|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() Coś Ty... on jest uczulony na tym punkcie, to znaczy swoich zdjęć i podróży no kurcze patrzyłam na allegro i ludzie dają takie mega paki i za pareset zł nawet. może zrobie z tego dwie ![]() niewiele gorzej ode mnie
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
Żbiczki, zdecydowałyście gdzie się spotykamy, no i kiedy ?
![]() Coś czytałam co napisałyście, ale sama nie wiem
|
#663 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam Advanced, prawie nieużywana, ale to mi się pewnie przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na fotelu kawałek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam tydzień temu nie wiedziałam, jak jedziemy, gdzie będziemy mieszkać i super
|
|||||
|
|
|
#664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
na mniej niż 5 dni to mi się nie opłaca tyłka z drugiego końca Polski ruszać ![]() Cytat:
siedziałam 4,5h z jakąś babką (3h) potem z jakimś chłopaczkiem, który się przechwalał, że ma milion etatów i rozszerzony angielski zdał milion lat temu na tysiąc procent. no,ale ogólnie to tak, moje wrażenia: 1. chciało mi się sikać,ale dałam radę 2. nie wzięłam książeczki sanepidowskiej i baba w portierni się na mnie darła ale w końcu mnie wpuściła3. ludzie na Ciebie patrzą jak na ciecia bez szkoły -.-" 4. rzodkiewka ma kod 219 5. można manipulować cenami z promocji 6. ludzie w nadzorze kas to kut.achy. -.-" i patrzą na Ciebie jak na ciołka, pokazując swoją wyższość. 7. łatwo się pierdyknąć na czymś i można mieć lipę. 8. szybko leci czas. jutro idę na 12:00. Cytat:
![]() Cytat:
lowe was ;*
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę.
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do mnie koleżanka pisała, że 10 truskawki, do tego czasu handel na allegro coby zarobić na te OFFy, Openery itd. zastanawiam się co by tu porobić. Może zacznę produkować kolczyki i sprzedawać je na all ? ![]() i mam 666 posta Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-01 o 20:01 |
|
|
|
|
#667 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale dasz rade !kurd.e, nudne te disco robaczki. oczy mnie bolą. chociaż moim zdaniem ta bajka jest za trudna dla dzieci obecnych na sali, a było ich mnóstwo. muchy głosu dużo nie ma, chylińskiej też nie. najśmieszniejsze było to: nergal-> nerwal playboy-> playbłot złotych -> błotych (?, chyba tak zrozumiałam) z tym nergalem to się uśmiałam, ale dzieci nie wiedziały o co chodzi.
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki, powiedzcie co mam robić.
bo zje.bałam krótko mówiąc. jutro na 12:00 mam drugi dzień w tym realu ( i teraz tak: nie powiem, bardziej by mi zależało na pracy w hotelu na zasadzie umowy o pracę niż w tym realu (umowa zlecenie).. ale co jeśli jutro tam nie pójdę? bez sensu dzwonić do hotelu i mówić, że mogę przyjść w czwartek/piątek bo przecież powiedzą, że chyba jakaś niepoważna jestem.. więc iść MUSZĘ. i chyba zrobię tak, że zadzwonię do tego biura pracy, z którego mnie wysłali do reala, powiem, że muszę iść do lekarza, albo że mam biegunkę ( co myślicie?
|
#669 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Wkurzyłam się. Informacja na stronie, że punkt gdzie można kupić kartę miejską podaje godzinę otwarcia do 20.00. Pojechałam, a tam do 17. Na pewno nie będą na mnie zżerać na codziennych biletach. Dziś pracowałam. ![]() o w mordę, myślałam, że mam tylko szkolenie i posłucham sobie osób starszych stażem, a tu mnie na głęboką wodę rzucili. ![]() ale fajnie było. ![]() dodatkowym atutem jest to, że dziś zjadłam śniadanie i zupkę przed chwilą. Fak jea. W końcu schudnę. No i zła informacja. Współlokatorzy jutro wyjeżdżają, więc zostanę tylko z taką jedną osobą, ale nie tą, którą chciałam. xD Cytat:
Cytat:
] wyszła o 22.40 jakaś zestresowana. Zapytałam brata co OD taki zestresowany i czy nie wie dokąd idzie, bo tamten już pognał, a brat powiedział, że na randkę. Cytat:
Nie pamiętasz, że śpię w polarowej piżamie i pod dwiema kołdrami? Nie ma mowy o seksownej piżamce, bo zamarznę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
===== dziś a autobusie siedziała taka smieszna dziewczynka i mówiła, że jedzie na hawaje.
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A brat pewnie żartował ![]() U mnie można jechać na Manhattan albo Pekin
|
||
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w kienczynie na Falklandy.
a w Gdyni na Mordownię, albo do Rumunii (do Rumi)
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
btw. dziewczyny pracujące, pracujecie w miescie, w którym mieszkacie, czy emigrowałyście na czas nieokreślony? ;>
|
|
|
|
#674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie chce mi się tyle aukcji robić
![]() Cytat:
![]() Noo ja też bym chciała do pracy
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
======= spać mi się chce, bo dziś o 6 wstałam. ![]() oglądamy film zaraz. jeeee
|
|
|
#676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna, praca na kasie jest fajna. Tylko Ci ludzie
Szkoda, że u mnie już nie przyjmują na zlecenie, bo bym poszła. Eh nie ma u mnie żadnej pracy ![]() Tylko dowiedz się czy nie ma jakiejś kary jak nie przyjdziesz, bo wiem że niektóre agencje mają tak, że jak nie uprzedzisz na 24 h przed, że nie przyjdziesz to płacisz karę.
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-06-01 o 21:38 |
|
|
|
#678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ludzie tyle rzodkiewek kupują że aż zapamiętałaś? |
|
|
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyobrażam sobie jaką złość musiałaś poczuć. Ja bym poczuła.
|
|
#680 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej, jeśli wszystkiego nie zacytowało to się... zdenerwuję
![]() Cytat:
![]() Tylko czemu tak daleko Tak bardzo chciałabym jechać a znów przeszkody będą.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
'Płaskie' ciuchy i małe książki możesz spokojnie poleconym a to koszt od 5 do 6 zł. Jak przychodzę po 18 to panie mi nawet poleconych nie ważą. Paczka trochę drożej.Cytat:
3 i 4 rządzą!Cytat:
jak trzeba to pisz śmiałoCytat:
Dumna z Ciebie jestem Żbiku pracowity! Cytat:
Cytat:
Kolejna szalona pracująca: ) Uuuu... ale to wcale nie musi oznaczać końca znajomości ![]() *** Jestem bezrobotna, muszę posprzedawać rzeczy, póki co ciuchy, ale kto kupi moje wielkie rzeczy r.40 Dramatyzuję, wiem. WSZYSTKIEGO NAJ MOIM ŻBICZĄTKOM z okazji dziś :'D Ofkors nie zacytowało wszystkiego, jea! |
||||||||||
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę pościel z RHCP i nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila, ja mam BPH i też jest ok
![]() Tylko 5 zł za kartę płacę, chyba, że w miesiącu trzy razy zapłacę kartą to wtedy 2.50. W sumie mam też mbank, ale nie używam.
|
#683 | |||||
|
Zakorzenienie
|
już ołrajt, dzięki. ;* na tżta się obraziłam.. ale już okej. Cytat:
ja takie 2 licytowałam do ostatniej chwili i przekroczyły 400zł. i zrezygnowałam.ja taką wystawiam, liczę na jakieś 150zł chociaż, bo dużo mam do wystawienia. ![]() Cytat:
jak wyżej. ;* Cytat:
i leć do hotelu. będzie okej. Cytat:
Cytat:
Kupią, r.40 to nie taki wielki przecież, a kobiety w Polsce tyją. kupią. --- Pochwalę się Wam, że mam kupca na książki swoje sam do mnie przyszedł [tzn. napisał], więc przynajmniej nie muszę się martwić, gdzie je opchnąć.I na allegro jutro robię zdjęcia ciuchów i wystawiam jako pakę. i na 19:00 mam rozmowę kwalifikacyjną jako opiekunka do 0,5rocznego dziecka. nie wiem, jak ja mu będę przewijać te kupki, jak mnie przyjmą.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-01 o 22:13 |
|||||
|
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#685 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tata mi też radził mBank, ale szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie jest u mnie w mieście ich bankomat... Z drugiej strony nie dziwne, bo wiem tylko gdzie są Millenium ![]() O BPH nigdy nie słyszałam zaraz przejrzę co tam oferują ![]() Myślałam też o Millenium właśnie albo o ING
|
||
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za kartę do bankomatu nie płacisz, za zalożenie konta też nie.. za przelewy nie płacisz, za wypłatę z jakiejś tam puli bankomatów też nie. I masz do wykorzystania bodajże 100zł debetu miesięcznie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-01 o 22:17 |
||
|
|
|
#688 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
. wiesz gdzie to jest ?ja jestem przy 3 odcinku 4 serii . i podoba mnie się Cytat:
![]() Cytat:
a tego chłopaka nie spotkałaś Cytat:
.tak jak dziewczyny piszą, powiedz że masz biegunkę albo sę czymś zatrułaś. Cytat:
![]() Cytat:
to Cię podziwiam. mimo że zastanawiam się też nad pracą jako opiekunka to nie chciałabym opiekować się tak malutkim dzieciaczkiem. bałabym się Dobryy wieczór Żbikii *pogoda do dupki. jutro dzwonię o pracę. oby się udało. jeśli chodzi o spotkanie to też myślę że spontaniczne są najlepsze . a z tą Soliną to nie wiem czy uda mi się być. jeśli będę pracować to nici z tego. a poza tym chol.ernie dalekooo to. |
|||||||||
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam z BPH jestem zadowolona
![]() Idę spać. Dobranoc Żbiczki ;**
|
#690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj się, miej mina jako prawie studentka Pamiętacie sprawę Teresy z MjM? jak pracowała na kasie, ktoś ją oszukał na 600 zł i musiała oddawać BTW, widziałyście dzisiaj MjM? Andrzeja i Martę? ![]() A z tym Twoim hotelem, bejbe... Idź, idź, tak jak dziewczyny pisały. Ale w realu jak będą na to patrzeć, jakby wiesz... z hotelem nie wyszło? Czy nie wyjdziesz na nierzetelną, że drugiego dnia coś Ci wypada... Chociaż to praca na kasie, powinni być zadowolenie, że ktoś chce im pracować ![]() Cytat:
z tym, że sama bardzo nie lubię nosić takich rzeczy, a zresztą jestem taką perfekcjonistką, że one musiałyby być idealne, wymuskane chociaż może jak mi się będzie nudziło, to może wyciągnę te różne rzeczy do robienia ![]() A do mnie pewnie jutro przyjedzie kurier z mBanku ![]() Cytat:
muMnie mój tez właśnie wkurzył ![]() ![]() Cytat:
![]() Przez trzy lata posiadania Inteligo ani razu nie używałam bankomatu
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-01 o 22:39 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

? do kogo taka wielkaaa?

ale w końcu mnie wpuściła

Na pewno nie będą na mnie zżerać na codziennych biletach. 
zrobiła mi się dziura w bocznej kieszeni i wpadł 'do środka'.

Tak bardzo chciałabym jechać a znów przeszkody będą.
?
*
jak pracowała na kasie, ktoś ją oszukał na 600 zł i musiała oddawać