![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Markowe Ubrania S/M na PERFUMY
WĄTEK ZAMKNIETY Z POWODU WYJAZDU, SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA WSZYSTKICH ZAGLADAJACYCH, A SZCZEGOLNE BUZIAKI DLA FuTrzaK_, solll i słonik.
![]() Witajcie moje drogie, ten watek zakładam dla mojej siostrzyczki ![]() Za perfumy (rzadko odlewki) najlepiej resztki w oryginalnych flakonach najlepiej Diora (nie poison), SiLolita, Feriee Van Cleef&Arples, zapachy Benetton, i...hmmm dopisze jak sie przypomni, oferuje markowe śliczne ubrania : sukienki, spodnie, swetry.... zobacz zdjecia Mozliwość dogadania sie ze mna do czwartku bo w piatek juz nie ma mnie w kraju, ale siostra zajmie sie wysylka i odebraniem paczki. Zdjecia ubrań zaraz dodam w moim albumie, a oto szczegółowa lista: 1) Góry od BIKINI NIE MA JUZ UCZULAM NA FAKT, IŻ APARAT NIE JEST NAJLEPSZEJ JAKOSCI I ZDJECIA NIE UKAZUJĄ CAŁEGO UROKU UBRAŃ, KTORE ZOSTALY ZAKUPIONE W FIRMOWYCH SKLEPACH LACZNA WARTOSC RZECZY OK 700ZL(CZARNA wysłane dla slonik ![]() I SPODENKI CZERWONE wysłane do FuTrzaK_ ![]() 2)SUKIENKA RESERVED CZARNA Z ATŁASOWEGO MATERIAŁU, PIEKNIE SIE UKLADA, DZIEKI PASOWI IDEALNIE PODKREŚLA FIGURE. (ROZM. 38) wysłana do słonik 3) TUNIKA BAWEŁNIANA CAMAIEU ROZM. M (LEKKIE NIEWIDOCZNE ZMECHACENIE) 4)SPÓDNICZKA Z CIENKIEGO SZTRUKSU FIRMY TROLL (ROZM. NA METCE L ALE IDEALNIE PASUJE NA M) 5) SUKIENKA CAMAIEU (ROZM. 38) W PIEKNYM JASNO- RÓZOWYM KOLORZE IDEALNA NA LATO 6)ŻAKIET RESERVED CIENKI SZTRUKS PIEKNIE USZYTY (ROZM. 38) 7)PRZEDŁUŻANY CIENKI SWETER ZNANEJ W SKANDYNAWII FIRMY EVE DOPASOWANY W BARDZO LADNYM KOLORZE (wysłany do solll ![]() 8)KAMIZELKA SWETROWA CZARNA KUPIONA W NORWEGII FIRMA VOICE OF EUROPE (ROZM. M) 9) 3/4 SPODNIE (RYBACZKI) JEANS SWIETNIE LEŻA ROZMIAR 36 FIRMY CAMAIEU Wszelkie dane kontaktowe podaje na PW, zapraszam ![]() 3z19 zdjec w albumie "ubrania za perfumy" https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=63669 https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=63655 Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-06-02 o 22:15 Powód: dodanie linku do zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Markowe Ubrania S/M na PERFUMY
co za czarna gore od bikini? usztywniana jest?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Moze znajdziesz coś u mnie za którąś góre od bikini ? Obojetnie którą
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
góra jest usztywniona dzieki wkładce gabczastej... ale u ciebie nie znalazlam zadnych zapachow oprocz light blue ktorego masz za duzo za gore od stroju
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
(mozesz dobrac sobie jakies probki na drugim moim watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=435227):-) ale to chyba i tak malo? ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-05-31 o 16:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Chodzi Ci o te spodnie : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1274973723 ?
Bo jeśli tak to chetnie je oddam ze spodenki i góry od bikini ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
do FUTRZAK : to swietnie tylko plissss napisz mi dokladny rozmiar i zdjatko tylu by sie przydalo albo chociaz dokladny opis kieszonek z tylu (nie chce zadnych ekstrawaganckich, zadnych hawtów itp najlepiej zeby byly klasyczne) moge ci wyslac 2 gory (bez czarnej czyli braz H&M oraz w paski z Nico w Krakowie i spodenki (troche widac slady urzytkowania ja szczerze mowiac nosilabym je kolo domu i na opalanie) dodam ci jeszcze testerek wody toaletowej
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Szczerze powiedziawszy to nie mam pojecia o co chodzi z tym strechem ... Ale wiem na pewno że spodnie sa z takiego porządniejszego jeansu, w sensie ze na moje oko, np. nie powinny sie przecierać, itp.
Rozmiar spodni : UK : 3 REGULAR EUR : 36 Wymiary spodni : Szerokość ok. : 39cm Długość całkowita ok. : 97cm szerokośc nogawki w udzie ok. : 23cm Szerokość nogawki na dole ok. : 15cm Stan przód ok. : 20cm stan tył ok. : 32cm Dołączam zdjęcia tyłu spodni ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
z tymi kieszeniami troszke przesada :P ale ogolnie rozmiar ok, a z tym streczem to chodzi mi o to ze sie lekko rozciagaja (ogolnie przy rurkowatych spodniach to dzieki temu one lepiej sie ukladaja) sprawdz czy sie rozciagaja
![]() spodnie na zdjeciu u wlascicielki zupelnie w innym kolorze Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-05-31 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Minimalnie ale się rozciągają ... Chociaż zależy jak patrzeć dla mnie się rozciągając a ty możesz uznać że nie ...
Różnica kolorów to wina innego aparatu ... ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- No to nie wiem ... jak chcesz .. ?
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
tego lakieru już nie ma ... został tylko ten pierwszy z prawej
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za fioletowy kardigan z kieszonkami?
![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Skarbie poczytalam opinie o tej Euphorii bo znam ta pierwsza edp (ktora zreszta nie za bardzo w moim stylu) i jestem chetna by ta poznac blizej. (troche nielogiczne to zdanie ale wiesz o co chodzi :P) Masz ja jeszcze? jesli sie zgodzisz za ta sliczna sukienke ktora byla zalozona tylko na jedna imprezke stan jak nowa (kosztowala 159zl) a poniewaz jest malo ck to jeszcze
+ Esprit Celebration - 50 ml, tester, nowy, bez paru psiknięć ++ Eveline - Slim extreme 3d - serum do biustu total push-up, nowe jestem zbyt wymagajaca ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Prosze poczekaj jeszcze chwilke musze sie dokladnie przyjrzeć troszke tego masz ![]() ![]() Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-05-31 o 21:51 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok, czekam
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
JUZ
![]() 7. Ciemnoniebieska bluzka BUTIK, rozmiar M. 9. Koszulka khaki, rozamiar M, ale na L też będzie, a może nawet XL. *brązowe plastikowe kółka, (na ostatnim zdjeciu na dole) aha i jeszcze jakby sie dalo te kola cienkie czarne ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- oczywiscie da sie zrobic ale juz nie dzis bo zaraz uciekam. wroce jutro wczesnym wieczorem ![]() Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-05-31 o 21:45 Powód: dopisek dla solll |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ta ciemnoniebieska bluzka idzie do wysyłki do innej wizażanki, ale reszta jest
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- aha, te cienkie koła nie są czarne tylko ciemnobrązowe ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za którąś usztywnianą górę od bikini?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To ja jesli sie zgadzasz po obejrzeniu zdjec sweterka prosze o bluzeczke khaki i 1. Spódnica z ciemnego jeansu MISS SIXTY. Z tyłu na kieszeniach miała szwy na kieszeniach, ale je odprułam, ślady widać na zdjęciach. Rozmiar M. Edytowane przez zyska28 Czas edycji: 2010-06-01 o 15:21 Powód: zmiana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie oddam spódnicy i bluzki za sweterek... Mogę oddać to co napisałam wcześniej
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- a jesli chcesz, żeby zdjęcie sie wyświetliło na forum to musisz dać zarządzaj załącznikami i tam ładujesz fotki ![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- do solll a co powiesz na zamiane tego swetra na 2 bluzki liliowa i khaki ale prosze zrob tez zdjecia na osobie chce byc pewna ze ta khaki szczegolnie nie bedzie za duza na s/m, albo wymienie sie na sama spodniczke jesli chcesz? (napisz tylko czy ona jest baaaardzo krotka? najlepiej w niej tez zrob zdjecie ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
super, dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dobrze, zrobię Ci zdjęcia i podam wymiarki jeśli chcesz, tylko podaj mi prosze jeszcze długość tego sweterka, szerokość w ramionach i w biuście
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() aha i sweterek byl zalozony tylko raz jeszcze ma guzik z boku na dole zastepczy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
widzę Kochana, że Ci bardzo zależy na tej spódniczce więc chyba nie będę Ci jej odmawiać.. Powiedz jaki zapach maja te Loewe i na jaka cerę jest ten krem i maseczka? Może masz zamiast tego jakąś mgiełkę do ciała lub balsam? myślę, że jakoś się dogadamy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.