|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
witam same pieknosci
![]() domi- zyj, ciesz sie, usmiechaj, zarazaj enrgia, tancz i zachwycaj dzisiaj kazdego!!!!! brombi- woz jak sie patrzy, teraz czekam na fotki z pasazerem ![]() dziewczyny bobaski sa zabojcze, zawsze moje oczy napelniaja sie lzami jak patrze na zdjecia i pomysle, ze o tej porze w zeszlym roku- myslalysmy co tu zjesc...liczac tygodnie do konca ciazy.... a dzisiaj.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kochane przez dwa dni tak mnie bolalo podbrzusze, i prawa strona( a tu sama nie wiem czy to jajnik, czy nera) ale voltaren pomogl usmierzyc bol. ja jeszcze @ nie mialam i tak myslalam, ze to ona sie zakrada ale doopa. zaczynam sie martwic. a moze owulacja??? czy was tez tak bolalo?
![]() |
#4652 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
heloo
![]() Domi, trzymam kciuki żeby cały dzień był magiczne szczęśliwy i udany ![]() Brombi,wózeczek super, my też szukamy jakiejś malutkiej spacerówki-parasolki, bo nasza teutonia to straszna krowa ![]() ![]() ![]() Co do perfum... Moje ukochane do "Forever and ever" Diora, niestety edycja limitowana, więc kupuję tylko na lotniskach i później bardzo oszczędzam :P lubię jeszcze Miss Dior Cherie i Hypnose. Słodziaki ogólnie ![]() ![]() U nas srednio ciekawie... Wczoraj przy przewijaniu Blanka zaczęła wydawać dziwne odgłosy,zupełnie jakby się dusiła, nie zrobila się sina ani nic takiego i po oklepaniu jej przeszło, no ale my już przerażeni zabraliśmy ją do szpitala, bo nasza lekarka akurat wyjechała na weekend. Osłuchowo wszystko było ok, ale zlecili rentgen (boooże, widziałyście jak się robi zdjęcie takim maluszkom?? one wiszą w takiej plastikowej tubie, koszmatny widok... ![]() ![]() aaa i te co mają facebooka albo nk- widziałyście fotke Bianki Katariny z basenu na Krecie? chyba umre z zazdrości ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-06-05 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Mój maluszek spłakal się okropnie, bo wpadlo mu do oka zaschnięte jedzonko... wypłukałam to ale była masakra...płakalam z nim. Teraz śpi wtulony na kolanach u mnie...
Ola u nas inaczej rtg wyglądał- ciężarki przypięte do rączek żeby nie mógł nimi ruszać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak dlugo masz podawac ten antybiotyk??? oooo katarina juz na krecie a ja do niej zadnych namiarow nie mam ![]() i sie nie spotkamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zadomowienie
|
zahario, mam podawać 8 dni.. ale chyba jutro pojedziemy z małą do teściów do ogródka, wydaje mi sie, że od świeżego powietrza i ciepełka nikomu się nie pogorszyło jeszcze... jak myślicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez mi sie tak wydaje, jedynie tylko uwazac aby mala w przeciagach nie przebywala.
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśki,
wpadłam się tylko pochwalić, że Sandra dziś 2 razy sama się obróciła z plecków na brzuszek, raz w jedną, raz w drugą stronę ![]() ![]()
#4658 |
Zakorzenienie
|
Gucia gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() nie nie dla Was też mamusie ![]() a my byliśmy pół dnia na dworku bo trzeba to wykorzystać bo nie wiadomo jak długo tak będzie i wkońcu zrobiliśmy grila ale troche nam smutno było bo wczoraj akurat mama pojechała znów do niemiec na 4 tygodnie ![]() i dwie fotki z dzisiejszego dnia ![]() troche dziwna jakość ale zapomnieliśmy jak zwykle aparatu i zdjęcia robione telefonem
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-06-05 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Aniulka sper fotki!Piękny dzień... Ja o tego polka to juz mega zmęczona jestem ale chciałam wykorzystać ile się da...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a my dopiero przed 20.00 wróciliśmy i jestem padnięta, wypiję jeszcze piwko i idę spać chyba a jeszcze dostałam wkońcu @, do wczoraj miałam brać tabletki na wywołanie i dziś dostalam ale masakra jak mi źle ale na piwko mam smaka i musze wypic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Aniulka też cholernie zmęczona jestem...wypiłam piwko, zjadłam chipsy i moje myśli krążą wokół łóżka... ale poczytam "mam dziecko" jeszcze, bo już jest na lipiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||||
Zadomowienie
|
ojjjj domi zapewne teraz tańcuje
![]() DOMI ![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla Ciebie!!! ![]() gratulacje pierwszego kasowniczka ! Cytat:
Cytat:
dużo zdrówka dla małej! zdjecie małej Bianki widziałam.... alez im fajnie z tym wyjazdem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piękne dziewczyny! lato w pełni! a ja rano wstałam, tzn najpierw wstała Lenka i zapowiedziałam tz, że jedziemy po parasolkę... byliśmy przed otwarciem sklepu - pierwsi klienci ![]() i jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Maclarena ![]() Lenka przeszcześliwa oglądała cały świat, a jak zasnęła to spała na dworze 3 godziny! tak jej było wygodnie! ja mogę tylko powiedzieć, że ten wózek to cudo, lekki, zwrotny, a przy tym stabilny, składa się ciach-mach no i jestem bardzo zadowolona ![]() dzisiaj na dworze cały dzień... od 9 rano do 19 ! rewelacyjna pogoda! poniżej Lenka w pierwszej porannej rundce nowym wóziem, i wieczorem z nowym nabytkiem z Tiny Love ( zabawka jest świetna - dziecko robi pach pach, a tam wyskakują zwierzątka i mówią a ku ku i inne takie śmieszne Lena się śmieje za każdym razem jak któreś wyskoczy ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-05 o 20:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- U nas noc na szczęście spokojna, może raz bobek zakaszlał, spała ładnie. Rano troszkę była już lepsza ale chwilami nosek jej zatykało, wtedy się złościła no i z apetytem nie było najlepiej, ale już mniej kaszlała więc mam nadzieję, że już z tego wyszła. Tu też pogoda ładna, ale my spędziłyśmy dzień w domu, ostatnio lekarka zabroniła nam spacerów (niby wtedy była okropna pogoda, ale...) może normalnie bym wyszła, ale przez tą powódź nie wiadomo co w powietrzu się znajduje... poczekam do poniedziałku jak pójdziemy do kontroli |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zadomowienie
|
ano siedzi
![]() coraz częściej wyprostowana solidnie zasiądzie i cała szczęśliwa, bo przecież świat z perspektywy siedzenia jest dla niej dużo bardziej ciekawy ! suonko, to chyba leki jednak działają... prawda? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ona świetnie siedzi ![]() ![]() ![]() i dziękujemy wszystkim za komplementa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zadomowienie
|
aniulka, ale ona sama się nie podnosi do siadania, ja jej podaje rączki, ona chwyta, podciaga się i siedzi...
czasami jak leży na brzuszku to przewraca się na bok i z boku próbuje siadać... ale jej nie wychodzi, i się wtedy strasznie złości! no to mama biegnie z pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Rozeznanie
|
No tak mi się wydaje. Dziś było zdecydowanie lepiej. Zobaczymy jak jutro będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale i tak sobie siedzi fajnie bo moja też przy pomocy rączek sie podnosi sama ale nie usiedzi tak jak Twoja no ale wiadomo każdy dzieciaczek inaczej wszystko zaczyna no i wszyscy sie doczekamy nawet jak nam pierwszy raz zapyskują hehe
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
kurcze jak wasze dzieciaczki ładnie siedzą a mój leniuszek nie
![]() ![]() no a tu pokazuję szkraba i super podusie
#4672 | |
Zakorzenienie
|
wszystkie maluszki jak zwykle przesłodkie
![]() Domi, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża, aby we wspólnym życiu nigdy nie zabrakło miłości, zrozumienia, cierpliwości i wybaczenia ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do obrotów Sandry, gdy już opanuje obroty z pleców na brzuszek, to zabierzemy się za ćwiczenie w drugą stronę ![]()
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() a mamusie śpią czy śniadanko robią? my już po śniadanku i piękna pogoda znów więc będzie dworek znowu długo długo ![]()
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze @ nie miałam ale od prawie 2 m-cy brzuch mnie czasami tak nawala jakbym miała za chwilę dostac... no ale do tej pory nie ma
![]() Cytat:
![]() Aniulko jak super wyglądacie na tej 2 fotce. Bardzo jest do Ciebie podobna ta Twoja kruszynka uśmiechnieta ![]() ![]() Xpresjo ja również jestem pełna podziwu dla Twojej córy za to piękne siadanie ![]() ![]() Marta z jakim zainteresowaniem Oliwka tą zabawkę ogląda ![]() jejku jak dziś upalnie u nas ![]() ![]() <><><> laski i jeszcze chciałam Was poprosic o kliki gdybyście miały chwilkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <><><><> A i jeszcze miałam pisac - ciekawe jak tam Mamrotka sie miewa - mam nadzieję że u niej ok bo teraz znowu te fale przechodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Xpressja ale fura! A mała siedzi cudnie
![]() ![]() ![]() Marta ![]() Wczoraj stópy to dzisiaj stópkożerca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie u nas wreszcie piekna pogoda wiec caly czas spedzamy na polu
![]() Dlatego przelecialam was tylko troszke i zdjecia piekne ogladnelam ![]() Ja tez sie pochalwale moja niunia. Na moim nowym krzesełku od rodziców ![]() Załącznik 3165342 Załącznik 3165343 W kojcu od babci Załącznik 3165344 A tu moja sciana w sypialni wczoraj wlsnie z Tz przykleilismy ![]() Załącznik 3165345
#4677 | |||||
Rozeznanie
|
witam niedzielnie
![]() nadrabiam wczorajszy dzien.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
chyba cos ominelam, ale prosze oswiec mnie. Cytat:
![]() ![]() a moze to owulacje, poczekam jak nie dostane @ po 2 tygodniach to udam sie do dok. i to tak ma bolec...??? a jaka mialas @ tez bolesna? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Wtajemniczenie
|
Pietrusia śliczna mała juz w krzesełeczku hehe
![]() my mamy zamiar jutro kupić krzeselko jade właśnie jutro zobaczyć je na żywo a potem zamówie na allegro ![]() i widzę że zdecydowaliście się na te tulipanki ![]() ![]() wogóle zdjęcia dzieciaczków jak zawsze ![]() ![]() ![]() Zaharia brałam te tabletki bo po porodzie dostałam 2 razy @ i potem znów nie dostałam, okazało się że mam endometrioze, moja mama też to ma ale powiedziała że zazwyczaj kobiet mają taki problem po cesarkach bo ona miała 2 cesarki i troche się już tyle lat nasłuchała od lekarzy o tej endometriozie no a ja normalnie rodziłam więc nie wiem czemu no i miałam brać przez 10dni te tableki i nic a na 11dzień dostałam @ a tak gęsty że szok,
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Aniulka
![]() Pietrusia fajowo w tym krzesełku wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz @ kompletnie bezbolesna, ale owulacja daje mi popalić! ![]() jak ona dumnie siedzi w tym foteliku!!!! ![]() ![]() ![]() tulipany w sypialni bardzo ładne, ciekawa jestem efektu końcowego jak będą stały już meble.... wkleisz wtedy też fotkę ![]() ja tu myślałam że będzie sporo nadrabiania a tutaj takie pustki - ale widać ,że wszędzie słońce dotarło ![]() my dzisiaj też cały dzień na dworze, cuuudnie było ![]() więcej takich dni ! a teraz ide poklikac do klubu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.