|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() W takie ładne dni trzeba korzystać...poprasujesz kiedy indziej. Ja mam chorego męża więc jako dobra żona zostaje z nim w domu.....krost cały czas nie ma... nie wiadomo czy to ospa czy nie ![]() ![]()
![]() |
#4412 | ||
Zakorzenienie
|
wróciłam do domku, ale sie na łaziłam z mamą po miescie. ale obcięłam włosy o ponad 10 cm
![]() ![]() Cytat:
Choc pamietam, kupiłam sobie buty w Holandii za 20 euro, w moim miescie w Deichamnie takie same były za 120zł za to w wawie w Arkadii w jakims sklepie (nie Deichman, ale ta sama firma butów) za 180 zł ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć ;_
Gosiu a więc życzę wszystkiego naj, naj, naj! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie akurat było to do kitu, że potrzeby miałam ( mam )spore,ale warunki do kitu ![]() Teraz bym coś prędzej wykombinowała, ale z kolei nie ma z kim ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wymyśliłam, że po pracy będę śmigać na rolkach - dzisiaj już jeździłam ![]() ![]() Minęły już 2 miesiące od zakwalifikowania na terapię, a ja nadal nie mam terminu!! Oszaleli chyba ![]() ![]()
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2010-06-08 o 20:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||||
Zakorzenienie
|
Gosia a ja trąba nie złożyłam życzeń - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!
![]() Cytat:
![]() u nas wszyscy chcieli zawsze kasę więc dostawali, dla moich przyjaciół starałam się ją zawsze jakoś fajnie zapakować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() świetnie pachnie, jestem po pierwszej aplikacji i czekam na rezultaty ![]() u mnie wyjścia na zakupy dla mnie kończą się na ogół zakupem czegoś dla synka ![]() Cytat:
na tej liście internetowej o której wspominałam były np. sztućce, komplety pościeli, zastawa obiadowa, kieliszki, świeczniki, wazony i nawet jakieś b. wypasione garnki wymienione po jednym (nie, że od razu komplet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Gosia ode mnie też spóźnione(też się zgapiłam) ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO, NAJ, NAJ, NAJ niech się spełni to o czym marzysz
![]() Zuza ja wczoraj też wzięłam ostatni balsam z półki, wczoraj nasmarowałam się, ale dzisiaj nie założyłam kiecki jeszcze, czekam na efekt opalonych nóg ![]() Cześć, fajnie że środa już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Tak. Z tym że mój fryzjer nie nakłada mi farby, tylko szampon koloryzujący. Zastanawiałam się, czy iść (chodzę regularnie, a teraz w sobotę mam wesele), poczytałam trochę w necie i nie znalazłam opinii, że nie można farbować włosów ![]() Cytat:
Od wczoraj brzuch mnie częściej pobolewa. Siostra doradziła mi No-spę, ale chyba sobie zadzwonię do lekarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, kupiłam ten do średniej/ciemnej karnacji (ale ja nie jestem bardzo bladolica)- dzisiaj jak założyłam beżową bluzkę to moim zdaniem już widać lekki brązik, po 3 dniach powinno być idealnie ![]() Nospę możesz swobodnie stosować, chyba sie nic nie zmieniło. I jeśli masz napęczniały brzuch, bóle, jakieś sensacje to moja lekarka wtedy mi polecała Espumisan- ale jak jest teraz wie pewnie Zuza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
Cześć...ja już wiem, że to będzie fatalny dzień...
Ok,zabieram się do pracy-szybciej minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, potrzebuję czegoś na kartkę ślubną dla naszego prawnika - szefowie powiedzieli, że ma być śmiesznie.
Ja gościa słabo znam, więc ciężko mi coś "indywidualnego" wymyślać. Znacie coś? Spotkałyście się z czymś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi bólami to jest tak, że one nie są takie silne czy uciążliwe. Tylko przez mojego cholernego lekarza martwię się tym, bo stwierdził, że to nie jest normalne, a u innych ciężarnych jakoś jest ![]() ![]() I tak muszę zmienić lekarza, bo ona nie prowadzi ciąż. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie brzuch nie bolał w sensie dosłownym ale za to od pierwszego momentu czułam, że rozwija się fasolka, coś takiego innego czułam, niepowtarzalnego że szok....Pamietam jak lekarz spytał zdziwiony skąd tak szybko wiedziałam, ze jestem w ciązy ? ![]() ![]() MIśku ja nie znam jakiegoś śmiesznego wierszyka a to musisz teraz stworzyć ? Bo na spokojnie to można pogrzebać i poszukać jakichś aforyzmów ślubnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że te wszystkie ślubne gotowce z netu są strasznie drętwe. Muszę dziś, najpóźniej jutro to załatwić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ironicznie można napisać gościowi tak Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają? zaś daje tym, co nie mają. ![]() Tadeusz Gicgier I z własnym komentarzem, My jednak wierzymy że Ty osiągniesz doskonałość i rozum pomimo uczucia zachowasz . Sorki, chrzanię coś ale nic na szybko mi nie przychodzi do głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() w ogóle nawet tu na forum dziewczyny pisały czego to nie wolno używać z kosmetyków bo też niby wnika i może zaszkodzić ![]() co do balsamu użyłam wczoraj wieczorem po raz pierwszy i delikatnie już coś widać dzisiaj ![]() Cytat:
![]() podoba mi się to co Dori napisała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ja z gościem mam mało wspólnego, nie znam go na tyle, żebym mogła cos wymyślać. Wiem, że gość ma spore poczucie humoru, lubi ironię, więc dlatego szefowie wymyślili, żeby było coś z przymrużeniem oka, ale łatwo im mówić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale skwarówa ![]() Jak nie ulewy i zimnica to upał niemiłosierny ![]() Co sie stało??
#4429 |
Zakorzenienie
|
fajny blog znalazłam kulinarny, gdzie jest sporo ciekawych przepisów, a co istotne autorka podziela moje zdanie, że chodzi o szybki efekt a nie "stanie przy garach". Może się wam przyda:
http://www.smakimprezy.pl/przepisy-k...w-kilka-minut/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Upał faktycznie straszny ale póki co czuję się świetnie ![]() Dziewczyny oglądałyście wczorajszy mecz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetny ten blog, aż się głodna zrobiłam ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-09 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ładna pogoda, mam wolne i co?choróbsko mnie dopadło ![]() ![]()
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Asiuk postanowiłam zrobić sobie te placki otrębowe wg. Dukana ale zupełnie nie kojarzę gdzie mogę kupić serek homogenizowany 0% jest taki ? Może któraś z Was dziewczyny zna takowy ? To taka moja mała przymiarka do Dukana ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko daj sobie spokój z tą dietą, wykorzystaj co najwyżej niektóre patenty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo Ducana dziś na dietetyce przeczytałam post wizażanki cytuję: "dziewczyny z Ducana mogą wysoko azotowy nawóz produkować" ![]() ![]() I to tyle w temacie tej diety- dla mnie to masakra dla organizmu. Podstawą piramidy żywieniowej są węgle - tak jest i koniec kropka....diety sie zmieniają, powstają nowe- ale piramida żywieniowa jest stała i pewna...więc jak dieta w której tych węgli nie ma wcale może być OK.?!?!?!?ą
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę jej stosować ze względu na problemy z nerkami, mam skłonność do kamicy nerkowej więc odpada u mnie . A co Ty taka przeciwniczka, mama źle się czuje na tej diecie ? Haniu czyli można w zasadzie zrobić te placki z normalnego serka homogenizowanego ? Placki do pracy mi chyba nie zaszkodzą ? Ja to wszystko wiem o węglowodanach, ja nie potrafię ich wykluczyć z jadłospisu jak wiesz ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-09 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Co się stało u mnie?Hmmm...z samego rana pokłóciłam się z TŻ, a potem, jakby tego było mało, kapiarsko zaczął się dzień w pracy- masakra...mam dość tej pracy ...właściwie to mam ochotę wrócić do domu i położyć się...z nikim nie rozmawiać, nic nie robić...i z resztą tak chyba zrobię...
Poza tym jestem zła, bo zostałam wkręcona w jakieś dziadostwo, żeby iść jutro reprezentować firmę...o godzinie 19:00...fantastycznie ![]() Ehhh..do kitu... Ale super blog kulinarny przynajmniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.