|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Witooojcie ;*
Cytat:
Cytat:
Ale 6 czego?:P Cytat:
Z Rzeszowa to już tylko 50 km ![]() Cytat:
![]() A ja i owszem, chociaz na początku myliły mi się Ewa z Martą Cytat:
![]() Hmm z tą pracą lekki problem jest:P Mamy tu wieelgachną fabrykę opakowań tekturowych, ale i chętnych do pracy dużo. No i próbujemy co 8 godzin się tam dostac Najtrudniej się jest pierwszy raz załapac, bo potem się pytają kto już był i ich z miejsca biorąCytat:
![]() Chyba wszystko mi cytnęło Już teraz będe na bieżąco spamowac
|
|
|
#572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie jesteśmy piękne, mądre, zdolne itepe, itede. ![]() To nie jest taka praca stała, że jak już ją dostaniesz, to potem pracujesz codziennie ? Kurcze, to tak dziwnie trochę. Podkreślam niewidoczne - ![]() ------------- Dzień dobry ;** Plan na dziś : lenistwoooo
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-01 o 08:08 |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu się śmiejesz? ![]() U mnie praktycznie też. Pojade tylko o 14 moją mordkę tam pokazac potem o 22 to samo. A może się uda wreszcie Ba pare osób dzisiaj o 6 już wychodziło i mówiło że więcej ich tam nie zobaczą bo mają dosc Haha;D
|
|
|
#574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrób minę kotka ze Shreka, to cię wezmą. Z tego byłego przyszłego niedoszłego uja. Fajnie o nim piszesz. Też byłaś o 6 ? Jejku, podziwiam cię. ![]() Kurde. Chyba zacznę się rejestrować na stronach uczelni. A wpłacać na konto trzeba od razu czy jak się chce, byle terminu nie przekroczyć ?
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;**
A u mnie chyba nie ma żadnej fabryki
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj bo z nim to kurde tak właśnie jesT:P Rok się już to wszystko ciągnie i nie wiadomo jak skończy:P No a jak ;D Ale mi to na rękę, bo dzięki temu wcześniej wstaję, a tak bym spała do 11. I dzien taki długi się robi ![]() Własnie tego nie wiem
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Uniwersytecie Wrocławskim rekrutacja miała się rozpocząć dzisiaj, no i jeszcze się nie rozpoczęła
A chciałam się zarejestrować
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może w końcu będzie doszły. Ja też dzisiaj wcześnie wstałam, mam swój osobisty budzik w postaci kota. Jak mi miauknie nad uchem albo zamruczy to się budzę :P. No ale lubię to, słodki jest. ![]() Dzisiaj poczytam. Jak mi się zachce.
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale znalazłam ogłoszenie szukając pracy w moim mieście
![]() Poszukuję Pań do pracy we włoskim Night-club.Praca polega na dbaniu o dobrąatmosferę w lokalu(poprzez rozmowę , nie jesteśmy agencją towarzyską!)Zatrudniamy:n a kontrakt o pracę.Panie ładne , sympatyczne i inteligentne.W przedziale wiekowym od 18-36 lat.Preferowany minimalnyokres zatrudnienia to ok.2 mies.Praca 6 x w tygodniu, stawka dzienna 50-80 euro premie.Mieszkanie na nasz koszt.Panie które są zainteresowane uczciwą pracą za całkiem fajne pieniążki i mające ochotę poznać Włochy i miło spędzić czas proszę o kontakt na adres e-mail
|
#580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasne.Niektóre dziewczyny są naprawdę naiwne. A ile się słyszy o zmuszaniu do prostytucji za granicą. Przecież czytając takie ogłoszenie, od razu widać o co chodzi. I te dzienne zarobki mówią same za siebie.
|
|
#581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze takie zdjęcie dali do tego ogłoszenia, że można się po nim zorientować, że coś nie ten
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-06-01 o 09:14 |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dziecka dzisiaj.
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Weronika, my zawsze się będziemy zaliczać do dzieciaków Wszystkiego najlepszego dzieciakom
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Jaka to była atrakcja, jak tata zabierał na karuzele, kupował jakieś piłki, lalki. Ja pamiętam, że zawsze czekałam na ten dzień.
![]() Fajnie było być dzieckiem.
|
#585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i przez to jestem w dupie, bo nie wiem jak ja mam się tam zarejestrować. Mam wybrać przedmioty, które zdawałam no i kurczę podać wyniki, a skąd ja mogę wiedzieć jaki będę miała wynik?? A jak nie podam to wyskoczy mi wszędzie 0% |
|
|
|
|
#586 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej
ja mam z Rzeszowa jakieś 60 kilometrów, ale chyba w inną stronę.Mój też chociaż miałam posprzątać w szafie i zrobić mega pakę na allegro Łaa ale dzisiaj beznadziejna pogooda. ![]() Idę sobie zagram w coś kurcze, potem może zmusze się do wywalenia tych ciuchów z szafy, znajdę jakieś torebki sprzed paru lat i robie aukcję.
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Soliny mam kawał drogi, jakieś ponad 600 km. Dlatego też nie wiem czy będę się mogła spotkać jeszcze raz, po dwa nie wiem czy będę jeszcze w lipcu, ale bardzo bardzo bym chciała ![]() Ale chyba podobne do siebie nie jesteśmy?! ![]() Jak widać nawet 5 km może stanowić problem. Ale to trochę żenua. Cytat:
witam Żbiki;* nadal mam bunt. Póki co piję kawę i siedzę w łóżku, zaraz tutaj ogarnę. Też dzisiaj będę leniuchować. ja to w ogóle zapominam o tych aukcjach na all, a sprzedają książki. Już jedna poszła za 45 zł jutro pójdę na pocztę, bo dzisiaj mi się nie chce.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:10 |
||
|
|
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak konkurs? ![]() Wczoraj wchodzę na skrzynkę mailową, patrzę, a tu wiadomość o wygranych kosmetykach dla mamy. Ciekawe tylko czy mi wyślą, bo 28 maja dostałam wiadomość, a dane odesłałam wczoraj.
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Basia, głupia jest ta rekrutacja, bo ciekawe skąd mam mieć nr mojego świadectwa maturalnego
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
numer świadectwa jest napisany na świadectwie
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak tam jest : nowa matura Numer dokumentuW przypadku zdawania egzaminów poprawkowych, prosimy o podanie numeru matury, oraz wszystkich aneksów (oddzielonych przecinkami) Data wystawienia
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze wyniki z matur trzeba podać
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
hi ;*
Beata i Ewa 3mam kciuki za Wasze podboje miłosne ![]() świadectwo maturalne, to to ze zdjęciem co dostałaś na koniec roku szkolnego. ![]() dzisiaj jadę do kina z przyjaciółką i jej młodszą siostrą i cioteczną jakąś. na disco robaczki
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Rejestracja jest pewnie dla maturzystów z wcześniejszy lat.
no mi też się wydaje, że świadectwo maturalne to to ze zdjęciem. Tamto z wynikami do świadectwo dojrzałości.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:32 |
|
|
|
#596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jak to jest dla tych co zdawali we wcześniejszych latach to ciekawe kiedy dla nas będzie ![]() Według cioci Wikipedii świadectwo maturalne to to czerwcowe
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:34 |
|
|
|
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Nie wytrzymam z tym speedyshare. Doszło do 100% i takie coś wyskoczyło : No data uploaded, or total upload size exceeded the limit 200 MB. A plik ma 120 MB
Na wyslijto spróbuję. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:36 |
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Ala dobrze napisałam, z wynikami do świad. dojrzałości [spojrzałam do papierów, które ja składałam], a świadectwo maturalne to to, które teraz dostaliśmy. Dla nas pewnie będzie zaraz po 30.
Weronika o kurde.
|
#599 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przez to nie można wydrukować podania. świadectwo maturalne to świadectwo z wynikami maturalnymi. To ze zdjęciem to jest świadectwo ukończenia szkoły średniej. A jesli chodzi o te wyniki, to po prostu usuwałam te 0% i na końcu wyszło tak, że po prostu podane jest co na jakim poziomie zdawałam. Wpisałam tylko wyniki ustnych Edit: to trzeba uzupełnić na końcu, jak już dostaniemy świadectwa maturalne. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:38 |
|
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli rekrutację możemy rozpocząć 30.06, a ostatni dzień wnoszenia opłat rekrutacyjnych jest 02.07 świetnie
Czasu mamy dużo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

ale potem nadrobię, chciałam się tylko przywitać, tymczasem idę się ogarnąć i coś zjeść. 
?

Najtrudniej się jest pierwszy raz załapac, bo potem się pytają kto już był i ich z miejsca biorą