Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 13:50   #4411
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

hd, vette, aniaa wyglądacie cudnie
hd faktycznie Twoje malenstwo jeszcze sporo urosnie, nie wiem gdzie ono się zmieści, brzuszek już taki duży Zresztą mój w końcu też wygląda jak ciążowy, zrobił się naprawdę wieeelki Ale moje dziecko w tamtym tygodniu (31tc) ważyło już 2200
ja wczoraj byłam z Markiem cały dzień nad jeziorkiem, opaliłam się trochę i mam przebarwienia na twarzy! :/
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 13:51   #4412
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

mowie do meza czy nie wie o co chodzi ludziom z moimi wlosami ze niby takie ladne. a on na to: "pewnie im o moje chodzi"

ja juz gotowa i zaraz jedziemy do gin a przed chwila byl kurier z butkami dla syna
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 13:52   #4413
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

zabka ja też wyczuję, ale nigdy nie wiem czy to głowa czy pupa

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

aniaa fajne butki, ja mam podobne
Stary 2010-06-07, 13:58   #4414
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

aniaa22 jakie śliczne te butki

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:00   #4415
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
farminka a jak sie teraz czujesz?
Teraz ok.Coś mnie kłuje w plecach,ale wyżej,nie w krzyżu,więc to pewnie od leżenia w jednej pozycji.Zauważyłam,że u mnie to właśnie nocki są takie kryzysowe.W dzień na ogół dobrze się czuję
Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Farminka widze, ze strasznie sie nameczylas tej nocy. Wspolczuje.
U mnie bardzo rzadko sie zdarza zebym przespala cala noc. Natomiast takich "atrakcji" na razie nie miewam.
Mnie też rzadko się zdarzało do tej pory,ale ze względu na zgagę.Jeszcze wszystko przed Tobą

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
farminko, współczuję takiej nocy, super, że TŻ pomagał; no i podziwiam, bo ja bym psychicznie nie wytrzymała i gnałabym na porodówkę, żeby KTG zrobić;
życzę ci, żeby bóle cie tak nie męczyły, tylko jak już to niech dzidziuś wychodzi
Nie pojechałam,bo byłam w piątek.Nie chcę zostać etatową panikarą,bo jak się w końcu zacznie to mi nie uwierzą i co będzie?

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
ja też mam stertę do prasowania.... jak to zrobić????
Zatrudnić TŻta Mój wczoraj poprasował ostatnią partię małych ubranek i już w sumie wszystko gotowe

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Czy wy tez tak macie ,ze dzieciaczki sie tak wypinaja przez brzuch,ze mozecie wyczuc pod reka cala czesc ciala? Bo ja dzis nad ranem mialam w dloniach cala glowke mojego synka i jeszcze moglam go poglskac po pleckach.Nie wiem czy nie jest jakis za duzy
Też tak mam Stopy czuję bardzo wyraźnie.Codziennie łaskoczemy małą Plecki też rozpoznaję.No i jak główką kręci nawet czuć czasem.Wczoraj w tych okolicach czułam takie rytmiczne ruchy,że doszłam do wniosku,że chyba ssie kciuka Ale u mnie przez ten mały brzuch to praktycznie widać przez skórę jak aktualnie mała leży
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:08   #4416
żabka19
Raczkowanie

No wlasnie tylko ja mam wlasnie wielki brzuch i nie powinnam chyba az tak czuc,a wyczuwam wszystko ,choc rzeczywiscie pupka z glowa mi sie nie raz mylila Pozniej mnie polozna uswiadomila gdzie co jest. Tylko ,ze wczesniej to czulam tylko gorke bardziej wystajaca lub mniej i moglam sobie zgadywac co to jest,a teraz normalnie zamykam w dloni cala glowke ,czuje ksztalt calych plecek. Juz czuje co bedzie dalej ... mala dlon albo stopka Niesamowite to jest! I jeszcze ta przesuwajaca sie nozka pod moja reka

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:09   #4417
Basia84
Rozeznanie

czesc dziewczyny! a co wy na zdjeciach takie duze brzuchy macie? nie no zartuje sliczne brzuszki. malego jeszcze nie mam przy sobie ale powinien juz byc wkrotce, musza poprostu minac 24h od jego urodzenia. maz byl u niego pare razy w nocy, nakarmil, przytulil, a pielegniarki stwierdzily ze dawno nie mialy takiego glosnego dziecka ktore domaga sie tyle jedzenia
te co bede mialy cesarke, nie martwcie sie nie jest tak zle, jak tylko boli to trzeba sie upomniec o cos przeciwbolowego ekstra i jest ok. rano sie balam bo mieli mi wyciagnac cewnik ale jak sie okazalo to tylko uczucie jakby sie wyjmowalo tampona wiec nic strasznego.
tesknie za malym nie widzialam go 21h
wy sobie tak dalej liczcie a to nie znacie dnia ani godziny ja mialam termin na 8 lipca wiec jak widze wepchalam sie kilku osoba w kolejke
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:18   #4418
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

basia spokojnie, niedługo dostaniesz swojego syneczka Ale Ci zazdroszczę! (chociaż wolałabym, żeby moje małe poczekało jeszcze co najmniej 4 tygodnie )
Stary 2010-06-07, 14:20   #4419
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
a ja już poprasowałam i tak mi ulżyło, że normalnie jestem w szoku
No jakoś nie mam w sobie takiego zapału, zwłaszcza, że jak skończę tę partię, to będzie kolejna, i potem kolejna, i jeszcze jedna .

Cytat:
Czy wy tez tak macie ,ze dzieciaczki sie tak wypinaja przez brzuch,ze mozecie wyczuc pod reka cala czesc ciala? Bo ja dzis nad ranem mialam w dloniach cala glowke mojego synka i jeszcze moglam go poglskac po pleckach.Nie wiem czy nie jest jakis za duzy
Ja dzisiaj z prawej miałam naprężoną główkę, a w połowie brzuszka całe plecki i się zastanawiałam gdzie to dziecko jeszcze nogi zmieściło, bo zajęła całą szerokość . Ale to nie zależy od wielkości brzucha wiesz? Ja miałam przed ciążą nadwagę, którą mam nadal i mimo tego nadmiaru tłuszczu wszystko czuję

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Zatrudnić TŻta Mój wczoraj poprasował ostatnią partię małych ubranek i już w sumie wszystko gotowe
O matko, już widzę, jakby to u mnie wyglądało...
Jak mówię do niego, że ma wyprasować koszulę tak, by na rękawach nie było kantów, to patrzy na mnie jak na dziwaka :P.
Albo jak byłam w szpitalu i mu powiedziałam, że ma sobie koszulkę wyprasować- oczywiście twierdził, że to zrobił (mimo, że koszulka wyglądała jak psu z gardła), po czym wróciłam do domu, a w żelazku ani grama wody... I daj tu facetowi żelazko w rękę .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:24   #4420
farminka
Wtajemniczenie

Basia fajnie,że wszystko w porządku.Malucha pewnie lada chwila utulisz.Pomyśl,że musiałabyś jeszcze czekać kilka tygodni A z wpychaniem się w kolejkę to no cóż nie da się ukryć,ale wybaczyłyśmy jak zobaczyłyśmy małego słodziaka Musisz teraz chyba zmienić suwaczki w podpisie
Stary 2010-06-07, 14:27   #4421
vette
Zadomowienie

Dzieki Dziewczyny

aniuu i ja sie dolaczam do zachwytow, wygladasz slicznie

basiu dzieki za pocieszenie odnosnie cc, jakos ostatnio zaczelam bardziej sie tego bac;/

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. My dzis wypoczywamy po weekendowych wojazach.
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 14:43   #4422
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Nic mi sie nie chce, za nic sie nie mogę zabrać...
To przez te upały i brzuch...
ja mam tak samo
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:48   #4423
papeteria
Zakorzenienie

alutka super ze impreza udana
hd pięknie, cudownie i ten mega brzuszek
ania slicznie wygladasz i chyba piersi ci nieco urosły co tylko mi nie mow ze to kroj sukienki
za wizytę i buciki śliczne
vette: super laska z ciebie
slicznie wszystkie wyglądacie
kurde ślicznotki wieczorem zrobie sobie super spa co by sie lepiej poczuc
wogole to od kilku dni czuje sie jak wieloryb a waga +20 tez nie nastraja pozytywnie, powtarzam sobie tylko, ze to chwilowe
wiolek widac ... cała sie rozrosłam teraz mysle w czym na poczatku bede chodzila po ciazy chyba leginsy bo dopasowuja sie do figury, a wiekszych spodni nie ma sensu kupowac bo w tym wcieleniu nie mam zamiaru byc dlugo, wiec szkoda kasy, a w stare nie mam szans sie zmiescic
lilka uwierz mi widac , czekamy na te foteczki jak juz odpoczniesz
itakasia mam w takim motywie i wzorze ale pizamke dwuczesciowa i bardzo fajny gatunek
jusdan super, ze wsio ok i za wizyte
ola
pilotka udanych łowow , koniecznie daj znac co kupiłaś
anoxa tez mam w srode wizyte ...na 9:45
misiulka z tym obnizeniem to dziewczyny w szkole mowily,ze jakby troche mi opadł , ale co osoba to opinia, ogólnie jednogłośnie wszyscy mówią, że sporo urósł w ostatnim czasie, ja po ciuchach widze, ze spodnie juz mam dosyc nisko a koszulki robia sie przykrótkie
dzidzia ja nic nie planuje dla tż na dzień taty, on też mi nic nie dał o co nie mam żalu oczywiście
a jedne bodziaki "kocham cie tatusiu " dostane , bo kupilismy chrzesniakowi Tżta a on juz wyrasta z nich
farminka napewno juz sie powoli zaczyna , nie wiem czu dotrwasz do 10.06 czyli prawidłowo z ta noca bo przewaznie w nocy gdzie cicho i ciemno zaczyna sie cos dziac bo oksy lubi ten klimat
siala Tż chcial dobrze a przy naszych bejbikach szybko zrzucimy
żabka robie z TEGO przepisu co basienkaw (pierwszy raz) a od mamy musze wziasc przepis na te wujkowe ciastka bo nie mam ,
bede dodawała kakao.
maly też mi się tak wypina, czasami mi tez wciaga pepek , a czasami wystaje a czasami mam takie elektro na brzuchu..no ze trzesie mi sie jak galareta
anuszka a ja mam juz pierwsze zauwazone rozstepy a co do przebarwien napewno znikna po jakims czasie, ale lepiej sie filtruj, mnie tez sie wydaje ze cos tam mam pod okiem w jednym miejscu, ale wszyscy mowia ze jest ok ze nie mam przebarwien a rozstepow tez nie widza a mnie w tym miejscu boli jakbym miala wielkiego siniaka...i pod światło je widac już , tylko skóra jest tak napięta, że dopiero po porodzie się pewnie pokażą bardziej
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Szczerze to ja bym mogla urodzic tak juz za 2 tyg. nie obrazilabym sie tak 20 czerwca
ja mogłabym 30 czerwca za szybko nie chce ale przenosic tez bym nie chciala

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 14:51   #4424
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! a co wy na zdjeciach takie duze brzuchy macie? nie no zartuje sliczne brzuszki. malego jeszcze nie mam przy sobie ale powinien juz byc wkrotce, musza poprostu minac 24h od jego urodzenia. maz byl u niego pare razy w nocy, nakarmil, przytulil, a pielegniarki stwierdzily ze dawno nie mialy takiego glosnego dziecka ktore domaga sie tyle jedzenia
te co bede mialy cesarke, nie martwcie sie nie jest tak zle, jak tylko boli to trzeba sie upomniec o cos przeciwbolowego ekstra i jest ok. rano sie balam bo mieli mi wyciagnac cewnik ale jak sie okazalo to tylko uczucie jakby sie wyjmowalo tampona wiec nic strasznego.
wy sobie tak dalej liczcie a to nie znacie dnia ani godziny ja mialam termin na 8 lipca wiec jak widze wepchalam sie kilku osoba w kolejke
Basiu, uspokoiłaś mnie trochę Cewnik to była moja zmora Mam nadzieję, że moja cc tezpójdzie sprawnie i bez komplikacji.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 15:03   #4425
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

hd, musi byc dobrze, nie ma innej opcji

papeteria jednak cholery się pokazały? Kit z nimi, na pocieszenie dodam, że moich coraz więcej Ale jak powiedziała itakasia cena niewielka, jesli maluszek zdrowy A co do przebarwień, uzywałam kremu z filtrem 10, może trochę za słaby, w każdym razie buzia wygląda jak brudna, wlaśnie pod oczami

Czytałam na wątku o poronieniach, że dziewczyna straciła dziecko w 36tc Boże, to dopiero jest tragedia
Stary 2010-06-07, 15:15   #4426
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Czytałam na wątku o poronieniach, że dziewczyna straciła dziecko w 36tc Boże, to dopiero jest tragedia
U nas też jedna z dziewczyn po porodzie straciła Malucha...
Ale po co czytasz takie rzeczy? Nasze wszystkie maluchy wyjdą całe i zdrowe na naszą stronę!!!

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-07, 15:16   #4427
papeteria
Zakorzenienie

anuszka co ty za wątki czytasz kobieto
co do filtra może faktycznie za słaby , ja mam 30 spf
ale kochana czasami nawet słońce nie ma wpływu na plamy bo w ciąży lubi się pojawiać tzw. ostuda miałam na dermatologii o tym ostatnio
dzidzia nastepna teraz nie potrzebujemy takich historii i sama też nie myśl o tym

pieguski w moim mini piekarniku , ciekawe co za psikus z nich wyjdzie

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-07 o 15:19
Stary 2010-06-07, 15:20   #4428
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
U nas też jedna z dziewczyn po porodzie straciła Malucha...
Ale po co czytasz takie rzeczy? Nasze wszystkie maluchy wyjdą całe i zdrowe na naszą stronę!!!
Jak to u nas?
(a tamtej dziecko zmarło w brzuszku jeszcze), a czytam, bo jestem na tamtym wątku więc czytam...

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Dobra dość już o tych smutnych rzeczach, nie ma co się zadręczać tylko trzeba czekac na swoje szczęście malutkie

papeteria wiem wiem, niektóre kobiety maja straszne plamy nawet bez udziału słońca!
Też zrobię te ciacha co Ty, tylko ja od razu z podwójnej porcji, bo cóż mi wyjdzie z 2 szklanek mąki?
Stary 2010-06-07, 15:22   #4429
papeteria
Zakorzenienie

zmienicie temat jedyna obawa jaką właśnie mam to nie poród, nie ból ale by z maleństwem było wszystko ok

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Też zrobię te ciacha co Ty, tylko ja od razu z podwójnej porcji, bo cóż mi wyjdzie z 2 szklanek mąki?
mi z tego wyszło gdzies z dwadziescia ciasteczek , tzn ze piekarnik mam malusi to na dwa razy musze wstawic
a robie je pierwszy raz , wogole na tym mieszkanku pierwszy raz pieke ciasteczka
dodalam to co mialam w domu kakao ale od razu mniej maki tyle co kakao , orzeszki laskowe, i pol tabliczki mega gorzkiej czekolady ktorej nikt nie jadł

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-07 o 15:24
Stary 2010-06-07, 15:23   #4430
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
zmienicie temat jedyna obawa jaką właśnie mam to nie poród, nie ból ale by z maleństwem było wszystko ok
Ja tak samo...
Zmieniam temat- idę do sklepu po masło i czekoladę do tych ciastek

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:

mi z tego wyszło gdzies z dwadziescia ciasteczek , tzn ze piekarnik mam malusi to na dwa razy musze wstawic
a robie je pierwszy raz , wogole na tym mieszkanku pierwszy raz pieke ciasteczka
Kurcze, 20 ja to sama opędzluję
a dobre są?
Stary 2010-06-07, 15:25   #4431
papeteria
Zakorzenienie

o raju jaka masakra nie wiedzialam ze one tak urosną musze to obfocic tylko bez smiechu prosze

Stary 2010-06-07, 15:28   #4432
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to u nas?
(a tamtej dziecko zmarło w brzuszku jeszcze), a czytam, bo jestem na tamtym wątku więc czytam...
No pierwsza dzidzia...kurcze nie pamiętam nicka, wiem że jedna z dziewczyn, która się rzadko udziela pisała, że jej maluch żył krótko, jakąś wadę u Niego po porodzie wykryto...

Ale WSZYSTKIE urodzimy zdrowe i całe dzieciątka

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-07, 15:36   #4433
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie obejzalam film PLAN B, polecam na czasie o ciazy...usmialam sie strasznie, teraz sie szykuje i mykam sobie na miasto
no tak wlasnie myslslam ze meza do kina na ten film wyciagne jak przyjedzie bo tak sobie mysle ze to bedzie taki ostatni wypad zanim maly sie urodzi a pozniej dlugo nie bedzie takiej szansy

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
mój tż ostatnio zaproponował zebyśmy sobie zjedli pizzę na obiad gdzieś w plenerze bo mieliśmy zaplanowany spacer.. i ja się tak strasznie poryczałam bo jestem już taka gruba i tyle kg mam na plusie... nie powiedziałam mu czemu beczę, myślał, że co innego mi doskwiera, jakieś ciążowe humorki i na pocieszenie wrócił do domu z lodami i ciastkami dla mnie xD
No i zaś był ryk i bek na całego
szurnieta :P prosze mi sie tutaj zadna waga nie przejmowac

Cytat:
(już wczoraj mu zastrzegłam ,ze ma mi nic słodkiego nie kupować bo to już 20+ )
no nastepna a moze tak kolezanka by wziela do siebie to co kazda z nas pisze? wygladasz swietnie i tych 20kg wogole nie widac masz jedynie piekny brzus!

Cytat:
\
za duzy pewnie nie poprostu co dzieciaczek to lepsze pomysly ma

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
mowie do meza czy nie wie o co chodzi ludziom z moimi wlosami ze niby takie ladne. a on na to: "pewnie im o moje chodzi"

ja juz gotowa i zaraz jedziemy do gin a przed chwila byl kurier z butkami dla syna

moj maz wczoraj malemu jakies butki adidasa kupil wiem ze rozmiar 16 ale nie wiem dokladnie jakie zobacze jak przyjedzie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
jeszcze troszke i ci go przyniosa! super ze czujesz sie dobrze a kolejka sie nie przejmuj moze jestes pierwsza ale pewnie nie ostatnia

Cytat:
anoxa tez mam w srode wizyte ...na 9:45
my to zauwazylam nie dosc ze bardzo blisko siebie tp mamy to jeszcze wizyty nam sie czesto pokrywaja

co do rozstepow to powiem wam nowosc! wyszly mi rozstepy POD KOLANAMI!

do kreatywnych mamusiek jakie macie propozycje na kolejny tytul watku????
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 15:42   #4434
farminka
Wtajemniczenie

"Słoneczko już świeci,więc rodzą się nasze dzieci" A tak serio to pewnie znowu skończymy wątek zanim większość zacznie się rozpakowywać,więc trzeba pomyśleć nad czymś innym
Stary 2010-06-07, 15:47   #4435
anoxa
Zakorzenienie

dobre zapisuje czekam na dalsze propozycje :P
Stary 2010-06-07, 16:04   #4436
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
co do rozstepow to powiem wam nowosc! wyszly mi rozstepy POD KOLANAMI!
Ja też mam, ale nie wiem czy z teraz czy sprzed ciąży .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-07, 16:15   #4437
papeteria
Zakorzenienie

oto moje debiutanckie pieguski teraz wstawilam druga partie inaczej formujac wiec moze nie wyjda takie rozklapiochy ale w smaku nawet ok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 16:17   #4438
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

Hehe
Fajniutkie te butki

Anoxa od czego rozstepy pod kolanami?

"Juz niedlugo sie rozpakujemy bo lato czujemy"

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
oto moje debiutanckie pieguski teraz wstawilam druga partie inaczej formujac wiec moze nie wyjda takie rozklapiochy ale w smaku nawet ok
pyszne musza byc. Mi tak brakuje slodkosci, ze nawet woda wydaje sie byc slodka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 16:18   #4439
anoxa
Zakorzenienie

kurcze nigdy wczesniej bym nie wpadla na to ze rozstepy moga sie zrobic w takim miejscu

a ja sie zastanawiam nad tym czy nie przeniesc sie do samochodu... KLIMATYZACJA

jak wczesniej uwazalam za glupi pomysl meza o umieszczeniu klimy na pietrze to teraz zmienilam zdanie marze o niej!!!!!!
Stary 2010-06-07, 16:20   #4440
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Hej dziewczynki!
Piekne brzuszki vette, hd, ania Śliczne mamusie!!!

Basiu fajnie, że tak szybko doszłaś do siebie.

Ja po wizycie. Wszystko dobrze, mały główka nisko, ale szyjka trzyma mocno. Od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1 kg, chociaż byłam pewna, że więcej. Wyniki dobre. Teraz mam zrobić test na paciorkowca. No i ginka kazał sie powolutku pakować

Kupiliśmy wózek Roan marita. Bardzo mi sie podoba. Chociaż jest duży to lekko sie prowadzi. Daliśmy 620 złotych. Używany oczywiście, ale jak dla mnie w idealnym stanie. Bardzo, bardzo sie ciesze z tego zakupu. Maił sporo dodatków-parasolkę, plecak, torbe, kołderke.

Maż pojechał do pracy
Te upały dały mi dzis troszke popalić. A to dopiero 2 dzień. Ale nie narzekam, bo deszczu mam juz dość.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości