|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Aha, żółtko dajemy, albo słoiczek który już ma żółtko, a jak gotowaną zupkę to po prostu wbijam pół żółtka do papki i gotuję
![]() Małemu nie robi żadnej różnicy, grymasi jak zazwyczaj ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Nic z nowości: Aqua Allegoria Grosselina Guerlain Extravagance d'Amarige Givenchy Innocent Thierry Mugler
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Co do perfum to ja uwielbiam Paco Rabanne Ultraviolet
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
brombi, no to jeden twój typ jest i moim typem - Innocent TM - uwieeelbiam! właśnie wykańczam 50ml, tylko one takie nietrwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DKNY Woman to ta wysoka taka wąska? Ta mi się podoba akurat, a Ultraviolet przyprawia mnie o dreszcze ![]()
![]() |
#4565 | |||
Zadomowienie
|
heloł
![]() hm... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale kaszke zakupiłam wczoraj... a i mam 1 słoiczek z żółtkiem, ale jeszcze nie dawałam. skomplikowane to karmienie. muszę sobie skądś wykombinować jakąs listę co się zaczyna podawać w którym miesiącu!! chyba, że macie coś takiego i możecie wkleić albo przesłać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie mogę!!! ![]() i oczywiście oklaski dla Andre za siadanie!!!!!!!!! normalnie wymiata!! ![]() a ja właśnie skończyłam robić paznokcie teściowej, musiałam zajrzeć jeszcze na wizaż i idziemy z TZem spaty, bo już nam oczy same się zamykają ![]() a jutro jedziemy na Kinder Party ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
ELA, ja wklejałam zdjęcie takiej rozpiski z hippa kilka postów wstecz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w ogole za bardzo nie jestem obeznana w perfumach...i jestem strasznie wybredna- mnie sie rzadko ktora podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Innocenta podobne są Pure Wish Chopard, tyż fajne, miałam kiedyś flaszeczkę ![]() Jeszcze mi się przypomniał jeden letni typ, Trussardi Skin, też lubię. Jak tak zacznę o tym myśleć, to się jak zwykle na jednej flaszce nie skończy ![]()
![]() |
#4569 |
Zadomowienie
|
miała ja Skina, miała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
A propos TM, jedna z nowych nauczycielek namiętnie zlewa się Angelem i przydusza w pokoju nauczycielskim. Używanie tego killera przy 20 st C i zamkniętych pomieszczeniach powinno być prawnie zakazane
![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-06-03 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Nie oddam!! Ale moge podzielic...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam poczytac jeszcze troszke ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-03 o 21:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zadomowienie
|
a teraz za mną chodzi MDch Diorka wersja L'eau, taka inna, chłodna...
kurcze ja bym tak mogła o perfumach godzinami... kareninko w van cleefa samej buteleczce można sie zakochać! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubie Kenzo, tylko nie wiem ktorych i Cool watera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
One takie seksowne są
![]()
#4575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do siadania, to Sandra siedzi już prawie stabilnie, chociaż na razie jeszcze muszę z nią siedzieć, bo czasem jak się gdzieś zapatrzy i straci równowagę, to przewraca się na boki. A siada sama jak jest w pozycji półleżącej, albo jak podam jej palce to się podciąga. No i się poskarżę, że leniuch jest niesamowity, bo jak ćwiczymy przewroty i jej troche pomagam to jest ok, ale jak bawi się sama, to cwaniara przedmoty które widzi, że są trochę dalej (kładę jej tak, żeby sprowokować ją do samodzielnego obracania się), to nawet po nie nie sięga, ale jak jej podsunę o jakieś 1 cm, żeby były w zasięgu ręki, to wtedy od razu się rzuca. Oczywiście wtedy już nie musi się obracać, żeby je dosięgnąć, zgaga mała ![]() I ćwiczenia na rączki przynoszą rezultaty, bo już nie robi tak często "samolocika", tylko podpiera się ładnie Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Też nie lubię Cool Water ![]() Co do Kenzo, to jakoś nic tej marki nie miałam nigdy ![]()
#4577 |
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko coś tam dorzucę nt utrwalania perfum. Ponoć olejek z gałki muszkatołowej utrwala zapachy. Na razie sama nie próbowałam, tylko dowiedziałam się ostatnio na zajęciach.
Dobra, to już zmykam ![]()
#4578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmm... domi, kenzo ( pewnie te których nie lubisz ) to L'eau par Kenzo ![]() ![]() ![]() oooo wrócił Tż, kochane, uciekam ![]() kolorowych snów! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-03 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kenzo ma takie wygoete podluzne te buteleczki, a ta nie jest taka...i chyba napis na niebiesko jest ![]() Lubie jeszcze Britney Spears "Curious" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Guciu ale ten olejek też ma chyba jakiś zapach, jak to się zmiesza to może wyjść nieciekawie
![]() W 1998 to ja używałam, kurcze nie pamiętam ![]() A już wiem, dostałam od chrzestnego na osiemnastkę Dune Diora ![]()
#4581 |
Zadomowienie
|
jeszcze odpisze...
Brombi, Dune? na 18 ??? przeciez to taki killer! hihih ![]() domi, jak niebieski napis to L'eau par Kenzo wygięta buteleczka z makiem to Flower Kenzo |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie się podobało ![]() I używałam na wyjścia, bo do szkoły to lubiłam te Masumi niebieskie i takie z fioletową zakrętką, Toujours chyba ![]()
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
a ja jeszcze pamiętam Eau d'Eden Cacharela - ależ mam piękne wspomnienia z tym zapachem... i wzieli i wycofali
![]() uciekam! do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
ostatnia poszła...
pierwsza przyszła! to się nazywa wzorowa wizażanka ![]() obudziło mnie dzisiaj ... uwaga ... ---> SŁOŃCE !!!! pierwszy dzień od tygodnia nie leje! |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Wtajemniczenie
|
nie mam kiedy Was nadrobic
u nas leje i to dobrze jesteśmy ciągle w terenie - koszmar a nie widzieliśmy jeszcze tych miejscowości przy wale raczej jestesmy zdrowi choć ja teraz na antybiotyku bo dopadło mnie zapalenie gardła - chyba Izula mnie zaraziła dużo ![]() gratki z nowych osiągnieć dzieciaków |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje ulubione to Miss Dior Cherie, potem oklepana DG Light Blue bardzo tez podoba mi się CK Eternity, Tommy Hilfiger Tommy Girl a u nas zalało drogę dojazdową do osiedla. Całe szczęście, że mieszkam na górce. Poza tym wszystkie strumienie i rzeczki wylały! masakra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczyny
![]() dziękuję że pamiętałyście o mnie ![]() ![]() u nas wszystko w porządku ![]() moja Agusia też już siada ale jeszcze nie sama, wystarczy jej dać rączki i siada ![]() bardzo skacze na nóżkach jak ja siedzę i ją trzymam na rękach to odbija się nóżkami najczęściej od mojego brzucha albo boku haha ale podtrzymuję jej dupcię żeby nie stała całkowicie na nogach bo to wcześnie i nie chciałabym żeby sobie coś zrobiła z nóżkami bo nie wiem czy może juz tak robić no i jak leży na brzuszku to już się dzwiga tak że sobie klęczy na kolankach i się jakby husta do przodu i to tyłu na tych kolankach ![]() a u mnie no nie bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zabieg mam na 26 lipiec dopiero, też mnie juz to męczy bo chciałam na aerobik chodzić z siostrą, wszystko dosłownie idzie mi pod górkę i to strasznie wysoką i stromą, chciałabym juz mieć to wszystko za sobą. no ale teraz te lepsze rzeczy ![]() Wasze dzieciaczki słodziaczki ![]() ![]() śliczne uśmiechnięte kochane ![]() zdjęcia bombowe jeszcze raz będę przeglądać bo dawno ich nie widziałam ![]() i wstawie też zdjęcie Agusi za chwilke ![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() u nas ladnej pogody ciag dalszy i tak jak obiecywalam- podzielilam sie i widze, ze slonko juz u was tez sie pojawilo ![]() Mam prosbe - trzymajcie dzisiaj kciuki tak do ok. 11, bo czekam na telefon i pewna dezycja i, mimo ze wczesniej mi nie zalezalo na pozytywnej to teraz jednak tak wiec trzymajcie... ![]() Moje dziecie mardune dzisiaj, ale zwalam na skok oczywiscie... ![]() A i kupilam malemu wczoraj zabawke, bardo fajna, cale popoludnie probowal cos tam z nia dzialac. Super jest, ma duuuuzo melodyjek, ktore latwo uruchomic, ma dwie funkcje - mowiaca i spiewajaca. I jak naklada sie i zdejmuje obrecze piramidki to tez oczywiscie gra i spiewa. Polecam ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-04 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
a to mój łobuziak
Agusia ma nowego pluszaka ![]()
![]() |
#4590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gucia a co to za ćwiczenia robicie na rączki? ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- My dziś idziemy do lekarza skontrolować działanie antybiotyku, ale nie jest dobrze... Lenka dziś strasznie brzydko mi kaszle, mokrym kaszlem i rano przy jedzeniu znowu był zwrot, bo zakaszlała i jej cofnęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.