|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
cześć dziewczyneczki moje
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na dzień dzisiejszy mam kompletną pustkę w głowie i zaczynam się zastanawiać czego by się tu pouczyć żeby sobie coś przypomnieć wszyscy radzą żeby dać na luz i chyba tak zrobie pisałyście o nazwiskach...ja jak byliśmy w USC po dokumenty to bliska płaczu byłam...bo tak jak Klion napisała jak zobaczyłam nazwisko męża w zestawieniu z moim imieniem jakoś mi to nie brzmiało nie oswoiłam się jeszcze z nowym ![]() Marta obrona to formalność, u nas poszło tak szybko, że nawet stres porządnie nie zadziałał wiesz kogo będziesz miała w komisji ;>? Strippi Julka jak tak ją oglądam na nk to kropla w kroplę Twój mąż wiem, że się powtarzam ale podobieństwo jest uderzające fotka z misiem wymiata ![]() Rybulko Twoje fotki z Miłoszkiem na nk też śliczne no i jako mamcia też kwitniesz promieniejesz i zachwycasz ![]() Madzia pamiętaj, że zdrowie ma się jedno więc trzeba o nie zadbać.. Ja czekam aż wpadnie dodatkowa kasa i biorę się za uzębienie moje...bo leczenie z kasy chorych jak dla moich zębów jest nieskuteczne ![]() ...ech mieliśmy grilla zrobiłam sos czosnkowy i "wali" ode mnie na km żuję już pół godziny natkę pietruszki po podobno zabija smak czosnku, ale czy ja wiem czy ona działa ja czosnek nadal czuję a buzia po brzegi wypchana ![]() zmykam dobranoc
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-31 o 00:03 |
|||
|
|
|
#2402 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() nie ma to jak miły wieczór z męzem i poranek też. Przez co TZ jeszcze do pracy nie poszedł tak to jest jak się @ skończy ![]() w Kazdym bądź razie energia na nowy tydzien jest. Pogoda taka sobie, całą noc lało i była burza (a ja sie burzy boję) więc męzula budziłąm aby mnie przytulał heheCytat:
![]() a dziś koncze zabiegi na rękę i ide do Pani dr specjalistki od rehab i zobaczymy co mi powie. Tak więc się przydadzą
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babki mają przerąbane - powinno być równouprawnienie w tej kwestii Niby jest, ale i tak wikęszość ulega naciskom rodziny, faceta itp... ![]() Cytat:
![]() to pomyśl sobie, ze wczoraj sama w domu siedziałam, a takie gradobicie było i ulewa, że hoho ![]() Cytat:
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. Napewno w czerwcu to wszystko załatwię
Na szczęscie dziś już wszystko dobrze. |
|
|
|
#2407 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ledwo dziewczyny żyję ... w nocy miałam ostre zatrucie pokarmowe i myślałam, ze umrę z bólu
Teraz już lepiej, chociaż słaba jestem i pusto w żołądku...
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka no wiesz.. ja jestem perfekcjonistka i pewno dlatego sie stresuje
a co do nadrabiania... wybaczymy ![]() Miloszek troszke podrosnie i znajdziesz czas na wszytko ![]() pokaaaa wlosy pokaaa ![]() Cytat:
![]() aaaa obrona wiem ze niby formalnosc no ale w komisji oprocz promotora czyli pani prof K. K-ń bedzie recenzent czyli dr B M-Cz (wiesz jaka mloda w kolularach czarne wlosy szczupla nie wysoka.,. ) no i szef komisji czyli szanowny najwspanialszy i najlepszy usiowy metodolog czyli St. J-k ![]() pomalowalismy przedpokoju jest pieknie dzis jeszcze w niektorych miejscach musimy poprawic poczyscic no i tz zabiera sie za malowanie dodatkow ![]() aaaaa pozatym jade dzis do lekarza na 17:30 wiec prosze o kciuki ![]() mam nadzieje ze z Patem wszystko ok
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam śniadanko z męzulkiem i w ogóle to jakoś mi dziś radośnie Marta pokaż zdjęcia przedpokoju ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- dzwonili od TZ z pracy a my zamiast odebrac tel to zaczelismy sobie do melodii tanczyc TZ zaczał, wiec się przyłączyłam No i pojechał ![]() a w ogóle dzis pierwsza wypłata mojego męża. Spisałam mu numer konta (mojego ) bo jeszcze nie zmienilismy aby było nasze i czekam
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ale przeciez napisalam ze nieskonczony.. dodatkow brakuje itd.. tasmy trzeba sciagnac.. spokojnie jutro najdalej w srode pokaze nie lubie tak na pol gwizdka...a poki co narazie sciany w pieknej zieleni
![]() a maly wstawialam wczesniej bo zanim bedzie caly zrobiony to potrwa jeszcze ponad miesiac bo bedziemy meble dawac kolo polowy lipca... a na przedpokoj musisz poczekac te 2 dni
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy się za salon bierzecie?? |
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
po dlugim weekendzie
czyli jak wrocimy z wroclawia ![]() ![]() jesli oczywscie pan doktor dzis sie zgodzi zebysmy pojechali
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a macie kogos we Wrocławiu czy coś wynajmujecie na weekend??Mój męzul niestety tylko czwartek ma wolny a piatek i chyba sobotę pracującą
|
|
|
|
|
#2414 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
echh, na dodatek zjadłam trochę chleba z masłem i dalej się burzy żółądek
![]() siedzę dziś w domu, nie dałabym rady w pracy usiedzieć.
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jestes juz kolejną osoba, którą dopadła grypa zołądkowa . Ostatnio kilka pacjentek na zabieg mi sie na to samo skarzyły , ze od 2 dni sa na kisielkach bo nic zjesc nie mogą
|
|
|
|
#2417 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A na dodatek tak mnie wczoraj skręcało z bólu, ze lało się ze mnie, bluzkę miałam całą mokrą A teraz mam tak podrażniony żołądek, że cokolwiek zjem i wypiję, to mi się odzywa bólem zastanawiam się mogę zjeść bezpiecznego na obiad, zeby nie zdechnąć z głodu ryż gotowany?
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Corii to ze mnie tez sie wczoraj tak pot lał. Tak mnie brzuch bolał
![]() a co mozesz zjesc?? Nie wiem sama, napewno coś lekkiego. Mi to zawsze mama robiła kluski lane na rosołku |
|
|
|
#2419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
India, ja w piłkarzyki grałam raz w życiu z TŻem (ja- kibic piłki nożnej, TŻ- kompletnie nieznający zasad futbolu
Co to były za emocje ![]() ![]() Madzia, Miłoszek rośnie jak na drożdżach Jutro idziemy do lekarza na wizyte kontrolną, więc się dowiem ile przytył Jestem ogromnie ciekawa Póki co, apetyt ma jak wilk ![]() Ty idź porób badania podstawowe, bo normalnie mnie zastanawia Twoje zdrowie ![]() Cytat:
![]() Co do nazwiska- ja nie mogłam się doczekać zmiany, bo moje nigdy mi się za bardzo nie podobało . Przestawienie się na nowe nie zajęło mi dużo czasu i z przyjemnością się przedstawiam Zresztą, jak wróciłam po slubie i urlopie do pracy, miałam do podpisania ponad 300 upomnień do czytelników, więc szybko wyrobiłam sobie nowy podpis Hmmm... czosnek... Pamiętam, jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, TŻ nigdy nie zamawiał w knajpie niczego z czosnkiem, jeśli i ja nie brałam czegoś z czosnkiem Cytat:
![]() Cytat:
Choć ja na obronie magistra totalnie wrzuciłam na luz i poszło super. Nauczona byłam doświadczeniem z obrony licencjata, że stres nie jest w moim przypadku dobrym doradcą ![]() Włosy, nic specjalnego- po prostu odrosty zakamuflowałam i lekko podcięłam. A czasem mam taką ochotę zaszaleć u fryzjera ![]() Szalejecie z remontem Już niedługo wszystko będziecie mieć na picuś glancuś ![]() Kciuki trzymam Wszystko będzie w porządku, Patryczek to pewnie chłop jak się patrzy - po tatusiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znajomi teściów mają tam malowniczo położone mieszkanie- uwielbiam tam jeździć
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2421 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie wiem czy cokolwiek mogę, po herbacie, boli, po chlebie z masłem boli ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
na to sobie nie mogę pozwolić ![]() Piję teraz rumianek. Powinien złagodzić.
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko super, że z Miłoszkiem wszystko dobrze. Widziałam wasze zdjęcie na nk, slicznie wyglądacie
To widze, że nie tylko ja sie tak cieszyłam ze zmiany nazwiska hehe Tylko jeszcze podpisu (nie czytelnego) sobie nie wymysliłam. Ale nowego nazwiska za nic bym teraz nie zmieniła heheDo lekarza pójde, tylko niech mi się skonczy ta rehabilitacja. Mam nadzieje, ze dziś, bo ile to mozna chodzic?? Tez bym sobie gdzies wyjechała, tylko niech będzie troszkę cieplej i bez deszczu
|
|
|
|
#2423 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dokładnie, zrestzą juz zjadłam chleb i biegiem do wc
![]() Rybulko, ale Ty masz teraz wesoło w domku z Miłoszkiem ![]() Widziałam kiedyś zdjęcia na forum - fajniusi męzcizna A wiesz, ja zazwyczaj dzieci nie chwalę, bo nie przepadam za nimi
|
#2424 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ja nosiłam się z zamiarem zostania przy swoim nazwisku, no ale wyszło inaczej. A co do burzy to jak leje jak z cebra i wtedy jest burza to ok się nie boje, ale u mnie ostatnio są "suche burze" zero deszczu i taki niemiłosierne trzaskanie, że uciekam w najciemniejszy kąt mieszkania ![]() Cytat:
Cytat:
za wizytę czekamy na wieści ![]() Cytat:
Ja zawszę w takich przypadkach jadę na sucharkach i wodzie min. a ryż wcinam jako danie główne ![]() zdrowiej dziewczyny pracujące w przedszkolu czy ja mam na jutro się jakoś przygotowywać? czy iść zupełnie na relaksie ![]() jak dzwoniłam to Pani dyr. mówi, że zapraszamy na dzień dziecka
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-31 o 09:56 |
||||
|
|
|
#2425 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No i w sumie wszędzie starym się podpisuję (prócz urzędów), zresztą mając dwa nazwiska mogę tak
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
Corii na podrazniony żołądek dobre jest zaparzone siemię lniane. Jeśli jesteś w stanie wyjśc po nie do apteki, to maszeruj. Albo zrób sobie płatki owsiane na mleku. Też powinny pomóc.
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biegłam w pół zgieta ale w domku po godzince mnie pusciło |
|
|
|
|
#2428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam tamte rejony taka cisza spokoj...mam nadzieje ze lekarz sie zgodzi bo to dla mnie ostatni dzwonek zeby gdzies jechac... bo w lipcu sie juz nie odwaze.. milego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() jakos zawsze sie dziwnie stresuje wizytami u lekarza...a teraz mam dziwne wrazenie ze mimo iz bralam tabletki to to zapalenie nie zeszlo i znowu bede go leczyc.. ehss uroki bycia kobieta.. co co nazwiska to mi bylo trudniej mowic bo na codzien sie nie przedstawiam i jak rozmawialam z kims czy przez tel czy osobiscie to sie ciagle mylilam ale z podpisem poszlo latwo bo podobnie zaraz po slubie w pracy codziennie wypisywalam dziennik i inne papiery wiec szybko sie musialam nauczyc ![]() a wyjazd to kilka dni ale odpoczneeee ![]() Cytat:
i dopiero 4 mozna sprowadzic cos innego... chyba ze zatrucie jest duze to powinno sie to wydluzyc ;D
|
|
|
#2429 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Powiedział, ze co to, aktoraka jestem jakaś znana, żebym zostawiła własne nazwisko??A ja myślałam, ze mu będzie miło, kiedy zechcę zostawić jego nazwisko, a tu taki afront ![]() Zawsze mówię, ze nie ma gorszego bólu niż ten żołądkowy Zaraz ide ryż wstawić do garnka ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Mleko z płatkami odpada - od małego mam uraz do gorącego mleka i nie zjem bo od razu mi odruch wymiotny idzie ![]() Tylko zimne mleko mi wchodzi a to raczej nie wskazane przy zatruciu
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wizyty napewno napisze co i jak ![]() a co do przedszkola to ubierz sie elegancko bo to swieto jest ale WYGODNIE plaskie buciki itd.. na dzien dziecka jest zawsze duzo latania ale wypada wygladac elegancko ![]() i sie nieprzejmuj trafisz na taki "mlyn" i ze szybko sie odstresujesz.. nie ukrywam bedzie duzo roboty bo takie uroczystosci to zawsze cos sie dzieje ale bynajmniej szybko poznasz wszystkich dzien zleci i bedzie bardzooooo milo jak bedziesz obrotna i pomocna masz szanse zrobic swietne pierwsze wrazenie ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- a ja mam dzis duzooo pracy musze zrobic obiad chce troche przedpokoj uprzeatnac mimo ze maz niepozwala hihihi taki ja lobuz jestem, nastawie pranie domaluje na scianie w kilku miejscach cosik zaczne wybierac dodadki... ehsss no i lekarz ale bede do was zagladac bo musze co akis czas usiasc i odpoczac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

super, ze juz nidługo zaczynasz
widziałam Twoje zdjęcie na nk (tzn twojego męża z Julcią) i mam pytanko, czy my mamy takie same obrączki??

ja czosnek nadal czuję a buzia po brzegi wypchana 
hehe
się przydadzą 

ryż gotowany?

Powiedział, ze co to, aktoraka jestem jakaś znana, żebym zostawiła własne nazwisko??