|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek pielęgnacyjno-kosmetyczny
Mogę oddać pełnowymiarowy cień moonstone z Silk Naturals. To taka szarość z drobinkami, nie grafit, ale też nie całkiem jaśniutka. Jak się rozetrze na bazie to jest delikatny, świetnie łączy się z brązami (mi się podobał z countryside). Testowany tylko na ręce dwa razy. Interesowałby Ciebie?
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba,że masz jeszcze jakiś cień
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, coś za *** rozświetlacz Champagne - w pudełku pozostało ok. 90%, Medium Beige Neutral, pozostało 15%?
![]() |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
*** Medium Beige Neutral, pozostało 15%
*** Light Neutral, NOWY *** Light Medium, pozostało 90% *** Pale Olive original - dwa razy wypróbowana to za cień, mam jeszcze jeden z silk naturals , brązik, ale nie znalazłam nic za drugi u Ciebie. Tylko wiesz, że pełnowymiarówki SN są wielkości sampla edm? Większych nie sprzedają, możesz spytać jak coś na stronie o SN na wizażu. To jest ten za 4$ , w słoiczku. |
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zrezygnować z Luśki.
Tylko że jeśli one (edm) mają na wieczkach try me free to znaczy, że były kupowane w zestawie 5$za 4 , więc wychodzi mniej . Ale nie wiem jakie to są, może kupowałaś osobno , po 2,5$ każdy. A z silk naturals nie da się kupić taniej . A nie znajdziesz niczego u mnie w wątku do dobrania? |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-smackers kilka razy użyty vanilla sugar pink -essence multi dimension cień do powiek coconut kiss Ale teraz to Ty musiałabyś coś dobrać
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
od Ciebie
*** Medium Beige Neutral, pozostało 15% *** Light Neutral, NOWY *** Light Medium, pozostało 90% *** Pale Olive original - dwa razy wypróbowana *** LL Bisque - raz wypróbowana i jeśli mogłabyś do struny mi odsypać pół sampla Champagne to byłabym baardzo wdzięczna ![]() za Pełnowymiarowy moonstone smackers essence multi dimension coconut kiss z moich obliczeń wychodzi,że wartość będzie zbliżona, jeśli jednak nadal coś się nie zgadza to oczywiście będę dalej negocjować
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*** Medium Beige Neutral, pozostało 15% *** Light Neutral, NOWY *** Light Medium, pozostało 90% *** Pale Olive original - dwa razy wypróbowana Za: Pełnowymiarowy moonstone smackers
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
a w jakich formułach są podkłady z edm?>
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- ? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Czy te sample są z zestawu try me free? |
|
|
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Formuły: *** Medium Beige Neutral, pozostało 15% - intensive *** Light Neutral, NOWY - matte *** Light Medium, pozostało 90% - original glo
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek pielęgnacyjno-kosmetyczny CHI ZIAJA TOŁPA ELSEVE i INNE
Hmm. A oddałabyś za moonstone, smackersa i cień essence biga Champagne? (rozświetlacz jest po 4,4 $ , moonstone 4$ , to by się zgadzało cenowo )
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
to może zobacz u mnie czy coś znajdziesz za minerały
Lucy Minerals (podkłady w strunach):
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-05-31 o 20:45 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie za tą zieloną
może być
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
jak widzisz wydaję obie
nie lubię pianek
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za minerały? interesują mnie jedynie podkłady w żółtych tonacjach i w słoiczkach...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nic nie wpadło mi w oko
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Kochana a możesz mnie oświecić... ? Bo do minerałków już się przymierzam jakiś czas, ale trochę trudno mi ogarnąć Twój wątek
![]() Mam mieszną cerę, pasowałaby mi formuła Intensive w odcieniach średnich, niezbyt ciemnych, raczej ciepłych. (Ten mój Colorstay jest ciut za ciemny). Mogłaby być także semi-matte oraz matte. I jeszcze napisz mi proszę ile jest w tych "strunach" bo zupełnie nie wiem! Chciałabym żeby mi wyszło w próbkach (nawet w różnych pasujących mi odcieniach) pół podkładu Intensive i np po trochu semi matte i matte. Czy to jest mżliwe? Bo nie wiem jak to z tymi pojemnościami. Zdaję się na twoją pomoc!
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje to są tzw. ciepłe kolory. Używasz podkładów wpadajacych w żółć, chłodne czy różowe tony? Tutaj kolor mojej cery, Może pomoże. Ilość w strunach trudno określić, ale mineraly są mega wydajne. Próbka w słoiczku starczała mi na 2-3 mce. A w strunie jest pewnie niecała połowa lub mniej.
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-05-31 o 23:24 |
|
|
|
|
|
#235 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
*** Puder bambusowy z jedwabiem z BU słoiczek 0,3oz, po kremie z Lure Beauty *** Peeling enzymatyczny z bromelainą z BU, pozostało 3/4, ważny do 09.2010 *** Róż Bourjois nr 03 Brun Cuivre - pozostało sporo. Użyłam max 10razy. |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Winged Butter - formuła semi matte, NOWY sample Light Neutral - matte, NOWY Sampel Bisque 2g, raz użyty beige medium (podkład w formule intensive), 2x fiolki po 1ml korektor mint podkład golden light, intensive
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minerały wymienię albo całość na coś co napisałam wyżej lub partami - ostatnie zdjęcie w foliach aluminowych.
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana chetna jestem na BIG champagne i sparkle Beige
![]() Mam m.in.sypkie pryzmy givenchy 1/3 opakowania w orginalnym pudełeczku starcza jeszcze na długo ![]() Moge tez odlac wiele perfumek m.in sephorowe wanilie ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Mam tez nowego dwustronnego smackersa i wiele rzeczy poza watkiem Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2010-06-01 o 11:14 |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie mogę zobaczyć te rzeczy? Masz jakiś wątek? Szukam także podkładów.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

może być