|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Tutaj!
Idę wziąć gorący prysznic i za 20min, do Was wracam I co Was tutaj tak mało? ! ![]() Megg - jogowanie już się skończyło ![]() Dama - już dzisiaj ćwiczyłaś pewnie Wizażanka - śpisz? ![]()
Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-06-04 o 22:34 |
||
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie piją, albo seks uprawiają, a ja grzecznie oglądam film
|
#4893 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793776]Nooo... Niech będzie...
![]() I do mojego, tylko ja mam obleśnie duże suty ![]() Zupełnie jak ja Bossskie ujęcie! ![]() Sasasa, zgadnij! Więc tak - u BSa była rodzinka w domu, ale się porozchodzili / zasnęli itd Poszaleliśmy, choć cicho... Co prawda z wynikiem 2:1 dla niego (on mnie doprowadził 2 razy, ja jego raz ), ale było cudownie. Przy drugim orgazmie (choć możliwe, że to były dwa pod rząd...) wyrwał mi się podobno głośny i przeciągły krzyk Niestety w sumie nie mam jak Wam poopowiadać, bo było strasznie chaotycznie, z przerwami i w ogóle, ale jestem BARDZO usatysfakcjonowana... Mam nadzieję, że przyjedzie BARDZO stęskniony za tydzień ![]() Muszę się Wam też pochwalić, że od czasu kursu [L] (ponad rok temu) pierwszy raz poczułam się zupełnie pewna i wyluzowana za kierownicą. I pierwszy raz poczułam takie zupełne zgranie z samochodem, boskie uczucie, prawie jak porozumienie między koniem a jeźdźcem Odwiozłam dziś BSa do domu i wróciłam sama, a to jednak dwa różne końce miasta, a ja się wcale nie zestresowałam, co uświadomiłam sobie już w domu [/QUOTE]Zepchnęłyście moje długaśne wypociny na starą stronę, więc wepchnę się znowu, a co ![]() Call, no już mu odpuściłam! :P |
|
|
|
#4894 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793776]Nooo... Niech będzie...
![]() I do mojego, tylko ja mam obleśnie duże suty ![]() [/QUOTE] Mój BS lubi duże suty ;p *ja mam raz duże raz małe ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|
#4895 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja mam naprawdę duuuże i obleśne
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793972]Ale ja mam naprawdę duuuże i obleśne
[/QUOTE]poka
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
Kazdy ma inny wzor estetyki
Call fajnie ze sie odwazylas sweet do pieszczot
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty mowisz. Jakoś nie zauważylam
<- do Orli
|
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
Nie! Ale dość, że powiem, że często zanim zaświecę BSowi biustem, szczypię się po sutkach, żeby się "ściągnęły" ^^
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Bo na fotkach miałam je albo zakryte albo zmarznięte
|
|
|
|
#4900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie nie
w zyciu bym nie przypuszczala kogos o takie żabiaste skojarzenia [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793776] I do mojego, tylko ja mam obleśnie duże suty ![]() Muszę się Wam też pochwalić, że od czasu kursu [L] (ponad rok temu) pierwszy raz poczułam się zupełnie pewna i wyluzowana za kierownicą. I pierwszy raz poczułam takie zupełne zgranie z samochodem, boskie uczucie, prawie jak porozumienie między koniem a jeźdźcem Odwiozłam dziś BSa do domu i wróciłam sama, a to jednak dwa różne końce miasta, a ja się wcale nie zestresowałam, co uświadomiłam sobie już w domu [/QUOTE] a bedzie coraz lepiej, lepiej i lepiej uwielbiam jezdzic autkiem. Nie musze nawet szalec wystarczy mi te 60km/h ale to daje taką "władzę".... poczucie, ze maszyna idealnie cie slucha kocham to!Cytat:
ogladalam jeszcze filma a zaraz ide na dziennik call-girl na foxie szkoda ze tylko pol h leci ![]() ale jest boSSSki Cytat:
![]() Wyspowiadaj sie ze swoich grzechów Cioci Meg i bądź poprawną Nimfą!![]() a ja mam male suty - i takie mi sie podobają duze i ciemne robia sie podobno w ciazy. Orli - czy ty masz nam cos do powiedzenia?
|
|
|
#4901 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Coś jak młodym dziewczynkom jak zaczynają rosnąć, to najpierw suty się wybijają, prawda? No to mi reszta się wybiła pod tym, a to zostało bez zmian, ble.
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni raz u spowiedzi: eeeeeeeeeeeeeeee milion lat temu Stres stres stres, za duzo stresu totalnie blokuje mą chuć. Nauka, stres, nauka... ale też antykoncpety chyba już zaczynają na mnie negatywnie działać chyba
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-04 o 22:49 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś też złamałam nasze przykazania, niby mnie głowa nie bolała ale no nie miałam ochoty, no nie i już, biedny ten mój BS dziś
ale ja tak zawsze przed okresem mam |
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
helllol
czy mozna dolaczyc do sympatycznego grona?;D podczytuje was od pewnego czasu i stwierdzam ze pierwsze co robie jak jestem na wizazu to podgladam co piszecie;p
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
Doczytalam ;D tylko nie wiem czy mam opowiadaz wczorajsza czy jutro napisac co dzisiaj zrobie z BSem ;p hihi
|
|
|
|
#4912 |
|
Raczkowanie
|
Uff dobrze ze mi żadnych historyjek nie kazalyscie pisac
![]()
|
|
|
|
#4913 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak trzymac
|
|
|
|
|
#4915 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
fajna minka mi się trafiła ![]() Przyjdę na wątek jak oglądniesz owłosionego wstrętnego lachona: https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas...uid=588836&o=5 No właśnie dziś nie za dużo-pograłam na zajęciach. ale za to jutro wstaję i rano jadę na uczelnię z BS ćwiczyć a on pisać pracę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4916 |
|
Konto usunięte
|
Owłosiony wstrętny lachonie, boskie butki!
|
|
|
|
#4917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19794496]A doczytałaś, co jest zapłatą za wstęp? Pikantna historyjka z życia wzięta! [/QUOTE]Ale rygor.. to chyba od niedawna, prawda? ![]() Też obejrzałam (i zagwiazdkowałam )
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
No wiec wczoraj lezelismy sobie z moim BSem juz w lozeczku i jak zawsze glasial mnie do snu;p od jego dotyku odechcialo mi sie spac i zaczelam mruczec mu do uszka ze chcialabym zeby sie zajal mna. Poglasial mnie jeszcze troche i jak wstalam napic sie wody to wyskoczyl z lozka,przygniotl mnie do sciany i zaczal calowac, rozbierac nawet nie wiem kiedy znalazlam sie przy parapecie naga... wzial mnie od tylu.. wchodzil we mnie powoli ale gleboko, piescil moje piersi i moja mala. nie musial dlugo sie ze mna bawic bo bardzo lubie to pozycje i sprawia nam ona wiele przyjemnosci
Ale po wszystkim smielismy sie oboje z zaparowanej szyby na ktorej odbily sie moje cyce!Zostalam przyjeta ??? A tak wogole to dziwne uczucie jak sie opisuje takie historie na forum, przynajmniej ja jeszcze nie moge sie jakos rozkrecic
|
|
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dorzucisz druga, jeszcze pikantniejsza, opowiastke z zycia wzieta to sie wkupilaś
|
|
|
#4920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19793776]
Więc tak - u BSa była rodzinka w domu, ale się porozchodzili / zasnęli itd Poszaleliśmy, choć cicho... Co prawda z wynikiem 2:1 dla niego (on mnie doprowadził 2 razy, ja jego raz ), ale było cudownie. Przy drugim orgazmie (choć możliwe, że to były dwa pod rząd...) wyrwał mi się podobno głośny i przeciągły krzyk Niestety w sumie nie mam jak Wam poopowiadać, bo było strasznie chaotycznie, z przerwami i w ogóle, ale jestem BARDZO usatysfakcjonowana... Mam nadzieję, że przyjedzie BARDZO stęskniony za tydzień ![]() Muszę się Wam też pochwalić, że od czasu kursu [L] (ponad rok temu) pierwszy raz poczułam się zupełnie pewna i wyluzowana za kierownicą. I pierwszy raz poczułam takie zupełne zgranie z samochodem, boskie uczucie, prawie jak porozumienie między koniem a jeźdźcem Odwiozłam dziś BSa do domu i wróciłam sama, a to jednak dwa różne końce miasta, a ja się wcale nie zestresowałam, co uświadomiłam sobie już w domu [/QUOTE]Z tym prowadzeniem auta to dokłądnie tak jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19794814]Owłosiony wstrętny lachonie, boskie butki! [/QUOTE]Miałam takie same to głupia sprzedałam. To nasze Sigmowe Tam są zawsze boskie butki![]() Ja jej dałam 1 gwiazdkę, mam nadzieję, że Ty ie dałaś więcej
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Niestety w sumie nie mam jak Wam poopowiadać, bo było strasznie chaotycznie, z przerwami i w ogóle, ale jestem BARDZO usatysfakcjonowana... Mam nadzieję, że przyjedzie BARDZO stęskniony za tydzień 

<- do Orli
a bedzie coraz lepiej, lepiej i lepiej 

ze swoich grzechów Cioci Meg i bądź poprawną Nimfą!