|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największy wstyd i siara w Twoim życiu...
Cytat:
przypomniało mi się jak kiedyś moja mama chciała być taka młodzieżowa i w ogóle na czasie, i zamiast proszenia o colę powiedziała do kelnera (zapis fonetyczny ) "poproszę kokę" jego mina też... dwuznaczna![]() tak samo (może to nie siara moja ale mojej mamy przeze mnie) jak byłam młodsza, w liceum, miałyśmy z koleżankami takie swoje powiedzonka, no i jak nam coś smakowało to mówiłyśmy "good shit" (wiem że to dziwne, teraz też tak myślę, wtedy - chyba za dużo filmów ). No i moja mama poszła raz na uroczystą kolację z jakimiś znajomymi, i po degustacji nie wiedząc oczywiście CO TO ZNACZY wypaliła że good shit Nie wspomnę jakie wywarła piorunujące wrażenie, myślałam że mnie zabije Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-05-22 o 23:36 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#452 |
|
Kasia o...
|
Jechałam autobusem i zamyślona złapałam się rurki. Trzymam się mocno, ale ta coś jakaś taka niestabilna wiec patrze w górę - rurce brakuje do dachu jakies poł metra. Mało zdziwiona, że takie badziewie robią w polskiej komunikacji miejskiej trzymam się dalej i wzrokiem zjezdzam na doł aż na pana nad którym stałam (on grzecznie siedzial), ktory również trzyma ta rurke i patrzy na mnie nie mniej zdziwiony po czym mowi:
- Przepraszam, ale to jest rurka prywatna. Moglaby ja pani puscic bo mi rękę wyrwie?
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#454 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To mi przypomnialo że ja kiedys w sklepie zamiast "poprosze serek homogenizowany" wypalilam poprosze "serek homoseksualny", bylam tak zatopiona we wlasnych myslach ze nie kapnelam sie co powiedzialam i nawet poczatkowo mina sprzedawczyni mnie nie sprowadzila na ziemie, dopiero jak sie zaczela smiac i powtorzyla mi co chce kupic to sie obudzilam. Czemu tak powiedzialam pojecia nie mialam, chyba tak zwyczajnie, homo, homo i tak jakos wyszlo homoseksualny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny piszcie coś jeszcze!
To taki zabawny wątek.Uśmiać sie można, ze szok. Pocieszny strasznie, na złe dni.Na prawdę polecam dalej pisać.
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
To było kilka lat temu - jechałam tramwajem. Byłam strasznie zaspana, uczyłam się całą noc i nie kontaktowałam za bardzo. Nagle słyszę: "Bileciki do kontroli" - cała w nerwach otwieram torbę (jak w większości damskich toreb niesamowity bałagan , nic nie można znaleźć) i szukam biletu. Wydawało mi się, że znalazłam, podaje kontrolerowi zadowolona i czekam. Zapadła cisza... okazało się że podałam mu wkładkę higieniczną....
spaliłam raka, facet stał jak wryty, szybko wyrwałam mu tę wkładkę z rąk i podałam bilet
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
o dzizas
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazało się, ze zamiast pomadką, prbowała posmarować się... tamponem |
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rurka prywatna
|
|
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pamiętam, jak kiedyś w liceum na przerwie rozrysowywałam pewien schemat na tablicy, a że byłam głodna to w jednej ręce trzymałam kilka paluszków solonych i je jadłam, a drugą pisałam. Kiedy postanowiłam wziąć kolejny gryz, zorientowałam się, że coś jest nie tak i ze smakiem i z kruchością - ugryzłam kredę
|
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tego rurka prywatna, good shit, marihuana vel marjanek i ciekawa praca kontrolera - miotą
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
Przyczajenie
|
hehe kiedyś miałam zły dzień, mnóstwo załatwiania. Chciałam tylko szybko wyskoczyć do dziekanatu, ale nie było miejsc do parkowania. Musiałam wiechać na jakis parking strzeżony i zapłacić za całą godzine 5zł. Byłam wkurzona, bo nie dosyć, że nie można nigdzie zaparkować, to jeszcze zdzierają ze studentów na każdym kroku. Podeszłam do pana w okienku i daję mu bilecik żeby zapłacić, a on mówi, że to nie kwitek z jego parkingu, więc myślę sobie, aha dziad jeden chce mnie oszukać! Prawie się już wydzieram do tego okienka, że jak to, oczywiście, że to kwitek od niego, przecież przed pięcioma minutami tu byłam! On nadal zaprzecza. Po czym biorę ten kwitek, patrzę, a to karteczka od dentysty z terminem wizyty, którą miałam w drugiej kieszeni...
|
|
#466 |
|
Przyczajenie
|
może nie moja siara, ale byłam jej świadkiem i myślałam, że padnę! ;p
jechała autobusem młoda dziewczyna (może 17 lat), ale z wyglądu taka ładna i niewinna ;D, stała i trzymała się rurki, obok siedział chłopak około 24 lat. W pewnym momencie kierowca ostro zahamował...dziewczę zrobiło piękny piruet wokół rurki i usiadło prościutko na kolanach chłopaka hahah takiej miny i czerwieni na buzi to dawno nie widziałam, a chłopak tylko uśmiech jak na budyniu ;D!! chyba mu się spodobało
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Któregoś razu poszliśmy z TŻem do kina na jakiś długo oczekiwany przez nas film... Zawsze przed seansem idę do wc, żeby w trakcie filmu nie robić zamieszania z wychodzeniem. Tym razem też poszłam, tylko pomyliłam drzwi i zamiast wyjść na obiekt (do kina), wyszłam... na zewnątrz
To mówię... Też zacząć się chichrać. Byliśmy na jakimś dramacie, ludzie ocierali łzy, słuchać było wycieranie nosa, a my we 2 co chwile rżeliśmy jak konieInna historia - wyproszono mnie z filharmonii, gdy siedząc w 1 rzędzie, zaczęłam chichotać, gdy jakaś kobieta zaczęła piać podczas występu. Kojarzycie pewnie "ho, hooo, hooo, hoooooooo" o szklanki pękają? No więc jak uwielbiam muzę poważną, ale sopran mnie normalnie zabija, a tamtego razu po prostu nie zobaczyłam, jakim głosem będą śpiewać. Wstyd jak nic. Dorosła baba wypraszana z takiej... imprezy
|
|
|
|
|
#469 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
I jak Cie wyrzucono z filharmoni? ;
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "wyrzucono", to może za mocne słowo. Podszedł do mnie taki sztywniak w garniaku i mnie wyprosił mowiąc, że zachowuję się noeodpowiednio do sytuacji. Najgorsze jest to, że tak się śmiałam, aż mi łzy poleciały, a tuż za wyjściem zrobiłam jedno wielkie "buahaha". Pewnie do dziś jestem w jakimś katalogu "nieproszeni goście". Zmieniłam miejsce "imprez"
|
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mnie tez wyrzucono , wyproszono z filharmonii Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-05-29 o 16:54 |
||
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poszłam wtedy 1 raz, by się... odchamić Wcześniej byłam kilka razy w czasach szkolnych i mi się spodobało
|
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj odwaliłam niezły numer na tańcach.
W naszej szkole organizowane są lekcje tańca, ostatnio uczymy się jive'a i pewnie wiele z Was wie, że występują w tym tańcu kicki, czyli takie radosne wymachy nogami. Zaczęło się od tego, że wzięłam złe buty, a mianowicie baleriny, które w moim przypadku kompletnie nie trzymają się stopy. Więc tańczę sobie w najlepsze, przechodzę do kolejnych figur, w końcu przyszła pora na kicki. Już wzięłam zamach, podniosłam nogę do góry, robię wymach, a tu nagle mój but siłą wymachu spada z mojej stopy, wzlatuje w powietrze i uderza w tablicę tuż obok głowy nauczycielki. Jak zobaczyłam jej przerażoną i zszokowaną minę, podleciałam tylko szybko, wzięłam but i płacząc ze śmiechu zaczęłam się tłumaczyć, że chyba jednak źle dobrałam obuwie. Wolę sobie nie wyobrażać, co by się działo, gdyby sorka dostała tym butem w głowę...
|
|
|
#475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do tego pogrubionego to zapewne by bylo jeszcze zabawniej, zwlaszcza w pierwszym momencie gdy się by to wydarzylo |
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co chwilę jakiś but przeleci nad głową
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
mnie razem z koleżankami w podstawówce katechetka wyprowadziła z kościoła
ksiądz nie był Polakiem, i miał taką wymowę że mówił np. "Pamiętaj Posze o naszym Papieszu...", strasznie nas to rozśmieszyło i chichotałyśmy całą mszę, a najgorsze jest to że siedziałyśmy w ławkach które były widoczne z dowolnego miejsca w kościele ale wstyd..
|
|
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
A mi się wczoraj przypomniało. Zaliczyłam mega wtopę podczas pierwszych odwiedzin u chrzestnych mojego wtedy jeszcze narzeczonego. Konkretnie jechaliśmy na urodziny chrzestnej. Mieszkają oni w domku w pięknej miejscowości. Byłam tak zdenerwowana i zestresowana, że jak zajechaliśmy na plac przed domem wyskoczyłam z samochodu jak oparzona i zaczęłam składać życzenia mężowi solenizantki
Dopiero jak solenizantka wyszła z domu zakapowałam co zrobiłam. Strasznie było mi wstyd
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj, jakby taka sytuacja się powtórzyła, to bym tego księdza przy wszytkich ludziach wysmiała, a na pewno nie poszłabym do zakrystii..
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
a propos kościoła.
Pamiętam jak przed swoją Pierwszą Komunią musiałam iść do swojej pierwszej spowiedzi. Oczywiście jak to przed dużymi świętami, w kościele było dużo ludzi na spowiedzi, dlatego wszystkie konfesjonały były pozajmowane. Ja poszłam do konfesjonału, który był "ruchomy" - to znaczy zwykły drewniany klęcznik z jakąś tam siateczką, którego wyjmowało się podczas większych uroczystości. Oczywiście tak zestresowałam się swoją pierwszą spowiedzią, że uklęknęłam przy konfesjonale z całym impetem, tak że cała ta konstrukcja przechyliła się niebezpiecznie w moją stronę, by za chwilę huknąć o podłogę. Ksiądz chyba zauważył, że ma do czynienia z małym dzieckiem, więc tylko coś pomruczał pod nosem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

przypomniało mi się jak kiedyś moja mama chciała być taka młodzieżowa i w ogóle na czasie, i zamiast proszenia o colę powiedziała do kelnera (zapis fonetyczny
jego mina też... dwuznaczna
Nie wspomnę jakie wywarła piorunujące wrażenie, myślałam że mnie zabije 

To mówię... Też zacząć się chichrać. Byliśmy na jakimś dramacie, ludzie ocierali łzy, słuchać było wycieranie nosa, a my we 2 co chwile rżeliśmy jak konie
ksiądz nie był Polakiem, i miał taką wymowę że mówił np. "Pamiętaj Posze o naszym Papieszu...", strasznie nas to rozśmieszyło i chichotałyśmy całą mszę, a najgorsze jest to że siedziałyśmy w ławkach które były widoczne z dowolnego miejsca w kościele