Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 12:57   #1771
natasha293
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Dziewczyny któraś z was ma może po operacji rozmiar D? Zastanawiam się jak on dokładnie bedzie wygłądać, czy np nie będzie za mały albo za duży...Wiem, że do kazdej figury inaczej dobiera się wielkość, ale sądzę, że D będzie dla mnie odpowiednie...i chciałabym zobaczyć jak to wygląda wizualnie...mam 163cm wzrostu i ważę 50kg czyli tak przeciętnie jak myślicie D będzie wyglądać dobrze?chyba C będzie za małe co? mam małe B pod biustem 70-71cm...
Stary 2010-06-02, 13:00   #1772
Marczilada
Raczkowanie

Aj TY o jednej a ja o drugiej już myślę jeśli wiesz o co mi chodzi...

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

hi hi tak czytamm ten post i sama go nie zrozumiałam (swojego). Chodziło mi, że TY pisałaś o exoticanie, a ja o malince. Teraz capito??
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 13:03   #1773
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Dziewczyny któraś z was ma może po operacji rozmiar D? Zastanawiam się jak on dokładnie bedzie wygłądać, czy np nie będzie za mały albo za duży...Wiem, że do kazdej figury inaczej dobiera się wielkość, ale sądzę, że D będzie dla mnie odpowiednie...i chciałabym zobaczyć jak to wygląda wizualnie...mam 163cm wzrostu i ważę 50kg czyli tak przeciętnie jak myślicie D będzie wyglądać dobrze?chyba C będzie za małe co? mam małe B pod biustem 70-71cm...
Ja mam niby D.
U każdego D będzie wychodzić inaczej. Ja mam 170 wzrostu, 63 kg i wąską klatę (jakoś tak zupełnie nieproporcjonalnie)
Widziałaś moje!
Przy czym niestety zdjęcia troszkę przekłamują rzeczywistość - tak normalnie są trochę mniejsze niż na fotkach.

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 13:12   #1774
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Ja mam niby D.
U każdego D będzie wychodzić inaczej. Ja mam 170 wzrostu, 63 kg i wąską klatę (jakoś tak zupełnie nieproporcjonalnie)
Widziałaś moje!
Przy czym niestety zdjęcia troszkę przekłamują rzeczywistość - tak normalnie są trochę mniejsze niż na fotkach.
No właśnie Seeluś myślałam, żę Ty masz większy rozmiar E najmnie Ja to chyba wogóle nie znam sie na tych rozmiarach...cholercia nie chciałabym mieć za dużego ani za małego taki w sam raz...chyba to już tylko dr będzie musiał mi pomóc...

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Seelcia a jak się czujesz z tym biustem? jest w sam raz czy chciałabyś większy?
Stary 2010-06-02, 13:20   #1775
Marczilada
Raczkowanie

Polili Kochana dostałaś moją wiadomość z numerem tel i e-mailem??? Mam nadzieję, że nikt nie usunął.....
Stary 2010-06-02, 13:33   #1776
seela
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie Seeluś myślałam, żę Ty masz większy rozmiar E najmnie Ja to chyba wogóle nie znam sie na tych rozmiarach...cholercia nie chciałabym mieć za dużego ani za małego taki w sam raz...chyba to już tylko dr będzie musiał mi pomóc...

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Seelcia a jak się czujesz z tym biustem? jest w sam raz czy chciałabyś większy?
wizualnie w ubraniach to takie D
stanikowo zawsze wychodzi trochę inaczej (u mnie jest to nawet 65 FF, ale to zależy oczywiście od firmy)
ja... czuję się świetnie!
uważam, że to doskonała robota (nie liczyłam na tak ładny efekt), ale odrobineczkę większe mogłyby być

Stary 2010-06-02, 14:28   #1777
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ja mam podobne wymiary do Twoich (161/45kg) i mam teraz wizualne D
nieraz myślę że wrecz C
zaraz wpakuję do albumu zdjęcie, chyba ze widziałaś już?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:35   #1778
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość

A tak poza tym to cześć horo !!

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 14:59   #1779
ilma79
Raczkowanie

Hello dziewczyny

Cytat:
Napisane przez malinka_gd Pokaż wiadomość
17 mam konsultację u innego lekarza-doktor Skwiercz,jestem ciekawa jej opini,chcialabym je wlozyc implant ,nawet spory,byle uniknać tych okropnych cięć! Kurcze myślałam,ze mam zwisy,ale nie aż takie straszne,żeby wymagały takiej ingerencji-widać myliłam sie.Myślałam ,ze poprawie sobie humor po tej wizycie,umówie sie już wstępnie na termin operacji,a teraz mam strasznego doła i wole juz chyba swoje naleśniki niz takie rozwiązanie !
Malinko nie widziałam twoich zwisków ale ja tez mam zwiski i na pierwszej konsultacji byłam u dr Skwiercz i niestety powiedziała mi że nie da sie mojej skóry wypełnić tylko podwieszenie może mi zrobić, a dopiero po jakimś czasie może mi zapakować implanty bo nie robi tych dwóch spraw na raz. Więc przemyśl co chcesz zrobić czy dwie operacje na raz czy podwieszenie a potem powiększenie.

Seela bedziesz może u dr Jarlińskiego w okolicach mojej op 17 czerwca?

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-06-02 o 15:04
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 15:21   #1780
malinka_gd
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Hello dziewczyny

Malinko nie widziałam twoich zwisków ale ja tez mam zwiski i na pierwszej konsultacji byłam u dr Skwiercz i niestety powiedziała mi że nie da sie mojej skóry wypełnić tylko podwieszenie może mi zrobić, a dopiero po jakimś czasie może mi zapakować implanty bo nie robi tych dwóch spraw na raz. Więc przemyśl co chcesz zrobić czy dwie operacje na raz czy podwieszenie a potem powiększenie.

Ja chcę od razu i podniesienie i powiększnie .Dwa razy przechodzić ten sam ból i narkoze? nie, dziękuję .Dwa miesiące temu miałam cesarkę ,wiec miałam okazję liznąć tych przyjemności.
malinka_gd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 16:20   #1781
seela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość

nooo! myślę że nie jest to wykluczone

Cytat:
Napisane przez strzelba Pokaż wiadomość
sorki z góry bo mam pytanie nie w temat Tzn. już wyjaśniam.
Moje drogie Panie czy lekarz co ma implanty piersi i robi operację to ma również implanty podbródka? Jak myslicie? Chyba tak Ale kurcze zero informacji w internecie o implantach podbródka Pomocy piękne panie!
przykro mi! Nic o tym nie słyszałam! może najłatwiej byłoby zadzwonić do jakiegoś chirurga plastyka i zapytać o ten rodzaj zabiegu???
(albo mailika???)
Cytat:
Ja chcę od razu i podniesienie i powiększnie .Dwa razy przechodzić ten sam ból i narkoze? nie, dziękuję .Dwa miesiące temu miałam cesarkę ,wiec miałam okazję liznąć tych przyjemności.
Kotuś! Dwa miesiące temu???
A to nie za wczesnie na op piersi???

Stary 2010-06-02, 16:59   #1782
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja mam podobne wymiary do Twoich (161/45kg) i mam teraz wizualne D
nieraz myślę że wrecz C
zaraz wpakuję do albumu zdjęcie, chyba ze widziałaś już?
Miska78 no właśnie, że Twojej galerii nie widzę wchodzę na Twoje konto, ale nie masz zdjęć..
Stary 2010-06-02, 19:21   #1783
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
moze być tak, ze exoticana ma bardzo wąska klatkę piersiową, a niekoniecznie malutki obwod pod biustem. Mnie też się wydaje, ze skoro dwie propozycje implantow byly podobne (200 i 255), to wiecej nie wchodzi w grę
Ale to tylko moje zdanie....
no to możliwe

Cytat:
mi osobiście podobają się spore piersi najlepiej jak tyle samo jest w biodrach co w biuście taka idealna klepsydra
wg mnie D nie będzie za duże, ale gusta są różne i podobno się o nich nie dyskutuje

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 20:27   #1784
magera
Rozeznanie

Witajcie dziewczynki
Dawno mnie nie było, choć podczytywalam Was oczywiście, jednak jakos nie miałam nastroju na pisanie.
Tak naprawdę emocje opadły po info, że nie udzielono mi kredytu, a przy tym przyszło opamietanie w jednej sprawie... Mianowicie kochane mam małą asymetrię i jak tak zaczęlam "grzebać" po necie, znalazlam coś co bardzo mnie zastanowilo... Mianowicie jedna dziewczyna miała zabieg unaszego doktorka i niestety nie jest zadowolona, bo asymetria którą miała niestety znacząco sie powiększyła, tzn. stała się bardzo widoczna, bo fakt faktem jak piersi sa małe, to może nie zwracamy uwagi na niewielka różnicę (z racji tego, że nie patrzymy na nie z przyjemności, a z konieczności i cos tam widać, ale w sumie jakie to ma znaczenie jeśli i tak nie podoba nam się to na co patrzymy), a w momencie kiedy juz są duże, piękne i spędzają nam sen z powiek, widać coś bardzo...
Nie wydaje sie Wam, że doktor na konsultacji powinien wspomnieć coś na ten temat? Miałam ogromna burzę mózgu i w efekcie chcialam się dowiedzieć czy to tylko moja wyobraźnia czy faktycznie mam troszke racji..
Tym sposobem napisałam maila do dr Kasprzyka. Jak wiecie chcialam iść i do Niego na konsultację jak bylam w PL, ale niestety się nie dostałam. Mogłam pomysleć o tym wcześniej, że byc może przyjął by mnie w inny dzień, ale niestety nie pomyslałam od razu
Nic to jednak, miałam okazję przelecieć się na szybki weekend do Polandu, no i w zeszły piatek odwiedziłam doktorka
Asymetria jest... różnica między brodawkami jest 1cm... może tylko 1cm, ale przy powiększeniu może być bardziej widoczna niż teraz.

Ciesze się z jednej strony, bo potwierdzilo to moje przypuszczenia, natomiast zmartwiło, bo musze miec swiadomość tego, ze asymetria bedzie. Zupelnie inaczej patrze teraz na to wszystko, bo zrobię cos z pelną świadomośćią i nie będę później jęczeć, że nagle jest asymetria, której miało nie być... Przecież z reguły w naszych wyobrażeniach mamy tylko ideał, a jak cos wygląda nieco inaczej, to jesteśmy zawiedzione. Uważam jednak, że dr Jarliński powinien wspomnieć coś na ten temat.
Nie myślcie proszę, że oczerniam kogokolwiek, bo nie taki mam zamiar.
Jak byłam na konsultacji u Kasprzyka, powiedziałam, ze jestem juz po jednej u Jarlińskiego, na co On, że to świetny wybór, bo ten doktor to świetny specjalista, a decyzję kto zrobić ma mi biust w takim razie pozostawia mnie.
Nie wspomniałam chyba o najważniejszym... wielkość proponowanych wkładek
Powiem Wam, że właściwie bez różnicy, bo okazuje się, że 295 lub 325 zaproponował mi dr.
No i musze zaznaczyć, że przed mierzeniem się nic nie wspomniałam, że lubię mikruski taka była propozycja dr.
Poza tym (nie uduście mnie proszę), jak zmierzyłam zaledwie 325, to opadła mi szczena - za duże...
Mam wszystkie wymiary swoje, bo dostałam wydruk od doktorka i przyznam (zupełnie obiektywnie), że dużo bardziej pomocna i rzeczowa konsultacja.

Poza tym bardzo pozdrawiam wszystkie cycolinki

Nie wiem dokładnie która dziewczyna pisala o badaniach, kiedy najlepiej zrobić... Ja proponuje zrobić 2 razy (pierwsze conajmniej na 2 m-ce przed zabiegiem), bo jesli bedzie coś nie tak, jestes w stanie zaradzic cos na to, pójść do lekarza, zapytać w czym leży problem, bo wynik odbiega od normy, natomiast na ostatnia chwilę już możesz nie mieć czasu przed sama operacją, a doktor ze złymi wynikami niekoniecznie połozy Cie na stół. Zreszta myślę, że sama na swoje ryzyko tez bys niebardzo sie kwapiła. Nie życzę absolutnie niczego zlego!!! Życzę wszystkim przyszlym i obecnym cycolinkom, aby badania zawsze były rewelacyjne, ale na zimne czasem dobrze dmuchać, zwłaszcza, jeśli to taki szczytny cel

Ale sie rozpisałam... o matko kochana... zmiatam, bo mnie udusicie
Buziam mocno

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 20:29   #1785
malinka_gd
Przyczajenie

Seela operacje chce zrobić pod koniec pazdziernika, narazie zmagam się z dietą pozostało mi jeszcze pare kilo do zrzucenia.
malinka_gd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 20:43   #1786
anna_ivy
Zadomowienie

Hello, Slonka Czy mnie jeszcze ktos tutaj pamieta? Widze, ze watek aktywny, ale gdzie tam te stare gadatliwe czasy

buziaki dla Wszystkich ...
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 20:48   #1787
magdalenka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Hello, Slonka Czy mnie jeszcze ktos tutaj pamieta? Widze, ze watek aktywny, ale gdzie tam te stare gadatliwe czasy

pewnie, że pamiętamy

pozdrawiam
Stary 2010-06-02, 20:48   #1788
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

o patrz pani kto się zjawił....

jak tam Twoje mikruskowate 360? wpasowały się w tę wąską klatę??

Stary 2010-06-02, 20:56   #1789
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Dawno mnie nie było, choć podczytywalam Was oczywiście, jednak jakos nie miałam nastroju na pisanie.
Tak naprawdę emocje opadły po info, że nie udzielono mi kredytu, a przy tym przyszło opamietanie w jednej sprawie... Mianowicie kochane mam małą asymetrię i jak tak zaczęlam "grzebać" po necie, znalazlam coś co bardzo mnie zastanowilo... Mianowicie jedna dziewczyna miała zabieg unaszego doktorka i niestety nie jest zadowolona, bo asymetria którą miała niestety znacząco sie powiększyła, tzn. stała się bardzo widoczna, bo fakt faktem jak piersi sa małe, to może nie zwracamy uwagi na niewielka różnicę (z racji tego, że nie patrzymy na nie z przyjemności, a z konieczności i cos tam widać, ale w sumie jakie to ma znaczenie jeśli i tak nie podoba nam się to na co patrzymy), a w momencie kiedy juz są duże, piękne i spędzają nam sen z powiek, widać coś bardzo...
Nie wydaje sie Wam, że doktor na konsultacji powinien wspomnieć coś na ten temat? Miałam ogromna burzę mózgu i w efekcie chcialam się dowiedzieć czy to tylko moja wyobraźnia czy faktycznie mam troszke racji..
Tym sposobem napisałam maila do dr Kasprzyka. Jak wiecie chcialam iść i do Niego na konsultację jak bylam w PL, ale niestety się nie dostałam. Mogłam pomysleć o tym wcześniej, że byc może przyjął by mnie w inny dzień, ale niestety nie pomyslałam od razu
Nic to jednak, miałam okazję przelecieć się na szybki weekend do Polandu, no i w zeszły piatek odwiedziłam doktorka
Asymetria jest... różnica między brodawkami jest 1cm... może tylko 1cm, ale przy powiększeniu może być bardziej widoczna niż teraz
Magera kochana ja mam bardzo widoczną asymetrię, bo karmiłam dziecko więcej prawą piersią, a na konsultacji usłyszałam, że mam w tej piersi więcej skóry... Myślisz/myślicie, że to prawda, bo mi się wydaje, że mam też tam więcej gruczołu jak się okaże po operacji, że miałam rację i trzeba było włożyć różne wkładki, to chyba zabiję ... oczywiście nie siebie Magera wyślę Tobie zaproszenie podejrzyj fotkę

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Miskaa byłam widziałam : love::l ove::lo ve: są naprawdę duże chyba po prostu przyzwyczaiłaś się już do nich

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Malinka, ale Ty chyba już nie karmisz? Mojej koleżance lekarz powiedział, że operacje przeprowadzi dopiero po 6 miesiącach od zaprzestania karmienia piersią. Swoją drogą to Ty szybka jesteś... dopiero co urodziłaś, ciało będzie się jeszcze zmieniać... pewnie schudniesz no i piersi też się zmniejszą...
Stary 2010-06-02, 20:56   #1790
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
o patrz pani kto się zjawił....

jak tam Twoje mikruskowate 360? wpasowały się w tę wąską klatę??
Kochana, wymiataja!!! Apetycik mam spory, ale poki co zaspokojony Szykuje sie pare wyjazdow z plazam topless wiec bedzie czas i miejsce na obnoszenie sie z nowymi nabytkami Kurka, tylko po co ja te gory od strojow kapielowych kupowalam, he???
Stary 2010-06-02, 21:00   #1791
Miskaa78
Kazar Lady

Marczilada najlepsze w tym powiększaniu jest to że nago piersi są MEGA wielkie a w ubraniu giną masakrycznie ..!!
musiałabyś zobaczyć jak wyglądają w ciuchach i wtedy to jest C/D

Tak jak pisała Trelek mam prawie tyle sano w biodrach jak w biuście i ten wygląd armaty bardzo mi odpowiada:lov e:

BTW ja też miałam i mam asymetrię mam te same wielkościowo wkładki i wcale nie poglębiła się po powiększeniu. Na poczatku ok miesiąca po operacji widac było bardziej ( ale wtedy zapakowana byłam w stanik pooperacyjny więc mi to wisiało) a teraz looz

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Kochana, wymiataja!!! Apetycik mam spory, ale poki co zaspokojony Szykuje sie pare wyjazdow z plazam topless wiec bedzie czas i miejsce na obnoszenie sie z nowymi nabytkami Kurka, tylko po co ja te gory od strojow kapielowych kupowalam, he???

no ja nie mam takiej reprezentacyjnej klaty więc kupuję kumplety
zazdraszam wyjazdu oj zazdraszam

Stary 2010-06-02, 21:17   #1792
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

no ja nie mam takiej reprezentacyjnej klaty więc kupuję kumplety
tiaaaaa ... wez i jedz na pierwsza lepsza poludniowa plaze i pogadamy Makabreska co tam kobialki pokazuja Owszem, owszem jest tez klasa premium, ale jak mniemam kazda "bromowka" rowniez sie do niej zalicza Wypasiony lezak pod tylek, drink z palemka w reke i olejek na cycuchy i juz mamy full lansik
Stary 2010-06-02, 21:31   #1793
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Wypasiony lezak pod tylek, drink z palemka w reke i olejek na cycuchy i juz mamy full lansik

oj i pomysleć że jeszcze w tamtym roku byłam bezcycna na plaży
ale już zalogowana na forum, Ty zreszta też bo chyba w jednym czasie miałyśmy pomysła

Stary 2010-06-02, 21:41   #1794
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Marczilada najlepsze w tym powiększaniu jest to że nago piersi są MEGA wielkie a w ubraniu giną masakrycznie ..!!
musiałabyś zobaczyć jak wyglądają w ciuchach i wtedy to jest C/D

Miskaa nie wierze, jak zobaczę na żywo to uwierzę Z resztą jeszcze trochę i przekonam się sama...
A tak w ogóle to chyba ten efekt bez stanika liczy się najbardziej... Już nie mogę się doczekać, najbardziej zależy mi, żeby mężowi się podobało (on też nie chciał małych), chyba rozbiorę się w aucie od razu jak po mnie przyjedzie he he żartuję oczywiście pewnie nie w głowie mi będą amory... A pro po, po jakim czasie można się bzykać?? Są jakieś ale? A taki konkretny sex (bardziej aktywny, kiedy można) he he, czy lekarza zapytać i pozycje pokazać?
Miskaa wracając do Twoich cycuszków to dam sobie paznokieć uciąć, że dla Ciebie wydają się mniejsze, bo już do nich przywykłaś...
Stary 2010-06-02, 21:41   #1795
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Więc Malinko pisze Tobie żebyś nie była rozczarowana że dr Skwiercz robi najpierw podwieszenie a po kilku miesiącach powiększenie.

SEELA ale sie bedę cieszyć jakby udało sie spotkać.

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-06-02 o 21:47
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 21:48   #1796
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miskaa wracając do Twoich cycuszków to dam sobie paznokieć uciąć, że dla Ciebie wydają się mniejsze, bo już do nich przywykłaś...
nie Słonko, bo ja jęczałamo większe odkąd sie przebudzilam z narkozy
teraz już nie chcę ale musiało minąć pół roku żeby sie ułożyły i pokazały swoje piekno

wrzuciłam fote

Stary 2010-06-02, 21:53   #1797
Marczilada
Raczkowanie

Miskaa i tak najmniej D
Stary 2010-06-02, 21:55   #1798
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miskaa i tak najmniej D
ale tyle samo w piersiach co w tyłku
i gitesik

Stary 2010-06-02, 22:00   #1799
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
nie Słonko, bo ja jęczałamo większe odkąd sie przebudzilam z narkozy
teraz już nie chcę ale musiało minąć pół roku żeby sie ułożyły i pokazały swoje piekno

wrzuciłam fote
Widziałam już poprzedni post, to była właśnie moja recenzja... ale co pół roku bez bzykanak? He he żartuje, wiem, że muszą się ułożyć... spokojnie mamy czas

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Miskaa ja mam teraz prawie tyle samo w biodrach, co w piersiach biodra 93, w piersiach 92, ale oszukane, bo klatę mam szeroką he he
Stary 2010-06-02, 22:27   #1800
magera
Rozeznanie

Cytat:
Miskaa nie wierze, jak zobaczę na żywo to uwierzę Z resztą jeszcze trochę i przekonam się sama...
A tak w ogóle to chyba ten efekt bez stanika liczy się najbardziej... Już nie mogę się doczekać, najbardziej zależy mi, żeby mężowi się podobało (on też nie chciał małych), chyba rozbiorę się w aucie od razu jak po mnie przyjedzie he he żartuję oczywiście pewnie nie w głowie mi będą amory... A pro po, po jakim czasie można się bzykać?? Są jakieś ale? A taki konkretny sex (bardziej aktywny, kiedy można) he he, czy lekarza zapytać i pozycje pokazać?
Malczilada kochana, bez extreme w łóżku ok 3 m-cy... Zapytaj zreszta swojego dr. Przecież on jest po to, aby rozwiać wszystkie wątpliwości. Nie ma głupich pytań, sa tylko głupie odpowiedzi...

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości