etorebka.pl - część IX - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 18:11   #1861
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27
Dot.: etorebka.pl - część IX

Ja zapraszam do mnie na oblewanie jakby co, dziś mam wolną chatę, miejsce do spania jest a w piwnicy znajdzie się i jakieś "donperinion" w dużych ilościach hehehe.
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:15   #1862
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
aj te psinki ale czasem tak się zdarza jak mój byl maly to wszystko gryzł na szczęście wyrósł z tego
Mój mi tę torebkę zajechał pazurami jak wchodziłam do domu. Miałam akurat Elvie w ręce a on z radości skoczył i nawet nie wiem kiedy i zadrapał mi ją.

Widzę dziewczęta, że tym razem o muzyce trochę było. Mogę się podzielić swoimi zainteresowaniami? Otóż kiedyś, dawno temu- czasy gimnazjum i liceum, słuchałam (nie wiem czy powinnam się tym dzielić bo wstyd jak nie wiem, ale trudno niech stracę) techno i muzykę klubową Kompletnie nie wiem co ja w tym widziałam, kompletnie zero ambicji w tej muzyce, nic nie wnosiło to do mojego życia. Na szczęście okres ten już za mną, uff.
Teraz nie mam określonego jednego gatunku muzyki który słucham, bo są to różne bieguny muzyczne. Zaczynając od mocniejszych dźwięków: Within Temptation (z Sharon den Adel), Bon Jovi, Nightwish, Aerosmith, potem Jason Mraz, Elisa-cudowny głos, A Fine Frenzy- kolejny cudowny głos i teksty, Anita Lipnicka i jej ostatnia angielskojęzyczna płyta, a na końcu spokojna celtycka muzyka Celtic Woman Lubię też czasem posłuchać np. Alanis Morissette i Sinead O'connor
Jak widać bardzo zróżnicowane dźwięki
Pod każdym wykonawcą zamieściłam linki, tak w razie gdyby ktoś chciał się zaznajomić, bo pewnie nie wszystko jest znane

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja też zmokłam w czwartek.

Nie wciskać kitu

Ja torebek mamusi na raz nie pokazuję. Najpierw się nacieszę w samotności nie lubię marudzenia po prostu A kupuję za swoje więc teoretycznie nic jej do tego
Racja jedna maruda z głowy A plusów bycia singlem znajdę na zawołanie 20
Ja tysiąc pięćset sto dziewięćset

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Niby też kupuje za swoje tzn. za to co dostanę od babć i kochanego zusu albo za kase zarobioną na allegro, ale jakby nie patrzeć na utrzymaniu mamusi jestem, ona mi jeść daje i płaci rachunki Na początku jej nie pokazuje, bo ja szczęśliwa a ona od razu musi mi humor popsuć komentarzem Ale w końcu i tak się dowie, przecież kupuje torebki żeby je nosić, więc co mi tam- jak już się nacieszę to wtedy pokazuje.

Plusów bycia singlem też znajdę mnóstwo I powiem więcej- nigdy nie było mi tak dobrze jak teraz samej
Przypomniały się takie słowa: "I samotność bywa lepsza od nieodpowiedniego towarzystwa"

Właśnie, też muszę coś poszperać i zarobić trochę przez allegro Tylko kiedy to zrobić? Ehhh ta nieszczęsna sesja, ostatnio mało mnie na wizażu, z wyjazdu do Mikołajek nici, do Koszalina też nie pojadę. Najbliższy jakiś wypad pewnie dopiero w sierpniu?
Stary 2010-05-31, 18:28   #1863
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
A ja mam angine Czuję się jakby mi ktoś powietrze spuścił, cały dzień pod kocem i z herbatką
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
co wy tak, kochane chorujecie
zdrowiej szybko!
A ja z moim synkiem wróciliśmy z dziecięcego szpitala. Młody choruje już 2 tygodnie, a teraz jeszcze ten tydzień w domu i c.d. kuracji, a potem badania, kontrole i leczenie. Dlatego jak nie nadrobiłam tych kilkudziesięciu stron, tak już nie nadrobię. Dodam, że emilka koczowała ze mną w tym szpitalu cały czas i pełniła funkcje torby-na-wszystko. Chyba mam jej dość z powodów psychicznych i chyba zmienię ją sobie na inną, żeby się odświeżyć. W szpitalu wyglądałam jak zombie i jeszcze nie doszłam do siebie.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 19:40   #1864
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
A ja z moim synkiem wróciliśmy z dziecięcego szpitala. Młody choruje już 2 tygodnie, a teraz jeszcze ten tydzień w domu i c.d. kuracji, a potem badania, kontrole i leczenie. Dlatego jak nie nadrobiłam tych kilkudziesięciu stron, tak już nie nadrobię. Dodam, że emilka koczowała ze mną w tym szpitalu cały czas i pełniła funkcje torby-na-wszystko. Chyba mam jej dość z powodów psychicznych i chyba zmienię ją sobie na inną, żeby się odświeżyć. W szpitalu wyglądałam jak zombie i jeszcze nie doszłam do siebie.
Przykro mi A co się dzieje? Na co choruje synek? Mam nadzieję, że niebawem będzie lepiej
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:19   #1865
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, ale już wszystko dobrze z Synem??
trzymam kciuki za małego

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:26   #1866
anah
Zakorzenienie

Cytat:
wspólczuje przeżyć. ja pobyty w szpitalu zawsze odchorowuję psychicznie. Biedne dziecko.
Dużo, dużo zdrowia dla synka
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:39   #1867
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Musze się pochwalić małym torebkowym sukcesem-miałam ten kod z housa na -50% i podobała mi się taka jedna torebeczka...na łańcuszku, beżowa-no super. po tej zniżce miałabym ją za 30 zł....i się powstrzymałam JA nie kupiłam po raz kolejny torebki jak tak dalej pójdzie to do końca sierpnia wytrzymam bez problemu....
żebym to jeszcze tak z kosmetykami miała nie kupienie sobie torebki odbiłam sobie w rosmannie
Brawo - gratuluję silnej woli A co do kosmetyków - nie martw się - przecież tylko torebek obiecałaś nie kupować do sierpnia, więc słowa dotrzymałaś
Ja ostatnio też sklepy typu Rossmann omijam szerokim łukiem, bo jak wejdę to od razu jest mi potrzebne tyle rzeczy wolę nie kusić losu i portfela
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:48   #1868
Sparta
Wtajemniczenie

Witam! jak tam laski, ja już mam dość tej głupiej pogodny..przez nią nie mam siły na nic a Wy jak tam?

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:04   #1869
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
karolag uporałaś się już z telefonem ?
Mowisz-masz
Moja Alice Kolor oczywiscie przeklamany...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:20   #1870
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Mowisz-masz
dla mnie bomba

tylko zamek sprawia wrażenie, jakby miał się niedługo zepsuć...
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:23   #1871
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Mowisz-masz
Bardzo ładnie się prezentuje
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:24   #1872
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
o a kiedy masz wesele? w jakim miesiącu? ja wrzesień
ja mam tylko ślub kościelny bo cywilny za 2 miesiące...
ja pod koniec lipca - w moje urodziny ale dwa w jednym - czyli ślub konkordatowy
to jak za dwa miesiące, to nie dziwię się presji oszczędzania

Cytat:

poza tym trafił mi się Tż oszczedniś....uwielbiam jego hasło: nie mam kasy... pytam się go: a ile masz na koncie... on: 2 tysiące....
mój też jest oszczędniś więc musimy to jakoś wypośrodkować

Cytat:

Nie no spoko, nie kradnę, nie biorę pożyczek w banku i nie oddaję się pod latarnią aby torebki kupować absolutnie...

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Może zbyt serio do tego podeszłam , ale wielokrotnie w wątku dziewczyny pisały, że chowają się ze swoimi zakupami, więc trochę mnie to zastanowiło... Co z tego, że facet ponarzeka? Może sobie biadolić, o ile Wasze wydatki nie komplikują budżetu domowego to moim zdaniem nie ma kłopotu i ta cała konspiracja jest zbędna
chować się nie chowam on jest wrażliwy tylko na punkcie torebek - dla niego to coś niepotrzebnego - ale już chyba przywykł, ze ja je uwielbiam natomiast on uwielbia narzekać na nie

Cytat:
oj - ale mam nadzieję, że już lepiej z synkiem? a na co choruje?
życzę dużo zdrowia synkowi i Tobie - też Ci będzie potrzebne, bo pewnie wymęczona jesteś

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-05-31 o 21:26
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:29   #1873
dodeczka84
Zakorzenienie

Znalazłam je w rozm. 35 w zastępstwie za Aldo są jeszcze w kolorze nude.. Które brać? Chyba jednak czarne lepsze, prawda?
Stary 2010-05-31, 21:40   #1874
2016070150903
Konto usunięte

lubię swoją granatową Anę. ostatnia torebka jaką kupiłam (w KappAhlu) to straszny flak, a Ana fajnie trzyma fason, łatwo można w niej coś szybko znaleźć.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:56   #1875
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Brawo - gratuluję silnej woli A co do kosmetyków - nie martw się - przecież tylko torebek obiecałaś nie kupować do sierpnia, więc słowa dotrzymałaś
Ja ostatnio też sklepy typu Rossmann omijam szerokim łukiem, bo jak wejdę to od razu jest mi potrzebne tyle rzeczy wolę nie kusić losu i portfela
ehhh....nie no staram się nie chodzić do rossmana codziennie ale w tym miesiącu mi się nagromadziło troszkę potrzeb zakupowych....a i tak brałam te tańsze odpowiedniki, bo jakbym chciała brać podkłady z l'reala czy jak to się tam pisze to bym poszła z torbami a i tak wydałam stówkę wczoraj....
ale za to jaki mam śliczny korektor i błyszczyk i tusz i podkład... jutro się będę stroić i malować i malować i malować

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Witam! jak tam laski, ja już mam dość tej głupiej pogodny..przez nią nie mam siły na nic a Wy jak tam?
Ja mam serdecznie dosyć tego deszczu!! Nie dość, że znowu istnieje zagrożenie powodziowe (mnie nie dotyczy aż tak bardzo bo mamy tylko takie małą mini rzeczkę, która zalała tyko park, ale serce mi się kroi jak patrzę na tych biednych ludzi, którzy stracili wszystko ) to nici z wiosennej aury...a niedługo lato się zaczyna
poza tym nic mi się nie chce, mam urlop, w czwartek jadę z siostrą na wycieczkę i mam nadzieję, że nas deszcz nie uraczy swoją obecnością aż do niedzieli, czyli powrotu
Cytat:
Mowisz-masz
Śliczna jest......

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
ja pod koniec lipca - w moje urodziny ale dwa w jednym - czyli ślub konkordatowy
to jak za dwa miesiące, to nie dziwię się presji oszczędzania

mój też jest oszczędniś więc musimy to jakoś wypośrodkować
Ja mam kościelny 2 dni przed moimi urodzinami-ale ja mam wesele w czwartek więc o mały włos ale może goście mi sto lat zaśpiewają....

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-05-31 o 21:57
Stary 2010-05-31, 22:02   #1876
a*a*a*
Ania

Cytat:
Hehe, ja wolę taką niż zbliżające się upały
Tzn. nie miałam na myśli wiecznego oberwania chmury, tylko taką pogodę jak dzisiaj, pochmurno ale ciepło.

Bardzo proszę o skorzystanie z mojego kodu

Edytowane przez a*a*a*
Czas edycji: 2010-05-31 o 22:05
a*a*a* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 22:07   #1877
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Znalazłam je w rozm. 35 w zastępstwie za Aldo są jeszcze w kolorze nude.. Które brać? Chyba jednak czarne lepsze, prawda?

zapomniałam zacytować Twojej wiadomości
Te butki podobają mi się bardziej niż te z aldo. Ale wiesz...wydaje mi się, że są dosyć wysokie....nie mają platformy a koturn jest duży....nie wiem.....ale jakbym ja miała wybierać to na pewno zdecydowałabym się na te które teraz wkleiłaś a kolor też ładny-nude

Stary 2010-05-31, 22:16   #1878
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Mowisz-masz
Fajna Kolorek taki pod granat podchodzi na Twoich zdjęciach

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Mi akurat bardziej by kolor Nude pasował ale czarne - praktyczne
A zdradź jaka cena ?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 22:37   #1879
aniolusiek_
Zakorzenienie

a mi mama coś zaczęła o nowej torebce mówić
co byście doradziły? torebka mniejsza niż A4 ale większa od Haddi, i żeby na ramię wchodziła; ja nie mam za bardzo pomysłu

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 22:48   #1880
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Widzę dziewczęta, że tym razem o muzyce trochę było. Mogę się podzielić swoimi zainteresowaniami? Otóż kiedyś, dawno temu- czasy gimnazjum i liceum, słuchałam (nie wiem czy powinnam się tym dzielić bo wstyd jak nie wiem, ale trudno niech stracę) techno i muzykę klubową Kompletnie nie wiem co ja w tym widziałam, kompletnie zero ambicji w tej muzyce, nic nie wnosiło to do mojego życia. Na szczęście okres ten już za mną, uff.
Teraz nie mam określonego jednego gatunku muzyki który słucham, bo są to różne bieguny muzyczne. Zaczynając od mocniejszych dźwięków: Within Temptation (z Sharon den Adel), Bon Jovi, Nightwish, Aerosmith, potem Jason Mraz, Elisa-cudowny głos, A Fine Frenzy- kolejny cudowny głos i teksty, Anita Lipnicka i jej ostatnia angielskojęzyczna płyta, a na końcu spokojna celtycka muzyka Celtic Woman Lubię też czasem posłuchać np. Alanis Morissette i Sinead O'connor
Jak widać bardzo zróżnicowane dźwięki
Pod każdym wykonawcą zamieściłam linki, tak w razie gdyby ktoś chciał się zaznajomić, bo pewnie nie wszystko jest znane
Kojarzę wszystkie A Bon Jovi to czasy mojego gimnazjum, byłam nimi zafascynowana
Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Przypomniały się takie słowa: "I samotność bywa lepsza od nieodpowiedniego towarzystwa"

Właśnie, też muszę coś poszperać i zarobić trochę przez allegro Tylko kiedy to zrobić? Ehhh ta nieszczęsna sesja, ostatnio mało mnie na wizażu, z wyjazdu do Mikołajek nici, do Koszalina też nie pojadę. Najbliższy jakiś wypad pewnie dopiero w sierpniu?
To zdanie jest jak najbardziej trafne

Ja mam niby dużo czasu, a też nie mogę się zebrać do zrobienia aukcji- leń ze mnie Zdjęcia lubię robić, ale najgorsze jest dla mnie wymierzenie tych wszystkich ubrań- jak ja tego nie lubię !

Cytat:
Bardzo mi przykro, że Twój synek choruje Trzymaj się, małemu życzę duuuużo zdrowia, a Tobie siły przede wszystkim
Cytat:
Też ma dosyć tej głupiej pogody, ostatnio jak gdzieś wychodzę to zawsze ale to zawsze zmoczy mnie deszcz. A pada taki, że nawet parasolka na niewiele się przydaje- już mam tego serdecznie dosyć Całe szczęście, że dzisiaj zdążyłam dojść do domu jak wracałam od lekarza, bo dobrze drzwi nie zamknęłam jak znowu lunęło.
Cytat:
Mowisz-masz
Bardzo ładne fotki, a Alice fajna

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 23:31   #1881
Ivy123
Zadomowienie

Dziewczyny, czy wróci czarna Ana?.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 23:38   #1882
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
hm.. ona kupowała w Krakowie dokładnie to w Galerii Krakowskiej - ma kłopot ze znalezieniem rozmiaru, więc jak już jakieś znajdzie to długo się nie zastanawia
Skąd ja to znam
Cytat:
może mniejsze rozmiary są już wyprzedane?
bo piątka to chyba polskie 38 albo 39
Wg Aldo 5 to nasze 35 właśnie z tego co tam zauważyłam (w specjalnych rozmiarach).

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Podzielam Twoje zdanie . Mój Tż często sam proponuje mi zakupy czy to torebek czy kosmetyków i szczerze go to nie obchodzi ile czego mam ważne że ja jestem zadowolona, że mi się to podoba.
Mój też - lubi patrzeć jak się cieszę, i sam wybiera ze mną torebki i inne zakupy
Nie wyobrażam sobie krycia się z zakupami.

Widziałam dzisiaj na poczcie babkę ze świetną torebką... szkoda, że nie spytałam skąd ma

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 01:14   #1883
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
to pokaz jeszcze nudowe

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wróci czarna Ana?.
mi Pan K. napisał, że nie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 01:16   #1884
annjot
BAN stały

Cytat:

Mam karmelowe/nude. Serdecznie polecam i jeżeli ci nie szkoda to skusiłabym sie na twoim miejscu na dwie pary. I na lato jak najbardziej nude
annjot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 01:28   #1885
annjot
BAN stały

To moje nudowe Tak wyglądają na nodze..

1 zdjecie - moje.
2 zdjęcie z bloga (bardziej carmelowe) - www.bloo90fashion.blogspo t.com
annjot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 01:30   #1886
lemoniadowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annjot Pokaż wiadomość
To moje nudowe Tak wyglądają na nodze..

1 zdjecie - moje.
2 zdjęcie z bloga (bardziej carmelowe) - www.bloo90fashion.blogspo t.com
ja mam szare i zastanawiam się nad czarnymi

lemoniadowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 03:22   #1887
a*a*a*
Ania

Cytat:
Kojarzę wszystkie A Bon Jovi to czasy mojego gimnazjum, byłam nimi zafascynowana
O wszystkie, fajnie Jeśli chodzi o Bon Jovi to miałam tak samo, a czasy to może nawet wcześniej niż gimnazjum, dobrze że ostatnio do nic wróciłam

Cytat:
Ja mam niby dużo czasu, a też nie mogę się zebrać do zrobienia aukcji- leń ze mnie Zdjęcia lubię robić, ale najgorsze jest dla mnie wymierzenie tych wszystkich ubrań- jak ja tego nie lubię !
Oj tak, to jest najgorsza robota, no ale trzeba żeby potem nie było jakichś niedomówień.
Stary 2010-06-01, 06:09   #1888
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Mi akurat bardziej by kolor Nude pasował ale czarne - praktyczne
A zdradź jaka cena ?
W sumie 92 zł

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-06-01 o 06:10
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 06:39   #1889
Sparta
Wtajemniczenie

[QUOTE=annjot;19709551]To moje nudowe Tak wyglądają na

nodze.. boskie, padłam

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Kolejny dzień...dlaczego tak leje, zaraz dostanę depresji na dodatek nie wziełam paragiela nie wiadomo jak sie ubrać jestem złaaaaaaaaaaa

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 06:59   #1890
karton
Zakorzenienie

a ja nie mogłam spać całą noc bo jeździ mi po brzuchu niemiłosiernie, to przez wczorajszy nadmiar słodyczy na pewno

właśnie wyczytałam, że nasza słynna chanelka 2.55 obchodzi w tym roku 55 urodziny
z tej okazji etorebka mogłaby zaproponować kolejne odcienie albo 'rzucić' ponownie czarną... chociaż koralowo-czerwona też kusi

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości