![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
A ja kupiłam wczoraj ślubne butki, są sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
Hejka dziewczyny
![]() strasznie dawno mnie tu nie było i widzę kilka nowych październikowych PM, które serdecznie witam ![]() u mnie (u Nas) w sprawach ślubnych to właściwie mało co się zmieniło. jedynie co to w końcu zamówiłam sukienkę.... i najlepsze w tym wszystkim jest to, że zamówiłam ją bez przymierzenia... tzn. wybrałam ją sobie z katalogu i żadnej innej nie chcę ![]() ![]() Claris a jakie butki kupiłaś i gdzie??
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
aicila to się pochwal kiecką, kiedy ją dostaniesz i przymierzysz?
![]() A to moje buciki, tylko moje są beżowe. Kosztowały 220zł i się cieszę, bo są dość uniwersalne i po ślubie będę je nosić na przyjęcia czy nawet do kościoła do sukienek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Rozeznanie
|
sukienkę zobaczę i przymierzę dopiero we wrześniu na przymiarce :P więc do ostatniej chwili to będzie dla mnie jedna wielka niewiadoma
![]() no chyba, że uda mi się ją znaleźć w jakimś salonie.... bo na śląsku jej nie ma, we Wrocławiu i Poznaniu też nie... pewnie jest w Kielcach bo to suknia z MS Mody ale tam nie mam po drodze za bardzo... Edit: zapomniałam dodać załącznika ![]()
A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" Edytowane przez aicila Czas edycji: 2010-05-30 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ciągle szukam jakichś fajnych bucików, ale chcę fioletowe więc mam trochę problem, bo nigdzie nie ma nic fajnego ![]() Cytat:
![]() A ja z sukienką jestem ciągle daleko w tyle ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny proponuje podyskutować o ewentualnych okryciach na październik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
aicila gratuluję kupna sukienki, mimo, że nie lubię drapowań to ta mi się nawet podoba
![]() ![]() ![]() sammi ja własnie bym chciała taką pelerynkę/etolę - napewno nie żadne kiczowate bolerko. Bo w październiku to różnie może być... |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() dluuugo mnie tu nie bylo, i widze ze sporo sie dzialo ![]() ![]() duuuzo sie ostatnio u mnie dzialo,ale glownie sie nie odzywalam bo pisalam prace mgr co do spraw weselnych- sukienka zamowiona juz jakis czas, z sala wiekszosc uzgodniona-cena ostatecznie tydzien temu bo to nowa sala/hotel, zaoroszenia zamowione, a teraz jestem w trakcie robienia albumow dla rodzicow ![]() ale to tez powoli bo w weekend jest wesele brata i tu mamy male zamieszanie ![]() aicila piekna sukienka ![]() claris ladne butki ![]() beaciunia podziwiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
kalinkap, sammi a kiedy macie obrony?
Ja też tegoroczna magistrantka - mój dzień to 23. czerwca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Rozeznanie
|
no to zazdroszcze Wam.ja jeszcze nie mam wyznaczonej obrony,ale pewnie bedzie na jesien.tak mysle.bo sesje mam do poczatku lipca
![]() i ja tak jak claris-mam ustny egzamin z calego toku studiow. a Ty claris masz jakis zestaw pytan ktore moga sie pojawic czy nie...? bo my niestety nie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
sammi to fajnie, że się bronimy tego samego dnia, a co to za kierunek kończysz? Ja biologię
![]() kalinkap a co to za masakra, że Wy sesje macie jeszcze? My semestr skończyliśmy z 1. tygodniem maja i od tej pory mgr-ce się poświęciłam... my na szczęście mamy podane 26 zagadnień, takich rozległych dość, przekrojowych, zostały mi 3 do opracowania, no a potem to wryć...a Ty jaki kierunek? A w nd. przenoszę się do tżta na 10 dni, bo teście wyjeżdzają na wakacje do Chorwacji, to sobie pomieszkamy razem, w końcu niedługo się tam wprowadzam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() sesja??? ...współczuje takiego układu na uczelni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kota nie ma (czytaj teściów), to myszy harcują (czytaj Wy) ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Oj kobietki, jak ja Wam strasznie współczuję z tymi pracami i obronami...dla mnie to była męczarnia, a obrona to istna masakra!!! to co ja tam przeżyłam to... A sesję tak samo jak kalinkap miałam do lipca, więc u nas zawsze był problem z obronami i dlatego mało kto był w stanie obronić się w lipcu. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Claris butki bardzo ładne. Ja kombinuję coś z platformami, bo TZ jest duzo wyższy ode mnie i chciała się choć troszkę "podwyższyć" ![]() Aicila niezła z Ciebie ryzykantka ![]() ![]() ![]() Co do październikowych nakryć, to ja myslę że futerka itp się nie przydadzą! ej no, przecież ma byc piękna pogoda i 20 stopni ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-05-31 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Sammi 2 kierunki, wow respekt, jeszcze biotechnologia
![]() ![]() ![]() ![]() Co do wyjazdu teściów, to wiesz trzeba wypróbować nowe łóżko, bo ostatnio kupiliśmy meble do sypialni no i tż już je złożył ![]() ![]() ![]() A Wy macie swoje gniazdko, czy też będziecie u teściów na początku? ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cieszę się, że butki Wam się podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Claris ja nie chce nic mówić, ale chyba za dużo się nie nauczysz...
Chociaz z drugiej strony, to akurat biologię stosowaną możesz wykuć na blaszke ![]()
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mówię sobie, ze będę się uczyć jak będzie w pracy, a wieczorki dla nas, najwyżej jak mi będzie za bardzo przeszkadzał, to go postrasze że wracam do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() wiem, że ryzykuję, ale tak właściwie to miałam na sobie z 6 podobnych kiecek, więc rozczarowana być nie powinnam ![]() zresztą i tak nie ryzykuję tak bardzo jak te dziewczyny, które sukienki szyją u krawcowej... A co do okryć wierzchnich to ja planuję tylko i wyłącznie bolerko z tego samego materiału co sukienka. Nawet gdyby spadł śnieg ![]() ![]() Ja też bronię magisterkę w czerwcu jak wszystko dobrze pójdzie (bo tak właściwie to w indeksie nie mam jeszcze ani jednej oceny za ten semestr:/) dokładnie to 30.06. A do opracowania i nauczenia mam TYLKO 40 zagadnień... ale dam radę tak jak Wy dziewczyny dacie sobie rade ![]()
![]() |
#2873 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() damy radę z obroną, kto jak nie my ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W weekend rozpoczęłam poszukiwania butków. Znalazłam jedne super wygodne, ale są w kolorze kości słoniowej, a ja mam białą suknię. Myślicie, że dałyby radę? Mogą mi przerobić na białe, ale już ich później nie da rady przefarbować na inny kolor :/. Załączam zdjęcie (na zdjęciu wyglądają jak białe), radźcie Kobitki co robić ![]() Co do pogody, my ślubujemy 2.10, więc mam nadzieję, że jeszcze pogoda dopisze. Mam awaryjną narzutkę futerkową od koleżanki, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzebna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Rozeznanie
|
Ja też mam wesele 2.10.2010 i szczerze to nawet zima stulecia w tym czasie nie zmusi mnie do włożenia pelerynki ani jakiegoś futrzaka po prostu nie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2876 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o okrycie wierzchnie to ja myślałam nad jakim ładnie dopasowanym bolerkiem z długim rękawem. Mam jedno takie zapisane ale u siebie na komputerze więc nie pokażę teraz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Rozeznanie
|
W końcu zaklepałam dekoratorkę - na razie przez tel, w tygodniu mam się do niej zgłosić osobiście wszystko obgadać, ustalić i podpisać umowę
![]() ![]() Piszę sobie dziś pracę semestralną z literatury, akurat z poezji Gałczyńskiego i wpadł mi w ręce jego wiersz, którego fragment idealnie pasowałby na zaproszenie: Tyś szczęście moje wiosenne, zimowe, latowe, jesienne - lecz powiedz mi na dobranoc, wyszeptaj przez usta senne: za cóż to taka zapłata, ten raj przy Tobie tak błogi?... Tyś jesteś światłem świata i pieśnią mojej drogi. Co o tym sądzicie? Mój początkowy typ padł na Fredrę i fragment Ślubów panieńskich (z których tak btw piszę magisterkę ![]() Wierz mi - są dusze dla siebie stworzone Niech je w przeciwną los potrąci stronę, One wbrew losom, w tym lub w tamtym świecie, Znajdą, przyciągną i złączą się przecie. Ale jeżeli chodzi o fragment z Fredry koleżanka odradza mi, bo to raczej jest o miłości "po śmierci" w sumie może i tak... Już sama nie wiem, a lada dzień jadę zamawiać zaproszenia ![]() ![]()
Edytowane przez anetika Czas edycji: 2010-06-04 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i wróciłam do Was bo dłuższej przerwie. Choć czytałam na bieżąco, ale gdzieś tam w środku byłam przerażona tym wszystkim. Wy gdzieś tam planujecie dalej a ja się zajmuję tylko moją nieszczęsną pracą magisterską. No ale w ten długi weekend w końću udało mi się skończyć ostatni rozdział. Ciekawe co na to teraz powie mój promotor;p a co do ślubu to wybraliśmy wczoraj obrączki. Też dajemy swoje złoto więc wyjdzie nas to tylko 350 zł. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.