Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-06, 19:45   #331
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Oj no to niezłe tempo musisz sobie narzucić
Ja dziś kończę analizę wyników, a w przyszłym tygodniu piszę właśnie wstęp, zakończenie i inne pierdołki - rozłożyłam sobie to w czasie, bo nie umiem tak taśmowo pisać dłuższych tekstów - jakoś mnie to strasznie męczy
Mnie też męczy... Piszę dwa zdania i robię milion innych rzeczy przez kolejnych 15 minut... Najgorsze jest to, że ja mam obronę za 2 tygodnie, więc muszę to babce wysłać dzisiaj, żeby mi sprawdziła, żebym mogła poprawić i do czwartku wydrukować, bo potem muszę zanieść. Jestem trochę wściekła na tę kobietę, bo przez miesiąc mi nie pozwalała na przeprowadzenie anonimowej ankiety (tylko musiałam firmę znaleźć, ale przez dwa miesiące mi się nie udało) i zgodziła się tydzień temu... Więc ekspresowo trzeba było przeprowadzić badania i pisać.

A przecież na wyjeździe tego nie będę robić Poza tym byłam chora i mi było ciężko cokolwiek robić

Dodatkowo mam w tym tygodniu 6 egzaminów Na które zacznę uczyć się jutro, jak dobrze pójdzie... A rano muszę lecieć do biblioteki, więc stracę pół dnia i moje najlepsze godziny do nauki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 19:53   #332
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Dodatkowo mam w tym tygodniu 6 egzaminów Na które zacznę uczyć się jutro, jak dobrze pójdzie... A rano muszę lecieć do biblioteki, więc stracę pół dnia i moje najlepsze godziny do nauki
masakra, w jednym tygodniu 6 ?? ja mam 7 miec ale do konca tego miesiaca
Stary 2010-06-06, 20:05   #333
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też męczy... Piszę dwa zdania i robię milion innych rzeczy przez kolejnych 15 minut... Najgorsze jest to, że ja mam obronę za 2 tygodnie, więc muszę to babce wysłać dzisiaj, żeby mi sprawdziła, żebym mogła poprawić i do czwartku wydrukować, bo potem muszę zanieść. Jestem trochę wściekła na tę kobietę, bo przez miesiąc mi nie pozwalała na przeprowadzenie anonimowej ankiety (tylko musiałam firmę znaleźć, ale przez dwa miesiące mi się nie udało) i zgodziła się tydzień temu... Więc ekspresowo trzeba było przeprowadzić badania i pisać.
Ale masz kosmos Trzymam żebyś sprawnie się z tym uporała.
A co do pogrubionego, to ja jeszcze nie otworzyłam pliku z magisterką, bo najpierw pocztę sprawdziłam, zajrzałam tu i na demotywatory i pewnie po pierwszym akapicie znów mi się coś "ważnego" przypomni
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 20:07   #334
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Koniecznie pokaż fotki Ale skoro nie czułaś się w niej zbyt dobrze, to pewnie będziesz musiała wyruszyć w dalsze poszukiwania
No raczej szukam dalej dla siebie jakieś sukienki na poprawiny.
Pokaże,pokaże, musze je wrzucić na kompa.

Cytat:
Jeszcze nie pada
Znów się zgrałyśmy siostro - ja też spałam Tak mnie ta głowa bolała, że nawet tabletka mi nie pomogła. Położyłam się na chwilę i nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Spałam godzinkę a TŻ w tym czasie posprzątał całą kuchnię i powiesił pranie. Kochany mój Jak się obudziłam, to nadal mnie głowa bolała, więc po kolacji wzięłam drugą tabletkę (chociaż strasznie się nie lubię faszerować lekami), bo inaczej bym nie była w stanie magisterki pisać
To witam w klubie po raz kolejny siostro Oj bidulko Mnie teraz muli,spać mi się chce Mieliśmy iśc na spacer,ale nam się nie chce.No to dla tż-ta. Też nie luie faszerować się chemią,jedynie biore jak już naprawde trzeba.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 20:28   #335
chilanes
Zakorzenienie

metkaa daj znać czy to bejbik
Stary 2010-06-06, 20:47   #336
bezaczek7
Zakorzenienie

acelinka - ten sam dzień

ja piszę licencjat, ale idzie gorzej niż źle, a ostatnio się dowiedziałam, że do końca miesiąca muszę oddać całość, żeby się bronić w tym roku bez dopłaty...
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 21:16   #337
Martoolka87
Zakorzenienie

Skończyłam
Wyniki zanalizowane - mogę oddać część badawczą promotorce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 21:17   #338
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Skończyłam
Zazdroszczę...

Ja właśnie maila piszę do mojej promotorki, że jej jutro wyślę pracę, bo już zgłupiałam, nie mogę sformułować celów ani nic
Stary 2010-06-06, 21:19   #339
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Zazdroszczę...

Ja właśnie maila piszę do mojej promotorki, że jej jutro wyślę pracę, bo już zgłupiałam, nie mogę sformułować celów ani nic
a jak się żonce żyje

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 21:22   #340
agawoo
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Wróciłam właśnie do domu po weekendowej nieobecności ..
Ledwo przejechaliśmy, bo u nas wszystko wyzalewane, po prostu masakra jakaś .... nawet sobie nie wyobrażałam, ze Wisłoka może być tak groźna ....

Postaram się was nadrobić- chyba, że któraś z Was ma ochotę na szybkie streszczenie?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 21:23   #341
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
a jak się żonce żyje
Żonce się żyje bardzo dobrze, dziękuję
Mężulek przez ostatnie dni przygotowywał mi codziennie śniadanka i kolacyjki, bo ja się musiałam akurat na wyjazd pochorować Dobrze, że już mi przeszło (chyba).

I niecierpliwe czekam na zdjęcia i film z weseliska. Jeszcze mają 8 dni do ostatecznego terminu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 21:44   #342
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę...

Będzie dobrze. Ja też miałam momenty załamki (ale to zanim się zabrałam za robotę, to już się przerażałam, że tego tak dużo) i zatory umysłowe (wtedy dzwoniłam do koleżanki, konsultowałam się i mogłam dalej pracować), no a jednak się udało. Ty też dasz radę, chociaż masz na to mało czasu Tylko już nie rycz, bo klawiaturę zalejesz

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Zmykam do łóżeczka, bo jutro znów do Poznania muszę jechać.
Dobranoc
Stary 2010-06-06, 21:46   #343
woda sodowa
Wtajemniczenie

A my dzis sobie o godzinie 17.30 wyszlismy na spacerek do supermarketu, o 18 zamykaja, ale luzik bo tylko mleko i chleb nam byly potrzebne. Weszlismy do srodka, patrzymy a tam wszystkie telewizory, ktore od kilku dni byly na promocji (toshiba 40'', lcd, freeview za 399.99£) zniknely, no a jak zniknely, to przeciez my musimy jeden z nich miec No i zaczelismy szukac, okazalo sie, ze jeszcze jeden jest, no a my bez samochodu, do zamkniecia 20 minut, J. jutro na 8 do pracy, a sklep od 8 otwarty, wiec szybka decyzja, ze kupujemy dzis, ja predkusiem po samochod, TZ z TV do kasy, no i wynik jest taki ze telewizor mamy, a chleba i mleka nie kupilismy Ogolnie, to mialam plan, zeby TZa na tv namowic, bo w zwiazku ze zblizajacymi sie mistrzostwami swiata, nasze 27'' byloby za malo i skonczyloby sie to codziennymi wypadami do baru, a nie bardzo mi sie usmiecha przez nastepny miesiac siedziec tylko z malym w domu.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 22:14   #344
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A my dzis sobie o godzinie 17.30 wyszlismy na spacerek do supermarketu, o 18 zamykaja, ale luzik bo tylko mleko i chleb nam byly potrzebne. Weszlismy do srodka, patrzymy a tam wszystkie telewizory, ktore od kilku dni byly na promocji (toshiba 40'', lcd, freeview za 399.99£) zniknely, no a jak zniknely, to przeciez my musimy jeden z nich miec No i zaczelismy szukac, okazalo sie, ze jeszcze jeden jest, no a my bez samochodu, do zamkniecia 20 minut, J. jutro na 8 do pracy, a sklep od 8 otwarty, wiec szybka decyzja, ze kupujemy dzis, ja predkusiem po samochod, TZ z TV do kasy, no i wynik jest taki ze telewizor mamy, a chleba i mleka nie kupilismy Ogolnie, to mialam plan, zeby TZa na tv namowic, bo w zwiazku ze zblizajacymi sie mistrzostwami swiata, nasze 27'' byloby za malo i skonczyloby sie to codziennymi wypadami do baru, a nie bardzo mi sie usmiecha przez nastepny miesiac siedziec tylko z malym w domu.
hahaha
co tam jedzenie, mistrzostwa ważniejsze

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 22:27   #345
moniczka2123
Zadomowienie

Hej dziewczynki u nas znów powódź znów już policja ogłosiła ewakuację trzymajcie kciuki

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-06, 22:34   #346
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
mnie ciagle zamula wiec najprawdopodobniej jestem w ciazy, jutro ide badania robic

trzymam kciuki żeby to był bejbik
Cytat:
Skończyłam
super gratuluję

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki u nas znów powódź znów już policja ogłosiła ewakuację trzymajcie kciuki

ojej, no jak się ogląda tv to aż się płakać chce... bardzo współczuję... trzymaj się

woda gratuluję zakupu tv

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 22:55   #347
lain
Zakorzenienie

Hejo
czyzby nowy watek?

oo Woda my tez jestesmy na kupnie nowego tv
taki 40" to wystarczajacy jest? bo sie wlasnie zastanawiamy czy wziac 37, 40 czy 42 cale?
ciezko mi to ocenic w sklepie, bo to jednak troszeczke wieksza powierzchnia niz nasz pokoj jest i mam zapedy zeby brac wszystko co najwieksze a potem bede siedziec jak w kinie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-06-06 o 23:00
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 22:56   #348
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Hejo
czyzby nowy watek?
cześć brzydalu

i dobranoc!

Stary 2010-06-06, 23:04   #349
lain
Zakorzenienie

Cytat:
i dobranoc!
no to dobranoc
a ja ide zaserwowac swojemu mozgowi troche madrosci naukowych
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-06, 23:23   #350
certina4
Wtajemniczenie

cześć Lain

a u mnie dzisiaj 40 dni, ale to zleciało

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-07, 00:36   #351
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Skończyłam
za skończenie tej części.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Wróciłam właśnie do domu po weekendowej nieobecności ..
Ledwo przejechaliśmy, bo u nas wszystko wyzalewane, po prostu masakra jakaś .... nawet sobie nie wyobrażałam, ze Wisłoka może być tak groźna ....

Postaram się was nadrobić- chyba, że któraś z Was ma ochotę na szybkie streszczenie?
Oj,to niedobrze

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A my dzis sobie o godzinie 17.30 wyszlismy na spacerek do supermarketu, o 18 zamykaja, ale luzik bo tylko mleko i chleb nam byly potrzebne. Weszlismy do srodka, patrzymy a tam wszystkie telewizory, ktore od kilku dni byly na promocji (toshiba 40'', lcd, freeview za 399.99&pound zniknely, no a jak zniknely, to przeciez my musimy jeden z nich miec No i zaczelismy szukac, okazalo sie, ze jeszcze jeden jest, no a my bez samochodu, do zamkniecia 20 minut, J. jutro na 8 do pracy, a sklep od 8 otwarty, wiec szybka decyzja, ze kupujemy dzis, ja predkusiem po samochod, TZ z TV do kasy, no i wynik jest taki ze telewizor mamy, a chleba i mleka nie kupilismy Ogolnie, to mialam plan, zeby TZa na tv namowic, bo w zwiazku ze zblizajacymi sie mistrzostwami swiata, nasze 27'' byloby za malo i skonczyloby sie to codziennymi wypadami do baru, a nie bardzo mi sie usmiecha przez nastepny miesiac siedziec tylko z malym w domu.
Nieźle i niezła cena.

Cytat:
Trzymam kciuki
Trzymaj się.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a u mnie dzisiaj 40 dni, ale to zleciało
Za 40 dni.

Zmykam spać,bo tż już dawno śpi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 05:26   #352
acelinka
Zakorzenienie

witam z rana dzieczyny

pisałam do Was wczoraj z rana, ale mi jakiś błąd wyskoczył no i się nie dodała wiadomość, a że tego było dużo, to się zdenerwowałam na komputer i go wyłączyłam :P
Miałam całkiem miły weekend, w sobote wyskoczyliśmy na grilla do znajomych i wróciliśmy dopiero w niedzielę z rana było miło i bardzo wesoło :P
Byliśmy wczoraj też na tym dniu skupienia dla narzeczonych - taka normalna msza tylko, ze kazanie wiadomo na temat małżeństwa bardzo fajny ksiądz to prowadził, ciągle żartował później poszliśmy na spacerek, wypiliśmy po piwku w ogródku na rynku i później zrobiliśmy małe zakupy i do domku no a później się uczyłam ...

Dziś egzamin, kobitki błagam was trzymajcie kciuki! Masakryczny będzie.

metkaa - daj znać czy ktoś się tam u Ciebie zadomowił w brzuszku

moniczka 2123 - 3maj się kochana, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy 3mam kciuki

bezaczek - to super, będziemy się razem stresować jak tam przygotowania Wam idą?

Martoolko i Danaeee - damy radę z tymi pracami oficjalnie otwieram grupę wsparcia dla pm'ek 2010 piszących prace dyplomowe

To zbieram się na ten egzamin, piszę o 8. Boję się jak jasny gwint, chyba jeszcze od takiego stresu przez egzaminem nie miałam, no ale od tego zależy czy skończe studia w ogóle bo jak nie zdam to obrona papa, chyba że we wrześniu jak czuje pustke w głowie przed egzaminem to zawsze przed wyjściem staję przed lustrem i sobie mówie myśle - Marcysia, może i niewiele umiesz, ale przynajmniej ładnie wyglądasz

miłego dnia kobitki!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 06:55   #353
gospella
Wtajemniczenie

hej laski,
włączyłam wizażyk a tu wiadomosc z 1 czerwca dopiero po chwili zorientowałam się, że jest nowy wątek
wróciliśmy wczoraj w nocy, podróż poślubna udała się fantastycznie, pogoda super-słońce, zero internetu, morze piasek itp itd

zaraz ponadrabiam, ale nie teraz
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 07:47   #354
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty nie mam zdjęcia, ale kupiliśmy w Sunset suits no i powiem Wam, że tani nie był, ale jak go zobaczyłam w nim, po wcześniejszej przymiarce ok 8-10 garniturów, to powiedziałam WOW i byty prześliczne też w sunsecie kupił, także jeszcze tylko koszula ( też już wiemy gdzie kupimy ) spinki i kamizelka, jedna bardzo mi się podobała ale nie było rozmiaru, a w ogóle rozmarzyłam się dzisiaj bo byliśmy w jednym z salonów gdzie mierzyłam suknię justin aleksander, no i gdyby nie kosztowała 6 tys, a np 3,5 tys to pewnie bym ją kupiła
za zakupy
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
hellouuu wczoraj zaczelismy kurs tańca mamy tego walca angielskiego, jest fajnie dzisiaj tez idziemy tańcowac milego wieczoru (takiego ciepłego )
Super że Ci się spodobało. My swój kurs skończyliśmy w środę i będzie mi brakować tych lekcji Gdyby więcej par było chętnych to zrobiliby 2 stopień, ale niestety tylko 3 pary były chętne

Cytat:
Współczuję i 3mam kciuki aby było dobrze
Tak w ogóle to witajcie po weekendzie U mnie po staremu, tylko troszkę mam ze swoim zdrowiem problemów...
Stary 2010-06-07, 07:48   #355
certina4
Wtajemniczenie

cześć

Mad

madziulka czy Ty wczoraj miałaś imieniny? Jesli tak to spóźnione życzenia wiecznego szczęścia

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Dziś egzamin, kobitki błagam was trzymajcie kciuki! Masakryczny będzie.

To zbieram się na ten egzamin, piszę o 8. Boję się jak jasny gwint, chyba jeszcze od takiego stresu przez egzaminem nie miałam, no ale od tego zależy czy skończe studia w ogóle bo jak nie zdam to obrona papa, chyba że we wrześniu jak czuje pustke w głowie przed egzaminem to zawsze przed wyjściem staję przed lustrem i sobie mówie myśle - Marcysia, może i niewiele umiesz, ale przynajmniej ładnie wyglądasz
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej laski,
włączyłam wizażyk a tu wiadomosc z 1 czerwca dopiero po chwili zorientowałam się, że jest nowy wątek
wróciliśmy wczoraj w nocy, podróż poślubna udała się fantastycznie, pogoda super-słońce, zero internetu, morze piasek itp itd

zaraz ponadrabiam, ale nie teraz
witaj z powrotem, brakowało tu Ciebie opowiadaj jak tam się podróż udała

ale wcześnie dzisiaj musiałam wstać ale mam dużo do załatwienia, więc było to konieczne, zaczynam od zrobienia dla mamy zaproszenia na imieniny i urodziny bo to już tuż tuż i muszę je dzisiaj koniecznie wysłać. Chciałabym też pojechać na działkę trochę się poopalać, dokończyć album dla teściowej, wstąpić do kancelarii parafialnej i dowiedzieć się o kwiaty na ołtarz, no i musze odebrać swój telefon od TŻ ta bo wczoraj zostawiłam go u niego w samochodzie. A jutro chyba będę latać za butami ślubnymi, albo pójdę do fryzjera

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-06-07, 07:56   #356
83mika
Raczkowanie

Witam po dłuugiej przerwie, miałam urlopik i dzieki temu udało sie sporo spraw załatwić.
Na poczatku gratuluje wszystkim nowym żonkom
A przez ten czas zakupilismy garnitur TŻcika, koszulę, kamizelkę z musznikiem, pasek, butki i spinki-jest wszystko, wygdądał...ah, zrobilismy jeszcze troche zakupów, załatwilismy wszystkie urzędy, w czwartk robimy próbne ustawienie stołów na sali, zeby mniej więcej zobaczyć co można jeszcze przestawić, bylismy w cukierni, zamówilismy torta, kupiłam też biżuterię, bieliznę, co tam jeszcze .... a w niedzielę poszły pierwsze zapowiedzi
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 08:21   #357
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka

Stary 2010-06-07, 08:32   #358
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hejka
Hejka
Żadna z Was nie chciała mi wczoraj streścić ostatnich kilku dni, więc sobie nadrobiłam

Mam jeszcze dzisiaj urlop, więc zrobię chyba powyjazdowe pranie, i wyskoczę na rowerek bo pogoda dziś piękna ....
Oby się utrzymała, bo co rusz u nas kogoś zalewa, właśnie koleżanka mi napisała, że cała noc dom okładali workami, żeby się woda nie wdarła....
Masakra ..
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 08:34   #359
mariiasia
Zadomowienie

cześć!
tradycyjnie
co słychać?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 08:35   #360
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
witam
dopisuję się do Panien Młodych 2010. my ślubujemy we wrześniu
Witaj
Cytat:
a my kupiliśmy dzisiaj TŻtowi rewelacyjny garniaczek ślubny i buty nie mam zdjęcia, ale kupiliśmy w Sunset suits no i powiem Wam, że tani nie był, ale jak go zobaczyłam w nim, po wcześniejszej przymiarce ok 8-10 garniturów, to powiedziałam WOW i byty prześliczne też w sunsecie kupił, także jeszcze tylko koszula ( też już wiemy gdzie kupimy ) spinki i kamizelka, jedna bardzo mi się podobała ale nie było rozmiaru, a w ogóle rozmarzyłam się dzisiaj bo byliśmy w jednym z salonów gdzie mierzyłam suknię justin aleksander, no i gdyby nie kosztowała 6 tys, a np 3,5 tys to pewnie bym ją kupiła
Gratuluje zakupow
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

A w ogóle - ile Wasi TŻci płacą za garniaki? My jeszcze się nawet za tym nie rozglądaliśmy i nie mamy pojęcia ile to kosztuje...
My kupilismy za 600zł, koszula 120, buty cos ponad 200, spinki 70, krawat 60, pasek 70, czyli razem gdzies okolo 1200zł
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
joł mam kaca
opisze panienski jak dojde do siebie
Koniecznie
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Cześć wszystkim
Byliśmy dzisiaj z TŻ w sklepie MAC po mój prezent imieninowy; wydaliśmy sporo aleeee mam za to m.in. cudowne cienie
Wszystkie ich kosmetyki są cudowne!
Zazdroszcze

Metka daj znak jak tam badania, ale jestem ciekawa
Woda ale slodki Twoj synek

PMki wrocilam z domku, pogoda byla super, a dzis juz od rana 25 stopni, masakra, chce znowu nad jeziorko

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-06-07 o 08:36
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości