|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Sysunia, dowód to kwestia złozenia podania, zdjecia, akt urodzenia i czekasz 3-4 tyg.
ide,bo sis na skype sie ciagle nie pojawia...-,- paa;**
![]() |
#4412 |
Raczkowanie
|
Ta i kwiestia jakiś tam pieneidzy pewnie też, a tu zero.
I wszystkie papiery maja rodzice, którzy się jakoś nie kwapią (mieli mi wyrobić na zeszłe wakacje...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
Sysunia...hmm..tez tak mam ze dopiero teraz cala klasa jest zgrana..ale to chyba tak juz jest...a bal mam za tydzien i mam nadzieje ze rownie dobrze bede sie bawic jak Ty ;D
co do D. to nie wiem co za bardzo poradzic..w kazdym badz razie mozna miec nadzieje ze cos z tego bedzie ![]() Wob..dziekuje..mi tez sie spodobal ![]() a kurda jakas zgapialska..ale jak ma ja to uszczesliwic..xD Ty i te Twoje sny - Kasthe..nawiazujac do tego co pisala wob..moge powiedziec ze taka milosc na odleglosc i co ja niszczy swietnie przedstawia film "Wciaz ja kocham"..jesli nie ogladalas to polecam ;D Vo..swietny link...;p nie jednej tutaj by sie przydalo Morf...widze milosc kwitnie xD ii...kocham Twoje wlosy ! ![]() Inf..trzeba probowac..zeby sie wbic trzeba pisac slonce ;* a i tez mam bal <tzn. komers bo bal to tak strasznie uroczyscie brzmi ;D> tyle ze Ty chyba w piatek a ja w sobote... ;p Uni..pytania niczym w bravo ;p Bound..mysle ze powinnas wychodzic..bo jemu najwidoczniej zalezy skoro zawsze pisze lub dzwoni zebys wyszla ;* Just..ale Ty te plamy masz tylko po opaleniu ? ... Blanka..dziekuje za komplement zwiazany z av ! xD a i z tym weselem to cyrki byly..w sumie napisze ponizej ;p Owca..co do K. to wydaje mi sie ze nic na sile nie zdzialasz... ;* Nierealna..zazdroszcze pogody... ![]() Kinga..modlmy sie o to bys wyrzymala w czystosci przez tydzien..! ;p a co u mnie? duzo sie dzialo tej nocy... tzn. o 18:00 zaczela sie burza i na kompa juz nie mialam jak wejsc..strasznie sie rozpadalo..my jeszcze w domu cos przygotowalismy na jutrzejsze przyjecie..i tak gdzies 0 23:00 poszlam spac..bo zmeczona bylam..wstalam o 5:20 ..siostra i tata opowiadali ze wszystko dookola w nocy bylo zalane..jedna babciae z domu wynosili bo juz ja zalalo..wszedzie bylo pelno wody..masakra..rano toche opadlo..jechalam z bratem do kosciola zeby sie wyspowiadac bo bedzie chrzestnym a ja tak przy okazji bo nie wypada nie isc do komunii..blizsza droga nie dojechalismy bo bylo zalane wiec trzeba bylo na okolo..ale mniejsza z tym..moj szwagier mieszka dosyc daleko..i dzisiaj byla panika czy ktos wgl przyjedzie na wesele bo okolice zalane..ale teraz sie rozpogodzilo tak w miare..nie pada..woda opadla takze jest ok..od 7:00 ciagle cos kroje itp. takze czuje sie jakby bylo juz conajmniej 1 lub 2 w nocy..najwazniejsze ze w niedziele odpoczne ;D a pozatym to czytajac Was to sie same do siebie smieje..umiecie poprawic humor xD
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
Mari obyś się swietnie bawiła, i na weselu i na balu.
ja mówię bal bo u nas to było dosc uroczyscie, w hotelu itd. Ogólnie było zajefajnie i u was tez ma tak być! Ja tez sie smiej jak was czytam, zwłaszcza trzepanie Morf mnie rozbawiło xD A teraz spływam bo zaraz na dwór wychodze. potem nadrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zadomowienie
|
Bound <3 Pokaż google!
![]() Vo a czujesz te zdziwienie Ł. kiedy on by poczuł? ![]() Just dzień leci dziwnie, śmieję się i płaczę naprzemian ![]() ![]() Syś gorący murzynek w Twoim przypadku... ![]() Też mi rodzice tak ten paszport wyrabiają, że... -.- Mari nie oglądałam i nie mam jak -,- Może kupię sobie na dvd jak będzie ![]() I pokłon dla Ciebie ![]() ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Sysunia..u mnie az tak uroczyscie nie bedzie bo w szkole..
ale mysle ze tez bede sie dobrze bawic... ![]() Kasthe..ja ten film ogladalam na films-online takze jesli bys chciala to go tam znajdziesz... ;p
![]() |
#4417 |
Zadomowienie
|
ooo Mari dziękówka
![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
cześc
![]() Bound niezła babka ![]() ![]() i pokaż nową wersję googli ![]() Kinga to naklnij się na zapas i o ![]() ![]() Mari na pewno się będziesz dobrze bawic ![]() ![]() i reszta ![]() ![]() ![]() a ja nie lubię keczupu i czekolady, tzn trochę tam mogę zjeśc ale nie ubolewam jak nie ma ![]() jecie mięso w piątek? bo ja kurde zapomniałam że piątek dzisiaj i zrobiłam sobie pizzę z salami no i potem to już żal było nie zjeśc ![]() byłam na zakupach, godzinę siedziałam w samochodzie bo brat coś załatwiał i butów nie kupiłam, o. tzn byłam w jednym sklepie ale to było po 16, było sporo ludzi, taki tłok i nic nie można znaleźc.. a do innych to już mi się odechciało nawet iśc, szukam teraz na all czegoś. kupiłam tylko 2 staniki ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- ładne te buty? http://allegro.pl/item1054537010_v_v...likami_37.html trochę za dużo naćkane ale nie wiem ![]()
#4419 |
Zakorzenienie
|
mi się ten murzynek z kału skojarzył, nie wiem dlaczego
![]() Sylwia a u Ciebie też była kamera? ![]() Vo wymiona ![]() Just ja też bym chciała ![]() Mari myślałam o Tobie jak robiłam te zapiekanki z serem! pff jemu zależy na mnie jak mi na... nie wiem xD Jej.. dobrze, że Ciebie nie zalało! mych <3 Kashte ja zrobiłam sobie sweet fociaczka w lusterku z dzióbkiem dla was ![]() tylko teraz nie pamiętam czy wykasowałam. jak nie to prześlę ![]() Uni bo ona jak nawiedzona wyglądała i jeszcze tak wolno szła.. a ja się cały czas śmiałam i jakby była normalna to by się chyba odwróciła czy coś. brrr ![]() co do googli to look wyżej ![]() co do piątku to nie jem, ale jak zjadłaś nie świadomie to grzechu nie ma, więc ![]() ja dzisiaj z mamą stanik kupowałam tzn ona sobie i normalnie ja jej sama mówiłam, że ten to nie, bo ma to etc ![]() może jutro ja sobie kupię ![]() też butów szukam, widziałam wczoraj ładne, ale niebieskie były, a nie wiem czy do wszystkiego by pasowały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- ładne buciki, ale dla mnie właśnie za dużo tych ozdóbek
#4420 |
Zadomowienie
|
ogłaszam uroczyście, że się NIE CAŁOWAŁAM !
![]() ![]() ![]() i tęskniłam <3 blanka jasne, ja nie będę w żadnym innym związku ![]() Kashte niedługo się dowiem kiedy lecę ![]() mam nadzieje, że walne taaaakieeeeego posta ![]() nie stęskniłam się za jego ustami ![]() byłam u niego po prostu ![]() i potem wyszliśmy, etc. tylko się przytulaliśmy coś tam. nie zapominajmy, że to jest też mój zwykły kumpel czy tam bliski kolega ![]() Vo ![]() ![]() ![]() Sysunia, just <3 Mari ![]() uni ja w takich butach nie chodzę, ale są fajne ![]() i w ogóle yeaaaaaaaaaaaah opaliłam się ! jejeje bosko to znaczy tak trochę tylko XD ale specjalnie z godzinę na balkonie leżałam.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-04 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
...
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-07-04 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zadomowienie
|
uni nieee nie zjadłam czosnku
![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle mam taką opcje.. i nie wiem czy iść. bo taka Kaśka robi imprezę 12 czerwca, z noclegiem, w domku jednorodzinnym, etc. punki, punki, punki.. ![]() no i Ł. chce, żebym z nim poszła. i poza tym, że ogólnie chce, żebym poszła to chodzi też trochę o to, że ta dziewczyna która to wszystko organizuje, będzie się z nim chciała wiadomo co. nie chce tu przeklinać ![]() a on nie chce.. -.- i misja polega na tym, że ja niby z nim przyszłam, etc. i, że nie mogą zostać nawet na chwile sami ani nic. ale to to tam spoko. ogólnie to chodzi o to, że ja jak zwykle się zastanawiam czy iść. i tak sobie myślę właśnie czy iść. będę musiała mamie nakłamać, że do Moniki na noc do Cieplic, etc.. ale to mniejsza o to, bo teatrzyk z Moniką zrobimy i na to pójdzie. ![]() ![]() znowu bd musiała kłamać. ![]() ale to jakoś przejdzie no. ale tak się zastanawiam.. ![]() ![]() ![]() ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Wtajemniczenie
|
Wob minusa żadnego nie przedstawiłaś
![]() ![]()
#4424 |
Zadomowienie
|
uni no jedynym minusem jest to, że cholera wie co oni tam będą robić.
nie wiem, pomyśle jeszcze. ![]() ![]() idę z Moniką. ![]()
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-04 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
no pa
![]() ja też chyba idę
#4426 |
Zakorzenienie
|
Kasthe...nie ma za co..polecam sie na przyszlosc...
![]() Uni..buciki jak dla mnie sa b.ladne chociaz troszke za duzo tego na nich...na wizazu tez dziewczyny czesto zbieraja zamowienia na gladiatorki cos ok. w cenie 40 paru zl..wiec moze sie kiedys zlakusze ;p Bound..o jak milo ze o mnie myslalas ;* i ten..dobrze dobrze ze mnie nie zalalo..ale w kotlowni <moze wiecie co to za pomieszczenie heh xD> wody mielismy w ciul ... a i uwazam ze jemu naprawde zalezy ![]() i czekam na tE $weEt@$nE fF0c!e ![]() Wob..ooO! to juz postep..skoro sie nie calowaliscie.. xD minusow wlasnie nie przedstawilas oprocz tego jednego..wiec to juz Twoja decyzja ;* wiecie co..siedze tak sobie..czytam i odpisuje i bawie sie rysikiem od telefonu ..i tak do brzucha przystawiam i odbil mi sie tak od mojej opony ze wpadl mieszy dziurke w laptopie i wypadl na dywan... ![]()
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Mari - W sumie to jest od opalania.
Bo ja ogólnie kiedyś tam drapałam i to było czerwone a teraz wgl mi się to miejsce nie opala ;o Chciałam iść do dermatologa ale oni się tutaj na niczym nie znają -.- Wgl jaka akcja u Ciebie ale dobrze ze woda zaczęła opadać ;o Kashte - Taka huśtawka nastrojów ![]() Mini Ci. Trza mieć luz ![]() Uni - Uwielbiam gladiatorki ale jak dla mnie to za dużo tych ozdóbek tam. Wob - Jezuuu ja też chce się opalać bez obawy że będę w białe plamy -.- no ale chyba idź ![]() Ja chce wyjść na słońce no a nie mogę bo się nie równo opalę ! ![]()
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Just..masz to szczescie ze u Cb jest wgl slonce..bo u mnie to raczej jego brak..wiec nadal jestem blada ...
![]() a akcja..dosyc niespodziewana..panike siostra juz siala jak nie wiem..ze nikt na jej slub nie przyjedzie ;p
![]() |
#4429 |
Zadomowienie
|
Mari- Właśnie teraz się nie cieszę że jest to
słońce,lepiej jakby padało bo mnie tera kusi żeby się poopalać a nie mogę no ;(. Ale dobrze ze sie skończyło okej ;d. Bo ślub będzie i goście też tak? ;D
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Just..ma wszystko byc..tylko oby w nocy na nic sie nie zebralo..
bo moze byc problem... ale badzmy dobrej mysli.. pozatym to straszne pustki dzisiaj...tutaj ![]()
![]() |
#4431 |
Raczkowanie
|
Głupi internet ;/ dobraaa postaram się nadrobić xd
Kashte nie wiem o co chodzi więc nie piszę na twój temat Hej Sylwia :d Ada jestem. tak u mnie to samo dopiero w 3 klasie się dopiero dotarliśmy :P No to masz problem z D. Wszystko to co powiedziały dziewczyny popieram ; ] Vo hahah SLAA na nas wszystkie czeka xDD załóżmy grupę wsparcia! Uni nie ma co laska miała problem xDD ale z drugiej strony gówniara ja się w jej wieku kochałam w kolesiu od historii tak się uczyłam że miałam 6 xD Morf chłopak musi dla ciebie wiele znaczyć i mieć silny charakter skoro tak się dla niego/przez niego zmieniłaś. Podziwiam cię. Nie wiem czy bym tak potrafiła. Zaraz wejdę i też dodam ![]() ![]() Just hahahahqa xD piosenka wymiata! przyczepiła się do mnie : < Inf hahaha czikłaczento! znam caaały tekst na pamięć xDDD Szkolny HIT xD Tqak wgl to heeej ![]() Bound Uważaj jeśli będziesz wiecznie odmawiać to po pewnym czasie nikt się nie spyta. Virtual virtualem nie zostaw realu w tyle jak ja kiedyś ; ] Ufff wszytko chyba... ile można napisać stron w 2 dni?! cZeKoOlAdQaA <33333 Zawsze wszędzie i w każdej postaci *________* Bu napisze co tam u mnie xD MAM WIEEELKI PROBLEM Malowałam dzisiaj od groma desek i mam teraz caaałą twarz w ciemnobrązowej farbe! Nie moge tego zmyć -.-' rozpuszczalnik się skończył a pumeksem twarzy nie będę szorować... dziewczyny help! Stwierdziłam że cola jest fuuu i kocham pepsi iiii muszę kupić sobie blok a2. spałam dzisiaj do 12 o.O weszłam do wanny to siedziałam bite 1,5 h mama się zdziwiła jak zastała mnie z mokrą głową sprzątającą w popłochu dom... Tak wgl to dziś jest mój pierwszy dzień z 6 weidera. Fajne to xd
"Szczęście jest optyczną iluzją. Dwa lustra, które wysyłają sobie ten sam obraz w nieskończoność. Nie próbuj dotrzeć do początkowego obrazu, nie ma go tam." - Lolita Pille Edytowane przez Astaroth_ Czas edycji: 2010-06-04 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zadomowienie
|
Mari- Miejmy nadzieje ze będzie okej
bo jak nie to będzie nie sympatycznie... No jakoś trochę pusto Asta - Piosenka jest boska ;d Ja lecę, wgl te plamy to chyba będę musiała nizoralem smarować ;o
![]() |
#4433 |
Raczkowanie
|
papa pa Just
![]()
#4434 |
Raczkowanie
|
wszystko mi się usunęło !
wszystko !!!!!! ![]() DUPA !!!!!!!!!! o pamiętam, że Kinga dała fajną piosenkę.. ii.. hmm o Ada, powodzenia z 6 ![]() ![]() ii.. nie wiem -,- jest ktoś ? ![]() halo, halo.. cooo tam? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- o i butach Uni.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham Was<333 A i Mari cudny avatarek ![]()
Dziękuję Wam Kochane za te chwile mile spędzone z Wami... Za Wasze rady, za Wasze wsparcie, za to, że zawsze umiałyście mnie rozbawić... Nie zapomnijcie tu o mnie... I pamiętajcie, że Was kocham... Obiecuję, że wrócę! |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Raczkowanie
|
fioll,no to jutro zabaluj na bierzmowaniowej bibie w odwecie za dziś
![]() leć odpocznij ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
Cytat:
zakwasy mam takie, że się ruszać nie moge ;( uhh, dzięki ![]() jak ja bym wypaliła za dużo to potem chciałoby mi się jeszcze bardziej -.- wyspowiadałam się ! ![]() mówie księdzu grzechy, że piłam, paliłam, itd. a on "ale już tego nie robisz?", a ja, że nie, na co on "dobrze, kontynuuj", no to mówie "kłamałam" xD
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
hahahah
dobra spowiedź ![]() mnei to zawsze trzymają, zwłaszcza jeden i opowiada historie z życia oO |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
noo
![]() ![]()
#4440 |
Zadomowienie
|
pokłóciłam się z Łukaszem. i mam dosyć
![]() i siedzę i ryczę jak debil.. -.-
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.