a ja sie miałam zajac pokrzywami ktore sie t5ak rozrosły ze szok

no i maz probował 2 godziny odpalic tesciow kosiarke
wkoncu o 20 tym pieprznął
i podjelismy decyzje ze kupujemy dla siebie nową Stihl FS 250
http://www.stihl.pl/isapi/default.as...90/FS+250.html
a oni neich sie martwią
ale zaznaczyłam ze jak ja zobaczy w czyichkolwiek rękach to bedzie zadyma!!!!

aniuuuu gratuluje stażu

martuch ciesze sie ogromnie ze dotarła zrobiłam awanture mojemy listonoszowi bo sie okazało ze on to w aucie woził a nie zaniósl do wysylki

niby robi mi przysługe ze zabiera polecone z firmy za free ale jak juz zebiera toniech wysyła

nie mam racji?

iwka dokarmiłam wczoraj stefka dwiema muchami i sie pokazali dwa nowe dzbanki

monarika miałam trwałą ale tak wlasnie baran wyszedł a mialy byc loki
ale to było z 10 lat temu
Aniu dziękuję
tak piszecie i piszecie o tych muchołówkach i się zastanawiam czy też nie kupić, ale strach póki co bierze górę

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A dziękuję- taką sobie małą sesję z Miłoszkiem urządziliśmy
A propos Twojej rehabilitacji- mnie też zaczęła boleć ręka- lewa. Jak ruszam kciukiem, to mnie boli. Czuję się, jakby mi ta jakaś kość przeskoczyła Jeszcze nosze na rękach małego i nie służy to tej ręce. Chyba też się będę musiała wybrać do lekarza.
(...)
Aniu, ja Ci jeszcze nie pogratulowałam pracy! Ogromnie gratuluję Trzymam kciuki, żeby Ci się tam wiodło jak najlepiej

Znam to Im bliżej porodu, tym większe problemy miałam z zapaleniami niestety... Po porodzie jak ręką odjął
Kilka dni, ale jak najbardziej zasłużony odpoczynek Inne powietrze, inne otoczenie itd.
(...)
Moi teściowie też mają alarm w domu i kiedyś ochrona zgarnęła babcię TŻa, bo ta weszła do domu pod nieobecność teściów, a nie miała hasła, żeby wyłączyć alarm . Podobno była potem śmiertelnie obrażona
(...)
Chyba musze przeszukać spodnie, w których chodziłam przed ciążą
Dziękuję Rybulko narazie to staż, ale w jego trakcie będę składać podania i może ktoś mnie przygranie

uśmiałam się z tego co pisałaś o ochronie i babci Tż-eta choć jej nie było do śmiechu
Stary 2010-05-31, 11:36   #2482
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć. Gdybyście chciały się przyłączyć - jutro organizowany jest na FB Dzień Sukienki
Maczam w tym palce
Profil KOBIETY NOWOCZESNE i tam musicie znaleźć wydarzenie Kobieta nowoczesna w sukience.
Gdybyście miały ochotę się przyłączyć to zapraszam
Stary 2010-05-31, 11:41   #2483
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Rybulka a mi sie coraz bardziej wkreca "wicie gniazgdka" coraz wiecej chce zrobic kupic i na juz zeby juz bylo no i dzis jak sie kapalam to poznalam kolejny urok 3 trymestru.... mialam klopot z miejscem w wannie ani sie obrocic ani nic bo mi brzuch przeszkadzal bo nie mogalm do konca nog zgiac...
Ja też tak miałam Potem zaczęłam wpadać w panikę, że przecież" nie zdążę ze wszystkim"
Taaaaa i właśnie z tego powodu się cieszę, że mam prysznic

Cytat:
(...)
Dziękuję Rybulko narazie to staż, ale w jego trakcie będę składać podania i może ktoś mnie przygranie

uśmiałam się z tego co pisałaś o ochronie i babci Tż-eta choć jej nie było do śmiechu
Od czegoś trzeba zacząć Wzorowo się spiszesz i wezmą Cię jak nic

Teraz babcia ma już swoje hasło, ale i tak się ostatnio okazało, że go nie pamięta O mały włos byłaby powtórka z rozrywki
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:59   #2484
martucha84
Zakorzenienie

aniaaa84 bo my babki takie jestemy ale mi sie to wkreca teraz jeszcze bardziej bo boje sie ze wlasnie niezdaze ze wszytkim

Rybulka
no bo prysznic jest fajny ale nie ma to jak polezenie w wannie;D dlatego jestem za opcja 2w1
kurde powiedz mi kiedy Ty spakowalas torbe do szpitala bo ja juz zaczynam panikowac niby to 28/29 tydzien i mam jeszcze 2,5 miesiaca ale powoli sie wkrecam w lipcu jak sie spakuje to bedzie ok prawda? mam wziac na wstrzymanie.. i jak w lipcu zaczne urzadzac pokoj tzn wstawimy lozeczko kupimy wozek bedziemy kompleowac reszte wyprawki wyprasuje ciuszki wypiore itd to te 1/5 miesiaca mi starczy? nakrzycz na mnie ze w lipcu wystarczy? bo juz mnie stres zaczyna powoli dosiegac
Stary 2010-05-31, 12:07   #2485
kliwia
Zakorzenienie

nigella podala wlasnie salatke z arbuza z feta i oliwkami i czerwona cebula , o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

zjadlabym cos
Stary 2010-05-31, 12:44   #2486
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
nigella podala wlasnie salatke z arbuza z feta i oliwkami i czerwona cebula , o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Takie coś jest jadalne? od razu mi gorzej z żołądkiem, po samym opisie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 12:55   #2487
kliwia
Zakorzenienie

Corii nie wiem czy jadalne i nei chce wiedziec
szkoda mi tylko tego arbuza ktorego tam wkroila, bo takiego slodziutkiego i soczystego to bym wciagnela

Kto mnie dzis na oabid zaprosi?
Stary 2010-05-31, 13:01   #2488
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
szkoda mi tylko tego arbuza ktorego tam wkroila, bo takiego slodziutkiego i soczystego to bym wciagnela

O tak, arbuza szkoda
Ja Cię ne zaproszę, dzisiaj mam dietę i sam ryż na obiad

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-05-31, 13:08   #2489
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

Ja Cię zapraszam na jutro bo dziś nie gotuję
Mąż pomaga przyjacielowi w przeprowadzce a ja zostaję dłużej w pracy.
Stary 2010-05-31, 13:08   #2490
kliwia
Zakorzenienie

jutro to juz sobie sama ugotuje, ale dzis nie mam jeszcze podlaczonej kuchenki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości