|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Haha Wy niedobre !!
![]() Tak to dziś jest ta noc i będę pamiętała o zabezpieczeniu ![]() Głupie baby no ![]() No to zmykam, już wszystko gotowe, zostały 4 minuty ![]()
#4442 |
Zakorzenienie
|
Ale kurcze, przecież jego też nie ma..
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka już wstałaś?
![]() hehe ja też mam dekolt czerwony ![]() ![]() Pozdrów PurBlankę. a co w ogóle u niej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To będzie orgia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak pomyliłas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Jak to nie ma?
Ma na kogo czekac, ma do kogo wysylac matczyne niemal sms'y ma z kim planowac przyszlosc jest ktos, przez kogo moze plakac, jest ktos, z kim mozna sie od czasu do czasu spotkac, jest ktos, kto wnosi COKOLWIEK do jej zycia Wbrew pzorom jest duzo... zalezy tylko, z ktorego punktu widzenia spojrzeć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam 37,1 co prawda dopiero stan podgorączkowy, ale to znaczy, że coś złego się w organizmie dzieje... Dziękuję, już z nią gadałam przez telefon, jak się odezwie i nie zapomnę to na pewno pozdrowię ![]() ![]() A jej najlepsze hasło: "Jesteś z TŻ? Bzykacie się?" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
U mnie się mówi szał macicy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Raczkowanie
|
Tą wiadomość kieruje do MANDY
![]() Nie udzielam się w tym wątku, ale z nudów zaczęłam sobie go czytac. Natrafiłam na Twoją historię i przeczytałam ją z ciekawością, bo tak bardzo przypomina moją. Byłam w podobnym związku, jak Ty. Był to mój właściwie pierwszy chłopak i pełna zdumienia zastanawiałam się, jakim cudem jakikolwiek chłopak zainteresował się mną. Na początku byłam zakochana po uszy, on chyba też. Zabiegał o mnie, prawił mi komplementy, nosił na rękach. Po jakimś czasie się to zmieniło, mój chłopak miał do mnie inny stosunek. Robisz to samo, co ja! Próbujesz go sprowokowac. Przykład: mówisz mu o tych skrzydłach, które dodaje miłośc lub o tym, że Ci smutno. Ja też od chłopaka domagałam się czułości w ten sposób. Sam od siebie mi ich nie dawał, więc liczyłam, że w ten sposób coś wskuram. Bo przecież dla mnie logiczne to było, że w takich sytuacjach on powie mi coś miłego albo mnie przytuli. To jest na tej samej zasadzie, co takie gadanie osób w rozmiarze 36: - ale jestem gruba... - no co ty gadasz, nie jesteś gruba, masz super figurę! A mój eks robił co samo, co teraz Twój. Za każdym razem mnie gasił! Mówiąc własnie coś takiego, co zwalało z nóg i sprawiało przykrosc. I zwalanie winy na Ciebie też jest typowe. Przerabiałam to samo... Bo to Ty niby zawsze przesadzasz, robisz z siebie ofiarę i jeszcze męczysz biedaczka, który jest zmęczony. Raz chciałam się zobaczyc z eksem to ten mi powiedział, że nie, bo ma strój domowy, a nie ‘wyjściowy’. I już dzisiaj nie będzie przebierał krótkich spodenek na długich -.- Było jeszcze więcej chorych sytuacji, ale nie będe się rozpisywac. Rzucił mnie przez gg. Minęło 8 miesięcy, a ja wciąż nie mogę sie pozbierac, bo dalej mój eks jest obecny w moim życiu. Nie daje mi o sobie zapomniec. Ma super satysfakcję z tego, że wciąż niszczy mi życie. Jesteś taka jak ja Mandy, nie odejdziesz od niego, dopóki Cię nie rzuci. A zrobi to na pewno, mogę Ci to zagwarantowac. Nie jesteś już dla niego żadną atrakcją, jak wie, że ma Cię na każde kiwnięcie palcem. Domaganie się czułości i deklaracji świadczą tylko o tym, że jesteś niepewna jego. Doskonale wie, że jest Twoim całym światem i może zrobic wszystko, a Ty będziesz dalej wiernie trwac, przy jego boku. Mandy, odejdź, nie powtarzaj moich błędów, bo czeka Cię to samo, co mnie. Jesli mimo wszystko chciałabyś uratowac ten związek to możesz zrobic tylko jedno. Ale masz za słaby charakter, żeby takie coś zrobic. A tym magicznym lekarstwem jest... obojętność i posiadanie SWOJEGO ŻYCIA przykłady: - Napisze do Ciebie, odpisuj z opóźnieniem. Albo odpisz coś, że nie możesz teraz smsowac, bo jesteś z przyjaciółmi. Nie pisz pierwsza/ nie dzwoń pierwsza/ nie proponuj pierwsza spotkań - Gdy zaproponuje spotkanie powiedz, że wtedy nie możesz, bo masz już inne plany. Udowodnij mu, że masz też swoje życie, a nie tylko jego. - Idź na basen, na aerobic, na tańce- wiem, ze to kretyński sposób, ale ustaw sobie to na gg, że jesteś poza domem i odpisz po paru godzinach mu na smsa, że przepraszasz, ze dopiero teraz, ale byłaś zajęta - bądź tajemnicza, zmień się, usmiechaj się sama do siebie. Gdy zapyta, czemu Ci tak wesoło, odpowiedz ,,po prostu’’ - gdy będziesz odpisywać innym osobom na smsy i odbierać telefony nie tłumacz się jemu komu piszesz i z kim rozmawiasz, niech nie myśli, że nikt innym oprócz jego się Tobą nie interesuje - nie domagaj się żadnych czułości i deklaracji! - gdy Ci strzeli focha i nie będzie sie odzywał lub zwalał winę na Ciebie/odwracał kota to po prostu wyjdź mówiąc, że masz lepszą perspektywę spędzenia czasu niz z nim, jak ma się tak zachowywac - i wiele, wiele innych Ale jak już powiedziałam...wątpie, żebyś była w stanie to zrobic. Mimo wszystko przesyłam gorące uściski i życze powodzenia ![]() Co do tematu wątku to też byłam kiedyś zazdrośnicą, ale wszystko tłumiłam w sobie, a on się cieszył, że ma dziewczynę, która rozumie fakt, że on ma też koleżanki. Szkoda, że nie wiedział, jak mną telepało w środku ![]() Teraz jest odwrócenie ról. To jedna koleżanka jest cholernie zazdrosna o mnie. I to nie jest takie fajne, bo nawet jeśli ja nic złego nie robię, bo to jej chłopak inicjuje wszystko, to mimo moich odmów i ignorowania jego propozycji to ja jestem ta zła, a jej chłopak święty ;/ Pozdrawiam wizażnaki z tego wątku ![]()
Ona: I ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i żonkile na wiosnę? On: I poranki i deszcz i wiosnę- - ślubuję. miss u every day. Edytowane przez Nadia_91 Czas edycji: 2010-06-04 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mojego TŻta nie ma ;( nie będzie smyranka ;( A widzisz, byłyby tabletki, nie byłoby problemu ![]() Wszystkie będą się seksić a ja nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostań z nami na dluzej ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrowię, właśnie dzwoniła znowu ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Haha ![]() ![]() Gorących ciał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- To chodź, Ciebie też z chęcią potulę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
![]() a jak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- gwiazdeczka- a fajna chociaz jestes? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba będzie jakąś polankę zaliczyć w drodze powrotnej do domu ![]() A grrrrr ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
90 - 60 - 90 ![]() Druga noga taka sama ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Wtajemniczenie
|
Oj nie wszystkie, nie wszystkie
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
No właśnie właśnie, Morze Czerwone się rozstąpi, gdy Mojżesz nadejdzie
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- To też chodź do nas, będzie seks grupowy ![]() Ps. Znowu zmieniła ava i znowu nie pozanałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na orgię jak najbardziej przybędę ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj, weź ten swój lateksowy kombinezon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.