Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 07:59   #4351
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Haj niedzielny
Jeszcze raz dziękuję za życzenia

Przyszłam się pochwalić, że znalazłam drugiego ząbka
Zaraz obok pierwszego

Troszkę wczoraj marudkował, ale nie jakoś specjalnie, współczuję Agusiu, że Twój Filipek ciężej to przechodzi.

Jeszcze miałam napisać wczoraj, ale zapomniałam
Kamilka strasznie słodko sobie śpi zwłaszcza z tymi szczebelkami w buzi, rozbrajająca

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:09   #4352
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witam mamusi znow zapowiada sie ladny dzien wiec trzeba bedzie z niego korzystac

Dziekuje za mile slowa pod adresem Kamilki, ten jej sen tez mnie rozbroil kombinuje jak moze zeby tylko dziasełka wymasowac

Bogus nie zazdroszcze tesciow,mam nadzieje ze ten czas szybko minie. Moi tescie niby sa spoko ale tez bym nie chciala z nimi przebywac dzien w dzien.

Miłego dnia życzymy

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:22   #4353
martaN23
Zadomowienie

PROSZE O RADE:czytałam te wasze porady w sprawie jedzonka ale chyba jestem jakaś tępa i musze jeszcze raz
Kupiłam kaszkę mannę błyskawiczną z boovity na mleku modyfikowanym i mam pytanie mam ją dodawać do zupek tak?
A czy mogę ja dodawać do mleka tak po troszku żeby mała pozniej jadla tylko kaszke manne?
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 12:32   #4354
konspiracja
Zakorzenienie

haj,
co za pogoda, znowu deszcze zapowiadają mielismy iśc do ogrudu botanicznego, a tu ***a

maly mardny dzis, ze szok, od dwoch dni budzi się o 5 rano co do niego nie podobne... no i niezle walki przed każdą drzemką toczy...

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH SOLENIZATOW WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH,
w szczegolnosci zaś dla Brombusi:roza :

Marta, kaszkę do zupki to tylko dla wprowadzenia glutenu podajemy.
Normalnie kaszke bezglutenowa możesz jako odrębny posiłek podawać.

Milej niedzieli!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 18:31   #4355
domi7ks
Zakorzenienie

hej Laski

wpadlam sie pochwalic, ze dopiero zaczelismy przygode ze słoiczkami a moja mała królewna zjadla dzis juz cały słoiczek z gerbera marchew- jabłuszko

no i włoski jej urosły Załącznik 3149091

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:02   #4356
agapiw14
Przyczajenie

Witam, czy któraś z Was nie orientuje się czy kleik lub kaszka ryżowa może uczulać dziecko?
agapiw14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:43   #4357
zebra666
Zakorzenienie

Domi

Bogus oj niezazdroszcze teściów nacodzień tak długo

Agapiw14 wszytsko może uczulać kaszki lepiej podawać te bezmleczne, bo samo mleko w nich może uczulać.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 19:54   #4358
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez agapiw14 Pokaż wiadomość
Witam, czy któraś z Was nie orientuje się czy kleik lub kaszka ryżowa może uczulać dziecko?
wszystko moze uczulac musisz zaobserwowac dziecko

bylam jednak na tej komunii obzarlam sie to malo powiedziane no ale takich imprez na codzien nie ma wiec musialam skozystac;p

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:37   #4359
elalank
Zadomowienie

heloł

ależ tu spokój, przynajmniej nie musiałam nadrabiać

zrobiłam właśnie tiramisu ciekawe czy dobre będzie?

Domi-
możesz teraz Poli warkocze zaplatać
Kupiłam wczoraj wózek, ciekawe czy mi się spodoba ale tak zachwalałaś że się skusiłam!

Aguś- dobrze zrobiłaś, dieta od jutra przeszłabym się na jakąś imprezkę, gdzie można by się najeść jakieś wesele czy cóś

lecę sie sprysznicować i spaty, jutro do roboty trzeba wstać, paaaaa

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 20:42   #4360
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

ależ tu spokój, przynajmniej nie musiałam nadrabiać

zrobiłam właśnie tiramisu ciekawe czy dobre będzie?

Domi- możesz teraz Poli warkocze zaplatać
Kupiłam wczoraj wózek, ciekawe czy mi się spodoba ale tak zachwalałaś że się skusiłam!

a jaki kolor?
wiesz ja porownania zbytnio z innymi nie mam, dlam nie ten jest super!

Stary 2010-05-30, 21:04   #4361
brombusia
Zakorzenienie

Cze Mamuśki

Łał, ale Polince włosy urosły
Czyżbyś stosowała u niej kurację wzmacniającą Joanny

Z racji pogody, dzisiaj popołudniowy spacerek był po centrum handlowym
Chciałam Młodemu kupić garnuszek na klocuszek, ale w Tesco już nie było, oglądałam uczoną słuchaweczkę i grające kluczyki, ale Filusiowi najbardziej spodobał się słonik bawiskoczek z FP
Jak podskakuje to ma niezłą radochę

Planuję jeszcze w tym tygodniu kupić kojec, ale taki szeroki, potem dokupię do niego jeszcze materacyk, żeby na wakacje jak będzie w nim spać miał wygodnie.
Ten mi wpadł w oko i jest niedrogi, jak myślicie będzie ok?
http://www.allegro.pl/item1053161121...a_model_c.html

Domi Ty masz spacerówkę z Baby design?
Bo ja się zastanawiam nad Baby design właśni i nad Chicco.
Nie chciałabym wydać na nią więcej niż 300-350 zł, bo już jedną mam, a ta ma być tylko na wakacje i np. na zakupy, żeby mało miejsca w bagażniku zajmowała

I jeszcze jedno pytanie, macie może podgrzewacze takie do samochodu?
Bo myślałam żeby taki kupić, co by mu w trasie podgrzewać słoiczki, bo jak jest fajna pogoda i chcemy wyskoczyć gdzieś dalej, na cały dzień, to mnie zawsze te jedzonko ogranicza, bo mu nie chcę zimnego obiadku dawać

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
PROSZE O RADE:czytałam te wasze porady w sprawie jedzonka ale chyba jestem jakaś tępa i musze jeszcze raz
Kupiłam kaszkę mannę błyskawiczną z boovity na mleku modyfikowanym i mam pytanie mam ją dodawać do zupek tak?
A czy mogę ja dodawać do mleka tak po troszku żeby mała pozniej jadla tylko kaszke manne?
Ja właśnie widziałam te kaszki, ale sa tylko z mlekiem modyfikowanym.
Ja dodawałam do słoiczka normalną ugotowaną na wodzie, ale jak trochę takiej wsypiesz, to chyba nic się nie stanie.
Filuś je kaszki z glutenem normalnie raz dziennie. Teraz mamy nestle zdrowy brzuszek 8 zbóż

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 21:08   #4362
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Chciałam Młodemu kupić garnuszek na klocuszek, ale w Tesco już nie było, oglądałam uczoną słuchaweczkę i grające kluczyki, ale Filusiowi najbardziej spodobał się słonik bawiskoczek z FP
Ja sie własnie zastanawialam nad tym garnuszkiem, ale mimo, ze to od 6ego miesiaca to podobno dla starszych dzieci lepsze
a co to za bawiskoczek?
bo ja chce cos kupic Polusi na Dzien dziecka i nie wiem

a ten Uczniaczek szczeniaczek fajny?

Cytat:
Nie chciałabym wydać na nią więcej niż 300-350 zł, bo już jedną mam, a ta ma być tylko na wakacje i np. na zakupy, żeby mało miejsca w bagażniku zajmowała
Ja mam baby design mini, z przesylka 269 zł
do bagaznika spokojnie sie zmiesci

uciekam, jutro mamy tyllleeee załatwien w zwiazku ze slubem

dobranoc

Stary 2010-05-30, 21:14   #4363
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie własnie zastanawialam nad tym garnuszkiem, ale mimo, ze to od 6ego miesiaca to podobno dla starszych dzieci lepsze
a co to za bawiskoczek?
bo ja chce cos kupic Polusi na Dzien dziecka i nie wiem

Ja mam baby design mini, z przesylka 269 zł
do bagaznika spokojnie sie zmiesci

uciekam, jutro mamy tyllleeee załatwien w zwiazku ze slubem

dobranoc
To ten bawiskoczek
http://www.allegro.pl/item1054390446..._h_gratis.html

W Tesco dałam za niego 45 zł
Co do garnuszka, to też myślę, że dla trochę starszych dzieci, zwłaszcza że mój Filuś jeszcze dobrze sam nie siedzi
A szczeniaczek uczniaczek jest fajny, już wszystkie piosenki umiem
Mały coraz lepiej się nim zabawia i bardzo go lubi

Idę obadać tę spacerówkę na all.

Stary 2010-05-30, 21:32   #4364
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
To ten bawiskoczek
http://www.allegro.pl/item1054390446..._h_gratis.html

W Tesco dałam za niego 45 zł
Co do garnuszka, to też myślę, że dla trochę starszych dzieci, zwłaszcza że mój Filuś jeszcze dobrze sam nie siedzi
A szczeniaczek uczniaczek jest fajny, już wszystkie piosenki umiem
Mały coraz lepiej się nim zabawia i bardzo go lubi

.

Brombi, my mamy uczniaczka, garnuszek, słuchaweczkę i uczące kluczyki i jak na razie zabawa słuchawką i kluczykami ogranicza się do pakowania ich do buzi i i potrząsania, ale w słuchaweczce czasem uda jej się coś wcisnąć No i Blanka już ślicznie sama siedzi,więc garnuszkiem się bawi, oczywiście nie dopasowuje kształtów () ale zaczyna wrzucać do niego klocki i wyjmować i dotyka nosek garnuszka Uczniaczek też często jest męczony
Kojec baardzo fajny, odkąd Blanka usiadła życia sobie bez niego nie wyobrażam
Blanka dostała na dzień dziecka od babci mate TL gigant, bo chciałam żeby się uczyła raczkować, zobaczymy jak jej będzie szło... w sumie piesek Fiona z TL zaczęca do raczkowania i zastanawiam się czy kupić no i to na tyle z zakupowo-zabawkowego szaleństwa

My cały weekend byliśmy u teściów, bo poza dzisiejszym dniem wyjątkowo ładna pogoda była, więc przynajmniej Blania spędziła mnóstwo czasu na powietrzu. Dziś udało się ją zostawić teściowej i razem z tż skoczyliśmy na "seks w wielkim mieście 2" - lubie takie głupotki, ale ta była ciut za długa i ubrania już nie były takie fajne jak w 1 części.. za to ciasteczka bomba

nooo to napisałam co wiedziałam i idę chyba spać do jutra

aaa - zazdroszcze zębów! my nic nie mamy (
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 05:44   #4365
xpressja
Zadomowienie

witam kochane!
oj coraz mniej czasu na wizaż staram się tutaj wpadać codziennie, ale nie zawsze jest wena na pisanie - proszę o wybaczenie!

u nas dużo nowości, ale jedna od wczoraj przebiła wszystkie - "raczkujemy" do tyłu!!!!

Lenka wczoraj podniosła kuper na prostych rączkach i ruchem pełzakowatym przemieszcza się do tyłu, ciekawa jestem kiedy zakuma że może robić to samo do przodu?!

dziecię mi się naprawiło i znowu zaczyna przesypiać cała noc

z nowości wokalnych - pieje-piszczy-skrzeczy jak jej się coś spodoba! cudo!

Brombi, składam spóźnione życzonka urodzinowe -

co do zabaweczek na dzień dziecka też czegoś szukam... najlepiej żeby sie ruszało, mrugało i grało, żeby można było zrobić "pac" ...

p.s.
Pola ma piękne włosyyyy - chyba po mamusi
a Kamilka "mały głód" co to wcina szczebelki przez sen... - REWELACJA !

a to my na sobotnim spacerku ... i zabawa z niekapkiem na "sucho"

Edytowane przez xpressja
Czas edycji: 2010-05-31 o 05:55
xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 07:26   #4366
zebra666
Zakorzenienie

Xpressja ślicznie razem wyglądacie i te uśmieszki

A u nas dzisiaj brzydko więc spacer będzie na tarasie póki nie pada i zobaczymy co z tego będzie

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 07:30   #4367
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Kamila mam złą wiadomość. Mamy ząbek Tżt go obczaił. Jeszcze tak dobrze nie widać ale pod palcami już czuć taki ostry ząbek

Wiedzialam...

Gratuluje!!

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
I mam jeszcze pytanko, czemu chcecie się wycofywać z karmienie na śpiocha?? Dla mnie to bardzo fajne rozwiązanie bo Wiki wszystko zjada w 5 minut co u niego na "nie śpiocha" nigdy się nie zdarzyło.

Poniewaz dziecko z wiekiem nie musi po prostu jesc w nocy, nie potrzebuje tego posilku i jesli go dostaje to nie jest glosny tak jak trzeba w dzien...

Cytat:
Przyszłam się pochwalić, że znalazłam drugiego ząbka
Zaraz obok pierwszego

Cytat:
Ale tej kaszki mannej dodaje sie przez pierwsze 2 m-ce po pol lyzeczki...

Cytat:
wpadlam sie pochwalic, ze dopiero zaczelismy przygode ze słoiczkami a moja mała królewna zjadla dzis juz cały słoiczek z gerbera marchew- jabłuszko

Gratuluje debiutu sloiczkowego

No i Polusia

Cytat:

Tez chcialam kupic ta sluchawke FP, ale znalazlam taka, ktora bardziej podoba sie malemu, bo swieci na tysiac kolorow i mozna te obrazki n "wyswietlaczu" zmieniac jednym przyciskiem...maly zawsze sie dziwi jak to widzi... Firma Vtech. Ogolnie ta firma to ciekawa alternatywa dla FP, bo produkty maja bardzo podobne, ale czasami troche ciekawsze niz FP.... I ma jedna cudowna rzecz - glosnosc ma dwa stopnie jest nie jest nastawiona wysoko tylko nisko Załącznik 3149891

Moge jeszcze polecic jeszcze ksiazeczke z tej firmy, maly ja bardzo lubi i glosnosc tez ustawiana André lubi sobie na te glowki zwierzatak naciskac i wtedy mu graja i sie swieca...
Załącznik 3149893Załącznik 3149894Załącznik 3149895

Kojec fajny

My mamy spacerowke Chicco i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
u nas dużo nowości, ale jedna od wczoraj przebiła wszystkie - "raczkujemy" do tyłu!!!!

Lenka wczoraj podniosła kuper na prostych rączkach i ruchem pełzakowatym przemieszcza się do tyłu, ciekawa jestem kiedy zakuma że może robić to samo do przodu?!
co do zabaweczek na dzień dziecka też czegoś szukam... najlepiej żeby sie ruszało, mrugało i grało, żeby można było zrobić "pac" ...

a to my na sobotnim spacerku ... i zabawa z niekapkiem na "sucho"

za raczkowani do tylu

Z zabawek grajaco-swiecacych polecam Ksiazeczka i Tekefonik tez...Moze kule jeszcze..?

Zdjecia super

Dzien doberek

u nas byli wczoraj znajomi z dziecmi 3-letnim chlopcem i 6-letnia dziewczynka. Bylo super, zero stresu, maly wybawiony, ze hej

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-05-31 o 07:37
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:23   #4368
elalank
Zadomowienie

heloł

Cytat:
a jaki kolor?
wiesz ja porownania zbytnio z innymi nie mam, dlam nie ten jest super!
szaro-zielony ciekawe czy ładny będzie

Cytat:
ja chcę go kupić w najblizszej przyszłości, bo mi się bardzo podoba

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 10:52   #4369
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Heloł

kiedy bedzie słonice

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 11:12   #4370
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

czeeeśc dziewczęta

składamy z Milenką spóźnione życzenia wszystkim solenizantom małym i dużym

za często to się ostatnio nie udzielałam, ale ja się teraz nawet w domu nie odzywam

Xpresja Lenka cudna i jestem fanką jej ubiorów

Kareninko bardzo podoba mi się tak książeczka co pokazałaś, ostatnio spędziłam chyba 1,5 h w sklepie z zabawkami.... chciałm wszystko

gratulujemy wszystkich zębolków tych
widocznych i tych wyczuwalnych

u nas zębów niet....

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość
Moja Lena jeszcze nieprędko będzie siedzieć a i zębów ni widu ni słychu.....powiem więcej nawet włosów sie jeszcze nie dorobiła.......łysol jeden

Sounko my też mamy ciągle za mało czasu na te ćwiczenia, ale staram sie jak mogę by jednak każdego dnia choć chwilkę ją przetrenować. Jak mówiłam efekty sa widoczne i to mnie nakręca!
warto ćwiczyć nawet 5 minut dziennie, zawsze to coś. ja też dumna jak paw jestem jak usłyszę, że są postępy

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A to jeszcze dodam foteczki

Tak moja córeczka dzis spala jak rano wstałam do pracy
w kolczykach wygłąda bardzo ładnie. był wielki płacz?
a śpi w świetnej pozycji- pilnuje swojego drewna

Brombi życzę Ci dużo zdrowia, uśmiechu, rozpierania energią, zawsze świeżych pomysłów i życia jak w bajce
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:24   #4371
martaN23
Zadomowienie

Dzięki za odpowiedzi
wklejam wam moją OLI rozdarciucha!normalnie jest nieznośna przez ostatnie kilka dni
Zabawki przyszły niestety mata była poplamiona pociąg nie działanapisałam do babki ma mi oddać 10zł
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:26   #4372
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi
wklejam wam moją OLI rozdarciucha!normalnie jest nieznośna przez ostatnie kilka dni
Zabawki przyszły niestety mata była poplamiona pociąg nie działanapisałam do babki ma mi oddać 10zł
Twoja Oli ma identyczna fryzure jak moja Mi, która na szczęście teraz śpi
Stary 2010-05-31, 11:30   #4373
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Witam

U nas dziś brzydko więc dziś siedzimy w domku
Śliczne dzieciaczki

Kurcze ten słonik dużo drożej na allegro. Więc lepiej będzie się gdzieś przejechać
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:39   #4374
tarasia
Wtajemniczenie

witojcie!

my juz po chrzcinach także złe diabełki wygonione i mamy w domu aniołka
domi, to ładnie z poli strony, że tak wcina marchewkę. Nila dzisiaj pogardziła jabłkiem z marchewką z bobovity. po drugiej łyżeczce zaczął sie ryk! zrobiłam jeszcze dwa podejścia i resztę zjadłam sama

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:40   #4375
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Heloł

kiedy bedzie słonice
Nawet nie pytaj...przez ta pogode zaczynam sie nawet cieszyc na ten wyjazd do Portugalii.....

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
za często to się ostatnio nie udzielałam, ale ja się teraz nawet w domu nie odzywam

Kareninko bardzo podoba mi się tak książeczka co pokazałaś, ostatnio spędziłam chyba 1,5 h w sklepie z zabawkami.... chciałm wszystko

u nas zębów niet....

Caly czas u was nieciekawie?

Ja wlasnie mam tak, ze jak ide do sklepu to niewiele rzeczy mi sie podoba...a jak ogladam na necie czy cos to wszystko bym brala...

U nas tez zebow 0...

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi
Zabawki przyszły niestety mata była poplamiona pociąg nie działanapisałam do babki ma mi oddać 110zł

Hehehe...sliczna Ola

A babka niech oddaje, jasne

U nas chata ogarnieta po wczorajszym, maly po obiadku, ja tez (wciagnelam kilometry spaghetti....)

Czas na KAWUSIE ktora sie przylacza?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 11:49   #4376
xpressja
Zadomowienie

jejku u nas pogoda jak w listopadzie...
dziękujemy za komplementy

kawyyyy... Kareninko, ja jestem dobrym kompanem (nie tylko do kawy

Stary 2010-05-31, 11:52   #4377
pinky_deer
Raczkowanie

JAAAA!!!! ale przesłodziłam tym razem. u mnie musi byc idelana proporcja kawy, mleka i cukru

tak, u nas dalej kiepsko z humorem - za sprawą moich rodziców. każde z osobna odezwao się do mnie :/, mama po 7 miesiącach...

i jest jeszcze coś, w klubie się wywnętrzę...

Tarasiu ja uwielbiam te owocowe słoiki, gdyby mała wszystkiego nie wcinała to bym się na to sama rzuciła

kilka nowych fot wam zarezentuję
Stary 2010-05-31, 11:53   #4378
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
jejku u nas pogoda jak w listopadzie...
dziękujemy za komplementy

kawyyyy... Kareninko, ja jestem dobrym kompanem (nie tylko do kawy
jak patrzę z okno na Strzegomską to pogoda taka
Stary 2010-05-31, 11:54   #4379
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość

kilka nowych fot wam zarezentuję
no piękna Tyyyy
a jak piękna mamusia to i piękna córusia!

(p.s. przepalasz fotki na FS ? czy to taki efekt dnia słonecznego?)

Stary 2010-05-31, 11:57   #4380
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
no piękna Tyyyy
a jak piękna mamusia to i piękna córusia!

(p.s. przepalasz fotki na FS ? czy to taki efekt dnia słonecznego?)
tak pięknych dni od dawna we wrocku nie widziałam , kolor podrasowany w ps.
a swoja drogą kopma i fotoszopa mam dość - siedzę po CAŁYCH dniach na plakatami i projektami do sesji.

dzisiaj musze sie o 16 umowić na egzamin z historii sztuki współczesnej... guzik wiem teraz na ten temat....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości