|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#4292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść.
Dopiero wróciłam do domu,bo ludzie oczywiście robią wszystko na ostatnią chwilę- do dzisiaj było to promocyjne konto i oczywiście wszyscy przylecieli dzisiaj...MASAKRA. Do tego się okazało,że we Wrocku mam być od 6 ( wtedy przyjadę) do 11 czerwca,potem niby ba weekend mam zjechać do domu,ale już 13stego w niedzielę mam być znowu we Wrocku,bo od 14stego do 17 mam dalej szkolenie. I tak myślę,że bezsens wracać na jeden dzień... Szukam jakiegoś noclegu na dwie noce- Wrocławianki macie jakieś namiary na jakiś niedrogi hotel? Bo ten,w którym będę spać podczas szkoleń to ten Orbis przy rynku (??) i niezbyt chcę tyle kasy wydawać ![]()
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1663314/Zart-kolegow uroczy skutek żartu
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz mieszkać w Orbisie? On nie jest przy rynku, powiedziałabym że spory kawałek od niego, no ale w centrum
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle nie tak daleko od centrum![]() Ale jest kilka Orbisów-Jeden przy ul.Rynek,a inny na Powst.Śląskich?Ja jednak będę w tym przy Powstańców.A daleko jest to od dworca? |
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam takie dwa w centrum: http://www. tuiterazhostel .pl/ (usuń tu spacje, bo gwiazdkuje mi linka) http://www.hostelkosciuszko.pl/artyk...y_we_wroclawiu Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-05-31 o 20:08 |
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku nie jestem z Wrocławia ale byłam na plenerze i mieszkałam w hostelu TRIO i bardzo przyjemnie tam było i nie daleko od wszystkiego , kilka przystanków http://triosolo.spanie.pl/
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja idę zmierzyć temperaturę, łyknąć leki i spać. Papa
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
motylek jeszcze co do Orbisu - hotel jest jeden, właśnie na powst. śląskich, a na rynku jest moje ukochane biuro podróży Orbis travel
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Claris to mi się pomyliło chyba
![]() Dziękuję za pomoc,Aniołkowi też Na pewno coś wybiorę.Chociaż jak patrzę na Zumi na Wrocław to się boję-byłam,ale nie mam takiego obycia jak po Krakowie,Poznaniu,Warszaw ie... Claris a wiesz gdzie jest ul.Strzegomska?Szukałam na Zumi,ale tam mi pokazuje Plac Strzegomski. A ja mam napisane,że Bank mam na Strzegomskiej 8 |
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ja ze swojej strony jedynie nie polecam Trio polecanego przez Aniołka. Tanio, ale łazienki koedukacyjne na korytarzu, do tego pościel w czymś takim prana że oboje z TŻtem dostaliśmy wysypki swędzącej na częściach ciała które dotykały bezpośrednio pościeli.
Polecam tą mapę: http://emapy.com/wroclaw/ Co do dworca pkp to niestety właśnie jest w przebudowie także trochę pokręcony jest. No i Kochana na stronie BZWBK masz placówki rozmieszczone na mapie Jest tam wymieniona placówka na Strzegomskiej 46 (poniżej mapka). Wymieniony jest też Ośrodek Pomocy Społecznej na Strzegomskiej 6
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
skimosku madzia sie nie odzywa, w ogóle nie było jej dziś na wizażu, co robimy z jutrem?
edit: a teraz patrzę i była po 18. hmmm... Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-05-31 o 21:24 |
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Oooo dzięki czyli jednak to ta Strzegomska.Kurczaki-trochę daleko od tego Orbisu?Tramwajem trzeba będzie jeździć?Laski dajcie radę się spotkać między 7 a 17 tym!!!!PLIIIZZZ!!! My tam będziemy mieć niezłą imprezownię i przecież mogłybyśmy się fajnie pobawić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dobra,idę się kąpać i spać,bo jutro wstaję o 5 (na 8 mam być w Bytomiu na szkolenie). Info dla Sanrioo-jeśli dasz radę jutro to pisz mi smsa na ten nr co Ci podałam ![]() Dobraaanocccc
|
||
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Claris nie wiem właśnie :/
ja jestem otwarta na propozycje zaraz w klubie zostawię mój nr Także jeśli Madzia się nie odezwie a Ty będziesz miała ochotę na piwo/kawę to call me : * ![]() Motylku na tej mapie http://emapy.com/wroclaw/ jak 2x przybliżysz od razu pierwszy obraz zbliża na strzegomską, delikatnie na prawo przejedź i widać Bank Zachodni więc to pewnie tam. To blisko Placu Strzegomskiego, na który jedzie wiele tramwajów. Bezpośrednio z dworca jedzie tramwaj 22, z tym że z dworca pkp są teraz dwa wyjścia - musiałabyś się kierować na takie kierujące (na pewno są napisy) na "dworzec pks"/"ulica sucha"/"dworzec tymczasowy". Na mapce nr 1 na zielono zaznaczyłam te 2 wyjścia strzałkami |
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocław no właśnie Motylka trzeba odpowiednio przywitać
mi pasuje piwo/drinkacze 9,10,11.06 godziny dowolne ![]() Motylku tu rozkład tramwaju 22 z dworca pks (tak się nazywa przystanek z którego byś wsiadała) http://www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/22_8_1.html Z Orbisu do BZ WBK musiałabyś jechać tramwajem 20 na Plac Strzegomski też, tutaj rozkład: (na przystanek łatwo trafisz, Pośrodku Powstańców leci tramwaj na całej długości, tutaj rozkład dla Twojego przystanku: http://www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/20_13_1.html ) Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-05-31 o 21:44 |
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
skimosku a jaka pora by Ci odpowiadała? Ja się chętnie z Tobą spotkam, bo tak przekładając to nigdy się nie spotkamy
tylko u mnie piwo odpada, bo się dietuję i mam postanowienie 0 alko juz od jakiegoś czasu i chcę wytrwać. Ale kawka jak najbardziej ![]() ale mnie brzuch zaczął napieprzać przez @, a do tej pory funkcjonowałam dziś bez tabletki, zaczyna się najgorsze
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku A z Dworca do Orbisu jeśli nie będziesz miała dużego bagażu i nie będzie mocno lać to spokojnie na piechotkę dojdziesz, tak jak Ci namalowałam drogę do przystanku tramwajowego tak byś musiała iść prosto tą samą ulicą (Sucha->Swobodna) i dochodzisz do skrzyżowania z Powstańców Śląskich, po lewej i naprzód powinno być widać hotel
![]() Madziu zostawiłam nr w klubie. Ja kończę zajęcia o 13, więc albo koło 13:15/30 albo koło 16-17 i później? Jakbyś się źle czuła daj znać przełożymy. Jak pisałam pasują mi wtorki, czwartki i piątki, od przyszłego tyg. też środy - wszystko popołudnia
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-05-31 o 21:52 |
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam spać .
Proszę trzymać jutro kciuki , w końcu pierwszy dzień mojej pracy , pierwsza w życiu praca ![]() i się boję ![]() Ale cóż Na każdego pora przychodzi . życzę miłej nocy , dobranoc |
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku kciukam za jutro
![]() Właśnie wróciłam do domu po zajęciach... no comment. |
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
mój chłop mnie chyba jednak kocha
kupił mi dzisiaj ogromnego arbuza jest wielki, soczysty, słodziutki i bezpestkowy po prostu pyszny zjadłam ćwiartkę a uświniłam się jak dziecko i teraz czuje się pełna ![]() ja chce do Pl.............
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Grape ale w Polsce jeszcze nie ma takich pysznych arbuzów...
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku -
![]() carmel - odpoczywaj ![]() Grape - zazdroszcze arbuza ![]() jadę jutro z mamunią pozałatwiać kilka spraw "urzędowych", a jak już wszystko załatwimy to zdecydowałyśmy się jechać pooglądać suknie, bo właśnie w niektórych salonach zaczynają wyprzedaże lub promocję na końcówkę kolekcji i warto zobaczyć
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
skimos to moze 13.30 pod pomnikiem fredry? Pasowałoby Ci?
btw. nie mam na imię Madzia, nie wiesz jak mam na imie to ciekawe jak mnie poznasz ![]() Ściągnęłam sobie w końcu PiłęVI to sobie zaraz obejrzę na dobranoc i zasnę z poczuciem, że zawsze mogłoby być gorzej, np. taki Jigsaw mógłby mnie porwać
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Edit: ale Ci super z tymi sukniami Ale z Twoją figurą to w każdej będziesz świtnie wuglądać.
|
|
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję bardzo miły komplement - mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz..... zresztą nie nastawiam się jakoś konkretnie.... idę z ciekawości i zrobić przyjemność sobie i przede wszystkim mamuni bardzo się ucieszyła na ten pomysł i od razu poleciała urlop wypisać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

(czyli mną 

(on mnie zabije, jak się dowie, że to napisałam
)
13.03.2008

także trochę pokręcony jest.
tylko u mnie piwo odpada, bo się dietuję i mam postanowienie 0 alko juz od jakiegoś czasu i chcę wytrwać. Ale kawka jak najbardziej

kupił mi dzisiaj ogromnego arbuza
jest wielki, soczysty, słodziutki i bezpestkowy po prostu pyszny