|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Co powiesz na makao?
![]() Proponuję zielenica, bez rankingu na razie chyba że chcesz mnie zjechać od początku gry :P Wejdź do pokoju, znajdę Cię ![]()
#3002 |
Zakorzenienie
|
Byłam na mszy za dziadka, a potem pojechałam z tata przejechać się
![]() ![]() La beaute, to masz szczęście, że możesz wynajdować takie perełki ![]() ![]() dziewczyny, czego uczy się w technikum na profilu 'technik żywienia i gospodarstwa domowego'? ![]()
#3003 |
Zakorzenienie
|
juz weszłam i czekam :P
klada jak to mówią głupi ma szczęście :d
#3004 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zem ;p Cytat:
tak wgl to hej . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
a ode mnie właśnie koleżanka poszła
![]() ![]() la beaute ja też uwielbiam dzieciaczki ![]() ![]() kurczę, dziewczyny, wiecie co Wam powiem ? przez jakiś okres czasu zauważyłam, że strasznie się zmieniłam... w sensie stałam się taka otwarta na ludzi itp. 4 lata temu kiedy moi rodzice się rozwodzili byłam kompletnym 'dnem' mama nie umiała mi pomóc, chciała zabrać do psychologa, a ja krzyczałam, krzyczałam i krzyczałam ![]() ![]()
#3006 |
Zakorzenienie
|
Yv, to chyba dobrze, nie ?
![]() Wiecie jakie mam ambitne plany? ![]() Pójdę do technikum na profil: technik żywienia i gospodarstwa domowego z naciskiem chyba na dietetykę. Potem znajdę sobie pracę. W międzyczasie zrobię sobie kurs BHP. A później może jeszcze pójdę na studia, może zaoczne ![]() Nawet nie wiecie, jak bardzo chcę miec dobrą pracę... ![]() Po prostu nie chcę życ od pierwszego do pierwszego, a dostatnie... Chcę miec dom, chcę miec po prostu dostatek. Czy takie myślenie jest egoistyczne ? ![]()
#3007 |
Zakorzenienie
|
klada bardzo dobrze
![]() a co to za profil ? (tzn dokładny jego opis:P)
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
ogólnie jest on związany z jedzeniem. Ustala się kalorycznosc potrawy, aby danie było jak najbardziej energetyczne i zdrowe mozna ukladac menu, oblicza koszty, uczy sie na maszynach pracowac itp
![]() ![]()
#3009 |
Zakorzenienie
|
aaa, to fajne to
![]() ![]() ![]()
#3010 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem, co chcę robic. Ale ostatnio polubilam siedzenie w kuchni więc pomysłalam nad takim kierunkiem zwiazanym z kuchnia
![]() Moje myslenie (wczesniejsze posty) nie jest chyba egoistyczne? ![]()
#3011 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Frag, no fajne te profile, nie?
![]()
#3013 |
Zadomowienie
|
no no ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zadomowienie
|
Hej Wam
![]() Przepraszam, że się nie odzywałam... ostatnio wszystko zaniedbuję, jakoś nie byłam w stanie pisać o tym, zawaliło mi się kilka spraw i teraz dopiero mogę tak to z dystansem opowiedzieć, bo trochę ochłonęłam... najgorsze jest to, że już nie dam rady nadrobić tego, co przegapiłam i jestem sama na siebie zła, bo nie wiem co u Was ![]() ![]() Ogólnie to przez ostatni czas ciągle ryczałam, najpierw przez tż, później po praktykach, po których dosyć niesprawiedliwie mnie ocenili, później znowu przez tż... Tak w skrócie napiszę tylko, że napisał mi na gg, że mnie kocha, ja mu odpisałam, że ja jego też, a on później mi napisał, że to jego kolega to napisał dla jaj od niego z gadu i przeprasza, dla niego to jeszcze za wcześnie, żeby mówić o uczuciach... bla bla bla ![]() ![]() przepraszam, że Was zaniedbuję jeszcze raz... to co się dzieje trochę mnie przerasta i nie mam na nic siły, postaram się udzielać, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() MNie rodzice nie puściliby do technikum, choć myślałam o "technik organizacji reklamy". Przeraża mnie myśl wyjścia z domu, ponieważ jest zimno ;c. I nie mam parasola. Mala, i jak z tym chłopakiem ? ![]() Jeeeeeeej, znajdz mi takich chłopów u nas w Białych jeszcze dla mnie ... ![]() 123, ;* ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Kurrrrw, brat zajął mi jak zwykle łazienkę, a za 20 minut muszę wyjsć. Bosko. Nie wzięłam prysznica, nie umalowałam się ...
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-06-04 o 06:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() trzymajcie się kochane moje ![]() ![]() ![]() ![]() cudna pogoda u mnie ![]()
#3017 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() RazDwaTrzy a nie próbowałaś potem wyjaśnić tego z Tz, dlaczego jego kolega tak napisał i w ogóle ? ![]() olasia kaj wychodzisz ![]() ![]() la beaute o kurczę,mam nadzieję, że z Twoją babcią już niedługo będzie wszystko ok! ![]() u mnie pogoda... hm.. pochmurno jest. a w nocy lał deszcz i burza była. jakie plany na dziś dziewczyny ? ![]() ![]() ![]()
#3018 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() RazDwaTrzy trudna sprawa... nie rozumiem jak dla niego możeza wcześnie o mówieniu o uczuciach przecież jesteście razem , jakby nic nie czuł to po co z tobą jest ? la beaute zdrówka dla babci i wracaj do nas ! ![]() Iv do mnie M. niedługo wpadnie worek bokserski założyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Konto usunięte
|
Hm... Tak sobie postanowiłam, że chyba mogę tu wrócić już. Streszczę Wam mniej więcej co się u mnie działo i nigdy nie wrócę do tego tematu.
Więc cały czas mieliśmy ze sobą kontakt w pierwszym tygodniu. W drugim tygodniu widzieliśmy się prawie codziennie. W trzecim tygodniu miałam kryzys, było ciężko. W piątek 28 maja on napisał do mnie czy mogłabym do niego wrócić i takie tam. No ja oczywiście napisałam, że tak. To on powiedział, że się zastanowi jeszcze i pogadamy. W niedzielę pisał, że tęskni, że brakuje mu moich pocałunków itp. A potem napisał mi sms'a, że: "będzie dobrze ![]() Poszłam sobie do baru wczoraj, wypiłam piwo, zapaliłam sobie... I nie wiem. Wczoraj czułam jakąś wielką gulę w środku, taki ogromny żal. Na dodatek on przyszedł do tego baru z kumplami ![]() No i dzisiaj jakoś mi lepiej niż wczoraj. Lżej na sercu. Już nie będę sobie robić nadziei, że może coś... Zerwałam z nim kontakt całkowicie i czuję, że tak będzie lepiej. Mam zamiar mu wcale nie odpisywać nawet jeśli napisze na telefon. Bo z gg go usunęłam, swój profil na NK też bo by mnie korciło sprawdzać co u niego. Także zero kontaktu. Nie wiem czy już to pisałam, ale myślę, że teraz jak nie będzie ze mną pisał, rozmawiał, nie będzie mnie widywał może zrozumie co stracił. Bo przed tym to mieliśmy kontakt cały czas, widywaliśmy się. Może nie rozumiał tego, że już mnie nie ma bo teoretycznie byłam. Wiecie o co chodzi. Mam nadzieję, że pożałuje swojej decyzji. |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;19779205]Hm... Tak sobie postanowiłam, że chyba mogę tu wrócić już. Streszczę Wam mniej więcej co się u mnie działo i nigdy nie wrócę do tego tematu.
Więc cały czas mieliśmy ze sobą kontakt w pierwszym tygodniu. W drugim tygodniu widzieliśmy się prawie codziennie. W trzecim tygodniu miałam kryzys, było ciężko. W piątek 28 maja on napisał do mnie czy mogłabym do niego wrócić i takie tam. No ja oczywiście napisałam, że tak. To on powiedział, że się zastanowi jeszcze i pogadamy. W niedzielę pisał, że tęskni, że brakuje mu moich pocałunków itp. A potem napisał mi sms'a, że: "będzie dobrze ![]() Poszłam sobie do baru wczoraj, wypiłam piwo, zapaliłam sobie... I nie wiem. Wczoraj czułam jakąś wielką gulę w środku, taki ogromny żal. Na dodatek on przyszedł do tego baru z kumplami ![]() No i dzisiaj jakoś mi lepiej niż wczoraj. Lżej na sercu. Już nie będę sobie robić nadziei, że może coś... Zerwałam z nim kontakt całkowicie i czuję, że tak będzie lepiej. Mam zamiar mu wcale nie odpisywać nawet jeśli napisze na telefon. Bo z gg go usunęłam, swój profil na NK też bo by mnie korciło sprawdzać co u niego. Także zero kontaktu. Nie wiem czy już to pisałam, ale myślę, że teraz jak nie będzie ze mną pisał, rozmawiał, nie będzie mnie widywał może zrozumie co stracił. Bo przed tym to mieliśmy kontakt cały czas, widywaliśmy się. Może nie rozumiał tego, że już mnie nie ma bo teoretycznie byłam. Wiecie o co chodzi. Mam nadzieję, że pożałuje swojej decyzji.[/QUOTE] i bardzo dobrze,masz rację, ale błaaagam nie wracaj do niego ! on Ci pisze, że brakuje mu Twoich pocałunków, a tu nagle, że masz mu dać spokój. DUPEK, KRETYN,IDIOTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zostań z nami już czarownica ![]()
#3021 |
Wtajemniczenie
|
ten koleś to jakaś parodia... no sory;/
jak on się w ogóle zachowuje -.- a to jego "to sobie kochaj ale daj mi spokój" już w ogóle mnie wkurzyło;// jeszcze zobaczy ile stracił a w tedy będzie już za późno! oj... skarbie :< ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
oo Czarownica.
![]() jak dobrze Cię widzieć. i. trzymaj się tego co mówisz. koniec! ![]()
#3023 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przed chwilą wstałam ![]() ![]() RazDwaTrzy, może pogadaj z Tz powaznie? ;** Olasia, gdzie idziesz? ![]() Czarownica, pod żadnym pozorem nie wracaj do niego! Zresztą, On nie ma do Ciebie za grosz szacunku... La beaute, czekamy ![]()
#3024 |
Zakorzenienie
|
ale mnie mama wkurzyła
![]() ![]() ale nie będę o tym pisać ![]() klada jaki to film? ![]()
#3025 |
Zakorzenienie
|
Czarownica, uwierz, że dobrze zrobisz, a on naprawdę zrozumie, co stracił tylko Ty pod żadnym pozorem do niego nie wracaj! i trzymaj się swojej obietnicy, że się do niego nie będziesz odzywała nawet jak napisze ! będzie tylko lepiej
![]() klada, jaki film ? ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- yvonka ;< ;***
#3026 |
Zakorzenienie
|
Yv ;***
'I wciąż ją kocham' (ang. Dear John). Na podstawie powieści Nicholasa Sparksa. po prostu przepiękny ![]()
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a muszę się Wam pochwalić! mam w klasie dziewczynę, która "wydała" książkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
;***
klada no to chyba obejrzę ![]() tysia łał, to świetnie ![]() ![]()
#3029 |
Zakorzenienie
|
ale nuda.. przydałoby mi się gdzieś wyjść, bo znów za dużo myślę, ale nie mam ochoty doprowadzać się do wyglądu..
jutro jadę do aquaparku we Wrocławiu z przyjaciółką ! ;D
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otóż zamierzam porozmawiac na poważnie z P. Napisałam sobie to, co mam powiedzieć, abym niczego nie zapomniała. Ocenicie, czy dobre? Tylko proszę, nie cytujcie, bo usunę to potem. Wiesz, ja nie wiem, co my robimy. W jakiej sytuacji jesteśmy. Bo to ma być przyjaźń? Z takim całowaniem? W ogóle z całowaniem?! Ta sytuacja nie jest dla mnie jasna... Tzn. chyba się domyślam. Po prostu się mną bawisz. Jestem cholerną laską dla zabawy. Fajnie jest, nie? Masz laskę, z ktorą możesz się spotkać, poprzytulać, pocałować, a nie jesteś do niczego zobowiązany. W tym czasie możesz spotykać się z innymi. Wygodne. Ale ja nie jestem tą laską sprzed roku. Nie jestem naiwna. Nie jestem typem tej dziewczyny, która lubi męczyć się w takich związkach. Zresztą, co ja się głupia dziwię. Mogłam się domyślić, że ta to się skończy. Wiesz tylko, co mnie przeraża? Że wspomnienia wracają. Dlatego musimy przestać się spotykać. Pewnie pomyślisz, że jestem słaba, że uciekam. Trudno. Zresztą, mogę się nawet założyć, że nie znaczę dla Ciebie tyle, abyś się tym przejął. Nic dla Ciebie nie znaczę, więc nawet nie zatęsknisz za tymi spotkaniami. Trudno. Szkoda, że muszę odejść. Nie chcę tego, wierz mi. Będzie mi brakowało tych spotkań, żartów, rozmów, Ciebie. Ale nie pozwolę, abym cierpiała. Tyle... Oczywiście pewnie i tak połowę zapomnę, co będę chciała powiedzieć...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.