|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Mi tam obojętne co będziemy robic, byle ze Żbikami
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
No na żywo to zupełnie inaczej.
![]() Cytat:
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
a jak rekreacja to ten tez wychodzi fajnie, może trochę drożej ale Polańczyk jest miejscowością uzdrowiskową
![]() http://www.edomki.bieszczady24.pl/ ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- http://www.noclegipolana.bieszczady24.pl/ tutaj tez fajnie, tyle że tylko dla 8 osób, a ja nie mam pojęcia ile Zbików się nazbiera ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- http://www.zaklin.pl/index.php?optio...d=14&Itemid=30 a tu wychodzi 30 zl za os. no i ciągle ten Polańczyk, mysle że tam łatwiej byłoby dojechac
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi osobiście też się podobało.Jak dla mnie pole namiotowe średnio, wolałabym jednak domek- większa prywatność, a jeśli się postaramy, cena też nie będzie wiele wyższa. ![]() Cytat:
(ja zresztą też )Wiecie co, pojechałam do babci, a ona mi mówi: Ty chyba już dziecko Martynko nie jesteś.. i śmieje się, patrzy na moją reakcję. Tak mi się przykro zrobiło. ![]() Kiedy nie jestem, to nie jestem, ale dziś jestem dziecko i to na pełnym etacie. ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- A, no i znalazłam dowód. Oczywiście gdzie? w torbie. zrobiła mi się dziura w bocznej kieszeni i wpadł 'do środka'.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-01 o 15:10 |
||
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna książkę się czyta, czyta i czyta, aż ciężko przerwać. Co prawda wcześniej nie czytałam, żadnej z jej książek, ale czytałam wiele recenzji i miałam audiobook i spodobał mi się jej styl.
Dobrze, ze znalazłaś dowód... z tym polem tak tylko zaproponowałam, mnie by to osobiście nie przeszkadzało, najprawdopodobniej mnie nie będzie, także musicie same sobie uzgodnić. ja też jestem jeszcze dzieckiem, jaka tam dorosła. -.- mama mi czekoladkę kupiła, mamy rozejm ![]() ciekawe jak druga Martyna, bo dzisiaj miała szkolenie z kasy fiskalnej chciałam zawsze być Panią Sklepową z kasą fisk., albo p. nauczycielką z dziennikiem.
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż dość smutna jest. Już powoli ją kończę i zabiorę się za Ojca chrzestnego, o ile uda mi się go dostać.Szkoda, że Cię nie będzie.. Mi rodzice złożyli tylko życzenia, a Junior dostał zestaw z mc, wiedziałam, że jest niesprawiedliwość na tym świecie. ![]() A coś mi świta, że ona pisała, że ma w pn? przełożyli jej?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
we wtorek jednak, bo był taki pomysł, żeby zostać do poniedziałku
|
#642 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 serie house'a! ale ryczałam na ostatnim odcinku wczoraj to my takie podobne ?chyba tyle, że niskie i chude Cytat:
![]() bo w necie sobie sprawdzę ile kosztuje wysyłka, ale jeszcze koperta, poza tym, nie wiadomo ile wysyłana rzecz będzie ważyła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no ciekawe jak tam ![]() Cytat:
![]() miała niby symbolizować dojrzewanie, że niby taka metafora ![]() aż poszukam która to był. a ja też nie wiem czy będę, bo jak uda mi się wyhaczyć jakąś pracę, to cały lipiec praca. poza tym, już mówiłam Żbiką, że ja nie chodzę po górach, więc nie wiem co bym tam robiła ![]() edit: ta ksiązka tokarczuk to E. E. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-06-01 o 16:53 |
|||||||||
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisz w google cennik poczty polskiej,musisz zważyć sobie na wadze, tam będzie cenę i taką cenę podać na all. Ja co prawda robiłam to na oko wpisałam 8 zł przesyłka, bo książka ciężka, a kosztowała 8,80zł+koperta czyli dobre mam oko. A koperta ok. 2 zł. zabieram się za płacenie rachunków. -.- love it.
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja pokazuje zawsze kilka kilo więcej, a jak się z niej zejdzie, to wskazówka jest nie na zerze ![]() jakoś na oko trzeba będzie ![]() ja nigdy nie płacilam ![]() jak mi przyjdzie kiedys do płacenia, to ustawie sobie zlecenia stałe w banku |
|
|
|
|
#645 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo ja się zastanawiałam nad podręcznikami, ale teraz to chyba nikt się za nimi nie rozgląda muszę zrobić segregację w szafie, a te niedobre. niechodzone chyba wystawię na all. Chociaż nie mam pojęcia, jest sens? Bo ja to z tych, co "używane ubranie? fuuj" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze można jechać pod namioty. Nieważne jak, ważne z kim ![]() Tylko trochę. Marta nie może. Dlatego właśnie połączenie jeziora i gór byłoby fajne. Cytat:
Domek 6-os 180zł doba do 7 dni,powyżej 7 dni 150zł Ja zawsze i wszędzie ![]() Cytat:
![]() Jaaaa, poszłam spać przed 3, wstałam o 7 pada i nic mi się nie chce, siedzę w bajzlu ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
I Ci wyjdzie najtaniej
|
||||||||
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na oko zrób i tyle.nauczysz się Ale tata się pośmiał, odblokował i po kłopocie. I wszystkiego nie da rady na zlecenie stałe. ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Wiesz jak np. chodziłaś w czymś raz czy tam dwa to można zaliczyć do nieużywanych. Spróbować można, ludzie i takie rzeczy kupują.
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz np dodać tego numeru do odbiorców? Ja tak zrobiłam, bo płacę prenumeratę tacie i po prostu co te 3 miesiące wpisuję inny tytuł przelewu. U mnie chyba da radę wszystko z tego, co wiem. Tylko prąd i wodę - te tata płaci w banku "tradycyjnie", bo na swoje konto nie chcą zrobić zlecenia stałego, a ja takimi pinindzmi nie operuję ![]() Ktoś mnie uświadomi? Głupie Allegro wywaliło kategorię Literatura obcojęczyna czy ja nie mogę znaleźć? ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
tak drogo to pewnie jakiś komplet poszedł? ![]() Ja patrzę po sobie, podręcznikami interesowałam się 5-30 września ale postaram się jak najwięcej sprzedać "tradycyjnie", a resztę powystawiam wtedy ![]() To jak tylko zmobilizuję się do przegrzebania szafy
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-06-01 o 17:29 |
||
|
|
|
#648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to można zwykłe książki.ja właśnie na allegro używanego też bym nie kupiła, bo inaczej jednak na zdjęciu a inaczej na żywo ![]() [a w lumpach z chęcią kupuję ]ale swoje chyba spróbuje wystawić, co mi szkodzi ![]() i mam nowe też do wystawienia noj tam, i siedz w bajzlu, masz wolne, to możesz jak kino?dziekuję za świetną radę, spróbuję ![]() Cytat:
![]() ale można, tak jak Justyna mówi, dodać do kontaktów Cytat:
ja też muszę
|
|||
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość można, ale nie wszystko, dlatego teraz płacę. Ale ogólnie czasem płacę na początku miesiąca, a czasem pod koniec, dlatego mama woli, żebyśmy same płaciły. nie mam pojęcia, ale powinna być, jak miałam wybrać kategorię książki to była literatura obcojęzyczna. nie, jedna książka+cd, prawie w ogóle nie używana[tj.tylko 2 str.] do gramatyki języka angielskiego, dałam za nią ok 67 zł.
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nic nie sprzedawałam na all a parę rzeczy by się znalazło.
np. Pamiętnik Brzyduli, pod choinkę dostałam, na co mi taka infantylna książka to nie wiem, dwie strony przeczytałam i leży. |
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama jeszcze do mnie, że czemu w szafie nie sprzątam, jak nie chciałam wziąć prania, bo mi się nie zmieści ![]() Cytat:
![]() no paa http://allegro.pl/7_ksiazki_i_komiksy.html nie ma ![]() Jakieś Grammar in Use czy jaka?
|
||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
jaka waga, od 15 kg
Jest tylko literatura piękna zagraniczna, nie wiem czemu. English grammar in use.
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz wystawię tylko muszę ogarnąć jak się to robi ![]() Cytat:
heh.ja dziś tżtowi teatr proponowałam ciekawe co z tego wyjdzie.tzn. jak ja znajdę to pójdzie z chęcia, ale żeby sam coś to nie leń.ja mam szafe na krześle nawet jak bardzo chcę nie mieć, to i tak zaraz mam.
|
||
|
|
|
#654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja dostałam 2 piżamy Cytat:
dont worry, ja nie lubię chodzić po górach ![]() dlatego jak pojechałam z tż do zakopanego to na pamięć poznałam krupówki Mam kupe ciuchów, spodni, pasków, torebek i robię z tego mega pakę. tylko jak ja to wyślę
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-06-01 o 18:00 |
||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
kto znajdzie po polsku ? ;D
znowu mnie na wspomnienia wzięło ![]() zastanawiam się co nadaje się do wystawienia na all. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Moim też Cassie, ale w 3 i 4 jej nie było. W ogóle to ta 3 i 4 seria mi się nie podobała. |
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się tak wcinam..
ale muszę wylać gdzieś swoje emocje. Tzn. napisać, że mi źle. I że idę coś wysadzić w powietrze. Także, jak przez przypadek wysadzę i siebie, to pamiętajcie, że Was kochałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko się nadaje oj no nic ja dopiero jestem na 3 odcinku 1 serii.
|
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo, a taty jakbyś spytała? ![]() no właśnie ja nie lubię gór bo nie mam co tam robić jako jedna paczka ? do kogo taka wielkaaa?Cytat:
![]() ja też. Cytat:
?a ja na zerowym
|
|||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ta Effy zostaje. Zjadłam już 6 toffifee ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- chciałam takie na swojej ścianie, ale by mnie chyba zabili, niekoniecznie 'kocham Cię' |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

?

pada i nic mi się nie chce, siedzę w bajzlu