|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
hd, vette, aniaa wyglądacie cudnie
![]() hd faktycznie Twoje malenstwo jeszcze sporo urosnie, nie wiem gdzie ono się zmieści, brzuszek już taki duży ![]() ![]() ![]() ja wczoraj byłam z Markiem cały dzień nad jeziorkiem, opaliłam się trochę i mam przebarwienia na twarzy! :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
mowie do meza czy nie wie o co chodzi ludziom z moimi wlosami ze niby takie ladne. a on na to: "pewnie im o moje chodzi"
![]() ja juz gotowa i zaraz jedziemy do gin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
zabka ja też wyczuję, ale nigdy nie wiem czy to głowa czy pupa
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- aniaa fajne butki, ja mam podobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
aniaa22 jakie śliczne te butki
![]()
#4415 | |||
Wtajemniczenie
|
Teraz ok.Coś mnie kłuje w plecach,ale wyżej,nie w krzyżu,więc to pewnie od leżenia w jednej pozycji.Zauważyłam,że u mnie to właśnie nocki są takie kryzysowe.W dzień na ogół dobrze się czuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zatrudnić TŻta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
No wlasnie tylko ja mam wlasnie wielki brzuch i nie powinnam chyba az tak czuc,a wyczuwam wszystko ,choc rzeczywiscie pupka z glowa mi sie nie raz mylila
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! a co wy na zdjeciach takie duze brzuchy macie?
![]() ![]() te co bede mialy cesarke, nie martwcie sie nie jest tak zle, jak tylko boli to trzeba sie upomniec o cos przeciwbolowego ekstra i jest ok. rano sie balam bo mieli mi wyciagnac cewnik ale jak sie okazalo to tylko uczucie jakby sie wyjmowalo tampona wiec nic strasznego. tesknie za malym nie widzialam go 21h ![]() wy sobie tak dalej liczcie a to nie znacie dnia ani godziny ja mialam termin na 8 lipca wiec jak widze wepchalam sie kilku osoba w kolejke ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
basia spokojnie, niedługo dostaniesz swojego syneczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | ||
Zakorzenienie
|
No jakoś nie mam w sobie takiego zapału, zwłaszcza, że jak skończę tę partię, to będzie kolejna, i potem kolejna, i jeszcze jedna
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak mówię do niego, że ma wyprasować koszulę tak, by na rękawach nie było kantów, to patrzy na mnie jak na dziwaka :P. Albo jak byłam w szpitalu i mu powiedziałam, że ma sobie koszulkę wyprasować- oczywiście twierdził, że to zrobił (mimo, że koszulka wyglądała jak psu z gardła), po czym wróciłam do domu, a w żelazku ani grama wody... I daj tu facetowi żelazko w rękę ![]()
![]() |
#4420 |
Wtajemniczenie
|
Basia fajnie,że wszystko w porządku.Malucha pewnie lada chwila utulisz.Pomyśl,że musiałabyś jeszcze czekać kilka tygodni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zadomowienie
|
Dzieki Dziewczyny
![]() aniuu i ja sie dolaczam do zachwytow, wygladasz slicznie ![]() basiu dzieki za pocieszenie odnosnie cc, jakos ostatnio zaczelam bardziej sie tego bac;/ Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. My dzis wypoczywamy po weekendowych wojazach. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
alutka super ze impreza udana
hd pięknie, cudownie i ten mega brzuszek ![]() ania slicznie wygladasz i chyba piersi ci nieco urosły co ![]() ![]() vette: super laska z ciebie ![]() slicznie wszystkie wyglądacie kurde ślicznotki wieczorem zrobie sobie super spa co by sie lepiej poczuc ![]() wogole to od kilku dni czuje sie jak wieloryb a waga +20 tez nie nastraja pozytywnie, powtarzam sobie tylko, ze to chwilowe ![]() ![]() ![]() wiolek widac ... cała sie rozrosłam ![]() ![]() ![]() lilka uwierz mi widac , czekamy na te foteczki jak juz odpoczniesz ![]() itakasia mam w takim motywie i wzorze ale pizamke dwuczesciowa i bardzo fajny gatunek ![]() jusdan super, ze wsio ok i ![]() ola ![]() pilotka udanych łowow , koniecznie daj znac co kupiłaś anoxa tez mam w srode wizyte ...na 9:45 misiulka z tym obnizeniem to dziewczyny w szkole mowily,ze jakby troche mi opadł , ale co osoba to opinia, ogólnie jednogłośnie wszyscy mówią, że sporo urósł w ostatnim czasie, ja po ciuchach widze, ze spodnie juz mam dosyc nisko a koszulki robia sie przykrótkie dzidzia ja nic nie planuje dla tż na dzień taty, on też mi nic nie dał o co nie mam żalu oczywiście ![]() a jedne bodziaki "kocham cie tatusiu " dostane , bo kupilismy chrzesniakowi Tżta a on juz wyrasta z nich ![]() farminka napewno juz sie powoli zaczyna , nie wiem czu dotrwasz do 10.06 ![]() ![]() siala Tż chcial dobrze ![]() ![]() żabka robie z TEGO przepisu co basienkaw (pierwszy raz) a od mamy musze wziasc przepis na te wujkowe ciastka bo nie mam , bede dodawała kakao. maly też mi się tak wypina, czasami mi tez wciaga pepek , a czasami wystaje ![]() ![]() anuszka a ja mam juz pierwsze zauwazone rozstepy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
hd, musi byc dobrze, nie ma innej opcji
![]() papeteria jednak cholery się pokazały? Kit z nimi, na pocieszenie dodam, że moich coraz więcej ![]() ![]() ![]() Czytałam na wątku o poronieniach, że dziewczyna straciła dziecko w 36tc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po co czytasz takie rzeczy? Nasze wszystkie maluchy wyjdą całe i zdrowe na naszą stronę!!!
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
anuszka
![]() ![]() co do filtra może faktycznie za słaby , ja mam 30 spf ale kochana czasami nawet słońce nie ma wpływu na plamy bo w ciąży lubi się pojawiać tzw. ostuda miałam na dermatologii o tym ostatnio dzidzia nastepna ![]() ![]() pieguski w moim mini piekarniku , ciekawe co za psikus z nich wyjdzie ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-07 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a tamtej dziecko zmarło w brzuszku jeszcze), a czytam, bo jestem na tamtym wątku więc czytam... ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Dobra dość już o tych smutnych rzeczach, nie ma co się zadręczać tylko trzeba czekac na swoje szczęście malutkie ![]() papeteria wiem wiem, niektóre kobiety maja straszne plamy nawet bez udziału słońca! Też zrobię te ciacha co Ty, tylko ja od razu z podwójnej porcji, bo cóż mi wyjdzie z 2 szklanek mąki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
zmienicie temat
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() a robie je pierwszy raz , wogole na tym mieszkanku pierwszy raz pieke ciasteczka ![]() dodalam to co mialam w domu kakao ale od razu mniej maki tyle co kakao , orzeszki laskowe, i pol tabliczki mega gorzkiej czekolady ktorej nikt nie jadł Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-07 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniam temat- idę do sklepu po masło i czekoladę do tych ciastek ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() a dobre są? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
o raju jaka masakra nie wiedzialam ze one tak urosną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale WSZYSTKIE urodzimy zdrowe i całe dzieciątka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4433 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj maz wczoraj malemu jakies butki adidasa kupil wiem ze rozmiar 16 ale nie wiem dokladnie jakie zobacze jak przyjedzie ![]() Cytat:
![]() my to zauwazylam nie dosc ze bardzo blisko siebie tp mamy to jeszcze wizyty nam sie czesto pokrywaja ![]() co do rozstepow to powiem wam nowosc! wyszly mi rozstepy POD KOLANAMI! do kreatywnych mamusiek jakie macie propozycje na kolejny tytul watku????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Wtajemniczenie
|
"Słoneczko już świeci,więc rodzą się nasze dzieci"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
dobre zapisuje czekam na dalsze propozycje :P
#4436 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam, ale nie wiem czy z teraz czy sprzed ciąży
![]()
#4437 |
Zakorzenienie
|
oto moje debiutanckie pieguski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajniutkie te butki Anoxa od czego rozstepy pod kolanami? "Juz niedlugo sie rozpakujemy bo lato czujemy" ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
kurcze nigdy wczesniej bym nie wpadla na to ze rozstepy moga sie zrobic w takim miejscu
![]() a ja sie zastanawiam nad tym czy nie przeniesc sie do samochodu... KLIMATYZACJA jak wczesniej uwazalam za glupi pomysl meza o umieszczeniu klimy na pietrze to teraz zmienilam zdanie marze o niej!!!!!!
#4440 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Piekne brzuszki vette, hd, ania ![]() ![]() ![]() Basiu fajnie, że tak szybko doszłaś do siebie. ![]() Ja po wizycie. Wszystko dobrze, mały główka nisko, ale szyjka trzyma mocno. Od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1 kg, chociaż byłam pewna, że więcej. Wyniki dobre. Teraz mam zrobić test na paciorkowca. No i ginka kazał sie powolutku pakować ![]() Kupiliśmy wózek ![]() ![]() Maż pojechał do pracy ![]() Te upały dały mi dzis troszke popalić. A to dopiero 2 dzień. Ale nie narzekam, bo deszczu mam juz dość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.