Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 21:25   #4771
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-)

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Olajka, dziękuję za miłe słowa
A ode mnie dopiero Brat wyszedł Uwielbiam z nim się spotykać, a do tego przyniósł mi wreszcie obiecane "próbki dla młodej mamy". Okazało się, że jego koleżanka, pracująca w szpitalu, zbierała je od jakiegoś czasu i dostał mi się cały zestaw. Cudeńka Czasopisma ("Mam Dziecko" - numer majowy i "Rodzice", numery lutowy, kwietniowy i majowy), jakąś gazetkę Happy Baby z trzema kuponami na 20% zniżki do Smyka , jeszcze jakieś broszury (np. z listą wyprawkową), próbkę Sudocremu, próbkę oliwki Hipp, małą torebkę hipoalergicznego proszku do prania Lovela, paczkę nawilżających chusteczek dla niemowląt Johnsson&Johnsson, próbkę balsamu do ciała Dove, saszetkę herbatki z kopru Hipp i jeszcze parę drobiazgów Normalnie jakby święty Mikołaj przyszedł
zazdroszczę kuponów do smyka ostatnio jak tam weszłam miałam ochotę cały dział dla niemowlaków wykupić, a te ubranka nawet mój mąż był zachwycony i już się cieszy aż zaczniemy wydawać kasę na dzidziusia

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:39   #4772
kretencja
Zakorzenienie

No, Smyk jest boski, ale dosyć drogi, a tak to się na pewno na coś skuszę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:44   #4773
kotek81
Zakorzenienie

Olajka - ja łykam Pregna Plus i są to małe, zgrabniutkie tabletki (troszkę mniejsze niż Apap) bez problemu przechodzą przez gardło. 30 tabletek kosztuje ok 30 zł.
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:48   #4774
olajka
Zadomowienie

cholerka to chyba znów źle zrobiłam to muszę zobaczyć skład tych małych.

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:50   #4775
Panna_Ruda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Ja też takie lubię raz kupiłam ,,M jak mama", ale potem jakoś ciężko mi było znaleźć następne numery w kioskach, a ten wtedy był już od drugiego trymestru.
Idę się kąpać. Wysmaruje się Garnierem na noc brązującym, bo jak ostatnio popatrzyłam, jak ludzie są opaleni (jak te ciepłe dni byly, to dużo ich porozbieranych chodziło) to się załamalam, że ja tak bledziuch
Dziewczyny, a jest w Kielcach takie usg podobno w szpitalu co się 70 zł płaci i właśnie dokładnie wszystko na nim widać, wszystkie wymiary każdej części ciała? Koleżanka mi wczoraj mówiła o takim. (wie to od innej, która była) może bym wybrała się kiedyś. Nie wiem tylko czy to trzeba się specjalnie umawiać.
ja w pierwszej ciązy kupowałąm namietnie akurat wyszedł wtedy pierwszy numer kupowałąm chyba przez półtorej roku może dwa, potem sobie odpuściłam

a o którym szpitalu mówisz, bo w Kielcach są 3
ja chodziłam prywatnie do gabinetu do radiologa na takie specjalistyczne usg, ale 3 lata temu kosztowało to 100zł, więc 70zł to bardzo mało
Stary 2010-06-01, 21:51   #4776
sanderinka
Zakorzenienie

ale wam zazdroszcze ja dopiero 9 tc 5 dzień

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 22:03   #4777
olajka
Zadomowienie

Panna Ruda a nie wiem właśnie sama! kurczę szukam jeszcze innego gina u mnie jakichś opinii, ale jak to zwykle ile ludzi , tyle opinii ;/ Ci dwoje najbardziej chwaleni, prócz mojego nie mają w gabinecie prywatnym swoim nawet usg.. (mój ma. ) No i nie wiem, do kogo pójść.

Stary 2010-06-01, 22:04   #4778
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
nie martw się, to przeleci, niedawno byłam w 7tc i płakałam że chce już polowe mieć i tu siup przeleciało i już jestem w połowie ciesz się ciążą bo to najlepszy okres w życiu, ja niestety na początku same stresy miałam i nie miałam się bardzo kiedy cieszyć, dopiero od 2 tygodni jestem troche spokojniejsza.

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 22:07   #4779
olajka
Zadomowienie

Cytat:
zleci Ci jak z bicza trzasnął! ani się obejrzysz wiem sama po sobie. Dziewczyny też tak piszą, że zleciało szybciutko. Ja ogólnie to żyje można ująć od usg do usg. Bo taka wypękana chodzę.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Ok to ja idę na ta nocną kąpiel i do łózia Kobitki Życzę spokojnej Nocki i wspaniałych senków Do jutra

Stary 2010-06-01, 22:07   #4780
Anecka
Zakorzenienie

Pol dnia mnie nie bylo i tyle stron przybylo..

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ale ladny brzusio
Dzieki

Cytat:
Napisane przez Biejatka Pokaż wiadomość
Córa od tż zachwycona- właśnie grzebie w kartonach z ubrankami- jest przeszczęśliwa i już nawet wie które ukochane maskotki odda dzidziusiowi
Swietnie, ze zadowolona Mowila czy woli braciszka czy siostrzyczke?

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Nieśmiało witam się z Wami Dziewczyny i czy mogę dołączyć?
Podczytuję Was od jakiegoś czasu (przeczytałam wszystko ) i cóż, wiele interesujących rzeczy się dowiaduję i dzięki temu tak bardzo się nie obawiam...
Parę słów o mnie:
Asia, prawie 25 lat, to moja pierwsza ciąża, teraz już 10tc i 1dzień, a TP na 28.12.2010 z duzym prawdopodobienstwem przesunięcia na styczeń i mam nadzieję że wasze opisy porodów też mnie uspokoją..
od tygodnia jetsem na L4 z powodu złego samopoczucia - mdłości i osłabienie, a w pracy musiałam być na najwyższych obrotach, stąd siedzę i się lenię w domku i do sesji się szykuję ale baaardzo mi się nie chce
pozdrawiam!
Ale Ci zazdroszcze tego l4. Ja mialam niezle oslabienie, plamilam a mimo tego lekarz nie dal mi l4 Dzis bylam 1 dzien w pracy po urlopie, ktorzy przymusowo musialam wziac w tym terminie i myslalam ze w pracy bedzie dobrze.. ale nie, zaczal mnie brzuch bolec, plecy i znow mi slabo bylo

Weronisia, tapetowalas? Nie boisz sie ze sciany nie beda oddychac? Ja mam dosc tapet, chyba ze teraz robia jakies inne lepsze

Zjadam kolacyjke, bulka z szynka salata rzodkiewka pomidorem serem i majonezem Uwielbiam takie mixy
Jeszcze tylko czopka sobie zapodam i bede chyba juz spac. Jutro od rana czeka mnie szukanie dobrego lekarza.

A co do kopniakow i ruchow, jak bylam niedawno na wizycie i lekarz powiedzial ze to 17 tydzien to powiedzial mi ze pierwsze ruchy odczuje okolo 20 tygodnia. Poki co jeszcze nic nie czulam, tak wiec czekam

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-06-01 o 22:09
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 22:19   #4781
kotek81
Zakorzenienie

A ja tak trochę nie na temat.... Widzę kilka dziewczyn z Kielc no i mam pytanko. Nie wiecie może gdzie w Kielcach znajdę dentystę ortodontę???? Najlepiej na NFZ? Byłam dziś z córką u dentysty no i niestety ząbki idą trochę krzywo, mają coraz mniej miejsca - jak to się dentystka wyraziła - buzia małe a ząbki całkiem spore - i konieczna jest wizyta u ortodonty.
Stary 2010-06-01, 22:22   #4782
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
nie martw się, to przeleci, niedawno byłam w 7tc i płakałam że chce już polowe mieć i tu siup przeleciało i już jestem w połowie ciesz się ciążą bo to najlepszy okres w życiu, ja niestety na początku same stresy miałam i nie miałam się bardzo kiedy cieszyć, dopiero od 2 tygodni jestem troche spokojniejsza.

no niby tak ale wy juz kopniaki czujecie a ja tylko brak zdolności całkowitego zapięcia spodni

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-01, 22:22   #4783
Panna_Ruda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Panna Ruda a nie wiem właśnie sama! kurczę szukam jeszcze innego gina u mnie jakichś opinii, ale jak to zwykle ile ludzi , tyle opinii ;/ Ci dwoje najbardziej chwaleni, prócz mojego nie mają w gabinecie prywatnym swoim nawet usg.. (mój ma. ) No i nie wiem, do kogo pójść.
no tak zazwyczaj bywa, ja to kojarzę lekarzy z Czarnowa niestety innych nie za bardzo, no chyba ze to jakiś do kogo chodzi/chodziła któraś z moich koleżanek
a o których lekarzach mówisz, jeśli mogę spytać?
Stary 2010-06-01, 22:22   #4784
Sysunia_d
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciłam z pracy i padam Zjadłam łazanki i odpoczywam.

Czy wy tez czasami macie takie kilku minutowe kłocia które czuć jakby w pochwie ?? Dzis mi sie cos takiego zdarzyło w pracy trwało to w okolicach 15 minut i miałam moze z 5 takich ukłoć normalnie jakby mi ktos igłe wbijał. Nie wiem co to
Z ciaza nie mam problemów , ani plamien ani nic .

Cytat:

Kochana ty nie zazdrość tylko ciesz sie każdym swoim tygodniem
Każdy tydz jest jedyny w swoim rodzaju

Weronisia czekamy na fotki twojego arcydzieła

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 22:25   #4785
Panna_Ruda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A ja tak trochę nie na temat.... Widzę kilka dziewczyn z Kielc no i mam pytanko. Nie wiecie może gdzie w Kielcach znajdę dentystę ortodontę???? Najlepiej na NFZ? Byłam dziś z córką u dentysty no i niestety ząbki idą trochę krzywo, mają coraz mniej miejsca - jak to się dentystka wyraziła - buzia małe a ząbki całkiem spore - i konieczna jest wizyta u ortodonty.
o matko nie wiedziałam, że tyle dziewczyn z Kielc i okolic
Ja niestety nie pomogę
ja chodzę do Domu Rzemiosła (dzisiaj nawet byłam) i kiedyś wiedziałam, że u mojej dentystki na fotelu siedziała mała dziewczynka może z 6 lat, ale ona jej chyba wyrywała mleczaka (nie jestem pewna), ale na NFZ raczej nie przyjmują
Stary 2010-06-01, 22:27   #4786
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Taa.. u mnie kazdy tydzien to to samo. Slabo mi, glowa mnie boli (ale to przez pogode), brzuch mnie boli.. tylko sie ciesze, ze zadnych mdlosci nie mialam

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-06-01, 22:35   #4787
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ty nie zazdrość tylko ciesz sie każdym swoim tygodniem

ciesze sie ale juz bym chciała czuć a jak narazie żyje ze swiadomością ze mam maluteńkie 2 cm maleństwo

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-01, 22:37   #4788
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna_Ruda Pokaż wiadomość
o matko nie wiedziałam, że tyle dziewczyn z Kielc i okolic
Ja niestety nie pomogę
ja chodzę do Domu Rzemiosła (dzisiaj nawet byłam) i kiedyś wiedziałam, że u mojej dentystki na fotelu siedziała mała dziewczynka może z 6 lat, ale ona jej chyba wyrywała mleczaka (nie jestem pewna), ale na NFZ raczej nie przyjmują
No ja akurat z okolic
Z leczeniem czy wyrwaniem nie ma problemu bo u mnie dentystów na pęczki no ale ortodonty akurat brak Zależy mi na NFZ bo gdyby, odpukać, potrzebny był np. aparat na ząbki to do 12 roku życia jest refundowany a prywatnie to pewnie parę ładnych stówek trzeba by dać...
Stary 2010-06-01, 22:39   #4789
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Taa.. u mnie kazdy tydzien to to samo. Slabo mi, glowa mnie boli (ale to przez pogode), brzuch mnie boli.. tylko sie ciesze, ze zadnych mdlosci nie mialam

No ale jaką masz różnorodność

Ja nie miałam takich przypadłości , za to miałam straszna zgage i midłość - gdybym miała wybór wybrałabym twoje dolegliwości

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 22:40   #4790
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie ale juz bym chciała czuć a jak narazie żyje ze swiadomością ze mam maluteńkie 2 cm maleństwo
Zleci szybciutko, zanim się obejrzysz - mnie się wydaje, ze kilka dni temu test robiłam a tu juz 15 tc Na pocieszenie dodam, ze też nie czuję jeszcze kopniaków ani nawet żadnych bulgotek itp.
Za kilka miesięcy jak ci brzuchol urośnie i nie będziesz sobie mogła butów zawiązać to powspominasz jak to fajnie było w 9 tc
Stary 2010-06-01, 23:04   #4791
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie miałam takich przypadłości , za to miałam straszna zgage i midłość - gdybym miała wybór wybrałabym twoje dolegliwości
bleee zgaga ... pare dni temu mnie nad ranem obudziła...

Cytat:
Zleci szybciutko, zanim się obejrzysz - mnie się wydaje, ze kilka dni temu test robiłam a tu juz 15 tc Na pocieszenie dodam, ze też nie czuję jeszcze kopniaków ani nawet żadnych bulgotek itp.
Za kilka miesięcy jak ci brzuchol urośnie i nie będziesz sobie mogła butów zawiązać to powspominasz jak to fajnie było w 9 tc
możliwe

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-06-01, 23:27   #4792
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak ale wy juz kopniaki czujecie a ja tylko brak zdolności całkowitego zapięcia spodni
no to witaj w klubie choć u mnie to jeszcze mdłości no i żyły na cyckach, które jednak na razie nie powiększył się jakoś specjalnie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 23:38   #4793
ursull
Zakorzenienie

Cześć laski,poczytałam was,ale juz nie pamietam co komu mialam napisać. Sprawa wesel i ślubów,hmm...aż zszokowało mnie,że można miec takie podejście jak Beata Batumi . Wychodzi na to,że ślub bierze się dla kasy z prezentów . Zgadzam sie z dziewczynami,że każdy daje kasy na ile go stać,a młodzi robią tak duże wesele na ile budżet im pozwoli,a zaprasza się ludzi,aby cieszyć się z nimi z tej chwili,a nie żeby kasiory nazbierać. Pamietam,że miałam pogratulowac Marcie pierwszego kopniaczka i Bjeatce super reakcji córeczki ,to musiało być miłe . Ach i De ślicznego i sporego już brzuszka,Kularek również (bardzo kształtny),Irysowej dobrych wieści po badaniach i powitać Malinkę . Błagam nie piszcie tyle,bo ja nie wyrabiam z czytaniem,a o odpisywaniu nie wspomnę Weronisia pokaż przedpokój? Anecka,a ja ostatnio w TK Maxie kupiłam przecudne śpioszki ,a w H&M słodkie bodziaki. Jakoś nie mam oporów przed zakupami już teraz .

A u mnie 15 tydzień,mdłości się skończyły,za to kręgosłup boli,szczególnie gdy wstaję,a w nocy łapią mnie skurcze nóg. Do tego rano budzę się z takim głodem,że masakra i jak nie zjem to jestem zła jak osa.
Narobiłyście mi ochcoty na łazanki i zupę serowo-cebulową .
No nic laseczki,uciekam spać.
Dobranoc

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-06-01 o 23:41
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 23:49   #4794
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Cześć laski,poczytałam was,ale juz nie pamietam co komu mialam napisać. Sprawa wesel i ślubów,hmm...aż zszokowało mnie,że można miec takie podejście jak Beata Batumi . Wychodzi na to,że ślub bierze się dla kasy z prezentów . Zgadzam sie z dziewczynami,że każdy daje kasy na ile go stać,a młodzi robią tak duże wesele na ile budżet im pozwoli,a zaprasza się ludzi,aby cieszyć się z nimi z tej chwili,a nie żeby kasiory nazbierać. Pamietam,że miałam pogratulowac Marcie pierwszego kopniaczka i Bjeatce super reakcji córeczki ,to musiało być miłe . Ach i De ślicznego i sporego już brzuszka,Kularek również (bardzo kształtny),Irysowej dobrych wieści po badaniach i powitać Malinkę . Błagam nie piszcie tyle,bo ja nie wyrabiam z czytaniem,a o odpisywaniu nie wspomnę Weronisia pokaż przedpokój? Anecka,a ja ostatnio w TK Maxie kupiłam przecudne śpioszki ,a w H&M słodkie bodziaki. Jakoś nie mam oporów przed zakupami już teraz .

A u mnie 15 tydzień,mdłości się skończyły,za to kręgosłup boli,szczególnie gdy wstaję,a w nocy łapią mnie skurcze nóg. Do tego rano budzę się z takim głodem,że masakra i jak nie zjem to jestem zła jak osa.
Dobranoc
ja widzialam w hm piekne bodziaki ,ale jeszcze mam jakies opory przed kupowaniem

Kregoslup tez mnie boli, i kosc ogonowa.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 06:09   #4795
Biejatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Swietnie, ze zadowolona Mowila czy woli braciszka czy siostrzyczke?
Chce brata, bo mojej bratanicy urodził się braciszek
Ale jej jest wszystko jedno ... jest tak szczęśliwa.
Wchodzę wczoraj po pracy do domu a ona mówi mi: " Mamo i jak tam dzidziuś" A potem jeszcze z tż się o coś sprzeczaliśmy- a ona do taty; " nie krzycz na mamę bo ma dzidziusia"
Cały czas pyta czy będzie mogła go przebierać, nosić itp Z miłą chęcią oddam jej przebieranie pieluszek- ale na to chętnych pewnie nie będzie

Cytat:
No ja akurat z okolic
Z leczeniem czy wyrwaniem nie ma problemu bo u mnie dentystów na pęczki no ale ortodonty akurat brak Zależy mi na NFZ bo gdyby, odpukać, potrzebny był np. aparat na ząbki to do 12 roku życia jest refundowany a prywatnie to pewnie parę ładnych stówek trzeba by dać...
Prywatnie aparat na zęby- taki wyjmowany, na górę i dół kosztuje u nas 1500zł + wszelkie wizyty i prześwietlenia- razem wyszło ponad 2000tyś + potem wizyty raz w miesiącu kontrolne :/

A tak wogóle Dzień dobry mamusie
Ja dzisiaj z lekkim poślizgiem na wizażu- tak cudnie leje że nie chciało mi się wstawać Uwielbiam jak pada- tylko nie wiem jak do roboty dojadę - jak leje to wszystkie drogi są pozalewane i żeby jechać do roboty muszę się nieźle nagimnastykować żeby przejechać przez te rwące potoki na ulicach :/ PS. Przecieka mi dach w aucie od strony kierowcy

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

A ... byłam wczoraj w moim ukochanym sklepie z ubraniami coś C& ... jakie śmieszne rozmiary tam mają, ubrałam 44/46 i utonęłam w tym, więc ja już nie wiem jakie rozmiary noszę, generalnie przed ciążą dół 44, góra 46- ze względu na biust, ale pływam w tych rozmiarach :/

Chciałam ukryć brzuszek- ale chyba mi to nie wyjdzie mam wielgaśny z tym że ciągle twardy, a warstwę tłuszczyku, niewielką mam na dole brzuszka, mam nadzieję że nie będzie rósł w takim tempie.

A dzisiaj na 15.30 USG Narazie tż nic nie powiedziałam bo zapowiedział iż jedzie do mamusi. Koło 14 mu napiszę smska że jak chce iść ze mną na USG to ma się biegiem zwijać do domu - chytry plan Ale jakoś trzeba walczyć z wizytami u teściowej- a poza tym po wizycie u lekarza nie zapytał się kiedy jest usg więc ja mu nie mówiłam.
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 06:52   #4796
Aliszcze
Zakorzenienie

Biejatka, czyli z usg weźmiesz TŻ z zaskoczenia

zmniejszyłam dawki nospy i w nocy bolał mnie brzuch, plamień żadnych. Teraz wstałam, bo stwierdziłam, że wezmę jednak już 2 nospy, by spokojnie spadną i jak wstałam to przestało mnie boleć teraz siedzę i też mnie nie boli zaraz idę się położyć, 2 nospy i tak wzięłam, bo rano i tak je biorę, ale czy któraś też tak miała?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 07:09   #4797
malgosiak25
Raczkowanie

dzień dobry mamusie

Ja już po śniadanko dziś mnie czeka wczesne robienie obiadu bo idę 1 dzień do pracy po L4 na 11:00, a żeby mąż miał co zjeść, a ja coś odgrzać w pracy to siłą muszę ugotować, zresztą organizm mi się przyzwyczaił, że koło 13 jem obiad. Zobaczymy jak mi minie ten dzień w pracy :/ z jednej strony strasznie mi sie nie chce iść, zimno, brzydka pogoda, ale z drugiej strony wyrwę się choć na chwilę z domu

Właśnie zażywam ostatnią (oby) tabletkę duphastonu. Dziewczyny trzymajcie przez najbliższe kilka dni kciuki, żeby mój organizm dobrze to przyjął
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 07:14   #4798
rptrbj1978
Rozeznanie

z kielc jak widze jestem ja Olajka, Panna _Ruda, kotek81. Sporo nas
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 08:52   #4799
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Hej mamuśki Wpadłam się przywitać

Dziś juz nie śpię od 4 rano ... masakra jakaś, wieczorem też miałam problemy ze spaniem, najpierw komar, potem niesamowita burza
Włączyłam sobie TV a tam ciągle te stenografy czy jakoś tak.

Mam nadzieję, że dzisiaj troszkę przystopujecie z pisaniem bo wracam do Was dopiero po południu

Miłego dnia
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 08:53   #4800
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Anecka,a ja ostatnio w TK Maxie kupiłam przecudne śpioszki ,a w H&M słodkie bodziaki. Jakoś nie mam oporów przed zakupami już teraz .

Dobranoc
Wlasnie w TK MAXX widzialam za 7 funtow taki zestaw 2x bodziak, jakies skarpetki ale bez takich piet, wiec nie wiem czy to normalne dla niemowlat czy co (w sensie wiecie, takie niwyprofilowane skarpetki, tylko takie worki. o wiem! edit to bylo jak etui takie na telefon :P) i do tego sliniaki x2 chyba tez

Ja mam opory bo jeszcze do mnie nie dociera ze jestem w ciazy i szczerze mowiac, boje sie tego wszystkiego dlatego boje sie zakupow. Dziwna reakcja

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-06-02 o 08:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości