|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Dziewczyny któraś z was ma może po operacji rozmiar D? Zastanawiam się jak on dokładnie bedzie wygłądać, czy np nie będzie za mały albo za duży...Wiem, że do kazdej figury inaczej dobiera się wielkość, ale sądzę, że D będzie dla mnie odpowiednie...i chciałabym zobaczyć jak to wygląda wizualnie...mam 163cm wzrostu i ważę 50kg czyli tak przeciętnie jak myślicie D będzie wyglądać dobrze?chyba C będzie za małe co? mam małe B pod biustem 70-71cm...
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
Aj TY o jednej a ja o drugiej już myślę jeśli wiesz o co mi chodzi...
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- hi hi tak czytamm ten post i sama go nie zrozumiałam (swojego). Chodziło mi, że TY pisałaś o exoticanie, a ja o malince. Teraz capito?? |
|
|
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U każdego D będzie wychodzić inaczej. Ja mam 170 wzrostu, 63 kg i wąską klatę (jakoś tak zupełnie nieproporcjonalnie )Widziałaś moje! Przy czym niestety zdjęcia troszkę przekłamują rzeczywistość - tak normalnie są trochę mniejsze niż na fotkach.
|
|
#1774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to chyba wogóle nie znam sie na tych rozmiarach...cholercia nie chciałabym mieć za dużego ani za małego taki w sam raz...chyba to już tylko dr będzie musiał mi pomóc...---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Seelcia a jak się czujesz z tym biustem? jest w sam raz czy chciałabyś większy?
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Polili Kochana dostałaś moją wiadomość z numerem tel i e-mailem??? Mam nadzieję, że nikt nie usunął.....
|
|
|
|
#1776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stanikowo zawsze wychodzi trochę inaczej (u mnie jest to nawet 65 FF, ale to zależy oczywiście od firmy) ja... czuję się świetnie! uważam, że to doskonała robota (nie liczyłam na tak ładny efekt), ale odrobineczkę większe mogłyby być
|
|
#1777 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nieraz myślę że wrecz C ![]() zaraz wpakuję do albumu zdjęcie, chyba ze widziałaś już? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1779 | |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
Cytat:
![]() Seela bedziesz może u dr Jarlińskiego w okolicach mojej op 17 czerwca? Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-06-02 o 15:04 |
|
|
|
|
#1780 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja chcę od razu i podniesienie i powiększnie .Dwa razy przechodzić ten sam ból i narkoze? nie, dziękuję .Dwa miesiące temu miałam cesarkę ,wiec miałam okazję liznąć tych przyjemności. |
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Rozeznanie
|
nooo! myślę że nie jest to wykluczone
![]() Cytat:
(albo mailika???) Cytat:
A to nie za wczesnie na op piersi???
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie, że Twojej galerii nie widzę wchodzę na Twoje konto, ale nie masz zdjęć..
|
|
#1783 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
najlepiej jak tyle samo jest w biodrach co w biuście taka idealna klepsydra wg mnie D nie będzie za duże, ale gusta są różne i podobno się o nich nie dyskutuje
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
Dawno mnie nie było, choć podczytywalam Was oczywiście, jednak jakos nie miałam nastroju na pisanie. Tak naprawdę emocje opadły po info, że nie udzielono mi kredytu, a przy tym przyszło opamietanie w jednej sprawie... Mianowicie kochane mam małą asymetrię i jak tak zaczęlam "grzebać" po necie, znalazlam coś co bardzo mnie zastanowilo... Mianowicie jedna dziewczyna miała zabieg unaszego doktorka i niestety nie jest zadowolona, bo asymetria którą miała niestety znacząco sie powiększyła, tzn. stała się bardzo widoczna, bo fakt faktem jak piersi sa małe, to może nie zwracamy uwagi na niewielka różnicę (z racji tego, że nie patrzymy na nie z przyjemności, a z konieczności i cos tam widać, ale w sumie jakie to ma znaczenie jeśli i tak nie podoba nam się to na co patrzymy), a w momencie kiedy juz są duże, piękne i spędzają nam sen z powiek, widać coś bardzo... Nie wydaje sie Wam, że doktor na konsultacji powinien wspomnieć coś na ten temat? Miałam ogromna burzę mózgu i w efekcie chcialam się dowiedzieć czy to tylko moja wyobraźnia czy faktycznie mam troszke racji.. Tym sposobem napisałam maila do dr Kasprzyka. Jak wiecie chcialam iść i do Niego na konsultację jak bylam w PL, ale niestety się nie dostałam. Mogłam pomysleć o tym wcześniej, że byc może przyjął by mnie w inny dzień, ale niestety nie pomyslałam od razu ![]() Nic to jednak, miałam okazję przelecieć się na szybki weekend do Polandu, no i w zeszły piatek odwiedziłam doktorka Asymetria jest... różnica między brodawkami jest 1cm... może tylko 1cm, ale przy powiększeniu może być bardziej widoczna niż teraz. Ciesze się z jednej strony, bo potwierdzilo to moje przypuszczenia, natomiast zmartwiło, bo musze miec swiadomość tego, ze asymetria bedzie. Zupelnie inaczej patrze teraz na to wszystko, bo zrobię cos z pelną świadomośćią i nie będę później jęczeć, że nagle jest asymetria, której miało nie być... Przecież z reguły w naszych wyobrażeniach mamy tylko ideał, a jak cos wygląda nieco inaczej, to jesteśmy zawiedzione. Uważam jednak, że dr Jarliński powinien wspomnieć coś na ten temat. Nie myślcie proszę, że oczerniam kogokolwiek, bo nie taki mam zamiar. Jak byłam na konsultacji u Kasprzyka, powiedziałam, ze jestem juz po jednej u Jarlińskiego, na co On, że to świetny wybór, bo ten doktor to świetny specjalista, a decyzję kto zrobić ma mi biust w takim razie pozostawia mnie. Nie wspomniałam chyba o najważniejszym... wielkość proponowanych wkładek ![]() Powiem Wam, że właściwie bez różnicy, bo okazuje się, że 295 lub 325 zaproponował mi dr. No i musze zaznaczyć, że przed mierzeniem się nic nie wspomniałam, że lubię mikruski taka była propozycja dr.Poza tym (nie uduście mnie proszę ), jak zmierzyłam zaledwie 325, to opadła mi szczena - za duże...![]() Mam wszystkie wymiary swoje, bo dostałam wydruk od doktorka i przyznam (zupełnie obiektywnie), że dużo bardziej pomocna i rzeczowa konsultacja. Poza tym bardzo pozdrawiam wszystkie cycolinki Nie wiem dokładnie która dziewczyna pisala o badaniach, kiedy najlepiej zrobić... Ja proponuje zrobić 2 razy (pierwsze conajmniej na 2 m-ce przed zabiegiem), bo jesli bedzie coś nie tak, jestes w stanie zaradzic cos na to, pójść do lekarza, zapytać w czym leży problem, bo wynik odbiega od normy, natomiast na ostatnia chwilę już możesz nie mieć czasu przed sama operacją, a doktor ze złymi wynikami niekoniecznie połozy Cie na stół. Zreszta myślę, że sama na swoje ryzyko tez bys niebardzo sie kwapiła. Nie życzę absolutnie niczego zlego!!! Życzę wszystkim przyszlym i obecnym cycolinkom, aby badania zawsze były rewelacyjne, ale na zimne czasem dobrze dmuchać, zwłaszcza, jeśli to taki szczytny cel ![]() Ale sie rozpisałam... o matko kochana... zmiatam, bo mnie udusicie Buziam mocno
|
#1785 |
|
Przyczajenie
|
Seela operacje chce zrobić pod koniec pazdziernika, narazie zmagam się z dietą pozostało mi jeszcze pare kilo do zrzucenia.
|
|
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Hello, Slonka
Czy mnie jeszcze ktos tutaj pamieta? Widze, ze watek aktywny, ale gdzie tam te stare gadatliwe czasy ![]() buziaki dla Wszystkich ...
|
|
|
|
#1787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
#1788 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
kto się zjawił....jak tam Twoje mikruskowate 360? wpasowały się w tę wąską klatę??
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magera wyślę Tobie zaproszenie podejrzyj fotkę ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Miskaa byłam widziałam ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Malinka, ale Ty chyba już nie karmisz? Mojej koleżance lekarz powiedział, że operacje przeprowadzi dopiero po 6 miesiącach od zaprzestania karmienia piersią. Swoją drogą to Ty szybka jesteś... dopiero co urodziłaś, ciało będzie się jeszcze zmieniać... pewnie schudniesz no i piersi też się zmniejszą... |
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szykuje sie pare wyjazdow z plazam topless wiec bedzie czas i miejsce na obnoszenie sie z nowymi nabytkami |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Kazar Lady
|
Marczilada najlepsze w tym powiększaniu jest to że nago piersi są MEGA wielkie a w ubraniu giną masakrycznie ..!!
musiałabyś zobaczyć jak wyglądają w ciuchach i wtedy to jest C/D Tak jak pisała Trelek mam prawie tyle sano w biodrach jak w biuście i ten wygląd armaty bardzo mi odpowiadaBTW ja też miałam i mam asymetrię mam te same wielkościowo wkładki i wcale nie poglębiła się po powiększeniu. Na poczatku ok miesiąca po operacji widac było bardziej ( ale wtedy zapakowana byłam w stanik pooperacyjny więc mi to wisiało) a teraz looz ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
no ja nie mam takiej reprezentacyjnej klaty więc kupuję kumplety zazdraszam wyjazdu oj zazdraszam
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
tiaaaaa ... wez i jedz na pierwsza lepsza poludniowa plaze i pogadamy
Makabreska co tam kobialki pokazuja Owszem, owszem jest tez klasa premium, ale jak mniemam kazda "bromowka" rowniez sie do niej zalicza Wypasiony lezak pod tylek, drink z palemka w reke i olejek na cycuchy i juz mamy full lansik
|
|
|
|
#1793 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
oj ![]() ale już zalogowana na forum, Ty zreszta też bo chyba w jednym czasie miałyśmy pomysła
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to chyba ten efekt bez stanika liczy się najbardziej... Już nie mogę się doczekać, najbardziej zależy mi, żeby mężowi się podobało (on też nie chciał małych), chyba rozbiorę się w aucie od razu jak po mnie przyjedzie he he żartuję oczywiście pewnie nie w głowie mi będą amory... A pro po, po jakim czasie można się bzykać?? Są jakieś ale? A taki konkretny sex (bardziej aktywny, kiedy można) he he, czy lekarza zapytać i pozycje pokazać? ![]() Miskaa wracając do Twoich cycuszków to dam sobie paznokieć uciąć, że dla Ciebie wydają się mniejsze, bo już do nich przywykłaś... |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
SEELA Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-06-02 o 21:47 |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() teraz już nie chcę ale musiało minąć pół roku żeby sie ułożyły i pokazały swoje piekno wrzuciłam fote |
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa i tak najmniej D
|
|
|
|
#1798 |
|
Kazar Lady
|
i gitesik
|
|
|
|
#1799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Miskaa ja mam teraz prawie tyle samo w biodrach, co w piersiach biodra 93, w piersiach 92, ale oszukane, bo klatę mam szeroką he he
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

)
Ja to chyba wogóle nie znam sie na tych rozmiarach...cholercia nie chciałabym mieć za dużego ani za małego taki w sam raz...chyba to już tylko dr będzie musiał mi pomóc...

Pomocy piękne panie!

kto się zjawił....
Magera wyślę Tobie zaproszenie podejrzyj fotkę