|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() chyba wiem jaką bluzkę. ![]() ostatecznie kupiłam sobie podobną, ale trochę inną. ( )u mnie rano było bardzo przyjemnie i słonecznie, a teraz się zbiera na deszcz. lowe. i Kret mi powiedział, że przez kilka kolejnych dni będzie deszcz na przemian z burzą.. lowe x2. ![]() dokształcam się właśnie zgodnie z postanowieniem wakacyjnym, hiszpański. mucias gracias
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Nie nadrobiłam wszystkiego, bo mama zaraz wraca i będę ziemniaki obierać ![]() ![]() Dziękuję, przydały się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jak przyszła pierwsza fala emigracji to się załamałam. Ale znalazłam wyjście idealne - założyć nowe konto i robić selekcję ![]() Też chcę ![]() Co do rozmowy. Nie wiem, chyba poszło dobrze pytała mnie o różne trudne cele, jakie osiągnęłam, to powiedziałam o zdawaniu rozszerzonej matmy w klasie, gdzie na matmie były historie o podkradaniu gruszek sąsiadowi. Pytała też, czy miałam jakieś nieprzyjemne doświadczenia z klientami, to zabajerowałam, że dopóki jest się dla ludzi miłym - a ja jestem - to oni też są Stawka 8 zł brutto za godzinę. Mój genialny brat natychmiast mnie poinformował, że to oznacza 6,22 zł netto ( - brat, - KFC). Dowiedziałam się, że jest potrzebna książeczka sanepidu i nie zwrócą mi kosztów jej wyrobienia i chyba są źle nastawieni do pracowników wakacyjnych, bo dowiedziałam się, że najpierw podpisuje się umowę na miesiąc na próbę, a potem DWULETNIĄ A, dostałam kartkę dziękuję ![]() Lowe Was i miłego popołudnia |
||
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hm, będę pamiętać
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie od rana pogoda była brzydka, co prawda nie jest zimno, ale nieprzyjemnie jakoś. ambitnie dobra idę sprzątać bo byłam z mamą u taty...
|
|
#1265 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. albo: jeszcze tutaj nie posprzątałaś /itp.itd. po takich komentarzach najczęściej mówię że mają sobie sami sprzątać i idę gdzieś . nie. ale to Tż mnie zdradził ;< Cytat:
u mnie ciągle ta strona widnieje w ulubionych ale jakoś nie chce mi się .
|
||||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19839598]
u mnie ciągle ta strona widnieje w ulubionych ale jakoś nie chce mi się .[/QUOTE]porque no ? ![]() w house jest promocja 'druga rzecz za 1zł' i kupiłam 2 koszulki. |
|
|
|
#1267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19839916]porque soy perezoso
ja ostatnio kupiłam koszulkę, a druga była 50 % tańsza. ale widzę że i Ciebie lepsza okazja ![]() [/QUOTE]perezosa ! facetem nie jesteś ![]() za dwie dałam 40 zł, czyli się opłaca, a siostra za spodenki i koszulkę 50 zł. |
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widziałam, właśnie nad taką się zastanawiałam. a kupiłam ostatecznie z dekoltem w serek i lekko push'owymi rękawami, też biało-granatową.Cytat:
![]() leżałam sobie i czytałam książkę, i prawie zasnęłam.. gdyby nie to, że Junior przyszedł ze szkoły (a on swoje nadejście obwieszcza minutowym trąbieniem domofonem
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
widziałam plakaty, że druga rzecz za 1zł, ale myślałam że to jakaś ściema
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19839598] nie. ale to Tż mnie zdradził ;< [/QUOTE] hm, zaufałaś mu po raz drugi? u mnie to ja zdradziłam tż-ta, z kimś kto również jest zajęty totalne pomieszanie z poplątaniem a chciałam mieć ustabilizowane życie ![]() Cytat:
muszę się wybrać na zakupy
|
|
#1271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście na fejsubku grupę "Warszawa przeprasza za to, że jest taka zaj.ebi.sta" ? Wkurzają mnie tamte wpisy, jeden z nich : Słyszałem kiedyś o pomyśle na stworzenie "Warszawskich bojówek" które miały by na celu organizowanie łapanek na przybyszów z poza Stolicy i następnie na deportowaniu ich z powrotem na wioski, po uprzednim przetłumaczeniu im wiadomymi metodami gdzie ich miejsce. Odrazu spodobał mi się ten paln ))A to takie dziwne, że ludzie ze wsi chcą się wyrwać, edukować, zdobyć doświadczenie? Tam takie wpisy przeważają.Albo usilne wmawianie "krakowskich kompleksów". ![]() No i jeszcze jeden mnie rozwalił "Mam paru znajomych z mniejszych miejscowości i jakoś się tego nie wstydzę".
|
|
#1272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też się chyba położę. nie lubię poniedziałku
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy raz się z czymś takim spotykam, szczerze mówiąc. ale to fakt, w Warszawie mnóstwo takich ludzi 'z klasą', ważniaków też, trzeba przyznać, że u mnie 'społeczeństwo' wygląda inaczej.a ciekawe, jak by to robili bo jak tak, to ja tak mogę jak następnym razem pojadę na kilka dni!
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
napiszę Ci PW
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pocytowała mi się reszta. co do kociaka - kociak z ogłoszenia, od jakiegoś pana z Gdyni ![]() do do neurobiopsychologii - nic o tym nikt nie wie, bo to nowy kierunek na UG ![]() Ali gratuluję książki zaraz sama pogram.. bo kurna, ja jeszcze nic nie wygrałam ![]() no, i chyba tyle. kupiłam już kuwetę, żwirek i miski dla kotka
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
|
#1276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poczekam na więcej wpisów . Czuję, że będzie wesoło. Cytat:
Graj, graj, teraz w tym letnim okresie nagrody są fajniejsze. (grille, hamaki itede). A kota macie już w mieszkaniu ? On jest mały, tak ?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-07 o 17:57 |
||
|
|
|
#1277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wielcy mieszkańcy stolicy niby a pokazują właśnie to jakimi są prostakami Dobrze, że nie wszyscy są tacy.Cytat:
|
||
|
|
|
#1278 | |
|
Zadomowienie
|
"Ja slyszalem ostatnio ze Warszawa nie ma obwodnicy tylko po to by wsioki musialy przez nia przejechac i zobaczyc jak wyglada cywilizacja."
![]() 18 osób to zaznaczyło jako "lubię to". I komentarz dobry "Cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Z perspektywy nowojorczyka to ty jesteś wsiokiem. A to właśnie przez takie wydufane stwierdzenia ludzie nie lubią warszawiaków." Masakra. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Nie wszyscy tacy są.
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
jutro o 18:00 po niego jedziemy
ma dwa miesiące dopiero Martyna ! a Ty chyba swojej Soni nam w końcu nie pokazałaś! dużo urosła? ![]() Cytat:
w ogóle to co wy tu piszecie.. ![]() ale to najczęściej ludzie z małych miast, którzy się do takiej Warszawy wyrywają to tak potem mówią, wielcy warszawiacy ![]() a pewnie 99% z nich nie potrafi wymienić połowy dzielnic Warszawy. i tak jak Weronika mówisz, kultura osobista inteligentnego człowieka.. toć to pewnie jakieś siurki, co mają po 15-20 lat i myślą, że są panami świata bo im przyszło się w stolcu Polski urodzić. Jakie szczęście, że nasza Marta jest normalna. (bo przecież nie sądzisz, że jesteśmy z wiosek gdzie się żyje w lepiankach, co nie Marta? )
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urosła, urosła.zgadzam się z Tobą.
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale nie mam zamiaru generalizować, to tylko taki mały przejaw głupiego myślenia niektórych. (mam nadzieję). Najlepszym wyjątkiem jest właśnie nasza Marta. ![]() Zapomniałam powiedzieć na miejscu, że Gdańsk mi się spodobał. Taki przyjemny jest. ![]() Aaaa, i miałam już wcześniej to napisać: gdzie jest Marta M. ? ![]() Wyjechała gdzieś, a ja pewnie nie doczytałam ?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-07 o 18:49 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na gg ją widzę. aa idę się wykąpać.
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, nawet teraz jest na dżi dżi
więc chyba nie wyjechała, tylko uznała, że nie jesteśmy odpowiednim towarzystwem dla niej i wypisała się z klubu żbików.
|
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A więc Marta, opamiętaj się ! ![]() Idę w siatkę z młodym i mamą pograć, wyciągają mnie. No to pójdę, bo mi tyłek w końcu do fotela przyrośnie.
|
|
#1285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdy zobaczyłam ile muszę zapłacić więc z kilku zrezygnowałam i zostały 4 a to i tak dużo kasy Byłam dziś na basenie z kulkami |
|
|
|
|
#1286 | ||||
|
Konto usunięte
|
. no dopiero zacznę się uczyć . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiejsza pogoda to jakaś maskara. poszłam do babci. w połowie drogi zaczęło tak padać,że szok . miałam parasolkę, ale zerwał się wiatr i rozwaliła mi się. ;<. do babci miałam jeszcze jakieś 40 m ,jak weszłam do domu to wyglądałam jak zmokła kura .
|
||||
|
|
|
#1287 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
fenk ju ;*
Cytat:
no ładnie. niee ![]() Cytat:
wiedziałam że tak będzie. ok, obiecuje wam że się za to wezmę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19839598] no właśni nic, a nic ;< ![]() [/QUOTE] dzieekuje ;* Cytat:
;* graj graj , jak ja wygrałam to Ty na pewno coś wygrasz.Cytat:
no, ale nie ma jak pracować. kurcze, opinia o poziomie nauczania na prywatnych mnie po prostu prześladuje jasne, że w wielu szkołach najlepiej może nie jest, ale bez przesady.
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja kurcze, znalazłam ofertę szkoły wyższej i tam jest kosmetologia.
|
|
#1289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak to jest to, co chcesz robić, to składaj jak się coś odkłada, to niestety potem można już do tego nie wrócić, a bo brak czasu, chęci itp.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

jak przyszła pierwsza fala emigracji to się załamałam. Ale znalazłam wyjście idealne - założyć nowe konto i robić selekcję 
- KFC). Dowiedziałam się, że jest potrzebna książeczka sanepidu i nie zwrócą mi kosztów jej wyrobienia
i chyba są źle nastawieni do pracowników wakacyjnych, bo dowiedziałam się, że najpierw podpisuje się umowę na miesiąc na próbę, a potem DWULETNIĄ 
bo byłam z mamą u taty...
Zajechałyśmy do tej Holandii i poszłyśmy spać, rano miałyśmy zwiedzać a ja powiedziałam, że muszę zajechać na chwilę do domu bo mam dziurę w bucie

a kupiłam ostatecznie z dekoltem w serek i lekko push'owymi rękawami, też biało-granatową.