|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() W takie ładne dni trzeba korzystać...poprasujesz kiedy indziej. Ja mam chorego męża więc jako dobra żona zostaje z nim w domu.....krost cały czas nie ma... nie wiadomo czy to ospa czy nie Ale gdyby sie uchronił to byłby prawdziwy cud..dziś rozchorował się mój brat...który też myślał że to tylko przeziębienie bo do dziś miał tylko katar i kaszel
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do domku, ale sie na łaziłam z mamą po miescie. ale obcięłam włosy o ponad 10 cm
ciekawe czy mąz zauwazy ![]() Cytat:
Choc pamietam, kupiłam sobie buty w Holandii za 20 euro, w moim miescie w Deichamnie takie same były za 120zł za to w wawie w Arkadii w jakims sklepie (nie Deichman, ale ta sama firma butów) za 180 zł ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4413 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć ;_
Gosiu a więc życzę wszystkiego naj, naj, naj! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie akurat było to do kitu, że potrzeby miałam ( mam )spore,ale warunki do kitu ![]() Teraz bym coś prędzej wykombinowała, ale z kolei nie ma z kim a mi się tak chce seksu często mam kosmate myśli, niestety z byłym TżCytat:
Ja bym chciała trochę rozjaśnić swój kolor, dlatego tak się zastanawiam czy by nie kupić kiedyś do włosów blond.Szampony/ odżywki do ciemnych włosów zazwyczaj mi trochę przyciemniają kolor. Cytat:
Wymyśliłam, że po pracy będę śmigać na rolkach - dzisiaj już jeździłam Fitness mi się już trochę znudził, teraz będę chodzić na jakiś aerobik raz za czas, częściej na siłownie i rolki. No i dalej rozglądam się za kursem tańca![]() Minęły już 2 miesiące od zakwalifikowania na terapię, a ja nadal nie mam terminu!! Oszaleli chyba Wróciłam do starych tabletek, ale niestety nie działają. Muszę je całkiem zmienić
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-06-08 o 21:23 |
|||||
|
|
|
#4415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Gosia a ja trąba nie złożyłam życzeń - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!
Cytat:
u nas wszyscy chcieli zawsze kasę więc dostawali, dla moich przyjaciół starałam się ją zawsze jakoś fajnie zapakować Cytat:
Cytat:
świetnie pachnie, jestem po pierwszej aplikacji i czekam na rezultaty ![]() u mnie wyjścia na zakupy dla mnie kończą się na ogół zakupem czegoś dla synka ![]() Cytat:
na tej liście internetowej o której wspominałam były np. sztućce, komplety pościeli, zastawa obiadowa, kieliszki, świeczniki, wazony i nawet jakieś b. wypasione garnki wymienione po jednym (nie, że od razu komplet )
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ode mnie też spóźnione(też się zgapiłam) ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO, NAJ, NAJ, NAJ niech się spełni to o czym marzysz
Zuza ja wczoraj też wzięłam ostatni balsam z półki, wczoraj nasmarowałam się, ale dzisiaj nie założyłam kiecki jeszcze, czekam na efekt opalonych nóg ![]() Cześć, fajnie że środa już |
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Tak. Z tym że mój fryzjer nie nakłada mi farby, tylko szampon koloryzujący. Zastanawiałam się, czy iść (chodzę regularnie, a teraz w sobotę mam wesele), poczytałam trochę w necie i nie znalazłam opinii, że nie można farbować włosów Była jedynie wzmianka, że kolor może nie wyjść taki, jak powinien.Cytat:
Od wczoraj brzuch mnie częściej pobolewa. Siostra doradziła mi No-spę, ale chyba sobie zadzwonię do lekarza. |
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, kupiłam ten do średniej/ciemnej karnacji (ale ja nie jestem bardzo bladolica)- dzisiaj jak założyłam beżową bluzkę to moim zdaniem już widać lekki brązik, po 3 dniach powinno być idealnie Nospę możesz swobodnie stosować, chyba sie nic nie zmieniło. I jeśli masz napęczniały brzuch, bóle, jakieś sensacje to moja lekarka wtedy mi polecała Espumisan- ale jak jest teraz wie pewnie Zuza
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...ja już wiem, że to będzie fatalny dzień...
Ok,zabieram się do pracy-szybciej minie
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, potrzebuję czegoś na kartkę ślubną dla naszego prawnika - szefowie powiedzieli, że ma być śmiesznie.
Ja gościa słabo znam, więc ciężko mi coś "indywidualnego" wymyślać. Znacie coś? Spotkałyście się z czymś? |
|
|
|
#4422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi bólami to jest tak, że one nie są takie silne czy uciążliwe. Tylko przez mojego cholernego lekarza martwię się tym, bo stwierdził, że to nie jest normalne, a u innych ciężarnych jakoś jest Gdyby nie obawa, że coś się dzieje nie tak, byłoby fantastycznie, bo ogólnie czuję się świetnie.I tak muszę zmienić lekarza, bo ona nie prowadzi ciąż. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie brzuch nie bolał w sensie dosłownym ale za to od pierwszego momentu czułam, że rozwija się fasolka, coś takiego innego czułam, niepowtarzalnego że szok....Pamietam jak lekarz spytał zdziwiony skąd tak szybko wiedziałam, ze jestem w ciązy ? Kobieca intuicja ![]() MIśku ja nie znam jakiegoś śmiesznego wierszyka a to musisz teraz stworzyć ? Bo na spokojnie to można pogrzebać i poszukać jakichś aforyzmów ślubnych
|
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że te wszystkie ślubne gotowce z netu są strasznie drętwe. Muszę dziś, najpóźniej jutro to załatwić |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ironicznie można napisać gościowi tak Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają? zaś daje tym, co nie mają. ![]() Tadeusz Gicgier I z własnym komentarzem, My jednak wierzymy że Ty osiągniesz doskonałość i rozum pomimo uczucia zachowasz . Sorki, chrzanię coś ale nic na szybko mi nie przychodzi do głowy
|
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
w ogóle nawet tu na forum dziewczyny pisały czego to nie wolno używać z kosmetyków bo też niby wnika i może zaszkodzić ![]() co do balsamu użyłam wczoraj wieczorem po raz pierwszy i delikatnie już coś widać dzisiaj Cytat:
podoba mi się to co Dori napisała
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ja z gościem mam mało wspólnego, nie znam go na tyle, żebym mogła cos wymyślać. Wiem, że gość ma spore poczucie humoru, lubi ironię, więc dlatego szefowie wymyślili, żeby było coś z przymrużeniem oka, ale łatwo im mówić |
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale skwarówa ![]() Jak nie ulewy i zimnica to upał niemiłosierny Co sie stało??
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
fajny blog znalazłam kulinarny, gdzie jest sporo ciekawych przepisów, a co istotne autorka podziela moje zdanie, że chodzi o szybki efekt a nie "stanie przy garach". Może się wam przyda:
http://www.smakimprezy.pl/przepisy-k...w-kilka-minut/ |
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czyli za 3 dni będziemy ciemne jak mulatki ![]() Cytat:
![]() Upał faktycznie straszny ale póki co czuję się świetnie Dziewczyny oglądałyście wczorajszy mecz |
||
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetny ten blog, aż się głodna zrobiłam ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-09 o 11:20 |
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I bardzo DOBRZE!! niech w dupę dostają jak najczęściej![]()
|
|
#4434 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ładna pogoda, mam wolne i co?choróbsko mnie dopadło nie dam się
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Asiuk postanowiłam zrobić sobie te placki otrębowe wg. Dukana ale zupełnie nie kojarzę gdzie mogę kupić serek homogenizowany 0% jest taki ? Może któraś z Was dziewczyny zna takowy ? To taka moja mała przymiarka do Dukana ...
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko daj sobie spokój z tą dietą, wykorzystaj co najwyżej niektóre patenty |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo Ducana dziś na dietetyce przeczytałam post wizażanki cytuję: "dziewczyny z Ducana mogą wysoko azotowy nawóz produkować" ![]() ![]() I to tyle w temacie tej diety- dla mnie to masakra dla organizmu. Podstawą piramidy żywieniowej są węgle - tak jest i koniec kropka....diety sie zmieniają, powstają nowe- ale piramida żywieniowa jest stała i pewna...więc jak dieta w której tych węgli nie ma wcale może być OK.?!?!?!?ą
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę jej stosować ze względu na problemy z nerkami, mam skłonność do kamicy nerkowej więc odpada u mnie . A co Ty taka przeciwniczka, mama źle się czuje na tej diecie ? Haniu czyli można w zasadzie zrobić te placki z normalnego serka homogenizowanego ? Placki do pracy mi chyba nie zaszkodzą ? Ja to wszystko wiem o węglowodanach, ja nie potrafię ich wykluczyć z jadłospisu jak wiesz
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-09 o 13:23 |
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało u mnie?Hmmm...z samego rana pokłóciłam się z TŻ, a potem, jakby tego było mało, kapiarsko zaczął się dzień w pracy- masakra...mam dość tej pracy ...właściwie to mam ochotę wrócić do domu i położyć się...z nikim nie rozmawiać, nic nie robić...i z resztą tak chyba zrobię...
Poza tym jestem zła, bo zostałam wkręcona w jakieś dziadostwo, żeby iść jutro reprezentować firmę...o godzinie 19:00...fantastycznie ..a TŻ o 21 gra jutro koncert, na który bardzo chciałam iśc ;(Ehhh..do kitu... Ale super blog kulinarny przynajmniej
|
|
|
|
#4440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Ale gdyby sie uchronił to byłby prawdziwy cud..dziś rozchorował się mój brat...który też myślał że to tylko przeziębienie bo do dziś miał tylko katar i kaszel

Była jedynie wzmianka, że kolor może nie wyjść taki, jak powinien.