|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Jeny ale musiałam nadgonić ... Coś mnie słonko nie wzięło za to mam włoski i plecki wysmyrane, że ho ho! Z Nadią się zgadzam- z moim pierwszym miałam podobnie, ale to ewidentnie z głupoty było i bardzo szybko się nauczyłam radzić z facetami... Tylko że ja mam straszny charakterek...
#4502 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
#4505 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
haha słuchałam i śpiewałam to dzisiaj jak się opalałam,a mój pies jak się na mnie dziwnie patrzył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy będzie kolejny numerek to się zobaczy, jak nie będzie padnięty po treningu to go może pod prysznic wspólny zaciągnę ![]() Widzę, że wyzwoliłam w Was erotyczne fantazje, zboczuchy Wy moje ![]() A ja przestałam brać tabletki i w sumie pierwszy raz od dawien dawna używaliśmy gumek... TŻ teraz wyklina na prezerwatywy mówi, że to straszne badziewie i że się od tego odzwyczaił i że nie ma już takiej przyjemności jak bez ![]() ![]() Rebe a jak było u Ciebie? Bo Ty chyba też tabsy odstawiałaś ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 | |
Raczkowanie
|
Bądźcie grzeczne, idę spać bo rano jadę w plener
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
:d
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Ciężko było z czym kochana? Bo nie rozumiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twierdzi, że się odzwyczaił od gumek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Zawsze lubiłam ten kawałek, prawdziwy przekaz
http://www.youtube.com/watch?v=8Jy6LEfoKlE ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, teraz to mnie miło zaskoczył, jakiego ładnego smsa mi napisał ,,Kochanie już skończyliśmy, będę za jakieś 30 minutek ![]() Tak ładny ten sms, że aż podejrzany ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Lekko mu to zasugerowałam wspominając, że już tabletek nie biorę ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa Liber, strasznie sie nim jaralam w gimnazjum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo coś sobie ubzdurałaś, bo Tobie szybciej poszło ![]() Co będziecie robić? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam Cię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
Koszka - o nic nie podejrzewaj
![]() ![]() a ogólnie jak między Wami? dobrze Cię traktuje? ![]()
#4518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale oddalabym wszystko za nich ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez jestem zboczona.. niejeden facet mi to zarzuca ![]() Ale ja lubie byc zboczona. Ej dziewczyny jak mam spiac wlosy na komers? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Dla Cholerki
http://www.youtube.com/watch?v=lseUX...eature=related Bo lubi Pon & Zi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Nadia, dziękuję za post
![]() Ostatnio pisałam do niego mniej , jakoś nie miałam ochoty , bo moje esy ignorował. Dziś okazało się, że nie pisał, bo był zły, że może go zdradzam ![]() Więc gdybym się przestała odzywać, uwierz, byłyby awantury... Powiedziałam mu dzisiaj, że co on sobie wyobraża... Traktuje mnie jak kawał szmaty, pojawia się, kiedy chce, nie odpisuje na moje esy bla bla bla. Powiedziałam, że myślę sobie, że : a) zdradza mnie b) unika mnie i że nie są to bezpodstawne podejrzenia. Oczywiście było: nie nie Kochanie, naprawdę tak nie jest. Usłyszałam, że "on już się nie będzie przejmował, co ja robię, bo nie będzie się denerwował" i "że z dziadkami widzi się raz na 2 miesiące, a ze mną może każdego dnia", dlatego wczoraj tam pojechał. Po tych tekstach odprowadziłam go do drzwi. ![]() Nie wiem, czy mam się w tym wątku udzielać. Te kpiny to jedna sprawa. Bardziej denerwują mnie niektóre teorie, które tutaj słyszałam, typu: Ty go nie kochasz, to pewne! Po prostu.. Łatwiej jest pisać przez Internet : zrób tak i tak itd. A co innego, jeśli w grę wchodzą moje uczucia, jeśli ja tego człowieka kocham, jak nigdy nikogo... Nie chcę go teraz bronic, nie o to chodzi, ale nie jest tak, że 24 h na dobę jest między nami źle.. Piszę tu jedynie o sytuacjach, którymi się zadręczam, a o których nie powiem jemu... Poznałam tu wiele mądrych osób, dostałam mnóstwo rad, poświęciłyście mi dużo czasu. Gdy pisałam (i czytałam) niektóre posty, ryczałam przy tym. Otworzyłam się tu maksymalnie, zapominając, że na to forum wchodzi kilka tysięcy osób. Wiedziałyście o mnie to, czego nie wiedzieli inni. Bo przy innych udaję. Niepotrzebnie w moje sprawy wmieszałam pół mojej klasy, kiedyś potrafiłam udawać jak to jest super. Niepotrzebnie też mówiłam tak dużo rodzicom, przez co, teraz..nawet, jak układa się między mną a TŻtem, nie mogę być szczęśliwa, bo rodzice krzywo patrzą, w szkole koleżanka mówi: oo widziałam go gdzieś tam, albo głupio pytają, czy JUŻ jest dobrze.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-06-04 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na razie nie mam mu nic do zarzucenia. Nie będę wychwalać, bo przechwalę i co będzie ![]() Uciekam bo przyszedł ![]()
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będąc na Twoim miejscu Mandy, po prostu nie ufałabym mu, nie wierzyła do końca. Zbyt dużo jest w waszym związku niedomówień, tajemnic. To trochę niedorzeczne. Jesteś szczęśliwa? Ale tak szczerze... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o reakcje na gumki sie nie martw - mój TŻ mówił, że zdarzają się różne dziwne rzeczy i to całkowicie normalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pytanie mnie rozwalilo ![]() ![]() Mandy, rozumiem, ze wkurzaja Cie niektore nasze komentarze, w koncu prawda boli. Nie chce robic Ci przykrosci, dlatego nie zamierzam wiecej wlaczac sie do dyskusji na temat tego czlowieka. Powtorze ostatni raz: jestem przekonana, ze predzej czy pozniej sie rozstaniecie. Czy to jutro/za tydzien/rok czy 10 lat po slubie. Jestes do niego przywiazana i od niego uzalezniona, on na kazdym kroku to wykorzystuje i nadal bedzie to robil, bo ma Twoje przyzwolenie. Nie zacznie Cie szanowac dopoki Ty nie zaczniesz szanowac siebie, swojego wolnego czasu, swoich uczuc, swojej godnosci, ktora on Ci zabral. Dalej pozwalaj mu na klamstwa, a z pewnoscia wciaz bedziecie tworzyc zwiazek idealny. Nic tylko sie zareczac i rodzic mu dzieci, a w miedzyczasie jezdzic na słitaśne wakacje. Szkoda tylko, ze nie masz nawet pojecia, jak w chwili obecnej wyglada chociazby jego pokoj. Szkoda, ze on zabrania Ci miec kolezanki. Szkoda, ze wstydzi sie Ciebie przed rodzina (bo jaki problemem byloby zabrac Cie na te wies?). Szkoda po prostu, ze marnujesz swoj czas i swoja mlodosc. Moze zacznij pisac tu o wszystkim, co go dotyczy a nie tylko o zlych momentach? Bo z tego, co piszesz to wychodzi na to, ze mamy w glowach jakis spaczony obraz Twojego TZ, a z niego przeciez taaaakie dobre dziecko jest. Smutne, zalosne i naiwne. Amen. EOT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo rzeczy mi w tym związku brakuje, i nie wiem , czy kiedykolwiek je od niego dostanę. Sporo też niszczą właśnie te niedomówienia, bo się przez nie zadręczam. Poza tym, zdaję sobie sprawę, że może też nie jestem idealna, bo nikt nie jest. Ale on ostatnio nie pogada ze mną, i nie powie, co jest źle.. A później zarzuca, że mnie nie obchodzą jego uczucia, bo dla mnie liczy się to, co czuję JA i koniec. Z byłego zwiazku (i z początków obecnego) jestem przyzwyczajona, że to O MNIE się zabiega. Chciałabym się nieraz nie czepiać, odpuścić sobie, różnie z tym bywa. Na razie mam wszystkiego dosyć. Mam dosyć szkoły, rodziców, TŻta. Chciałabym SAMA gdzieś pobyć, dopóki wszystkiego sobie nie przemyślę. Potrzebuję ciszy i spokoju. ![]()
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak PurBlanka: bzykacie się? ![]() ![]() Niestety zgadzam się z Tobą w sprawie Mandy. Mandy, życzę Ci jak najlepiej, ale zacznij w końcu walczyć o siebie, bo się zatraciłaś, a naprawdę fajna i wartościowa z Ciebie kobieta. Niech Twój TŻ Ci tego do końca nie zabierze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ooo ![]() ![]() Nawet ostatnio prezentację z badań o miłości na studia robiłam z jego rysunkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zadomowienie
|
Mandy - nie chcemy dla Ciebie źle...
![]() widocznie musi nadejść dzień gdy sama podejmiesz decyzję, na nic rady ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.