Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 16:26   #3331
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 16:29   #3332
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

A no to przepraszam za pomyłke

Sas chyba tylko myszka moze cie zaprosic - w sumie to ja nie mam pojecia jak to wyglada

India no na dzien dzisiejszy jestem na tak co do szpitala tutaj . Mam nadzieje ze faktycznie tak to wszystko wyglada jak przyjdzie co do czego.
Pewnie jeszcze zbiegiem czasu bedzie mozna dokladnie zwiedzic szpital.
Narazie dzis ide do poloznej na 2 wizyte i znowu beda mnie kłuc , nie cierpie tego.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 16:30   #3333
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
oki dzieki za informacje mam nadzieje, ze sobie nie pomyslice ze od razu chce jakos wchodzic gdzies gdzie piszecie o prywatnyc sprawach... bo ja nie bylam niestety aktywna dlugi czas nio, ale jezeli uznacie ze moge to wtedy napisze do myszki i juz
mam nadzieje, ze znowu uda mi sie u was zaklimatyzowac
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 17:00   #3334
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
odebrałam RTG i na opisie pisze że mam zwężenie przestrzeni międzykręgowej L4-L5, nie wiem co to jest, w necie też o tym za wiele nie pisze
chyba jakiś ucisk kręgu na krąg, nie wiem czy to nie wiąże się z wypadaniem dysku powiem krótko- uważaj na siebie, niczego nie podnoś, dużo leż na płaskim bez poduszki, nie ćwicz

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A ja wlasnie wrocilam z wizyty
Dziecie ma juz 4.75cm wzrostu
fajnie oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
koniecznie wrzuc zdjecie. no eksperymenty niezle, mam nadzieje, ze wlosy to przetrwały (ja tez swoje kiedys tak gnebial) ale najwazniejsze, ze efekt koncowy super
dziewczyny jak byscie kiedyś chciały wrócić do jaśniejszego koloru, to tylko Loreal są jeszcze inne dekolaryzatory, o wiele tańsze ale tyle się przez te dni naczytałam opini, histori mrożących krew, co dziewczyny sobie narobiły z włosami

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 17:04   #3335
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-07, 17:38   #3336
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kochana a to czytałas?

"UWAGA! Podana w aukcji cena, jest średnią ceną BRUTTO 1mb zabudowy; osobno zabudowa góna i osobno dolna - zakładając, że zostanie zakupiona zabudowa dolna i górna w zbliżonej proporcji."
tak czytalam ale ja nie chce takiej kuchni wole nowoczesne ale ta mi sie spodobala taka inna w sam raz do takiej "wiejskiej" chaty

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
My narazie nie mamy planów wakacyjnych, choc bardzo chcemy gdzieś jechac na nasza rocznicę slubu.
a my juz po wakacjach hahahaha

Cytat:
przeziernosc karkowa 1mm ale ile bylo zachodu by to zbadac, szok. Moje dziecie takie uparte, ze az lekarka mowi, ze jak tak dalej bedzie na usg, to bede musiala wiecej czasu dla Pani rezerowwac. Uopraciuch jeden polozyl sie skosnie do badania i za zadne skarby nie chcial sie obrocic
Szturchance, zmiana glowicy nic nie pomagalo. Po 15 minutach jak mi juz palce u rak od trzymania pod tylkiem zdretwialy zrobilam obrot biodrami w powietrzcu i sie udalo zlapac malucha.
Ale fikal sobie slodko raczkami i nozkami. Po kilku probach uchwycenia przeziernosci, zaslonil buzke raczkami hiihihih urwis jak nie wiem. Po mamusi upraty, a po tatusiu ruchliwe to takie
gratulacje... no i pokaz fotke napewno cos masz

ja walcze z mgr jest dobrze
Stary 2010-06-07, 18:01   #3337
klion78
Zadomowienie

hej kochane.
Odebrałam dzisiaj wynik z posiewu moczu i mam bakterię E.coli w ilości 10 do potęgi 6/ml.
Cori nie orientujesz się czy to bardzo źle?
Stary 2010-06-07, 18:15   #3338
domi7ks
Zakorzenienie

Dziekuje za zyczenia. Wesele sie udalo, bylo calonocne choć nieduze. Rodzice nam zaplacili po polowie. Jestesmy bardzo szczesliwi, ze mamy koscielny, bo to magiczna chwila. Pozdrawiam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 18:19   #3339
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-07, 18:26   #3340
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Sysunia nic nie słyszałam aby z plażami coś było nie tak.

Kliwia super, ze wszystko z małym jest ok.

Dziewczyny, które zamawiały "zwierzaczki: pewnie jutro dojdzie do was paczka u mnie doszła we wtorek (w poniedziałek była wysyłka)
Własnie czekam na potworki
Cytat:
sysunia ja nic nie slyszalam o plazach. wiesz jesli plaza szeroka, to przeciez piasek przy wydmach nie jest skazony. Wiec chyba bez obaw mozna jechac nad morze, tylko kontrolowac czy mozna sie kapac etc.
DO tego woda w morzu slona jest to tez inna flora i zabija niektore bakterie.

przeziernosc karkowa 1mm ale ile bylo zachodu by to zbadac, szok. Moje dziecie takie uparte, ze az lekarka mowi, ze jak tak dalej bedzie na usg, to bede musiala wiecej czasu dla Pani rezerowwac. Uopraciuch jeden polozyl sie skosnie do badania i za zadne skarby nie chcial sie obrocic
Szturchance, zmiana glowicy nic nie pomagalo. Po 15 minutach jak mi juz palce u rak od trzymania pod tylkiem zdretwialy zrobilam obrot biodrami w powietrzcu i sie udalo zlapac malucha.
Ale fikal sobie slodko raczkami i nozkami. Po kilku probach uchwycenia przeziernosci, zaslonil buzke raczkami hiihihih urwis jak nie wiem. Po mamusi upraty, a po tatusiu ruchliwe to takie

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

martucha jak w gorolskiej chacie ta kuchnia. do bloku srednio pasuje
Rozrabiaka mały niech rośnie zdrowo a 4,75 cm to juz taki maleńki człowieczek

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziekuje za zyczenia. Wesele sie udalo, bylo calonocne choć nieduze. Rodzice nam zaplacili po polowie. Jestesmy bardzo szczesliwi, ze mamy koscielny, bo to magiczna chwila. Pozdrawiam
Gratulacje i sto lat na nowej drodze życia !!!! czekamy na foto
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 18:28   #3341
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Dzięki za tę odmianę rzeczywiście trochę śmiesznie brzmi ale taki jest nasz język

Cytat:
super, że wszystko się udało i czekamy na dłuższą relację No i nie gniewaj się już na nas i wracaj na wątek
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 18:30   #3342
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super, że się wszystko udało jeszcze raz wszystkiego dobrego. koniecznie naposz dłuższa recenzję i oczywiscie czekamy na foteczki
Stary 2010-06-07, 18:33   #3343
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje Wam serdecznie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oki dzieki za informacje mam nadzieje, ze sobie nie pomyslice ze od razu chce jakos wchodzic gdzies gdzie piszecie o prywatnyc sprawach... bo ja nie bylam niestety aktywna dlugi czas nio, ale jezeli uznacie ze moge to wtedy napisze do myszki i juz
mam nadzieje, ze znowu uda mi sie u was zaklimatyzowac
jeśli o mnie chodzi to powinnaś być w klubie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 18:37   #3344
sas
Wtajemniczenie

domi7ks gratluje i zycze wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia
Baja dziekuje ale cos widze, ze nie bardzo sie chyba wgram w wasze rozmowy nio z reszta zobaczymy
Stary 2010-06-07, 18:48   #3345
iwka28
Wtajemniczenie

Hej
Myślałam że z pracy dzisiaj nie wyjdę, po prostu uwielbiam poniedziałki z nagromadzoną ilością rzeczy do zrobienia przez weekend. Ufff

Corii - dzięki za wytłumaczenie. JAkbym miała taka możliwość jak Ty to byłoby suuuuper. Przecież takie auto testowe to ile ono tak naprawdę przez te 2 lata wyjeździ na tych jazdach? I na pewno jest zadbane. Naprawdę fajna okazja.

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie 4 dni wolnego i dzisiaj nic mi się nie chce. Mam totalnego lenia - moje działania w pracy ograniczam do minimum
Idę nadrabiać - mam jeszcze 13 stron
hehehe takie uroki nie bycia na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No frost to po prostu nie trzeba rozmrazać lodówki. Nie zbiera się jej NIGDZIE szron, ani w zamrażace ani w agregacie lodówkowym.
Mamy już taką 2 lata i bardzo sobie ją cenię
U mnie w domu też miał być No Frost - no szronu nie ma, ale na tylnej ściance lodówki cały czas jest woda sobie pomalutku cieknąca I nie jest to wada lodówki, ten polar podobno tak ma

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzieńdobry
Witam po długim weekendzie, bo jednak piątek miałam wolny. weekned był miły, spacerki, festyny i przytulanko tylko wczoraj trochę popstrykaliśmy sie z tz ale już jest oki.
Z dobrych wiesci to kupiliśmy kanapę zupełnie inną niż chcieliśmy, ale wpadła nam w oko i nie trzeba długo czekać, tylko dać im znać kiedy potrzebujemy i przywiozą. Nie mam zdjecia zeby wam pokazać, ale jest fioletowa ciemna z trzema dużymi poduchami. Jest trochę duża bo ma 200x154, zajmie nam duzo miejsca, ale co tam, będzie sie nam wygodnie spało i goście bedąmieli gdzie usiąść.
Dziękuję wszystkim co do sugestii odnośnie lodówki. chcieliśmy już w piątek kupić ale jeszcze jednak poczekamy bo nie zdecydowaliśmy się na żadną. Nasz problem to wielkość lodówki, bo musi miec najwięcej 154 cm, a w takich jest mały wybór.
Do fioletowej ciemnej kanapy pasuje jakis inny kolor ścian oprócz fioletu? Bo chyba tak pomalujemy duży pokój bo ja nie mam pomysłu na inny kolor
spuźnione zyczenia, wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za wizytę i żeby dzidzia pokazała się
idę nadrabiać co naskrobałyście
kwiatuszku wszystkiego naj, spełnienia marzeń i radosnego rozwiązania
Super że kupiliście kanapę, a kolorów dziewczyny podały Ci mnóstwo:
od bieli poprzez krem, żółty, zielony, szary, srebrny, fiolet, lila, róż, czerwień.
Ja bym na Twoim miejscu postawiła kanapę w pokoju, cyknęła foto i pobawiła się w programie graficznym zmieniając tylko kolor ścian.

A i jeszcze tapety! Tu jest dopiero wybór.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki
stokrotko do fioletu zieleń groszkowa mam takie połączenie ściana zielona a na jej tle stoją fioletowo - fuksjowe doniczki i wygląda przesuper
http://www.kobieta.pl/uploads/pics/f...oj_500x366.jpg
http://www.zeberka.pl/img_users/1233608062.jpg
kwiatuszku wszystkiego dobrego
maggie ściągnełam cie myslami poprostu
Świetna ta sukienka!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
Mój długi weekend minął na farbowaniu włosków w czwartek Wam pisałam, że nałożyłam jasny blond ale rozjaśniło mi tylko odrosty, a reszta została kasztanowa W sobotę myślę sobie raz kozie śmierć i nałożyłam po raz pierwszy dekolaryzator. Wyglądałam jak ryża blondyna, masakrycznie i upewniłam się ze jasny blond mi absolutnie nie pasuje w niedzielę nałożyłam blond taki średniociemny i jestem mega zadowolona jak któraś wie jak wygląda taka znana stylistka Trinny to taki własnie mam kolorek
No to poszalałaś z tymi farbami, dobrze że Ci się kolor podoba, ale przyznam że odważna jesteś i masz wytrzymałe włosy. JA bym chyba łysa została po takim maratonie.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
odebrałam RTG i na opisie pisze że mam zwężenie przestrzeni międzykręgowej L4-L5, nie wiem co to jest, w necie też o tym za wiele nie pisze
A kiedy masz wizytę u lekarza?

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
W moim tez nie
Dziewczyny a jak wygląda sprawa plaż , i morza po tej powodzi . Bo my tak myslimy o wakacjach nad morzem ale cos nam sie obiło ze niby plaze moga byc nie ktore zamkniete a woda bardzo zanieczyszczona. Słyszałyscie cos na ten temat
Czytałam ostatnio wiadomość, że prawie wszystkie plaże są dopuszczone do kąpieli. Sprawdź w internecie, co roku publikują raport i potem go uaktualniają w sezonie.

Cytat:
Widzisz jak fajnie się wszystko ułożyło

Sas - co się nie wgrasz, co się nie wgrasz Ja też nie zawsze jestem na bieżąco, bo doba za krótka na wszystko, jesteś PM2009? Jesteś. To się wgrasz Zresztą mamy też grono sympatyków

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-06-07 o 18:50
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:01   #3346
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Hej
Myślałam że z pracy dzisiaj nie wyjdę, po prostu uwielbiam poniedziałki z nagromadzoną ilością rzeczy do zrobienia przez weekend. Ufff

Sas - co się nie wgrasz, co się nie wgrasz Ja też nie zawsze jestem na bieżąco, bo doba za krótka na wszystko, jesteś PM2009? Jesteś. To się wgrasz Zresztą mamy też grono sympatyków
hehe jestem jestem, bylam tu z dziewczynami prawie od poczatku nio ale mialam czas kiedy dlugo mnie tu nie bylo niestety
Stary 2010-06-07, 19:04   #3347
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hehe jestem jestem, bylam tu z dziewczynami prawie od poczatku nio ale mialam czas kiedy dlugo mnie tu nie bylo niestety
EEEeee tam my tu nie mamy listy obecności Nie trzeba się meldować każdego dnia tylko odezwać jak się ma czas i wtrącić swoje trzy grosze np. dzisiaj wybieramy kolor ściany pasujący do fioletowej kanapy

Stary 2010-06-07, 19:04   #3348
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jako, że mam jednak słabość do niskich - może być i niski
a to bierz ja niskich niet
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
w niedzielę nałożyłam blond taki średniociemny i jestem mega zadowolona jak któraś wie jak wygląda taka znana stylistka Trinny to taki własnie mam kolorek
przeczytałam "blond średniowieczny"
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
teraz trzeba zaliczyc sesje, obronic licencjata, przezyc sajgon w pracy i znowu wyjazd na wakacje

Agatko
tam to tylko imprezowac
ja jestem lekko przepita hehe
i przejedzona
od dzisiaj prawie nic nie jem, bo szok normalnie
ale pojadlam fladerek, gofra, lodow zakreconych, frytek..a piwa to chyba z 10 litrow wychlalam hehe
no to wyjazd udany
Cytat:
Mnie w Polskim morzu wkurza to, że czesto przechodza jakieś zimne prądy i woda jest wręcz lodowata, albo jest sinica i nie można się kąpąc
i ceny z kosmosu
Stary 2010-06-07, 19:05   #3349
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Serdeczne Gratulacje duuużo miłosci i nie uciekaj już od nas bo tęsknimy

Iwka,jeszcze nie wyprałam pościeli, co do grubości to nie jest gruba, ale też nie prześwitująca, taka w sam raz!

Corii,no gdzie te mebelki zależy mi bo mnie sie też strasznie podobają, linka se zapisałam i może kiedyś się skusze.

Laski ja dziś chodze cały dzień nie w sosie, bo znalazłam fajna oferte pracy a Cv można wysyłać tylko do dziś, i jak na złość przez cały dzień nie umiem otworzyć poczty
A jutro moja siostra ma urodziny a ja jeszcze nie mam prezentu i nie wiem co jej kupić, jak pytałam co by chciała to powiedziała że nic bo wszystko ma

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-06-07 o 19:20
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:20   #3350
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
EEEeee tam my tu nie mamy listy obecności Nie trzeba się meldować każdego dnia tylko odezwać jak się ma czas i wtrącić swoje trzy grosze np. dzisiaj wybieramy kolor ściany pasujący do fioletowej kanapy
hehe mi sie podoba takjak chyba Marta doradzala, zielony kolor z fioletowymi elementami na scianie
Stary 2010-06-07, 19:25   #3351
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Laski ja dziś chodze cały dzień nie w sosie, bo znalazłam fajna oferte pracy a Cv można wysyłać tylko do dziś, i jak na złość przez cały dzień nie umiem otworzyć poczty
A jutro moja siostra ma urodziny a ja jeszcze nie mam prezentu i nie wiem co jej kupić, jak pytałam co by chciała to powiedziała że nic bo wszystko ma
a to pech z ta poczta!! no to może na szybko załoz nowa zeby zdazyc z tym cv??
a w prezentach tez nie jestem dobra i nie lubie jak mi ktos mówi, ze wszystko ma to może zafunduj jej jakiś karnet "upiekszajacy" - cos takiego chyba kazda kobietka lubi
Stary 2010-06-07, 19:27   #3352
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

Iwka,jeszcze nie wyprałam pościeli, co do grubości to nie jest gruba, ale też nie prześwitująca, taka w sam raz!

Corii,no gdzie te mebelki zależy mi bo mnie sie też strasznie podobają, linka se zapisałam i może kiedyś się skusze.

Jak wyślesz jutro będzie po ptakach, wrzuć na pen-drive i śmigaj do kogoś znajomego albo zakładaj maila na innym portalu.

Siostrze kup talon do Sephory albo Empiku. Może znajdzie coś czego nie ma

Stary 2010-06-07, 19:37   #3353
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
hej kochane.
Odebrałam dzisiaj wynik z posiewu moczu i mam bakterię E.coli w ilości 10 do potęgi 6/ml.
Cori nie orientujesz się czy to bardzo źle?
Klion, mnie tydzień temu wyszła E.Coli do potęgi 5.
Wymaga leczenia antybiotykami. Właśnie zaczęłam brac Nolicin - przez 10 dni 2 razy dziennie i wiem, ze działa, bo od pierwszej tabletki zniknął brzydki zapach moczu związanych z obecnością bakterii.
Ale lekarz mi powiedział, ze po skończeniu brania musze się położyć na oddział i zrobi mi cystologię bo chce sprawdzić, czy w pęcherzu gdzies nie zostają te bakterie i dlatego tak wracają. Ale nie wiem czy dam sobie zrobić to badanie - czytałam na czym polega i prawie umarłam
Tak czy siak musisz do lekarza z tym wynikiem isć.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:

Corii - dzięki za wytłumaczenie. JAkbym miała taka możliwość jak Ty to byłoby suuuuper. Przecież takie auto testowe to ile ono tak naprawdę przez te 2 lata wyjeździ na tych jazdach? I na pewno jest zadbane. Naprawdę fajna okazja.
2-letnie auta testowe mają średnio od 10-30 tysięcy przebiegu.
Te co u tż-a w pracy pójdą pod młotek mają 7 i 10 tysięcy, bardzo zadbane i to jest gratka!

Cytat:
U mnie w domu też miał być No Frost - no szronu nie ma, ale na tylnej ściance lodówki cały czas jest woda sobie pomalutku cieknąca I nie jest to wada lodówki, ten polar podobno tak ma
W naszym Samsungu nigdzie nie nic nie cieknie Sucho jak pieprz.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:40   #3354
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Klion, mnie tydzień temu wyszła E.Coli do potęgi 5.
Wymaga leczenia antybiotykami. Właśnie zaczęłam brac Nolicin - przez 10 dni 2 razy dziennie i wiem, ze działa, bo od pierwszej tabletki zniknął brzydki zapach moczu związanych z obecnością bakterii.
Ale lekarz mi powiedział, ze po skończeniu brania musze się położyć na oddział i zrobi mi cystologię bo chce sprawdzić, czy w pęcherzu gdzies nie zostają te bakterie i dlatego tak wracają. Ale nie wiem czy dam sobie zrobić to badanie - czytałam na czym polega i prawie umarłam
Tak czy siak musisz do lekarza z tym wynikiem isć.
Dzięki Cori w czwartek wybieram się do mojej lekarki.
Ja chyba brałam ten Nolicin. Pomógł niestety tylko na miesiąc. Mam nadzieję że u Ciebie będzie lepiej. Moja ginka bardzo chwaliła ten antybiotyk.
Teraz poczytam co to ta cystologia.
--------------
Już doczytałam i dziękuję bardzo. Niczego nie dam sobie do cewki wsadzic !!!

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-06-07 o 19:44
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:45   #3355
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewczynki.Wrocilismy z dlugiego weekendu.Bylo wspaniale pogoda dopisala,pozniej postaram sie wkleic jakies foto w K

domi gratuluje

lece nadrabiac.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:48   #3356
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

2-letnie auta testowe mają średnio od 10-30 tysięcy przebiegu.
Te co u tż-a w pracy pójdą pod młotek mają 7 i 10 tysięcy, bardzo zadbane i to jest gratka!

W naszym Samsungu nigdzie nie nic nie cieknie Sucho jak pieprz.
Toż to jak nówka auto Super, naprawdę.

A z cieknięciem - to ten polar się nam taki "udany" tylko się trafił, bo przecież tak jak u ciebie nic tam cieknąć nie powinno.

Stary 2010-06-07, 19:51   #3357
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Już Kochana, żeby nie było, żem gołosłowna
Proszę bardzo

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-15 o 13:01
Stary 2010-06-07, 19:52   #3358
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a to pech z ta poczta!! no to może na szybko załoz nowa zeby zdazyc z tym cv??
a w prezentach tez nie jestem dobra i nie lubie jak mi ktos mówi, ze wszystko ma to może zafunduj jej jakiś karnet "upiekszajacy" - cos takiego chyba kazda kobietka lubi
Mam 3 konta, wszystkie na wp i nie umiem żadnego otworzyć chyba spróbuje na innym portalu. a praca jako sprzedawca konsultant w butiku ślubnym
A co karnetu, to kosmetyczki w najbliższym mieście nie prowadzą czegoś takiego, a do Opola to na maseczke nie pojedzie bo to 40 km.

Cytat:
Jak wyślesz jutro będzie po ptakach, wrzuć na pen-drive i śmigaj do kogoś znajomego albo zakładaj maila na innym portalu.

Siostrze kup talon do Sephory albo Empiku. Może znajdzie coś czego nie ma
Właśnie spróbuje założyć na innym portalu Sephory u nas wogóle nie ma, najbliższa we wrocku, empik też w Opolu, chciałm jakąś rzecz ale kosmetyków byle jakich nie używa bo ma bardzo wrażliwą i alergiczną cere, a perfumy dostała od nas w zeszłym roku.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 19:55   #3359
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Dzięki Cori w czwartek wybieram się do mojej lekarki.
Ja chyba brałam ten Nolicin. Pomógł niestety tylko na miesiąc. Mam nadzieję że u Ciebie będzie lepiej. Moja ginka bardzo chwaliła ten antybiotyk.
Teraz poczytam co to ta cystologia.
--------------
Już doczytałam i dziękuję bardzo. Niczego nie dam sobie do cewki wsadzic !!!
Kochana, ja 2 miesiące temu brałam najsilniejszy antybiotyk z możliwych podawany domięśniowo - Biodacynę i co? I E.Coli wróciła dlatego urolog chce przez to badanie sprawdzić, czy mi w pęcherzu czasem coś się nie osadza i nie zostaje i stąd nawroty.
Ale to samo myślę co Ty napisałaś - dać sobie wsadzić coś do cewki, a potem sikać z bólem krwią i jeszcze ewentualnej infekcji dostać po zabiegu - to za dużo, jak na moje nerwy
Tobie też często wracają te infekcje bakteryjne pęcherza?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-07, 19:55   #3360
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Już Kochana, żeby nie było, żem gołosłowna
Proszę bardzo
Cori super !!! Boski stoliczek. A fotel identyczny jak u moich rodziców.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości