Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 07:32   #571
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Witooojcie ;*

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Hello! ;*
Jestem, żyję, żadnych Czesiów, Zbysiów nie było. Dziewczyny są super! ;* Wyjazd jak najbardziej udany. Koniecznie musimy się wszystkie spotkać!

ale naspamowałyście ale potem nadrobię, chciałam się tylko przywitać, tymczasem idę się ogarnąć i coś zjeść.
Ja Wam ciągle zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Marta - też się często wozimy z tżtem po mieście
co to za jajecznica z tuńczykiem ?
Napisałam jajecznica? Chodziło mi o spagetti Smażę sobię tuńczyka z kukurydza i to dodaje zamiast mięsa mielonego do sosu pomidorowego, uwielbiam to
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
6 już skończyłaś ?
ja za kilka odcinków też
Ale 6 czego?:P
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Pod Krakowem, zaraz mam przesiadkę do Rzeszowa a później Warszawa i stamtąd do domu.

U babci jestem, nie chcieli po mnie przyjechać , nie to co Ty

I nie wpadłas do mnie po drodze? Z Rzeszowa to już tylko 50 km
Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
nic, że nigdy nie byłam i tak je lubię ja się powtarzam i proponuję Solinę jako połączenie jeziora i gór
Ja ciągle jestem za Soliną

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Tylko nie poznaję Was wszystkich na tych zdjęciach
A ja i owszem, chociaz na początku myliły mi się Ewa z Martą Ale te Żbiki takie ładne są

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
eeeeeej ! jaka dzisiaj brzydka pogoda

byłam na poczcie, kartki poszły
będę czekac ^^

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
W ogóle to mieszkam w pokoju z dwoma chłopami - bratem i kolegą. Jaki cudowny jest ten kolega. I zgadnijcie co. Mój brat jedzie jutro do domu na tydzień, a ja tu zostaję, czyli tydzień z nim sam na sam, dzień i noc.
Życie jest piękne!

Gdzie?
Trzymam kciuki

Hmm z tą pracą lekki problem jest:P Mamy tu wieelgachną fabrykę opakowań tekturowych, ale i chętnych do pracy dużo. No i próbujemy co 8 godzin się tam dostac I narazie lipa, ale już widze że dzisiaj dużo osób zrezygnowało więc może się w końcu uda. Jak nie o 14 to o 22. Najtrudniej się jest pierwszy raz załapac, bo potem się pytają kto już był i ich z miejsca biorą

Cytat:
Tzn. wiesz ja od początku wiedziałam, że to jest bez sensu. Większość związków na odległość się rozpada, nie żebym im tego życzyła. Mieszkają jakie 300km od siebie, gdzie bliskość? codzienne sprawy? problemy? uczucia itd. Z czym do ludzi.
wiem właśnie...no ale czas pokaże...
mnie wkurzało u tego chłopaka co się z nim ostatnio zadawałam 30 km a ten teraźniejszy były-niedoszły-przyszły-chuj wie mieszka na drugim końcu miasta czyli jakieś 5 km i tez jest problem

Chyba wszystko mi cytnęło Już teraz będe na bieżąco spamowac

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:06   #572
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

A ja i owszem, chociaz na początku myliły mi się Ewa z Martą Ale te Żbiki takie ładne są

Hmm z tą pracą lekki problem jest:P Mamy tu wieelgachną fabrykę opakowań tekturowych, ale i chętnych do pracy dużo. No i próbujemy co 8 godzin się tam dostac I narazie lipa, ale już widze że dzisiaj dużo osób zrezygnowało więc może się w końcu uda. Jak nie o 14 to o 22. Najtrudniej się jest pierwszy raz załapac, bo potem się pytają kto już był i ich z miejsca biorą

mnie wkurzało u tego chłopaka co się z nim ostatnio zadawałam 30 km a ten teraźniejszy były-niedoszły-przyszły-chuj wie mieszka na drugim końcu miasta czyli jakieś 5 km i tez jest problem
Ja też, ja też.

Wszystkie jesteśmy piękne, mądre, zdolne itepe, itede.

To nie jest taka praca stała, że jak już ją dostaniesz, to potem pracujesz codziennie ? Kurcze, to tak dziwnie trochę.

Podkreślam niewidoczne -

-------------

Dzień dobry ;**
Plan na dziś : lenistwoooo

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-01 o 08:08
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:11   #573
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

To nie jest taka praca stała, że jak już ją dostaniesz, to potem pracujesz codziennie ? Kurcze, to tak dziwnie trochę.

Podkreślam niewidoczne -

-------------

Dzień dobry ;**
No bo to taka 'praca dorywcza' po prostu przychodzisz i jak potrzebują to biorą czasami 15 osób a czasami 2. W zależności od tego ilu pracowników im w danej chwili brakuje;] Dziwne, ale lepsze to niż nic. Ja się nie poddaje, będę tam łaziła tak długo aż im się w końcu żal zrobi i mnie wezmą

Czemu się śmiejesz?

U mnie praktycznie też. Pojade tylko o 14 moją mordkę tam pokazac potem o 22 to samo. A może się uda wreszcie Ba pare osób dzisiaj o 6 już wychodziło i mówiło że więcej ich tam nie zobaczą bo mają dosc Haha;D

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-06-01, 08:20   #574
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
No bo to taka 'praca dorywcza' po prostu przychodzisz i jak potrzebują to biorą czasami 15 osób a czasami 2. W zależności od tego ilu pracowników im w danej chwili brakuje;] Dziwne, ale lepsze to niż nic. Ja się nie poddaje, będę tam łaziła tak długo aż im się w końcu żal zrobi i mnie wezmą

Czemu się śmiejesz?

U mnie praktycznie też. Pojade tylko o 14 moją mordkę tam pokazac potem o 22 to samo. A może się uda wreszcie Ba pare osób dzisiaj o 6 już wychodziło i mówiło że więcej ich tam nie zobaczą bo mają dosc Haha;D
A ile za h płacą ? U nas też jest jakaś hurtownia, chyba klocki lego tam segregują i żyletki. Może się zgłoszę, ale to za tydzień może, bo teraz chce leniuchować.
Zrób minę kotka ze Shreka, to cię wezmą.

Z tego byłego przyszłego niedoszłego uja. Fajnie o nim piszesz.

Też byłaś o 6 ? Jejku, podziwiam cię.

Kurde. Chyba zacznę się rejestrować na stronach uczelni. A wpłacać na konto trzeba od razu czy jak się chce, byle terminu nie przekroczyć ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 08:30   #575
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dzień dobry ;**

A u mnie chyba nie ma żadnej fabryki

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:33   #576
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
A ile za h płacą ? U nas też jest jakaś hurtownia, chyba klocki lego tam segregują i żyletki. Może się zgłoszę, ale to za tydzień może, bo teraz chce leniuchować.
Zrób minę kotka ze Shreka, to cię wezmą.

Z tego byłego przyszłego niedoszłego uja. Fajnie o nim piszesz.

Też byłaś o 6 ? Jejku, podziwiam cię.

Kurde. Chyba zacznę się rejestrować na stronach uczelni. A wpłacać na konto trzeba od razu czy jak się chce, byle terminu nie przekroczyć ?
Tam wszyscy robia oczy kotowego ShrekaWiesz że dokładnie nie wiem ile Ale chyba 7zł/h ale to brutto chyba. Bardziej mi zależy na tym żeby w ogóle pracowac niż na tym, żeby jakąś kasę wielką zarobic

Aj bo z nim to kurde tak właśnie jesT:P Rok się już to wszystko ciągnie i nie wiadomo jak skończy:P

No a jak ;D Ale mi to na rękę, bo dzięki temu wcześniej wstaję, a tak bym spała do 11. I dzien taki długi się robi

Własnie tego nie wiem A też powinnam zaczynac sie rejestrowac

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2010-06-01, 08:35   #577
malenstwo5
Wtajemniczenie

Na Uniwersytecie Wrocławskim rekrutacja miała się rozpocząć dzisiaj, no i jeszcze się nie rozpoczęła A chciałam się zarejestrować

Stary 2010-06-01, 08:46   #578
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Tam wszyscy robia oczy kotowego ShrekaWiesz że dokładnie nie wiem ile Ale chyba 7zł/h ale to brutto chyba. Bardziej mi zależy na tym żeby w ogóle pracowac niż na tym, żeby jakąś kasę wielką zarobic

Aj bo z nim to kurde tak właśnie jesT:P Rok się już to wszystko ciągnie i nie wiadomo jak skończy:P

No a jak ;D Ale mi to na rękę, bo dzięki temu wcześniej wstaję, a tak bym spała do 11. I dzien taki długi się robi

Własnie tego nie wiem A też powinnam zaczynac sie rejestrowac
Moja siostra teraz właśnie niedawno zaczęła pracować w tej hurtowni. Mówi, że ludziom, z którymi pracuje wszystko kojarzy się z seksem, to główny temat ich rozmów. No bo tam raczej tacy prości ludzie pracują.

Może w końcu będzie doszły.

Ja też dzisiaj wcześnie wstałam, mam swój osobisty budzik w postaci kota. Jak mi miauknie nad uchem albo zamruczy to się budzę :P. No ale lubię to, słodki jest.

Dzisiaj poczytam.
Jak mi się zachce.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 09:03   #579
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ale znalazłam ogłoszenie szukając pracy w moim mieście

Poszukuję Pań do pracy we włoskim Night-club.Praca polega na dbaniu o dobrąatmosferę w lokalu(poprzez rozmowę , nie jesteśmy agencją towarzyską!)Zatrudniamy:n a kontrakt o pracę.Panie ładne , sympatyczne i inteligentne.W przedziale wiekowym od 18-36 lat.Preferowany minimalnyokres zatrudnienia to ok.2 mies.Praca 6 x w tygodniu, stawka dzienna 50-80 euro premie.Mieszkanie na nasz koszt.Panie które są zainteresowane uczciwą pracą za całkiem fajne pieniążki i mające ochotę poznać Włochy i miło spędzić czas proszę o kontakt na adres e-mail

Stary 2010-06-01, 09:11   #580
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość

Poszukuję Pań do pracy we włoskim Night-club.Praca polega na dbaniu o dobrąatmosferę w lokalu(poprzez rozmowę , nie jesteśmy agencją towarzyską!)Zatrudniamy:n a kontrakt o pracę.Panie ładne , sympatyczne i inteligentne.W przedziale wiekowym od 18-36 lat.Preferowany minimalnyokres zatrudnienia to ok.2 mies.Praca 6 x w tygodniu, stawka dzienna 50-80 euro premie.Mieszkanie na nasz koszt.Panie które są zainteresowane uczciwą pracą za całkiem fajne pieniążki i mające ochotę poznać Włochy i miło spędzić czas proszę o kontakt na adres e-mail
Poprzez rozmowę. Jasne.
Niektóre dziewczyny są naprawdę naiwne. A ile się słyszy o zmuszaniu do prostytucji za granicą. Przecież czytając takie ogłoszenie, od razu widać o co chodzi. I te dzienne zarobki mówią same za siebie.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 09:12   #581
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Poprzez rozmowę. Jasne.
Niektóre dziewczyny są naprawdę naiwne. A ile się słyszy o zmuszaniu do prostytucji za granicą. Przecież czytając takie ogłoszenie, od razu widać o co chodzi. I te dzienne zarobki mówią same za siebie.
No dokładnie. Na pewno znajdą się chętne, a później będzie płacz

Jeszcze takie zdjęcie dali do tego ogłoszenia, że można się po nim zorientować, że coś nie ten

Edytowane przez malenstwo5
Czas edycji: 2010-06-01 o 09:14
Stary 2010-06-01, 09:21   #582
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
No dokładnie. Na pewno znajdą się chętne, a później będzie płacz

Jeszcze takie zdjęcie dali do tego ogłoszenia, że można się po nim zorientować, że coś nie ten
Poza tym nikt nie da ogłoszenia : SZUKAMY PROSTYTUTEK.

Dzień dziecka dzisiaj. A my się zaliczamy jeszcze do dzieciów, poniżej 20 jesteśmy w końcu.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 09:24   #583
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Poza tym nikt nie da ogłoszenia : SZUKAMY PROSTYTUTEK.

Dzień dziecka dzisiaj. A my się zaliczamy jeszcze do dzieciów, poniżej 20 jesteśmy w końcu.
No właśnie

Weronika, my zawsze się będziemy zaliczać do dzieciaków Wszystkiego najlepszego dzieciakom

Stary 2010-06-01, 09:37   #584
Weronika112
Zadomowienie

Jaka to była atrakcja, jak tata zabierał na karuzele, kupował jakieś piłki, lalki. Ja pamiętam, że zawsze czekałam na ten dzień.
Fajnie było być dzieckiem.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 09:40   #585
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Na Uniwersytecie Wrocławskim rekrutacja miała się rozpocząć dzisiaj, no i jeszcze się nie rozpoczęła A chciałam się zarejestrować
już można

i przez to jestem w dupie, bo nie wiem jak ja mam się tam zarejestrować.
Mam wybrać przedmioty, które zdawałam no i kurczę podać wyniki, a skąd ja mogę wiedzieć jaki będę miała wynik?? A jak nie podam to wyskoczy mi wszędzie 0%
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 09:55   #586
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
I nie wpadłas do mnie po drodze? Z Rzeszowa to już tylko 50 km
Ej ja mam z Rzeszowa jakieś 60 kilometrów, ale chyba w inną stronę.

Cytat:

Dzień dobry ;**
Mój też chociaż miałam posprzątać w szafie i zrobić mega pakę na allegro

Łaa ale dzisiaj beznadziejna pogooda.
Idę sobie zagram w coś kurcze, potem może zmusze się do wywalenia tych ciuchów z szafy, znajdę jakieś torebki sprzed paru lat i robie aukcję.
Stary 2010-06-01, 10:05   #587
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Witooojcie ;*

Ja Wam ciągle zazdroszczę

Ale spotkamy/cie się jeszcze Żbiki na prawdę są świetnie, w ogóle żadnej krępacji nie było, jakiejś sztuczności, swoboda i w ogóle . Lowe Was
Do Soliny mam kawał drogi, jakieś ponad 600 km. Dlatego też nie wiem czy będę się mogła spotkać jeszcze raz, po dwa nie wiem czy będę jeszcze w lipcu, ale bardzo bardzo bym chciała
Ale chyba podobne do siebie nie jesteśmy?!

Jak widać nawet 5 km może stanowić problem. Ale to trochę żenua.

Cytat:

Na prawdę są agencje w którym atrakcyjne kobiety tylko rozmawiają. Aczkolwiek ciężko znaleźć rzetelną agencję, która pisałaby prawdę. Nigdy bym nigdzie nie pojechała za granicę z niezaufaną firmą. Tym bardziej, że tyle się pisze o zmuszaniu kobiet do prostytucji.

witam Żbiki;*
nadal mam bunt. Póki co piję kawę i siedzę w łóżku, zaraz tutaj ogarnę.
Też dzisiaj będę leniuchować.

ja to w ogóle zapominam o tych aukcjach na all, a sprzedają książki. Już jedna poszła za 45 zł jutro pójdę na pocztę, bo dzisiaj mi się nie chce.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:10
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:10   #588
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Mój też chociaż miałam posprzątać w szafie i zrobić mega pakę na allegro

Łaa ale dzisiaj beznadziejna pogooda.
Idę sobie zagram w coś kurcze, potem może zmusze się do wywalenia tych ciuchów z szafy, znajdę jakieś torebki sprzed paru lat i robie aukcję.
Ja też powystawiam. Już dawno miałam to zrobić, tyle rzeczy nowych, nieużywanych stoi. Tylko najpierw muszę zrobić porządek na koncie, jakieś zasady aukcji ustalić.

A jak konkurs?

Wczoraj wchodzę na skrzynkę mailową, patrzę, a tu wiadomość o wygranych kosmetykach dla mamy. Ciekawe tylko czy mi wyślą, bo 28 maja dostałam wiadomość, a dane odesłałam wczoraj.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-01, 10:14   #589
malenstwo5
Wtajemniczenie

Basia, głupia jest ta rekrutacja, bo ciekawe skąd mam mieć nr mojego świadectwa maturalnego

Stary 2010-06-01, 10:19   #590
effciaa16
Zakorzenienie

numer świadectwa jest napisany na świadectwie chyba, że chodzi o ten papierek z wynikami maturalnymi.

Stary 2010-06-01, 10:21   #591
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
numer świadectwa jest napisany na świadectwie chyba, że chodzi o ten papierek z wynikami maturalnymi.
Oni chcą świadectwo maturalne
Tak tam jest :

nowa matura Numer dokumentuW przypadku zdawania egzaminów poprawkowych, prosimy o podanie numeru matury, oraz wszystkich aneksów (oddzielonych przecinkami)
Data wystawienia

Stary 2010-06-01, 10:25   #592
effciaa16
Zakorzenienie

no to musisz wstrzymać się z rejestracją. Do d.upy trochę. -.-'

Stary 2010-06-01, 10:27   #593
malenstwo5
Wtajemniczenie

I jeszcze wyniki z matur trzeba podać

Stary 2010-06-01, 10:29   #594
rehab4181
Zadomowienie

hi ;*
Beata i Ewa 3mam kciuki za Wasze podboje miłosne

świadectwo maturalne, to to ze zdjęciem co dostałaś na koniec roku szkolnego.

dzisiaj jadę do kina z przyjaciółką i jej młodszą siostrą i cioteczną jakąś.
na disco robaczki

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:30   #595
effciaa16
Zakorzenienie

Rejestracja jest pewnie dla maturzystów z wcześniejszy lat.

no mi też się wydaje, że świadectwo maturalne to to ze zdjęciem. Tamto z wynikami do świadectwo dojrzałości.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:32
Stary 2010-06-01, 10:32   #596
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
hi ;*
Beata i Ewa 3mam kciuki za Wasze podboje miłosne

świadectwo maturalne, to to ze zdjęciem co dostałaś na koniec roku szkolnego.

na disco robaczki
Ale przecież to jest świadectwo ukończenia liceum ogólnokształcącego, a tam napisali, że ma być maturalne

To jak to jest dla tych co zdawali we wcześniejszych latach to ciekawe kiedy dla nas będzie

Według cioci Wikipedii świadectwo maturalne to to czerwcowe

Edytowane przez malenstwo5
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:34
Stary 2010-06-01, 10:33   #597
Weronika112
Zadomowienie

Nie wytrzymam z tym speedyshare. Doszło do 100% i takie coś wyskoczyło : No data uploaded, or total upload size exceeded the limit 200 MB. A plik ma 120 MB 3 godziny net mi wolno chodził tylko po to, żeby to załadować. brrr.
Na wyslijto spróbuję.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
na disco robaczki
Martyna bardzo chce je zobaczyć.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:36
Stary 2010-06-01, 10:34   #598
effciaa16
Zakorzenienie

Ala dobrze napisałam, z wynikami do świad. dojrzałości [spojrzałam do papierów, które ja składałam], a świadectwo maturalne to to, które teraz dostaliśmy. Dla nas pewnie będzie zaraz po 30.

Weronika o kurde.

Stary 2010-06-01, 10:36   #599
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Oni chcą świadectwo maturalne
Tak tam jest :

nowa matura Numer dokumentuW przypadku zdawania egzaminów poprawkowych, prosimy o podanie numeru matury, oraz wszystkich aneksów (oddzielonych przecinkami)
Data wystawienia
na tym Tez się zatrzymałam
Przez to nie można wydrukować podania.

świadectwo maturalne to świadectwo z wynikami maturalnymi. To ze zdjęciem to jest świadectwo ukończenia szkoły średniej.

A jesli chodzi o te wyniki, to po prostu usuwałam te 0% i na końcu wyszło tak, że po prostu podane jest co na jakim poziomie zdawałam.
Wpisałam tylko wyniki ustnych

Edit: to trzeba uzupełnić na końcu, jak już dostaniemy świadectwa maturalne.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:38
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:39   #600
malenstwo5
Wtajemniczenie

Czyli rekrutację możemy rozpocząć 30.06, a ostatni dzień wnoszenia opłat rekrutacyjnych jest 02.07 świetnie Czasu mamy dużo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości