|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
BAN stały
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie no żal. One takimi smsami przeciez tylko sie kompromitowaly przed Twoim TZtem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero potem się skończyła sielanka. Więc czasami i koleżanki będa chciały być bliżej.
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
Zawijam się do łóżeczka, mózg mi płonie, nie piszcie za dużo bo znów nie nadgonię a sesja jest
![]() cocaine - więc należały do drugiej grupy, migracje między grupami się zdarzają, wtedy należy unicestwić ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
Ja też znikam, jutro mam wizytę u ginka, trzymajcie kciuki, zeby było wszystko dobrze..
![]() ![]() Dobranoc ![]()
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Witam Nowe Zazdrośnice
![]() bylam u dentysty. mialam racje ![]() ![]() ![]() ![]() to wszystko przez tego zęba "mądrego" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- z Tż w końcu rozmawiałam i wszystko ok ![]() 19 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też miałam infekcję, jak mi wychodziła ósemka. Dostałam antybiotyk, przeszło a później i tak zęba wyrwali ![]() No widzisz jak szybko zleciało ![]() A ja co- oczywiście obudziłam się o 4 nad ranem, patrze na telefon- nic. Troszkę się wkurzyłam, że oczywiście zapomniał napisać, ale poszłam spać dalej, bo uznałam za bezsensowne o 4 pisać mu smsa z pretensjami. Weszłam teraz na kompa, patrze a wiadomość na gg od niego gdzieś o 1 w nocy ,,jestem" ![]() ![]() Ale dzisiaj mu to wytłumaczę ![]() Lecę na fitness laski ![]() ![]()
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marzenie, widze, ze z Ciebie to nie jest taka rasowa zazdrosnica tylko zdrowo podchodzaca do zwiazku osoba ![]() W sumie to jestem samolub ![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze juz tak niewiele zostalo. Pewnie teraz najbardziej Ci sie dluzy ![]() A! Prosze powiedz, ze w Twoim poscie to tylko literowki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Koszka, gratulacje i powodzenia. mam nadzieje ze sie cos u Was zmieni a nie, ze bedzie tak jak wczesniej, ze cos go ta przerwa nauczyła. w zwiazku trzeba sie caly czas starac i to oboje
![]() Co do przyjaciolek u tż- nie toleruje. Nie i juz ![]() jak tam dzien planujecie? ![]() ja siedze z tż na poddaszu w nocy byla taka burza tak waliło, ze myslalam ze jajko zniosę, tz spał sobie i chyba nic nie slyszał ![]() ![]() Cytat:
Zawsze zyczy mi udanej zabawy i ze mam dac znac jak bede w domu. i tyle ![]() Z nim lepiej. bo jak jestem sama to nie mam z kim tanczyc :P edit: wanilia a jakie zmiany u CIebie?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-06-04 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mialam wyjsc ale glupio mi bylo i wobec niego i wobec gospodarza. Zreszta i tak lipa bo wykrecałam sie od spotkania a pozniej bylam na imprezie.. Tak jak myslalam nie planuje chyba ze mna porozmawiac i udaje ze nic sie nie stalo. A ja? Juz mi chyba nie zalezy na tych rozmowach... Teraz sie dystansuje.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
no ale na tej imprezie to jakos gadaliscie ze sobą? tam na imprezie inni wiedzieli jak jest miedzy wami?
#4301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak jak pisalam o nas nie gadalismy. On chyba stwierdzil ze wszystko jest ok i nie musimy o tym rozmawiac.. A po tym co inni widzieli to pewnie mysla ze jest miod, malina.. Prawie caly wieczor przegadalismy sami,posmalismy sie, D. sie przytulal.. Szczerze to juz nie mam siły prosic sie o rozmowe. I nie zamierzam. Nie bede z tym nic robic. Co ma byc to bedzie. Mamy byc ze soba to pewnie sie jakos dogadamy i bedziemy a jak nie... to nie.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
a jak jest w obecnej chwili (nie wiem czy czegos nie doczytalam) jestescie razem w tej chwili czy nie?
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyklad abstrakcyjny, ale tak moze byc przeciez... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozmawialismy wiec nie wiem. Ale skoro nie cofnął tego co powiedział ostatnio uwazam ze nie jestesmy razem. Cytat:
Ja jeszcze poczekam. Jezeli sie nie okresli uznam ze nic sie nie zmienilo. I bede zyc dalej.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o towarzystwo faceci i ja- zwykle jestem jedyna lub z przyjaciółką - na przykład plener foto na którym widziałam 5 kolesi po raz pierwszy w życiu i wywieźli nas do lasu... I co miał powiedzieć? Życzył udanych kadrów. Nienawidzę być sprawdzana, kontrolowana, wyłączam niekiedy tel żeby mieć spokój, nie jestem przecież psem bym na smyczy chodziła... ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Widzę że masz takie podejście jak ja... Jednak u mnie padło hasło, że zostanie tak, jak jest, czyli w sumie nijak... a żyję, żył nie podcinam, głową w mur nie walę, nabieram dystansu i myślę że co ma być to będzie i powtarzam to codziennie jak mantrę aż w to uwierzę ![]() ![]()
![]() |
#4306 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do dyskotek to mnei by TZ w zyciu samej nie puscil ani do klubu ani na dyskoteke. Mowi ze do baru na piwo ok, ale klub i dyskoteka odpada. W sumie mu sie nie dziwie, jak wychodze z nim do klubu to zawsze jakis koles do mnie podloty robi. TZ sie strasznie denerwuje. Ja tez sie wkurzam, bo czesto widza ze zajeta, a jak tylko TZ stanie metr dalej to juz sie jakis kolo mnie kreci. Ja sie boje pomyslec co by bylo jakbym poszla do klubu bez niego. Na pewno na brak partnerow do tanca bym nie narzekala... ![]() Kurcze jest tyle teraz wolnego czasu ja sobie zaplanowałam mase pracy. Mialam caly dom wysprzatac, pouczyc sie , pocwiczyc, przejsc na restrukcyjna diete i co? I dzisiaj rano dostalam okres i ledwo zyje. Super... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisząc ze nie mialabym z kim tanczyc chodzilo mi o to- ze kiedy ide bez tż do klubu to z nikim nie tancze. tylko sama. a nie o to ze nikt by ze mna nie chcial, bo to takie miejsce gdzie wiadomo, ze o partnera nie trudno. ludzie w klubach sa na maksa bezczelni. jakies 3 tyg temu bylam z tż i znajomymi w klubie. wyglupialam sie tż siedzial w loży udajac pimpa ![]() ![]() ![]() ja tz samego do klubow nie puszczam ![]() ja czekam az tż dokonczy fakturki i lecimy w trase ;D
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Cześć... nadrobiłam... ale się rozpisałyście...:rolleyes :
Kamila udanego wyjazdu ![]() ![]()
![]() |
#4310 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A Twój TZ sie nie wkurzyl? Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wybieram właśnie niedługo z koleżanką, chyba pierwszy raz bez TŻta. Ale on jeszcze nic o tym nie wie, ciekawe jak zareaguje.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jestem po drugiej stronie medalu od was. Ale wiem ze jesli on bedzie mial kogos to nie bedzie takich glebszych buziakow. Po prostu bedzie bliska przyjazn. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Dla TŻ nic się w sumie nie stało. Chodzi mi o wczorajsze.
ale ciepłoo ![]()
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już na razie mam spokój z Bardachem, bo dziś zdałam egzamin. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Podziałało!
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-06-04 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
witajcie ale u mnie pogoda pada od wczoraj, wieczorem i cala noc byly straszne burze, a my w jedna musielismy wracac do domu( bylismy u rodzicow), ale moge pochwalic meza bo na kolacje byla rybka
![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2010-06-04 o 11:16 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.