|
|
#2041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się Kochana
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-02 o 16:49 Powód: poprawka mała |
|
|
|
|
#2043 | |
|
BAN stały
|
Mąż chce mi zrobić prezent bez okazji
Co mam wziąć: szarą Anę, beżową Alice, beżową Alexę czy fioletową Saphire (znowu o niej myślę )?Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- jestem za granatową Aną i bezową Alexią - ona mi się podoba też i kto wie, czy jej w końcu nie kupię, tylko boję sie, że jest ogromna... |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hahah a:Ostatnio brałaś ane to może teraz alice?
|
|
|
#2045 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karton - ale historia ja bym chyba zeszła z tego świata na twoim miejscu
|
|
|
#2047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w domu - nawet jak ktoś jest to zawsze mam zamknięte drzwi, mam dwa zamki i zawsze przynajmniej jeden zamykam od środka, mąż ma klucz w razie czego a goście z reguły dzwonią a nie wchodzą sami więc pozamykane drzwi to podstawa ... Też mam takie schizy, jak jestem sama w domu, że np ktoś po dachu chodzi albo po tarasie i zawsze się boję ...---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Niektóre torebki zyskują po kilku dniach A Haddi szarą też chcę i chyba kliknę zaraz, bo widzę że fanek tej torebki przybywa Potrzebuję niedużej szarej torebki - a to chyba jedyna opcja teraz na etorebce ... no i śliczna jest A Ty masz może fotki Haddi? ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
i fajna torebeczka Może w piątek pójdę "obczaić" Croppa ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie warto dać jej szansę ![]() Cytat:
![]() co za historia - jak mógł tak sobie wejść do cudzej sypialni ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
dodatkowo, gdy zostaję na noc sama w domu, zamykam na wszystkie zamki, a w jednym jeszcze zostawiam przekręcony klucz - żeby nie można było włożyć klucza z zewnątrz
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
karton - straszna historia ,
![]() teraz takie czasy ze strach byc samemu w domu , dlatego ja zawsze zamykam drzwi gdy jestem sama , różne typy chodza , czasmi zbieraja niby na jakis cel dobroczynny albo handluja kradzionym sprzetem , ja zamykam drzwi przed takimi a moja mama jest Łatwowierna (zyŁa w innych czasach) kiedys ktos ja namówil na podpisanie umowy o tv kablowa , na szczescie nie daŁa mu zaliczki
|
#2050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie wiem dlaczego pierwsze wrażenia były takie negatywne...
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haddi też niczego sobie ![]()
|
|
|
#2052 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szok normalnie. Wcale Ci się nie dziwie, że teraz się boisz- też bym się bała. W głowie się nie mieści, żeby we własnym domu nie być do końca bezpiecznym Trzymaj się, może trauma z czasem minie Cytat:
A na drugim miejscu Alice![]() Cytat:
harajuku świetna ta torebka z Croppa, rewelacyjny kolor
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to jak teraz kupowałam na prezent felusię malinową, to jak ją wyjęłam z worka to aż mnie odrzuciło A później kupiłam dla siebie też Tak na nią codziennie patrzyłam i codzień bardziej mi się podobała
|
|
|
#2054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wielkie dzięki za odzew
za pocieszenie i wsparcie!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem, trzeba było go wypytać - dlaczego przechodząc w piwnicy koło drzwi otwartych do sklepu gdzie kręci się tata i pracownicy - czemu nic nie powiedział. Jak zszedł z góry na parter domu do natknął się na mojego tatę i siostrę. Tata go wylegitymował, mamy jego adres (Nowa Sól). Nawet facet/chłopak (25lat) jest na naszej-klasie. Chętnym podam linka ![]() Więc jak ktoś z Was jest z Nowej Soli i chce mu ode mnie "spuścić łomot" - to feel free... Co do tych otwartych drzwi to to nie były drzwi do domu. Pod naszym domem, jest sklep, także dom i sklep oddzielają schody i drzwi, które w dzień roboczy są otwarte bo pracownicy przychodzą z papierami, fakturami, kasą do rozmienienia itp On wszedł do piwnicy (gdzie jest sklep) przez drzwi z tyłu, "na dole" domu, które są czasem otwarte gdy np ktoś myje auto na podwórku z pracowników czy gdy noszą coś z magazynów, garażu albo gdy dopiero ktoś przyjechał z towarem. Ale już nie będą, wszyscy stwierdzili, że jak widać nawet NA CHWILĘ nic nie można zostawić. To w ogóle był jakiś niesamowity splot wszelkich możliwych przypadków, że on przemknął niezauważony. Bond to nie był, bo i z wyglądu/zachowania i nawet patrząc na jego naszą-klasę (heh) można wywnioskować, że facet ma problemy nie tylko z twarzą. Nie wiem, sprawiał wrażenie opóźnionego w rozwoju, jakby nie widział w niczym problemu? Taki trochę wyłączony z rzeczywistości... Cytat:
Przez ostatnie 2 lata temu mieszkałam sama (albo ze współlokatorami) w Niemczech, raz na zupełnym końcu malutkiej miejscowości, dosłownie nasz dom i las. I to prawda, że tam życie jest łatwiejsze - chodzenie po nocy - nic się nie ma prawa stać. Nie mówiąc już o zostawianiu roweru nieprzyczepionego, samochodu, czy gubieniu torebki (raz zgubiłam, ze wszystkim - portfel, komórka, klucze - i pocztą pantoflową mieszkańcy pokojarzyli i odzyskałam wszystko :O) Teraz się znów przestawiam na wieczną czujność i niepewność ![]() Cytat:
Zobaczysz, jeszcze się w niej zakochasz
|
|
#2055 |
|
Wtajemniczenie
|
Już stwierdziłam, że ze mną zostaje, nie będę na przyszłość pisała opinii o torebce, zanim się parę godzin nie zastanowię . Przy okazji nowych zakupów przejrzałam stare torebki i znalazłam jedną niezła, o której zupełnie zapomniałam . Nie obrazicie się, jak się zapytam co o niej sądzicie, nadaje się do noszenia?
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś na nią chorowałam - ale kupiłam podobna i mi przeszło ![]() Ale jest śliczna - noś ją śmiało
|
|
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostawi emilkę-zobaczysz jak ją niedługo pokochasz ![]() dziękuję chyba ją jutro ze sobą na wycieczkę wezmę.... bo wydaje się pakowna i najpotrzebniejsze drobiazgi mi się zmieszczą ![]() Cytat:
a ja jestem przerażona dziewczyny...palec mi sinieje...wysmarowałam go altacetem i czekam......mam nadzieję, że nie napuchnie bardziej bo jak ja te 4 dni na wycieczce z siostrą dam rady?? ehhh chyba będę klikać jakąś orebkę...ta wczorajsza croppka rozbudziła moje torebkowe żądze
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
HEJ Dziewczyny a ja mam taki nowy nabytek
|
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a boli? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj dawno mnie nie było i postaram się nadrobić zaległości
|
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest śliczna a fason jak najbardziej na tak ciekawa...a ona ma tylko taką małą rączkę? bo tam z tyłu chyba się pałęta taka długa przez ramię? Cytat:
fajnie mi się zrobiło bo ją biorę ze sobą i na pewno mi się przyda a jak wrócę to przetrząsnę torebki....i ich zawartość ![]() Cytat:
![]() ehhh ![]() Chyba tak....ale zamierzam zachować umiar i zdrowy rozsądek... albo się nie przyznać??
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-06-02 o 22:07 |
|||
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Chyba muszę zareklamować moją Elvie. W miejscu które zaznaczyłam na zdjęciu zdarła się skórka i wyszło to coś czarne(gumowe
) co jest w środku. Nawet nie wiem jak to nazwać Myślicie, że mi to przyjmą do reklamacji? Przykro mi, bo uwielbiam tę torebkę, ale za szybko się zniszczyla jak na 3-4 miesiace uzywania.
|
|
|
|
#2065 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już sie wszystko wyjaśnilo ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
ale historia nie dziwię ci się że czujesz się jakoś nie tak jak trzeba ale trzymaj się ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
kurcze co się dzieje z tym światem ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() ja bym wzieła bezowa alice wiec niech ktos skorzysta z mojego kodu ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
noś ją bo jest naprawdę fajna ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
#2066 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No, no Widze tutaj bardzo ciekawą torebeczkę ![]() Cytat:
Trzymaj się jakoś , ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jak bym w takiej sytuacji zareagowała ... o ile w ogóle nie padłabym na zawał ...
|
||
|
|
|
#2067 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie
.---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
. Oglądałam się w lustrze z 10-ciu stron, żeby sprawdzić, czy mój brzuch na prawdę tak źle wygląda "na żywo". ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A dziękuję, dziękuję . Teraz się czaję na turkusową Flavię. Mogliby wyprodukować taką czarną, byłaby idealna |
||
|
|
|
#2068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ją mam w dwóch kolorach, bo nie mogłam się zdecydować. Trochę już się poniszczyły, ale nadal wzbudzają zachwyty koleżanek.
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomyślałam, a co, wezmę dowód zakupu, może się te obdarte rączki będą kwalifikować do reklamacji... Pan Krzyś albo Pan Drugi, że mi wymienią od razu Spytalam przy okazji,czy cos nowego planuja na wakacje, a on,ze nie wiadomo poki co,a ja "bo wie Pan, wierne fanki czekaja" ![]() Haddi fajna,wlasnie ja wypycham,dokladnie takiego rozmiaru torebki potrzebowalam. I ta skorka taka mieciusia
|
|
|
|
|
#2070 | ||
|
Ania
|
karton
Matko jedyna, co Ty musiałaś przeżyć!Ja to bym się drzeć chyba zaczęła niemiłosiernie. Niewyobrażalne, szok. Trzymaj się dzielnie. U mnie na osiedlu ostatnio się uspokoiło, ale swojego czasu też było niebezpiecznie. Kiedyś ulica równoległa to tej na której mieszkam była regularnie okradana. Albo kiedyś ja z moimi rodzicami pojechaliśmy do dziadków na parę dni. Potem się dowiedzieliśmy od sąsiadów, że po kolei 3 domy przed naszym zostały okradzione, w każdym coś zostało zrobione z samochodem, a to lusterka wyrwane, a to szyby powybijane, do naszego domu pewnie też by się dobrali ale podobno psy wtedy zaczęły strasznie szczekać więc ich spłoszyły. Masakra to co się dzieje Cytat:
Jejku znowu mi się coś przypomniało. Kiedyś jak wróciłam skądś do domu, chciałam się przebrać z jeansów w coś domowego bardziej. Do jeansów, jak zawsze, miałam pasek. No i przebieram się i jak to ja mam w zwyczaju, to co z siebie ściągnęłam sruu na ziemię. Zakładam drugie spodnie, jedną nogą staram się ustać, druga w nogawce. W pewnym momencie straciłam równowagę i żeby się ratować przed upadkiem chciałam dostawić nogę na ziemię. I zrobiłam to. Tylko miałam okropnego pecha, że ten nieszczęsny pasek w tych zrzuconych przeze mnie spodniach był akurat ustawiony tym takim jakby szpikulcem (którym się dopina pasek) pionowo do góry. I ja z całym impetem dostawiłam stopę na niego Teraz się czasem śmieję, że jakby policja przyszła do domu z tym takim "przyrządem" do wykrywania śladów krwi na różnych przedmiotach to jeszcze by pomyśleli, że u mnie w pokoju doszło do jakichś rękoczynów albo co ![]() Cytat:
Bardzo dobrze wyglądasz, nie widzę żadnego problemu. I masz fajną bluzkę, w ogóle szary kolor jest fajny
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Co mam wziąć: szarą Anę, beżową Alice, beżową Alexę czy fioletową Saphire (znowu o niej myślę
)?
:hahah a:
ja bym chyba zeszła z tego świata na twoim miejscu
a goście z reguły dzwonią a nie wchodzą sami 

Szok normalnie. Wcale Ci się nie dziwie, że teraz się boisz- też bym się bała. W głowie się nie mieści, żeby we własnym domu nie być do końca bezpiecznym
Trzymaj się, może trauma z czasem minie

, ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jak bym w takiej sytuacji zareagowała ... o ile w ogóle nie padłabym na zawał ...