Czarna lista part 2 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 20:15   #721
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala
Dot.: Czarna lista part 2

Dziewczyny poradźcie...

Wymieniłam się z sillvvia - jej koszula za moją koszulę + rajty floral. Generalnie wymianka dla mnie mniej opłacalna, ale koszula z kokardą wyjątkowo przypadła mi do gustu.
Z racji tego, że sillvvia nie posiada żadnej przekupki wysłała pierwsza. Koszula do mnie doszła owszem, ale... No właśnie...
Kolor kokardy różni się od koloru koszuli. Koszula jest szara i taka miała być, jednak kokarda wpada w niebieski i wygląda to tak jakby nie była w komplecie z koszulą. Nie jest to może jakaś mega wada, ale widać to gołym okiem. Nawet na zdjęciach robionych późnym wieczorem można to dostrzec. W odpowiedzi na wiadomość wysłaną do sillvvii przeczytałam: [...]"Sądziłam, że skoro masz tyle przekupek to będziesz osobą rozsądnie zawierającą transakcje." [...] Jak się później okazało Wizażanka ma pretensje o to, że nie prosiłam o dodatkowe zdjęcia... Po co miałabym prosić o dodatkowe zdjęcia skoro stan koszuli był opisany jako idealny <bez żadnych wad, raz założona>? W dodatku widziałam jak leży na kimś. Dałam dziewczynie wybór: odmianę bądź wysyłkę z mojej strony koszuli bez rajstop bo to uznałam za sprawiedliwe. Jednak ona upiera się przy swoim i rząda koszuli i rajstop. Do zdjęć, które załączyłam w jej wątku jeszcze sie nie ustosunkowała...
Co Wy-na neutralnej pozycji-o tym myślicie?

Edytowane przez Cala
Czas edycji: 2010-06-02 o 20:17
Cala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 20:49   #722
7medeis
Zakorzenienie

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Cala Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie...

Wymieniłam się z sillvvia - jej koszula za moją koszulę + rajty floral. Generalnie wymianka dla mnie mniej opłacalna, ale koszula z kokardą wyjątkowo przypadła mi do gustu.
Z racji tego, że sillvvia nie posiada żadnej przekupki wysłała pierwsza. Koszula do mnie doszła owszem, ale... No właśnie...
Kolor kokardy różni się od koloru koszuli. Koszula jest szara i taka miała być, jednak kokarda wpada w niebieski i wygląda to tak jakby nie była w komplecie z koszulą. Nie jest to może jakaś mega wada, ale widać to gołym okiem. Nawet na zdjęciach robionych późnym wieczorem można to dostrzec. W odpowiedzi na wiadomość wysłaną do sillvvii przeczytałam: [...]"Sądziłam, że skoro masz tyle przekupek to będziesz osobą rozsądnie zawierającą transakcje." [...] Jak się później okazało Wizażanka ma pretensje o to, że nie prosiłam o dodatkowe zdjęcia... Po co miałabym prosić o dodatkowe zdjęcia skoro stan koszuli był opisany jako idealny <bez żadnych wad, raz założona>? W dodatku widziałam jak leży na kimś. Dałam dziewczynie wybór: odmianę bądź wysyłkę z mojej strony koszuli bez rajstop bo to uznałam za sprawiedliwe. Jednak ona upiera się przy swoim i rząda koszuli i rajstop. Do zdjęć, które załączyłam w jej wątku jeszcze sie nie ustosunkowała...
ale czy to kolor kokardy jest wadą? poza tym rzeczywiście, zgadzam się z dziewczyną , z którą się wymieniałaś, bo chyba widziałaś zdjęcia koszuli przed wymianą? taki urok tej zabawy, że nawet wbrew woli aparat coś przekłamie....

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
7medeis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 21:11   #723
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez 7medeis Pokaż wiadomość
ale czy to kolor kokardy jest wadą? poza tym rzeczywiście, zgadzam się z dziewczyną , z którą się wymieniałaś, bo chyba widziałaś zdjęcia koszuli przed wymianą? taki urok tej zabawy, że nawet wbrew woli aparat coś przekłamie....

Wg mnie jest. Zarówno kokarda jak i koszula tworzą całość... więc powinny być jednolite.
A zdjęcie, które widziałam było na osobie z daleka, więc kolor nie był zauważalny...
Stary 2010-06-02, 21:22   #724
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

ja również nie uważam tego za wadę, "urok" zdjęć, kolor nie zawsze jest idealnie ukazany, wiele razy dostałam rzecz o troche innym odcieniu i jeśli opis się zgadzał, przesylka nadana w terminie, to pozytyw się należy, ryzyko wymian.
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 21:27   #725
Cala
404 Not Found

GG do Cala

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;19751712]ja również nie uważam tego za wadę, "urok" zdjęć, kolor nie zawsze jest idealnie ukazany, wiele razy dostałam rzecz o troche innym odcieniu i jeśli opis się zgadzał, przesylka nadana w terminie, to pozytyw się należy, ryzyko wymian.[/QUOTE]

Zgadza się. Zdjęcia mogą ukazywać inny odcień niż jest w rzeczywistości i nie miałabym pretensji gdyby kolor koszuli łącznie z kokardą był inny niż ukazywało zdjęcie, jednak w tej sytyacji różni się
jeden element od drugiego, które w teorii stanowią jedność.
To tak jakbyście dostały koszulę z jednym rękawem jaśniejszym...
Stary 2010-06-02, 21:43   #726
7medeis
Zakorzenienie

może po prostu tak ma być?

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
Stary 2010-06-02, 22:00   #727
blackberry8
Zakorzenienie

Przekupka: 54 pkt / 100% pozyt.

Wg. mnie sillvvia słusznie żąda koszuli i rajstop.
Czy koszula jest znoszona, brudna, ma inny rozmiar?
Nie.
Więc o co Ci chodzi?
Jeśli tak bardzo przeszkadza Ci kolor wstążki to sama kup odpowiednią, wtedy na pewno będzie pasować
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 07:18   #728
LikeTheChocolate
BAN stały

Przekupka: 110 pkt / 98% pozyt.
GG do LikeTheChocolate

Cytat:
nie chcę Cię martwić i życzę by Tobie sie udało sprawę doprowadzić do końca ale ja miałam taką samą sytuacje i na ciuchy od zbanowanej dziewcyny czekam od lutego. W sumie, teraz to jej już nic nie moge zrobic hmmmmmmmmm.....a może to klon?
Ja bym pojechała do niej do domu, po diwe pary się chyba opłąca Ewentualnie znalazła numer domowy skoro masz adres, może mieszka z rodzicami i wstydu jej narobisz?

Co do wiolusi - trzymalam dla niej rzeczy 3 tygodnie i zmieniła zdanie
LikeTheChocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 10:06   #729
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Zgadza się. Zdjęcia mogą ukazywać inny odcień niż jest w rzeczywistości i nie miałabym pretensji gdyby kolor koszuli łącznie z kokardą był inny niż ukazywało zdjęcie, jednak w tej sytyacji różni się
jeden element od drugiego, które w teorii stanowią jedność.
To tak jakbyście dostały koszulę z jednym rękawem jaśniejszym...
a ta kokarda jest przyszyta do tej koszuli czy osobno ?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 10:33   #730
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
może po prostu tak ma być?
Gdyby tak miało być to kokarda miałaby kolor bardziej wyróżniający się od koszuli... Teraz wygląda to tak jakby kokarda została wyprana z ciemnymi rzeczami i zafarbowała...
Stary 2010-06-03, 10:41   #731
cotynato
Zakorzenienie

Przekupka: 99 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Dziewczyny poradźcie...

WG mnie przesadzasz. Koszula taka jest i to nie upoważnia do zerwania umowy. Taka jest i to nie jest jej wada, tylko zamysł producenta- wizażanka z którą się wymieniłaś nie jest winna i nie powinna przez to cierpieć.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 10:45   #732
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Wg. mnie sillvvia słusznie żąda koszuli i rajstop.
Czy koszula jest znoszona, brudna, ma inny rozmiar?
Nie.
Więc o co Ci chodzi?
Jeśli tak bardzo przeszkadza Ci kolor wstążki to sama kup odpowiednią, wtedy na pewno będzie pasować

Może Ty jesteś mniej wymagająca co do jakości otrzymywanych tutaj ubrań...
Poza tym mistrzostwem świata byłoby znalezienie takiego samego materiału jak koszula, a jeśli nawet by się udało to taki zakup oznaczałby dołożenie do wymiany. A chyba nie o to tutaj chodzi żeby po każdej wymianie trzeba było przerabiać ubrania żeby było się zadowolonym...
Nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię kombinowanych ubrań...
Stary 2010-06-03, 10:51   #733
7medeis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LikeTheChocolate Pokaż wiadomość
Ja bym pojechała do niej do domu, po diwe pary się chyba opłąca Ewentualnie znalazła numer domowy skoro masz adres, może mieszka z rodzicami i wstydu jej narobisz?

Co do wiolusi - trzymalam dla niej rzeczy 3 tygodnie i zmieniła zdanie
no ja mam problem z anulkaczarna, zbanowana za numery wieki temu. Z rodzicami? Dorosła baba, mąż i dziecko...Familia może być z nij dumna. Jak narazie zbywa mnie i inne dziewczyny ze synek chory i nie ma czasu, próbowałam zrozumieć że różnie się dzieje ale teraz wychodze z założenia że CO MNIE TO (cenzura) OBCHODZI?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Może Ty jesteś mniej wymagająca co do jakości otrzymywanych tutaj ubrań...
Poza tym mistrzostwem świata byłoby znalezienie takiego samego materiału jak koszula, a jeśli nawet by się udało to taki zakup oznaczałby dołożenie do wymiany. A chyba nie o to tutaj chodzi żeby po każdej wymianie trzeba było przerabiać ubrania żeby było się zadowolonym...
Nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię kombinowanych ubrań...
wydaje mi się że zafarbowana kokarda byłaby pozaciagna, "rozlazła" i wyblakła. Do głowy by mi nie przyszło że to może być wadą, na prawdę. Ale skoro jesteś wymagająca co do ciuchów, czemu zapoatrujesz się w nie niejako w second handzie a nie w sklepie?

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy

Edytowane przez 7medeis
Czas edycji: 2010-06-03 o 10:52
Stary 2010-06-03, 11:00   #734
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a ta kokarda jest przyszyta do tej koszuli czy osobno ?

Na to wychodzi, że była bo jest ślad po zszyciu zarówno na konardzie jak i pod kołnierzykiem koszuli. W dodatku właśnie zauważyłam, że kokarda jest popruta.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
no ja mam problem z anulkaczarna, zbanowana za numery wieki temu. Z rodzicami? Dorosła baba, mąż i dziecko...Familia może być z nij dumna. Jak narazie zbywa mnie i inne dziewczyny ze synek chory i nie ma czasu, próbowałam zrozumieć że różnie się dzieje ale teraz wychodze z założenia że CO MNIE TO (cenzura) OBCHODZI?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

wydaje mi się że zafarbowana kokarda byłaby pozaciagna, "rozlazła" i wyblakła. Do głowy by mi nie przyszło że to może być wadą, na prawdę. Ale skoro jesteś wymagająca co do ciuchów, czemu zapoatrujesz się w nie niejako w second handzie a nie w sklepie?

Wyobraź sobie, że rzecz z second hand'u może być czasem lepszej jakości od rzeczy nowej ze sklepu.
I jeśli ktoś napisał w opisie, że dana rzecz jest w stanie idealnym to takiej właśnie oczekuje.
Ty też piszesz w swoim wątku, że rzecz jest w stanie idealnym bądź nowa, kiedy w rzeczywistości nie jest?!

P.S. A zafarbowana rzecz nie musi być "pozaciągana i rozlazła", a tymbardziej "wyblakła"...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
WG mnie przesadzasz. Koszula taka jest i to nie upoważnia do zerwania umowy. Taka jest i to nie jest jej wada, tylko zamysł producenta- wizażanka z którą się wymieniłaś nie jest winna i nie powinna przez to cierpieć.

Zamysłem producenta też jest popruta kokarda?

Edytowane przez Cala
Czas edycji: 2010-06-03 o 10:55
Cala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 11:06   #735
admirable
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

to moze wstawisz zdjęcie poprutego miejsca, bo na powyższych fotkach nic nie widać?
admirable jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 11:11   #736
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
to moze wstawisz zdjęcie poprutego miejsca, bo na powyższych fotkach nic nie widać?

Proszę bardzo.
Stary 2010-06-03, 11:20   #737
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Proszę bardzo.
no i poprucia mogłabym się przyczepić bo to już jest wada. ale nie tego koloru...
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 11:23   #738
7medeis
Zakorzenienie

Cytat:

Wyobraź sobie, że rzecz z second hand'u może być czasem lepszej jakości od rzeczy nowej ze sklepu.
I jeśli ktoś napisał w opisie, że dana rzecz jest w stanie idealnym to takiej właśnie oczekuje.
Ty też piszesz w swoim wątku, że rzecz jest w stanie idealnym bądź nowa, kiedy w rzeczywistości nie jest?!

P.S. A zafarbowana rzecz nie musi być "pozaciągana i rozlazła", a tymbardziej "wyblakła"...

nie nie nie, ja piszę że jest stan idealny, po czym wysyłam cegłówki, ewentualnie ziemniaki jak jest sezon

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
Stary 2010-06-03, 11:24   #739
Cala
404 Not Found

GG do Cala

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;19758627]no i poprucia mogłabym się przyczepić bo to już jest wada. ale nie tego koloru...[/QUOTE]

Kolor kokardy to rzecz gustu, może podejścia - jak się przekonałyśmy.
Stary 2010-06-03, 11:55   #740
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Dziewczyny poradźcie...

Co do koloru to nie masz co się przyczepić , bo zdjęcie widziałaś , w Twoim interesie jest o poproszenie o inne zdjęcie bliżej lub opisanie kolorów .
To , że Ty myślałaś , że ma inny kolor to nie można uznać tego za Wadę .
Stary 2010-06-03, 12:19   #741
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Co do koloru to nie masz co się przyczepić , bo zdjęcie widziałaś , w Twoim interesie jest o poproszenie o inne zdjęcie bliżej lub opisanie kolorów .
To , że Ty myślałaś , że ma inny kolor to nie można uznać tego za Wadę .

Jeszcze raz powtarzam, że zdjęcie było z daleka na osobie i dysproporcja między kolorem kokardy a koszuli nie była zauważalna, więc nie miałam jakichkolwiek podstaw do sądzenia, że jest inaczej.
Skoro w opisie jest napisane: "szara koszula" i na zdjęciu faktycznie tak wygląda to nie mam w zwyczaju pytać czy aby na pewno koszula i jej wszystkie elementy są w takim samym kolorze - szarym.
Stary 2010-06-03, 12:32   #742
Justra
Wtajemniczenie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Jeszcze raz powtarzam, że zdjęcie było z daleka na osobie i dysproporcja między kolorem kokardy a koszuli nie była zauważalna, więc nie miałam jakichkolwiek podstaw do sądzenia, że jest inaczej.
Skoro w opisie jest napisane: "szara koszula" i na zdjęciu faktycznie tak wygląda to nie mam w zwyczaju pytać czy aby na pewno koszula i jej wszystkie elementy są w takim samym kolorze - szarym.
mogłaś poprosić o zdjęcie z bliska, niestety takie są "uroki" wymian. Na Twoim miejscu dokończyłabym wymianę tak jak wcześniej ustaliłyście. To nie jest wina tej dziewczyny, że koszula Ci się nie podoba.
Justra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 12:43   #743
Cala
404 Not Found

GG do Cala

Cytat:
Napisane przez Justra Pokaż wiadomość
mogłaś poprosić o zdjęcie z bliska, niestety takie są "uroki" wymian. Na Twoim miejscu dokończyłabym wymianę tak jak wcześniej ustaliłyście. To nie jest wina tej dziewczyny, że koszula Ci się nie podoba.

Bez powodu nie proszę o zdjęcie z bliska.
Koszula mi się bardzo podoba wyobraź sobie i gdyby nie różnica w kolorze oraz rozpruta kokarda byłabym bardzo zadowolona...

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Sprawa załatwiona.
Stary 2010-06-06, 15:54   #744
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

La Cannelle i Cann, otrzymują bana. Są to klony już zbanowanej użytkowniczki.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-06, 16:02   #745
graffka
Zadomowienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Bez powodu nie proszę o zdjęcie z bliska.
Koszula mi się bardzo podoba wyobraź sobie i gdyby nie różnica w kolorze oraz rozpruta kokarda byłabym bardzo zadowolona...

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

a czy było napisane jakiego koloru jest kokarda???Jesli sie nie spytalas to twoj błąd

Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce
graffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 19:07   #746
FrostyAngel
Zakorzenienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

wymieniał się ktoś z wizazanka gosiaczek1 ?
dwa tygodnie czekam na paczkę, miałam dostać rurki.
Pisałam do niej wiadomości ,nie odpisywała. Po jakimś tygodniu odpisała,ze złe zaadresowała paczkę i w związku z tym wyślę ja w poniedziałek. To było w tamtym tygodniu,a paczki dalej nie widzę...
FrostyAngel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 21:09   #747
PannaDelikatna
BAN stały

Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.

Dziewczyny , czuję że powinnam zgłosić Wam pewien wybryk tutaj.
Miałam wymieniać się z użytkowniczką justynkavip . Ustaliłyśmy na wątku co za co,a później wymieniłyśmy adresy na PW... Miała wyslać pierwsza i...cisza! Od tego czasu się nie odezwała. Ja zmarnowałam już koperte z bąbelkami , bluzeczka leży zapakowana,aczkolwiek kobietka ma mnie najwidoczniej gdzieś. Mam miękkie serce i nie wystawiłam jeszcze negatywa,ale chyba to zrobię. Co jeśli ktoś miałby wysłać jednocześnie albo pierwszy?! Byłaby tragedia
PannaDelikatna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 21:13   #748
takagwiazdka
Wtajemniczenie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez PannaDelikatna Pokaż wiadomość
Dziewczyny , czuję że powinnam zgłosić Wam pewien wybryk tutaj.
Miałam wymieniać się z użytkowniczką justynkavip . Ustaliłyśmy na wątku co za co,a później wymieniłyśmy adresy na PW... Miała wyslać pierwsza i...cisza! Od tego czasu się nie odezwała. Ja zmarnowałam już koperte z bąbelkami , bluzeczka leży zapakowana,aczkolwiek kobietka ma mnie najwidoczniej gdzieś. Mam miękkie serce i nie wystawiłam jeszcze negatywa,ale chyba to zrobię. Co jeśli ktoś miałby wysłać jednocześnie albo pierwszy?! Byłaby tragedia
a ile już czekasz ?
Stary 2010-06-07, 21:18   #749
PannaDelikatna
BAN stały

Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.

17.05.2010 podała mi adres i napisała,że "musi poczekac kilka dni na pieniążki". Czekam już tyle czasu i nie miałabym pretensji gdyby odwołała wymianę ,aczkolwiek ona na wizażu się udziela, pisze posty, ja próbuje się do niej dobić ,ale nie odpowiada na PW... Bluzeczki niby w moim wątku nie ma,a może bym się już wymieniła z kimś innym. Staram sie być fair w stosunku do niej,ale ... no bez przesady!
PannaDelikatna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 21:24   #750
kucyk ponny
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 98% pozyt.

Jeżli piszesz do niej PW ona nie odpowiada a jest na wizażu to oczywiście negatyw. Już się naczekałaś od 17.05 nie ma nad czym się zastanawiać.

❤Jasmine❤
❤Ruby❤
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości