|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Dobry
![]() Koleżanka wyciągnęła mnie z nad książek. Jadę do Zakopanego na imprezę. Cóż za spontaniczność
|
|
|
|
#2282 |
|
Matka Smoka
|
kicccia, zanim znów znikniesz na niewiadomo ile
- szykujemy się z Hulą na wspólną dietę białkową (tą którą kiedyś tu opisywałam) - przyłączasz się?![]() Super pogoda na wypad do Z. |
|
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Ineso ja tez chce diete
|
|
#2284 |
|
Matka Smoka
|
Plexi, oki, nic się nie odzywałaś jak się ogłaszałam
Od kiedy, od wtorku??
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Przepraszam, że się Wam tak wcinam w wątek, ale może będziecie wiedzieć ![]() Gdzie w Krk lub bliskiej okolicy można zrobić sobie grilla? Takiego małego na dwie osoby, nie jakaś imprezka większa zachciało nam się z TŻ kiełbaski a że pogoda dziś w końcu cudna to pomyśleliśmy, że gdzieś pojedziemy. Tylko nie wiemy gdzie ![]() Nie wiecie może jak to jest w okolicach parkingów przy Puszczy Niepołomickiej? Można tam czy nie? Aha i do razu powiem, że Zakrzówek odpada, mamy młodego psa i się boję, żeby mi gdzieś nie spadł do wody... Z góry dzięki jakby któraś coś wiedziała
|
#2286 | ||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie życzę Ci takich doświadczeń.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chcę mu pokazać, że nie jestem słaba i zależna. W jednej i drugiej pracy zawsze byłam żyletą z ciętym językiem, a tu nagle słyszę, że jestem za mało przebojowa ![]() Poza tym w głębi serduszka nie wierzę, że tak nagle przestał mnie kochać. Albo jest jakieś drugie dno, albo się dusił i potrzebuje chwili dla siebie. Głupio mi rezygnować z czegoś takiego, nawet teraz wśród podziału rzeczy potrafimy schodzić nagle na zupełnie inne tematy muzyczne itp. Nie wiem, gdzie można bezpłatnie. Poza tym wolę fitness i piwo z Wizażankami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja znajoma z pracy była z facetem 11 lat i nagle się wyniósł, bez konkretnego wyjaśnienia (wystarczyłoby głupie "nie kocham cię już"), nie opłacając rachunków... To silna psychicznie babka, tylko - co tu czarować - brzydka (ma różne choroby hormonalne, wypadek samochodowy ją unieruchomił na długi czas) i strrrasznie gadatliwa. Po roku poznała kogoś, teraz już mają datę ślubu i starają się o dziecko, o którym ona zawsze marzyła W lipcu idę do nich na parapetówę. Będą wolni koledzy, jakbyście chciały ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po ch.... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Cytat:
Mieszkam koło Parku Lotników i widziałam wracając ze sklepu, że grillowicze przybywają licznie, jest jeszcze gdzie zaparkować.
|
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malla a w moim wieku po dwoch latach związku to juz sie z drugim dzieckiem w ciąze zachodzi
|
|
|
#2288 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Jak będziesz chciała to Ci podrzucę, gdzie jest bezpłatnie. Terapia to nie pocieszanie, tylko praca - nad sobą, nad poukładaniem sobie tego, co się wydarzyło, dlaczego i co z tym zrobić. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Wyberia sie ktoras z was do superfarmy dzisiaj?
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki wielkie nie spodziewałam się że w tylu miejscach można sobie zrobić samemu grilla, mimo że mieszkam tu już 10lat zwykle było to tylko miasteczko studenckie, a teraz już za starzy jesteśmy na tamte klimaty ![]() Jeszcze sobie przypomnieliśmy o lasku mogilskim i albo tam pojedziemy albo do Przylasku R. a pozostałe miejsca na przyszłość zapamiętam Jeszcze raz dzięki bardzo. Miłego dnia!
|
|
#2291 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Plexi - Nie chcę, żebyś jechała
Mam jakiś kupon na parę procent do Superpharm, ale to jakiś nikły procent - 5 czy jakoś tak. Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-06-05 o 14:36 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Matka Smoka
|
Ale jak coś nas wkurza, to jest zawsze jakies drugie dno
![]() Odkryłam fantastyczny i tani filtr do ciała z IKEA! pachnie bosko kokosowo chyba, leciutki jest i z kartą Ikea kosztuje 9,90! |
|
|
|
#2293 |
|
Nie depcze krokusów
|
fotostabilny?
8 użyszkodników podgląda wątek :P zmykam do łazienki i do znajomych, i tak już jestem spóźniona
|
|
#2294 |
|
Matka Smoka
|
Weż mnie nie obrażaj
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=15wysmarowałam się od stóp do szyi (na twarzy 60 sorayi), coby z 15 minut na balkonie spędzić i nie zauważyłam, ze to już taka poźna godzina, że u mnie słońca nie ma
|
|
|
|
#2295 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mniemam po pieczołowicie przeklepanym składzie, że masz ten pierwszy? Jakbyś była przypadkiem w Ikei...
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso ja jestem ale nie zawsze się udzielam z powodu braku czasu
Ale śledzę wątek byle być na bierząco ![]() Co do diety. Jak mnie zmobilizujecie to bardzo chętnie. Wytrzymałam na niej jakiś miesiąc temu 5 dni i potem zjadłam ciasto i tak poleciało wtedy z płaczem stwierdziłam, że nigdy już nie wytrzymam na żadnej diecie, jestem beznadziejna i zawsze będe mieć taką figurę jak mam
|
|
|
|
#2297 |
|
Matka Smoka
|
Hihih tak
Myślę, że to mój filtr na to lato, więc jak się przypadkiem wybiorę to dam znać. Koleżanka brała ten drugi.kicccia - pierwsza zasada: jedno ciasto katastrofy nie czyni ![]() Postaram się jutro wklepac jakąś listę zakupów. Spadam na balkon... Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-06-05 o 14:56 |
|
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zawsze kupuje za male ubrania bo twierdze ze to nie jest moja prawdziwa waga i ze schudne a po co kupowac cos co za pare miesiecy bedzie za duze:/ oj ja glupia ...a potem sprzedaje wszystko np, Neciakowi![]() Malla no ja tez tego nie chce wierz mi tam dostane depresji i zamkne sie w sobie i w ogóle porazka(
|
|
|
#2299 | |||
|
Copyraptor
|
W tym konkursie nie trzeba zbierać głosów
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do zakupów - spoko, poczekamy ![]() Ja nigdy nie idę spać! Chyba o 9 zasnęłam..
|
|||
|
|
|
#2300 |
|
Matka Smoka
|
Tak, lycra to taki materiał rozciągliwy
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jak tu się intymnie zrobiło.. myślałam, że przeczytam 3 strony wstecz, a wyszło ich 11
Ale dzięki temu wiem, że jak u mnie klamka zapadnie, to znajdę tu osoby chętne na voodoo na ex-ach Pocieszające
|
|
#2302 |
|
Copyraptor
|
To mnie się te materiałowe nie podobają..
Lenka, a pewnie nawet Ci tę laleczkę uszyję jak będzie trzeba
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co widzę, rok 2010 nie jest zbyt udany dla par, więc zacznij może już hurtowo szyć ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Nie wiem czy bycie pierwszą poważną dziewczyną jest dobre czy nie.... Ale wiem na pewno, że fatalnie jest być pierwszą po jego poprzednim, TOKSYCZNYM związku. Tego się wystrzegajcie. A propos diet, bo u mnie to też temat jak najbardziej na czasie A z własnego doświadczenia to powiem tylko, że stosując się do jego wskazówek bez większego wysiłku schudłam 4kg.
|
|
|
#2304 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzwonić, niech dzwoni - tylko nie do mnie bo dostanie ignora ![]() ![]() Cytat:
![]() co jak co ale spodziewałam się chociaż odrobiny dojrzałego podejścia - kawa na ławę i bye - a nie takie za przeproszeniem pierniczenie od rzeczy nie wnikam ale moja reakcja była dokładnie na te słowa taka >>>> Cytat:
![]() Jakoś lepiej mi się żyje bez dręczenia się w taki sposób ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to super ![]() Cytat:
![]() Dotarłam do Krakowa, teraz świętuję z siostrą upływający czas ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2305 |
|
Copyraptor
|
Wiesz, ja mojego przygarnęłam po mniej-więcej toksycznym związku, i spisuje się nieźle
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powinnaś przypadkiem w kuchni przebywać?
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-06-05 o 20:21 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
mój toksyczny TŻ piecze ciasto czekoladowe dziś, ja na razie labuję, później będę dopiero ciąć, przekładać, ozdabiać ![]() Trochę przerwy miał, ale jak się poznaliśmy (najpierw na stopie czysto koleżeńskiej), to jeszcze jeździł do tamtej ![]() Baby, to o której w końcu jutro?
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę przerwy, tzn ile? U mnie było to ok. 4 mc i szczerze mówiąc chyba za mało.. Jeśli wejściówki są nielimitowane na cholerkowe party, to może i ja bym się skusiła?
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-06-05 o 20:33 |
|
|
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
Cholerko no pewnie jakos z wieczora ale jestem otwarta na kazdy termin godzinowy
nic na obiad nie mam na jutro
|
|
#2310 |
|
Pani Buka
|
ja wróciłam z Ojcowa i padam, nadrobiłam parę stron ale całości nie dam rady
widzę że tu się antyfacetowo bardzo zrobiło, no cóż, ja na razie jakichś szczególnych powodów do narzekania nie mam chociaż brr, takie 8 lat to dużo...Cholerko, no nie wiem, tak wcześniej, 17-18? to jest moja propozycja bo nie chcę się potem po nocy szwendać zostawię Ci na gadu swój numer komórki to dasz mi jeszcze znać
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

widzę że tu się antyfacetowo bardzo zrobiło, no cóż, ja na razie jakichś szczególnych powodów do narzekania nie mam