|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ i kelnerka
Hej dziewczyny.
Mam problem i nie wiem co o tym wszystkim myśleć. W zeszłą sobotę byliśmy z TŻ na weselu. Było to tam tak zorganizowane że jedna kelnerka obsługiwała jeden stół. Przy naszym stole siedziała młodsza część rodziny w tym mój kuzyn lat 18. Kelnerka była mlodziutka więc zaczął ją trochę podrywać i dołączył do niej mój TŻ, z początku myślałam że tak tylko dla żartu, a tu się okazuje że jednak nie. Kuzyn intensywnie walczył żeby zdobyć do niej namiary i w końcu ona mu powiedziała jak się nazywa i że można ją znaleźć na facebooku. I co oczywiście zrobił mój TŻ ? W niedziele znalazł jej profil, potem na naszej klasie dostał zaproszenie od niej i przyjął. Trochę się na niego zezłościłam że na co mu znajomość z 18 latką, ale jakoś się porozumieliśmy i było ok, aż do dzisiaj. Weszłam na jego nk, zarowno ja mam dostęp do jego konta jak i on do mojego, nie robimy z tego żadnego problemu, ja zawsze wchodzę pooglądać zdjęcia naszych znajomych a tym razem ukazuje mi się wiadomość od kelnerki o treści,że przeprasza że nie odpisuje ale nie ma nic na koncie Czy ja przesadzam? Czy powinnam to potraktować jako normalność?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój TŻ i kelnerka
nie pozwalaj sobie na takie zachowanie.
po co mu przyjaźń z jakąś kelnereczką? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
bezczelny! opieprzylam bym go strasznie
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#4 |
|
... choć nie Westwood
|
Nie dziwię się, że jesteś wkurzona. Co on sobie wyobraża?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjrzałabym się uważnie chłopakowi, czy nie z tych, co to nie potrafią być wierni, sami- jak on- szukają nowych kobiet, a tobie wciskają kit.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, macie swobodny dostęp do kont, to on nie ma powodu do pretensji. Po trzecie, to nie jest normalne
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
No właśnie - bezczelność. Przywołałabym go do porządku.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
ach ci faceci
jak słyszę z ich ust "przesadzasz" to aż się we mnie gotuje popieram poprzedniczke!!! wcale nie przesadzasz, po diabła mu znjaomośc z jakąs nastolatką? postaw go w podobnej sytuacji może nie praktycznie ale teoretycznie ciekawe czy będzie zadowolony z Twojej zawartej znajomości z pewnym kelnerem??
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Tż twierdzi że po prostu chciał mieć kolejną nową koleżankę i że on tu nie widzi żadnego problemu, i że to ja jestem ta zla bo jestem terrorystka i nie pozwalam mu zawierać nowych znajomości. Odwraca kota ogonem bo nie potrafi się inaczej wytlumaczyć. Dodam że ma 27 lat więc powinien trochę bardziej myśleć nad swoim zachowaniem...
agi_82 no właśnie mu mówiłam że ciekawe jak on by się czuł w takiej sytuacji, ale powiedział że dla niego to nie problem, bo nie widzi nic złego w zawieraniu nowych znajomości bo mi ufa, a najważniejsze jest to że razem żyjemy i mieszkamy.
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2010-05-31 o 20:57 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Chore zachowanie chłopaka, po co kręci z jakąś gówniarą? Szuka chłopak wrażeń a to zły znak.
Ps. i nie daj sobie wmówić że to Ty jesteś ta zła ! Bo to on psuje atmosferę związku swoim zachowaniem. Edytowane przez patycek Czas edycji: 2010-05-31 o 20:57 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jak co, ale nie tolerowałabym na Twoim miejscu takich wyskoków. Jeśli to taka zwyczajna sprawa, to dlaczego Ci o tym nie powiedział? Ha! i o to właśnie chodzi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
facet jest żałosny, skoro oskarża Ciebie o to, że przeczytałaś wiadomość, jakoś wcześniej nie widział problemu w tym, że wchodzisz na jego konto. jak na moje oko, to szuka jakiejś małej przygody. i jeszcze te wykręty z numerem... parodia ;/
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Twój facet leci na pierwszą lepszą panienkę.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam, że jestescie małzestwem.... to wiele tłumaczy. Z jednej strony koles powinien miec juz w miare poukladane w głowie (27 lat), ale z drugiej jest chyba strasznie pewny tego, że moze robic co zechce bo jestescie juz na dobre zwiazani i wszystko mu wybaczysz. To jego pierwszy tego typu wybryk?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Faceci to świnie, bezczelnie kłamią, oszukują, wszystko byleby im było jak najwygodniej.
NIE BAGATELIZUJ TEGO CO ROBI. Oni sobie często myślą, że jak mają dziewczynę, nie muszą już nic robić by je przy sobie utrzymać. Czyli "robie co chce, a dziewczyna i tak nie odejdzie, bo jestem fajny".
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Nie traktuj tego jako "normalność".
No chyba, że Twój TŻ już wcześniej miał taki sposób bycia, że lubił podrywać kelnerki, oraz inne przygodnie poznanie panie, ale przecież gdyby tak było Ty byś zachowania z kelnerką nie opisywała, tak myślę. A więc zachowanie Twojego męża jest co najmniej dziwne, ale myślę, że zwykła rozmowa, a nie strzelenie drzwiami wiele Ci wyjaśni. Zapytaj po prostu dlaczego odzywa się do tej dziewczyny. Może ma jakiś powód, np. prosił go o "zareklamowanie" wasz kuzyn? W każdym razie szczera rozmowa powinna rozwiązać problem. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje męża. Gdyby miał 10 lat mniej, to nawet bym się nie zdziwiła, wtedy jeszcze ujdzie wyrywanie kelnerek na naszej klasie czy fb. Ależ sobie infantylnego chłopa wybrała, teraz ten krzyż będziesz musiała nieść.
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam... , ale co za burak.Nie bądź naiwna i nie pozwalaj mu na takie zachowanie, dobrze coś takiego nie wróży.O, widzę że jesteście małżeństwem.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
no co za bezczelna swinia z niego i jeszcze chce wine zrzucic na Ciebie, ze po co czytalas ta wiadomosc, jest zalosny...
Ty nie przesadzasz... masz prawo byc zla a nawet wsciekla... ja bym go chyba zatlukla... jaki stary taki glupi, jak widac szuka przygod a nie nowych znajomosci, bo niby po co mu znajaomosc z malolata, ktora raz w zyciu widzial... no tragedia...
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Bezczelny typ! Aż się krew we mnie gotuje jak słyszę takie historie.. Ja chyba zrobiłabym mu taką aferę, że odechciałoby mu się flirtować z "nastkami"
Ciekawe czy sam byłby zadowolony gdybyś znalazła sobie jakiegoś kolegę..
|
|
|
|
|
#23 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Flirtuje z inną na Twoich oczach, później kontynuuje za Twoimi plecami, a na koniec bezczelnie twierdzi, że to Ty masz problem.
Nie - to on jest nie w porządku i nie pozwól wmówić sobie, że jest inaczej. Postawiłabym na rozmowę, ale zdecydowaną i ostrą. Nie tolerujesz takich sytuacji i chcesz, żeby wybrał: chce być z Tobą, czy podrywać inne kobiety na boku. Nie ma sytuacji 2w1.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja wina? Jaka jest konkretnie "twoja wina", ze on napisał SMS-a do obcej baby?
Powiem tylko tak: powinien odczuć jak bardzo zawiódł twoje zaufanie. W głowie mi się nie mieści, jak można być tak bezczelnym!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie chyba niespecjalnie zmądrzał...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam pomyslu co dalej z tym zrobić.. obrazic się ? przestać się odzywać? rozmowa nic nie daje, bo on nadal twierdzi że robię niepotrzebnie aferę i że jestem zaborcza i chorobliwie zazdrosna, i że mu nie pozwalam mieć koleżanek...
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
niech on Ci wytłumaczy, po co mu te 'koleżanki' skoro ma żonę?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Chyba najlepszym sposobem jest znalezienie sobie kolegi, pisanie z nim smsów, wiadomości na nk...a gdy tż zwróci na to uwagę mówienie że to tylko kolega. Może wtedy coś zrozumie.
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Manipuluje tobą, odwraca kota ogonem, a ty na to pozwalasz. Aż strach pomyśleć, co robi za Twoimi plecami. Współczuje męża.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

jak słyszę z ich ust "przesadzasz" to aż się we mnie gotuje
popieram poprzedniczke!!! wcale nie przesadzasz, po diabła mu znjaomośc z jakąs nastolatką? postaw go w podobnej sytuacji może nie praktycznie ale teoretycznie ciekawe czy będzie zadowolony z Twojej zawartej znajomości z pewnym kelnerem??
- 09.06.2006
?