Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 12:46   #3481
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ale nikt nie kaze 9 miesioecy nic, jesli wszytsko jest ok. tylko o wiele rzadziej niz zazwyczaj. No i sa tez inne formy dawania sobie przyjemnosci. Nie potzreban jest do tego penetracja
No w sumie tak.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:58   #3482
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Dziewczyny mam pytanko. Znudził mi się juz płyn do płukania lenor, uzywam go od lat, niby zmieniam zapachy,a le juz go w ogóle nie czuję. Zastanawiam, sie nad zakupem jakiego troche tańszego do spróbowani, moze jakiegoś marketowego. Macie jakies sprawdzone typy? U mnie jest Lidl, netto, biedronka, kaufland, carrefour, tesco.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-08 o 13:01
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:04   #3483
kliwia
Zakorzenienie

ja uzywalam jakis czas plynu biedronkowego ale szybko sie ulatnial. pranie pachnie ladnie, ale po kilku dniach w szafie juz nie ma zapachu. wierna lenorowi wiec zostalam, teraz uzywam zlotego w biedronce w promocji zawsze kupuje
z innych marketow nie uzywalam.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:11   #3484
Gucia0987
Zakorzenienie

Ja używam płynu do płukania E i jest całkiem ok. Zapach chyba w miarę się utrzymuje, chociaż ja płukam 2 razy pranie - raz z płynem, raz samą wodą, żeby właśnie zapachu było jak najmniej

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:42   #3485
kolanka
Zadomowienie

W googlach wyszukałam, ze biedronkowe są dobre Eden. Kliwia, ty wlaśnie tego używałaś?
Jeszcze sofltan, silan i K polecają, o E też było, ze sie podba- zglupiec mozna, każdemu się podoba coś innego, to jest dla mnie zrozumiale, jednak faworyta jednego nie ma .
Stary 2010-06-08, 13:44   #3486
kliwia
Zakorzenienie

kolanka typowo biedronkowy jest tylko jeden plyn do plukania i wychodzi ze to eden nie znam nazwy
Mysmy uzywali bialego i niebieskiego chyba odkrecaj i wachaj
Mozesz przeciez kupic opakowanie i wyprobowywac po kolei. tkanin nie niszczy. tylko zobaczysz czy dlugo Ci pachnie czy nie
Stary 2010-06-08, 13:46   #3487
kolanka
Zadomowienie

Wiecie, bo mi sie jeden zapach podoba, ale głupio mi tak, jak pachnie na obcych ludziach pytać sie jakiego płynu uzywaja . Nie moge na niego trafic, pachnie tak swieżo i intensywnie, trochę słodko.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-08 o 13:48
Stary 2010-06-08, 13:48   #3488
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziekuje za zyczenia. Wesele sie udalo, bylo calonocne choć nieduze. Rodzice nam zaplacili po polowie. Jestesmy bardzo szczesliwi, ze mamy koscielny, bo to magiczna chwila. Pozdrawiam
fajnie że wszystko się udało napisz coś więcej

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Już Kochana, żeby nie było, żem gołosłowna
Proszę bardzo
fajna ta komoda, taki opływowy kształt jak to firma? przeoczyłam linka

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwile, zeby zameldowac, ze wizyta u gina udana Dzidzia wazy juz 600 gram i raczej nadal jest dziewczynka
dobre wieści jakie będzie miała imię?

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Znudził mi się juz płyn do płukania lenor, uzywam go od lat, niby zmieniam zapachy,a le juz go w ogóle nie czuję. Zastanawiam, sie nad zakupem jakiego troche tańszego do spróbowani, moze jakiegoś marketowego. Macie jakies sprawdzone typy? U mnie jest Lidl, netto, biedronka, kaufland, carrefour, tesco.
Używam od dawna z Biedronki. Miałam już zielony- świeży zapach, a teraz mam biały i jest bardzo łagodny- ciepły, słodki zapach Moim zdaniem jest o.k. Tylko że ja nie gustuję w mocno pachnacych ubraniach, raczej stosuję do zmiękczania. Nie lubię jak zapach ubrania konkuruje zapachem perfum

Nie dam rady przeczytać wszystkich stron tyle mam pracy
nareszcie jest słonecznie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:48   #3489
kliwia
Zakorzenienie

ja tak mam z pefrumami, ale chyba zaczne pytac kobiet na ulicy jakich uzywaja, jesli mi sie jakis spodoba
kolanka czasami plyny pachna inaczej jak sa w butelce, a calkiem inaczej po praniu i zmieszaniu sie z zapachem proszku.
Stary 2010-06-08, 13:49   #3490
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, bo mi sie jeden zapach podoba, ale głupio mi tak, jak pachnie na obcych ludziach pytać sie jakiego płynu uzywaja . Nie moge na niego trafic, pachnie tak swieżo i intensywnie, trochę słodko.
a moze to perfumy jakieś?
Stary 2010-06-08, 13:56   #3491
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
f
fajna ta komoda, taki opływowy kształt jak to firma? przeoczyłam linka
vbch meble

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:57   #3492
kolanka
Zadomowienie

Perfumy .... no moze sie myle, ze to płyn.
Od dziś na jakis czas zamienie się w rasowego wąchacza. Moze wyłapie ten mój płyn. Dzięki za rady

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-06-08 o 14:07
Stary 2010-06-08, 15:04   #3493
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
30 to jeszcze nie tak obłędnie dużo, Mona nie trzeba się załamywać, ja z życiu też dziesiąt podan wysłałam i w końcu pracę znalazła - Ty też znajdziesz.
W moim rejonie jest tak mało ofert pracy, że 30 to dużo typowo rolniczy teren, pozatym 80% młodych prauje za granicą. Szukam już rok i nic

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kochana napewno coś znajdziesz. Ja tez szukam

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Proszę bardzo
Dziękuję! Są boskie, weszłam na stronke tej firmy i widze że u nas w Agacie też są

Cytat:
W googlach wyszukałam, ze biedronkowe są dobre Eden. Kliwia, ty wlaśnie tego używałaś?
Jeszcze sofltan, silan i K polecają, o E też było, ze sie podba- zglupiec mozna, każdemu się podoba coś innego, to jest dla mnie zrozumiale, jednak faworyta jednego nie ma .
Ja też używam tego płynu z Biedronki!

Laski byłam w mieście zrobić prezentowe zakupy, siostrze kupiłam ksiażkę z przepisami na słodkości z czekolady o taką http://www.empik.com/czekolada-latwe...7732,ksiazka-p
likier kokosowy i tusz z astora w zestawie z odżywką do paznokci.Co śmieszne zestaw kosztował 14,99 zł, a osobno tusz 30,00zł, odżywka 20,00 zł

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 15:06   #3494
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
ale skwar normalnie nie da sie wytrzymac ehh
Baja, Marta 100 lat dla tzów
Marta prezent fajny hehe szkola rodzenia
ja mam rocznice cywilnego w poniedzialek i nie do konca wiem co tu wymyslec ???

Cytat:
cześć

pogoda sliczna a ja dziś pół nocu nie spałam, tak mnie gardło boli i katar męczy czuję sie paskudnie.

atomufka sliczne widoki a o co chodzi z tą rekomendacją w kredytach??

Ja narazie czekam cierpliwie mam nadzieje, że jeszcze w czerwcu, lipcu lub sierpniu ktos zadzwoni, a jak nie to wtedy od wrzesnia zacznę wysyłac podania gdzies indziej niż szkoła czy przedszkole. No nic, w dzisiejszych czasach bez znajomośc cięzko jest się wbić przynajmniej w szkolnictwo. Bo ci emeryci nie chca odchodzić a jak juz jakims cudem znajdzie się wolny etat to juz dla znajomych jest obstawiony phi

ciekawa jestem czy się sprawdzi: http://wiadomosci.onet.pl/1614453,720,1,kioskart.html
ja tez czekam na jakies wiesci z przedszkol...ale to sie powyjasnia dopiero w sierpniu pewnie...i masz racje u nas bez najomosci z praca cholernie ciezko jeszcze jak sie mieszka w malym miescie to juz wogole

ja przez to dola lape naprawde
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 15:11   #3495
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja do płukania używam Lenorów...najdłuzej wg mnie utrzymuje sie zapach na ubraniach. Wcześniej miałam żółty...Summer , a teraz mam niebieski Spring .

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 15:21   #3496
agus87
Zakorzenienie

czesc laski
ciesze sie ze mnie tak cieplo przywitalyscie po powrocie
u mnie strasznie duzo pracy
nie mam czasu na nic
po poowrocie jak stanelam na wage to powedzialam sobie ojojj
hehe
to przez te wszystkie fladry w glebokim tluszczu smazone i frytki :P
no i dzisiaj mam duzo nauki pewnie do polnocy bedziemy sie uczyc ahh
CORII ciekawe mieszkanko

Agatko ja tez mam teraz lenor zolty

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2010-06-08 o 15:23
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 15:30   #3497
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
znowu Was trochę zaniedbałam. Wybaczcie:P

Parapetówka w piątek się udała, chociaż kilka osób nie było a prawie wszyscy się spóźnili, jedni przychodzili godzinę po czasie, inni po 2h, masakra, jak ja nie znoszę spóźnialstwa. Spoko jak kilka minut ale nie godzinami:/ Ale fajnie było, dostaliśmy storczyka białego piękny wazon, szklanki do drinków i 2 wagi kuchenne Za miesiąc robimy imprezkę dla rodzinki.

Kupuję sukienkę i może któraś z Was też się zainteresuje, fajna dla przyszłych mamuś. Przykryje mój wystający brzuchol
http://allegro.pl/item1063423125_tus..._bransole.html

Nie wiem jaki kolor wziąć, ale chyba wezmę morski

Madziu, chyba kupię tą muchołówkę, a od którego sprzedawcy kupiliśmy? Znalazłam takiego http://allegro.pl/item1064127107_zes...per_cenie.html

aaa coś ci się stało jak złapała Ci palec?

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-06-08 o 15:32
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 15:33   #3498
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,
znowu Was trochę zaniedbałam. Wybaczcie:P

Parapetówka w piątek się udała, chociaż kilka osób nie było a prawie wszyscy się spóźnili, jedni przychodzili godzinę po czasie, inni po 2h, masakra, jak ja nie znoszę spóźnialstwa. Spoko jak kilka minut ale nie godzinami:/ Ale fajnie było, dostaliśmy storczyka białego piękny wazon, szklanki do drinków i 2 wagi kuchenne Za miesiąc robimy imprezkę dla rodzinki.

Kupuję sukienkę i może któraś z Was też się zainteresuje, fajna dla przyszłych mamuś. Przykryje mój wystający brzuchol
http://allegro.pl/item1063423125_tuszujaca_ bombka_latwe_karmienie_gr atis_bransole.html

Nie wiem jaki kolor wziąć, ale chyba wezmę morski

Madziu, chyba kupię tą muchołówkę, a od którego sprzedawcy kupiliśmy? Znalazłam takiego http://allegro.pl/item1064127107_zes...per_cenie.html

fajna sukienka
ale do moich szerokich bioderek sie nie nadaje...
dobrze wygladam w jednej bombce ale jest z takiej ala satynki i w takiej marszczonej nie wygladalabym dobrze..chociaz sa sliczne
Stary 2010-06-08, 16:21   #3499
india83
Zakorzenienie

:b[QUOTE=Madzialenka12344321 ;19852590]No ale głównie to wskazują

bez tarota widać cos sie dzieje

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzięki, no mam nadzieje, że to krew się tak zebrała pod tym krwiakiem, a nie przypadkiem ten guzek tak się powiększył. Nie wiem jak ja wytrzymam do przyszłego tygodnia... chyba zwariuje
nie zamartwiaj sie, to na pewno nie ten guzek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Maggie1983 GRATULACJE

nic po pierwsze nie mialam kasy bo wyjazd bo remont i dzis szkola rodzenia za ktora musmimy zaplacic a po drugie odkad mamy wspolna kase to umawiamy sie ze idziemy po prezenta razem... tzn idziemy kupic cos tej drugiej polowie - to co by chciala a normalnie by sie niekupilo bo sa inne wydatki wiec w weekend idziemy kupic mezowi maszynke do golenia do glowy do wlosow
wole takie rozwiaznie bo ja sie niestresuje ze kupie cos zle -ona sam sobie wybierze
tylko zasada jest jedna kupijemy cos co bardzo chcemy ale normalnie bysmy w takich waunkach tego niekupili
wiec w tym przypadku dla wojtka odpadaja ciuchy ksiazki i plyty bo to standardowo mu kupujemy mogl sobie zazyczyc jakis inny perfum fajny, jakis elektroniczy gadzet albo cos w ten desen bo zegarki itd ma
a dla mnie niewchodzily by w gre ksiazki no i ciuchy chyba ze jakis super ekstra duzy zakup
rozumiesz oco chodzi?;D

:
Marta podoba mi się Wasze rozwiazanie z prezentami moze cos takiego wprowadze u siebie.
100 lat dla Wojciecha

Cytat:
[Baaaa własnie Marta zaczeła temat golarki wiec zadam wam takie pytanko co sądzicie na temat depilacji męskiej tzn paszki i to co chowa w spodenkach [COLOR="Silver"]

[.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a co do depilacji to wojtek goli pachy standardowo bo jest bardziej higienicznie.. a przytulac sie do wlochow fuj
a co do łonowych (tak chyba łonowych u mezczyzn tez tak sie mowi?? czy u mezczyzn inaczej? bo łono to kobieta.. ehsss mam zagwostke) a co do tych na dole to przycina czasem z dlugosci hahahahahaha ale nie goli
aaa jakby sie dowiedzial ze tak pisze o nim na forum to by mnie udusil hahahah
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
mój Tż goli i jedno i drugie, ale np. moi koledzy z pracy uważają że to skrajny metroseksualizm.
hmm to ja wypowiem się w K. bo jak TZ to rzeczyta to odłączy mi internet

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziękuje w jego imieniu, a urodziny dziś ma
dla Twojegoi TZa rowniez 100lat

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
O taki szlafroczek i stringi mi zamówił (niby prezent dla mnie)
wow, piekny

Cytat:
tak samo kazdy facet ma odruch wymiotny jak widzi kobiete z dlugimi wlosami pod pachami. a sa takie co sie nie gola, po 30stce. lekko zaniedbane, ale tez korzystajace z plazy, czy ubierajace bluzki/sukienki na ramiaczkach w lato.
pamietam babke od fizy z LO, ktora miała gąszcz pod pachami i straszne wlochy na nogach- zawsze jej sie targały pod rajstopami bleee

Cytat:
ja uzywalam jakis czas plynu biedronkowego ale szybko sie ulatnial. pranie pachnie ladnie, ale po kilku dniach w szafie juz nie ma zapachu. wierna lenorowi wiec zostalam, teraz uzywam zlotego w biedronce w promocji zawsze kupuje
z innych marketow nie uzywalam.
ja mam teraz zloty silan, ale jednak wole lenorka, a do czarnego perwoll - nie eksperymentowałam z innymi
Stary 2010-06-08, 17:19   #3500
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

india gratulacje

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:52
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:41   #3501
bzyczka1
Zakorzenienie

Anika ale ten krwotok to coś poważnego??/byłaś u lekarza??

A my dzisiaj z mężem byliśmy na pizzy na obiedzie tż mnie zaciągnął bo już mi dawno obiecał

My jesteśmy parą skorpion (ja) i lew zwariować można.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:42   #3502
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wróciłam od fryzjera, potem byłam jeszcze z mamą połazic po sklepach ale nic nie było

ja to nie wiem czy ja taka wybredna jestem czy co

obcięłam włosy o ponad 10 cm ciekawe czy mąz zauwazy
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

ja tez czekam na jakies wiesci z przedszkol...ale to sie powyjasnia dopiero w sierpniu pewnie...i masz racje u nas bez najomosci z praca cholernie ciezko jeszcze jak sie mieszka w malym miescie to juz wogole

ja przez to dola lape naprawde
Kochana, ja zaczę łapać doła jak do wrzesnia nikt sie nie odzewie. Ale Twój mąz pracuje prawda??
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Super, że parapetówka się udała

nie, nic mi się nie stało skonczyło się na strachu

ja kupowałam od tego sprzedwca (dziewczyny które potem kupiły tez od niego)

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11506591

akurat za 2 godz konczy się ta fajna oferta rosiczka, muchołowka i dzbanecznik
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
maakra wieczorm juz sie nei mogłam ruszyc a w nocy dostałam krwotoku
do pracy zadzwoniłam tylko ze mnie nie bedzie

mam takie bable na rekach ze nic nei umiem utrzymac w reku

ide nadrabiac
jejku współczuje. Za duzo robiłas podczas @ . Ja tez nie mogę wtedy za duzo robic.

Stary 2010-06-08, 17:59   #3503
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
wróciłam od fryzjera, potem byłam jeszcze z mamą połazic po sklepach ale nic nie było

ja to nie wiem czy ja taka wybredna jestem czy co

obcięłam włosy o ponad 10 cm ciekawe czy mąz zauwazy
Kochana, ja zaczę łapać doła jak do wrzesnia nikt sie nie odzewie. Ale Twój mąz pracuje prawda??

Super, że parapetówka się udała

nie, nic mi się nie stało skonczyło się na strachu

ja kupowałam od tego sprzedwca (dziewczyny które potem kupiły tez od niego)

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11506591

akurat za 2 godz konczy się ta fajna oferta rosiczka, muchołowka i dzbanecznik

jejku współczuje. Za duzo robiłas podczas @ . Ja tez nie mogę wtedy za duzo robic.

anula mam taka podobną sukieneczke tylko taki lila-fiolet

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:53
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:01   #3504
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Dziękuję! Są boskie, weszłam na stronke tej firmy i widze że u nas w Agacie też są
bo one są w stałej ofercie w Agacie właśnie
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
CORII ciekawe mieszkanko
Aguś, dziękuję

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:01   #3505
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

JA juz sie staram od kilku mcy i nic tak tz pracuje...i ja tez juz bym chciala ilez mozna siedziec w domu czlowiek zaczyna sie czuc takie niedowartosciowany
Stary 2010-06-08, 18:04   #3506
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no duzo duzo 6 długich rzedów na polu ale jak tesciowa powiedziała ze moze bysmy pojechały babci pomoc to glupio było mi powiedziec ze nei dam rady babcia (80) robi mama (55) robi a ja co okres mam i nie pomoge

u lekarza nie byłam bo teraz juz jest ok tylko takichpotwornych boli nad ranem dostałam i jesczze maz mnie w nocy pilnował bo ponoc bardzo przez zen stekałam z bolu
Anika ja rozumiem, ze głupio było odmowic. Tez kiedyś cos robiłam (juz nie pamietam co) ale był to dośc duży wysiłek i potem tak mnie zalało, ze juz myslałam ze na pogotowiu skończę, moja mama miała to samo. I teraz przez pierwsze 3 dni sie oszczędzam. Choc wiadomo, czasami trzeba . Mam nadzieje, ze już jest lepiej i będzie coraz lepiej.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
JA juz sie staram od kilku mcy i nic tak tz pracuje...i ja tez juz bym chciala ilez mozna siedziec w domu czlowiek zaczyna sie czuc takie niedowartosciowany
wiem co czujesz. my w sumie jestesmy w Pl dopiero od niecałych 2 miesiący. A macie swoje mieszkanie?? starcza wam spokojnie na utrzymanie??

Stary 2010-06-08, 18:27   #3507
india83
Zakorzenienie

Cytat:
india gratulacje

laski odpadłam dopiero wstałam z łóżka
wczoraj poszłamz mama na czeresnie i zadzwoniła babcia ze idą siekać kartfle i poszłysmy tez
i wyplewiłysmy w 6 wielkie pole kartofli
maakra wieczorm juz sie nei mogłam ruszyc a w nocy dostałam krwotoku
do pracy zadzwoniłam tylko ze mnie nie bedzie

mam takie bable na rekach ze nic nei umiem utrzymac w reku

ide nadrabiac
oj biedna Ty... dobrze, ze juz lepiej się czujesz

Laski no i zaczal sie u mnie prblem, bo oczywiscie w sob wesele a ja nie wiem co ubrac.
Jak n a razie chciałam wybierac sposród tych 3 kiecek. ja stawiam na ta 3, ale na zdj wyszla malo korzystnie- jest z takiego samego materialu jak 1 i 2.
Na dodatki prosze na razie nie patrzec, jak wybiore sukienke bede sie reszta martwic
Stary 2010-06-08, 18:31   #3508
atomufka
Zakorzenienie

dzien dobrylece nadrabiac i zaraz znow Wam ponudze o naszych mieszkaniachbo znow mam newsy i juz mam taki mentlik ze sama nie wiem...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:35   #3509
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Anika ja rozumiem, ze głupio było odmowic. Tez kiedyś cos robiłam (juz nie pamietam co) ale był to dośc duży wysiłek i potem tak mnie zalało, ze juz myslałam ze na pogotowiu skończę, moja mama miała to samo. I teraz przez pierwsze 3 dni sie oszczędzam. Choc wiadomo, czasami trzeba . Mam nadzieje, ze już jest lepiej i będzie coraz lepiej.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

wiem co czujesz. my w sumie jestesmy w Pl dopiero od niecałych 2 miesiący. A macie swoje mieszkanie?? starcza wam spokojnie na utrzymanie??
Madziu mamy swoje mieszkanie, teraz tez powoli chcemy ruszyc z budowa domu,a z meza pensji spoczko starcza nam... tylko ze jeszcze pomagamy mojej mamie do tego moje studia... i zeby ruszyc z budowa, zeby myslec cokolowiek o malenstwie to ja musze miec jakies zatrudnienie...a tak ehh az szkoda mowic...stoimy w miejscu na razie
a u was jak jest?
tz pracuje? i olie pamietam wy chyba u twoich tesciow albo rodzicowmieszkacie?
Stary 2010-06-08, 18:40   #3510
kalka
Zadomowienie

Nawet nie zdążyłam napisać w starym watku, a wy już tu???
Hehehe moja myszka zajmuje mi tyle czasu ze ledwo wyrabiam na forum mausiek. Ale czytam was, czytam!
Piękne mieszkanka

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości