|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój mąz chodzi do agencji
Cytat:
Jakoś nie chce mi się wierzyć w prawdziwość tej historii. Nie wierzę, że się tak po prostu do tego przyznał i że można mieć po takiej wieści wątpliwości co do tego co dalej... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
kobieta za ladą
|
yyy a kto ustawil tagi ona??
ja tez nie wierze w tą historyjke,dla mnie to nie do pojęcia ze ktoś może wierzyc, ze szlajanie sie z dziwami(nawel luksusowymi) to nie zdrada.......
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Także mam z tym problem. Tak na zdrowy rozum - jakie trzeba mieć potrzeby żeby chcieć uprawiać seks ponad 3 razy dziennie? I lekarz seksuolog twierdzi, ze to jest OK? A kiedy on ma czas tam chodzic? Jakoś logistycznie nie mogę sobie tego rozplanowac...
|
|
|
|
|
#34 |
|
kobieta za ladą
|
wiesz może jest multimilionerem nie musi pracowac to i lata po dziwach....
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie, to już wakacje są?
|
|
#36 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Łajdaka, który cię zdradza i to z kobietami lekkich obyczaji? Trwoniąc przy tym wasze wspólne fundusze na życie? A siebie chcesz zatracić w tym pseudo-związku? Nie. Nie, ja też nie wierzę w prawdziwość tej sytuacji.
||
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
W takiej sytuacji miałabym już napisany i gotowy do złożenia pozew rozwodowy i nie interesowało by mnie czy pan małżonek zamierza czy nie zamierza korzystać nadal z usług agencji ani czy musi czy nie musi.
Zdrowy psychicznie to on nie jest, człowiek jak ma problem z jakąś dziedziną życia to rozmawia o tym a nie daje upust swoim "potrzebom". Ciekawe czy by o tym powiedział gdyby autorka nie znalazła po prostu wizytówki z agencji. A tłumaczenie, że to nie zdrada jest po prostu żałosne. W trosce o swoje zdrowie w sensie fizycznym (nie zapomnij o szczegółowych badaniach) oraz w sensie psychicznym i emocjonalnym kopnęłabym taki egzemplarz w tyłek i nie oglądała się na nic więcej. A tak w ogóle to zalatuje mi to prowokacją...
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzę do szkoły, różne stopnie zbieram
Szóstki i piątki, i jedynki nieraz Uczę się dzielnie od niedzieli do soboty Lecz ciągle po głowie mi chodzi taki motyw: Że jeszcze tylko: Wrzesień, październik, listopad, grudzień Styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec i... Wakacje, znów będą wakacje Na pewno mam rację wakacje będą znów. Chodzę do szkoły tydzień za tygodniem Często jest mi dobrze, czasem niewygodnie Niewygodnie wtedy gdy się nauczyć trzeba Lecz ciągle po głowie mi chodzi taki temat: Że jeszcze tylko: Listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec Kwiecień, maj, czerwiec i... Wakacje, znów będą wakacje Na pewno mam rację wakacje będą znów. Chodzę do szkoły miesiąc za miesiącem Zaraz będą święta, a w święta jest dobrze Potem już półrocze, stopnie każdy widzi No więc czemu tata chodzi i się dziwi Że jeszcze tylko: Styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec i... Wakacje, znów będą wakacje Na pewno mam rację wakacje będą znów. Chodzę do szkoły i chodzę z Agatą Wiosna już przyszła, nie ma rady na to Uczyć mi się nie chce, no ale się przymuszam Po głowie chodzi myśl, która ciągle mnie wzrusza Że jeszcze tylko: Kwiecień, maj, czerwiec i... Wakacje, znów będą wakacje Na pewno mam rację wakacje będą znów. Chodzę do szkoły, bo każdy gdzieś chodzi Starsi do pracy, a do szkoły młodzi Często jest mi dobrze, a czasem niewygodnie Wciąż ta myśl, nie mogę się uwolnić od niej Że jeszcze tylko: Maj, czerwiec i... Wakacje, znów będą wakacje Na pewno mam rację wakacje będą znów. Chodzę do szkoły, koniec roku za pasem Stopnie na cenzurze, tata czeka z pasem I róbta co chceta, ale najpierw pomyślta Już koniec nauki, błąka mi się myśl ta: Że jeszcze tylko: No co? nic już nie zostało? To znaczy... Wakacje, znowu są wakacje Na pewno mam rację wakacje znowu są. Wakacje, znowu są wakacje Na pewno mam rację wakacje znowu są. I koniec wakacji i śpiewamy od nowa... Chodzę do szkoły, różne stopnie zbieram Szóstki i piątki, i jedynki nieraz... A propos posta Luby ![]() Owym Kabaretem otto można mnie było w dzieciństwie straszyć , ale w sumie to chyba mili panowie
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-06-07 o 14:38 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Nic tylko łazić do koscioła na tace dawać żeby na takiego trafić, co by takie choróbsko się do TŻta nie przyczepiło, że musiałby się tym dzielić panienkami z agencji.
Życzę Ci autorko wątku abyś przejrzała na oczy, jak można najszybciej uwolniła się od niego i ułożyła sobie życie na nowo. Poszukaj pana, który będzie tylko i wyłącznie Tobie przynosił takie śniadanka przez całe życie a nie na początek...i w ogóle....weź go kopnij no! Wywal te rzeczy, nawet do walizek nie pakuj, co by Ci zostały na jakiś relax w jakiejś Tunezji po rozwodzie.
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli masz chęć toczyć batalię o tego człowieka, która jeśli poskutkuje to będzie trwać co najmniej parę lat i będzie okupione Twoim ogromnym cierpieniem, brakiem sił, no i psychicznie będzie ciężko bo brak zaufania. A jeśli chcesz się na to pisać i nic Cię od tego nie odwiedzie, to nie mów mu nawet o rozwodzie. Po prostu idź do adwokata, żeby przyszykował Ci papiery rozwodowe, połóż mu je przed nosem albo spakuj go i je mu wręcz. Jeśli nagle będzie skrucha (wiadomo, nie z serca i przez wzgląd na Twoje uczucia tylko, żeby Ciebie nie stracić) to stawiasz szereg warunków bez cackania się. Terapia, leczenie i co tylko się da. Na Twoim miejscu potraktowałabym go najsurowiej jak się da. Bez płaczu i pokazania jak cierpisz bo to mają gdzieś i nie robi wrażenia. Powinnaś się zachowywać jak twarda sztuka, pewna siebie kobieta, która może wszystko i albo żyjecie na Twoich warunkach albo na żadnych bo Ty możesz mieć mężczyznę, który swoim postępowaniem Cię nie skrzywdzi. Możesz mu powiedzieć, że to najgorsza rzecz jaką mógł zrobić, że sprawił, że nie chcesz mieć z nim nic wspólnego, ale płakać przy nim nie będziesz bo stał się dla Ciebie obcym człowiekiem i nie wiesz kim jest. Bo w gruncie rzeczy na to wyszło... Zrobisz jak uważasz, ale jeśli już chcesz się w to pakować to w taki sposób.
|
|
|
#44 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Prowokacja?
Jeśli nie, to nie rozumiem, nad czym się zastanawiasz. Mąż oszukuje Cię od dawna. Regularnie zdradza. Mógł Cię czymś zarazić. Nie widzi problemu i nie zamierza zaprzestać wizyt w tego typu uroczych przybytkach. Zaproponował bez żenady, żebyś po prostu się przyzwyczaiła (bo po co miałby się leczyć?). Naprawdę nie wiesz, co wobec tego powinnaś zrobić? Nie wyobrażam sobie związku po czymś takim. Brzydziłabym się kimś, kto mnie zdradza, oszukuje i nie ma z tego tytułu żadnych wyrzutów sumienia. A co do tekstu o rzekomym psychologu, który stwierdził, że u mężczyzny z większym libido korzystanie z usług prostytutek to norma - ręce opadają. Oczywista bzdura, aż bije po oczach.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
że tak powiem- nadaje się do programu "urzekła mnie twoja historia"
marna prowokacja. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka." A.Einstein
Już się boję tych wakacji. ![]() ![]()
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Czasami człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy z kim mieszka pod jednym dachem i dzieli życie...echhh
Ja w takiej sytuacji nie widziałabym dalszego wspólnego życia, dla mnie taki człowiek to obcy człowiek a nie mąż.
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego każda sytuacja, która jest wbrew logice, jest uważana przez Was za prowokację?
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Panie doktorze, ostatnio dzieje się ze mną coś niedobrego. Mam czerwone genitalia i bardzo mnie one swędzą. - Czy ma pan żonę? - Tak. - Czy pan z nią współżyje? - Tak. - Jak często? - Po każdym posiłku, w soboty i niedziele częściej. - A kontakty z innymi kobietami? - Tez. Po kilka razy dziennie z sąsiadka i koleżanka z pracy. - Pana kłopoty wynikają ze zbyt intensywnego życia seksualnego oraz częstych zmian partnerek... - Dzięki Bogu, bo już myślałem, ze to od onanizowania się...
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19835229]No i niestety, ciśnie się słowo na P.
[/QUOTE]Wątpię, żeby jakikolwiek facet się przyznał do takiego czegoś. Wyparłby się albo powiedział, że to jeden jedyny raz. przecież tacy są faceci. zbyt wielkie tchórze, żeby się przyznać do prawdy.
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- Ale proszę pana, to tylko tak się mówi przecież... - Ufff...to dobrze, bo już bałem, że mam niedobory wapnia w organiźmie. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do zasadniczego tematu - jeżeli to prawda, to ja bym takiego faceta wykopała z domu. On już zawsze będzie zdradzał i wlókł choróbska do domu. Sorry ale nawet z wielkiej miłości nie pozwoliłabym sobie zafundować hiv czy żółtaczki o pomniejszych opryszczkach nie wspominając
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
Spanie z inną kobietą to nie zdrada?
Postaw warunek: albo ty albo one. Nie będziesz sie dzielić z facetem z jakimiś prostytutkami. Dobrze,że wie,że ma problem i poszedł do seksuologa,ale chyba ta wizyta mu nie pomogła. 2-3 razy dziennie to dużo...Idźcie wspólnie,niech wam doradzi. I nie zakładaj od razu rozstania...Daj mu szansę na wytłumaczenie,próbuj zrozumieć. A no i zbadaj się. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Tu się mylisz - sama znam taki przypadek. Facet twierdzi, że jest za***isty, a kobietce wmawia, że jest nic nie warta i i tak się z nim nie rozwiedzie. Co do tego drugiego miał rację, nie chciała od niego odejść.
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
No ale ten tutaj przecież kochusia swoją misię, śniadanka do wyrka przynosi. I tak jej nagle wyznał pewien fakt, ot co.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym w życiu takiego warunku nie postawiła - to uwłaczające! Jeszcze ma Wielki Pan Mąż wybór! Dla mnie faceci korzystający z usług prostytutek są obrzydliwi i żałośni. Nie miałabym za grosz szacunku i za grosz wybaczenia.
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

, ale w sumie to chyba mili panowie 

58-57-56-55-54
[/QUOTE]