Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 16:57   #511
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Witam, próbowałam nadrobić, ale niestety się poddaję...
Weronisia ślicznie wygladasz i pięknie teraz wygląda przedpokój...
mam nadzieję, że wszystkie dziewczynki jeszcze w duopaku.
Ja dziś jestem szczęśliwa, bo odebrałam wyniki z moczu i wszystko gra ... poza tym u mnie bez zmian
Stary 2010-06-08, 17:23   #512
pandziolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ja juz trace wiare szukam pracy od prau mcy i nic dodatkowo wiem, ze dopoki nie zdobede zatrudnienia moga zapomniec o starankach,..normalnie dzisiaj juz wysiadlam terz jestem sama w domu wiec poplakuje troche nie mam sil wiem, ze zawracam tu tylko wam glowe, ale nawet przyjaciolki mam daleko i nie mam teraz do kogo isc i sie wyzalic jakas masakra po prostu..a przed mezem i mama wole udawac ze jest w miare okehh
kochana nie poddawaj się chandrze.na pewno wszystko się jakoś ułoży.ja też się bardzo martwię jak to będzie jak wrócimy do Polski,ale staram się myśleć pozytywnie.trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za pochwały Jesteście kochane. Rzeczywiście napracowałam się strasznie i było mi bardzo ciężko. Ale za to jaką czuję satysfakcję!
I na prawdę już skończyłam. Zrobiłam wszystko na co było mnie stać i więcej za nic się nie biorę.
Dobrze, że się Wam podoba, bo mąż to mnie nie pochwalił

A córcia obstrykała mnie z kilku stron. Wybrałam 4 zdjęcia i się Wam wkleję
kochana przedpokój wyszedł Ci super a brzunio słodziutki
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:10   #513
Weronisia
Zakorzenienie

Marlenka, Pandziolka dzięki

A mi chyba wychodzi bokiem ten remont. Nie dość, że boli mnie moja nerka, to ledwo chodzę z powodu bólu w krzyżu, a właściwie w kości ogonowej. Promieniuje mi do pośladka i ani siedzieć, an leżeć, ani kroku zrobić.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:27   #514
Kasia_Dublin
Zadomowienie

No nareszcie w domku!!! I mam juz spowrotem swojego laptopa . Wiem ze was strasznie zaniedbalam ostatnio, ale przysiegam ze juz sie postaram z wami byc na biezaco. Oczywiscie w pracy dalej nie bede mogla was zbytnio sledzic ale moze z domku teraz sie czesciej uda.

Weronisia znam ten bol. Ja tez jak troszke przegne z praca to strasznie boli mnie krzyz i biodra. Siadanie i wstawanie to nie lada wyzwanie wtedy.

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:34   #515
skorpionek19
Rozeznanie

Witam moje kochane skarby

Dziękuję bardzo za trzymanie kciukasów - ECHO WYSZŁO DOBRZE... !!! serduszko bardzo dobrze zbudowane, bez wad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i będzie SYNUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak się okazało było samo Echo, nie było wszystkich pomiarów, co mnie trochę zdenerwowało, ale w czwartek idę do ginka, to na pewnie dostane skierowanie na USG, do naszej przychodni...

Weronisiu brzusio śliczne!!!!!!!!

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-06-09 o 06:31
skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:37   #516
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość

Dziękuję bardzo za trzymanie kciukasów - ECHO WYSZŁO DOBRZE... !!! serduszko bardzo dobrze zbudowane, bez wad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak się okazało było samo Echo, nie było wszystkich pomiarów, co mnie trochę zdenerwowało, ale w czwartek idę do ginka, to na pewnie dostane skierowanie na USG, do naszej przechodni...

Oj to mamy zdecydowana przewage chlopcow . Gratuluje kochana no i bardzo sie ciesze ze echo jest wporzadku

Stary 2010-06-08, 19:44   #517
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
No to witaj w klubie Gratuluje
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 19:47   #518
skorpionek19
Rozeznanie

Kasiu, Weronisiu -dziękuje:cmok :

Kasiulka -widzę , że kolorek już zmieniony dziękuje ślicznie.. hehehe.. chłopcy dominują... zobaczymy czy taka dominacja pozostanie po urodzeniu ja bym bardzo chciała..

Stary 2010-06-08, 20:04   #519
kardashi
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Ostatnio nie mam czasu na wizaż, śpimy do południa, spacerki.. i latalam też po urzędach, w weekend szkoła

Weronisiu i Skorpionku gratuje chłopaczków

U nas dziś była pani doktor, zbadała małą, wszystko dobrze, za 4 tygodnie usg bioderek.. i w przyszłym muszę iść do poradni jakiejś z racji tego że mała dostała tylko 6 punktów.. ale u mnie jej nie ma więc muszę szukać w pobliżu

Wogole nie mam w co małej ubierać Wszystko jest za duże, sukieneczki spadają, spodenki też
jeszcze 2 tygodnie i bedą dobre

Piłyśmy z buteleczek TT, są super, mała się na nie rzuca jak na cycka ładnie ciągnie i wogole
Tż kupił chusteczki Dada z biedronki.. i to 4pak.. i mała jest uczulona
Pieluszki happy są dla mnie do przeciekają bokiem, kopa wylatuje, sztywne, szorstkie i wogole bleee..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

A ja kupilam sobie rudą farbę do włosów i bede się farbowała
Umówiłam sie na piwko z koleżankami w piątek, Tż zostaje z małą

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 20:09   #520
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ostatnio nie mam czasu na wizaż, śpimy do południa, spacerki.. i latalam też po urzędach, w weekend szkoła

U nas dziś była pani doktor, zbadała małą, wszystko dobrze, za 4 tygodnie usg bioderek.. i w przyszłym muszę iść do poradni jakiejś z racji tego że mała dostała tylko 6 punktów.. ale u mnie jej nie ma więc muszę szukać w pobliżu

Wogole nie mam w co małej ubierać Wszystko jest za duże, sukieneczki spadają, spodenki też

Piłyśmy z buteleczek TT, są super, mała się na nie rzuca jak na cycka ładnie ciągnie i wogole
Pieluszki happy są dla mnie do przeciekają bokiem, kopa wylatuje, sztywne, szorstkie i wogole bleee..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

No i bardzo dobrze . Tz sobie poradzi. Na wszelki wypadek 'PRZYPADKIEM' zostaw swoja komorke w domu . No Twoja Blaneczka malutka sie urodzila wiec troszke na te ciuszki poczeka. Ale zleci i zaraz z nich tez wyrosnie wiec nic sie nie boj. Jeszcze ja bedziesz stroic . No i wierzymy ze teraz jestes zajeta. Wszystkie nas to czeka

Stary 2010-06-08, 20:57   #521
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Hej dziewczynki

To baw sie dobrze I pokaz sie w nowych wlosach!
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 06:06   #522
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Boze jak mi glupio ze nie sledze was na biezaco, ale teraz tz ma urlop, przygotowania do imprezy sobotniej, ciepelko na dworze wiec caly czas mala ze mna na dworze
Juz jest taka kochana!!!! Zaczela jarzyc ze jak sie do niej mowi to wypada sie usmiechnac lapie za zabawki(pediatra mowi ze bardzo szybko i bardzo dobrze sie rozwija) wczoraj bylismy u lekarza wazy 6080:P moj klocuszek
Dostala wczoraj od tatusia spodenki i sukieneczki i w ogole jest tak slodka ze chyba z kazdym dniem kocham ja coraz bardziej a jak sie urodzila myslalam ze bardziej sie nie da;p

weronisiu przedpokoj super, skorpioniku gratuluje synusia
a wiecie co wam powiem?
ze ostatnio tak siedzimy sobie z tz i oboje sie na siebie patrzymy i w tym samym momencie mowiemy do siebie tak"
ale sie ciesze ze to coreczka hahaha ale prawda taka ze jakby byl Kacperek to tak samo mocno bysmy go kochali

Ja sobie zrobilam pazurki mama przedluzyla tez troszke rzesy w poniedzialek mialam sukienke odebrac ale jeszcze jedna faldke chcialam by krawcowa zawinela i jade po nia dzis
hmmm suknia to za duzo powiedziane, to najzwyklejsza sukieneczka
ooo moj gugacz sie obudzil:P
juz sobie od ponad tygodnia gugamy do siebie tak ze ja na caly dom slychac jak sie rozgada i to doslownie jest takie aguuuuuuu:P
noce mamy spokojne idzie spac po 21 wstaje rano tkze jest na prawde swietnie.
Dzis idziemy do ksiedza oplacic slub i chrzciny, w piatek spowiedz dowiesc ciasta wodke i napoje z dj-em umowa juz podpisana i w sobote sie bawimy do bialego rana Ja mam strasznie rozrywkowa super rodzinke, jak mielismy cywilny( ktory wygladal idebtycznie jak koscielny w sensie imprezy) to impreza zaczela sie o 15 a skonczyla o 6 takze nieraz o 6 nie koncza sie wesela zaczynajace o 19:P nie wspomne o kabaretach jakie nam zrobila moja chrzestna ze swoim szwagrem i siostra ( chyba wszystkie znacie kabaret-Mariolkaaaa);D wiec ryczalam ze smiechui, moje auto ubrali w papier toaletowy taka kokarde zawineli no czad byl:P
ciekawe co szykuja tym razem
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 06:39   #523
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:

Jak się okazało było samo Echo, nie było wszystkich pomiarów, co mnie trochę zdenerwowało, ale w czwartek idę do ginka, to na pewnie dostane skierowanie na USG, do naszej przychodni...

Super wiadomości i gratulacje synka
Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
No to witaj w klubie Gratuluje
u Ciebie też chłopiec
Gratulacje
Darusiaaaa to przygotowania pełną parą... nic tylko pozostaje życzyć miłej zabawy
A co do dziewczynki, ja też jestem szczęśliwa, że mam córeczkę
Stary 2010-06-09, 07:02   #524
metropolitan
Zadomowienie

cześć dziewczynki, trochę was jeszcze wczoraj podczytałam wieczorkiem, ale już padłam i nic nie odpisałam.

dzisiaj mam zmartwienie i mega stresa bo idę z moja kiciunią na sterylizację... wiem, że to prosty zabieg i w ogóle, ale ja się tak martwię o nią, że coś pójdzie nie tak, że potem w tym kołnierzu musi chodzić 10 dni, biedny kotek.... a w nocy to nie mogłam przez to spać i sobie nawet wymyśliłam, że muszę powiedzieć wetowi żeby dał mniej narkozy bo to mały kotek jest i jak da za dużo to się kicia nie obudzi..... ale nie będę się wygłupiać, przecież widzi jaki kotek i chyba go zważy przed tym zabiegiem i w ogóle..... idę do niego na 10:00.

Jestem pod wrażeniem twojego przedpokoju, weronisiu, i powiem ci, że jeśli twój małżonek tego nie zauważa to po prostu udaje, bo pewnie zrobiło mu się głupio, że ty tak sama potrafiłaś zrobić, a on tyle czasu nie mógł! efekt jest naprawdę super i będzie się wam milej mieszkać.

skorpionku, gratuluję synusia

miłego dzionka dziewczynki!

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

ah, darusia, zapomniałam, zapowiada się na niezłą imprezę, super że z malutką wszystko jest w porządku i taka kochaniutka jest. I z tonu twojego postu wynika, że z TŻ tez już dużo lepiej!

Kardashi, pewnie, że idź na piwko i zaszalej troszeczkę! No i będziesz miała nowy kolorek, super koleżanki jak cię zobaczą taką wypięknioną po porodzie to padną z zazdrości aha, i proszę nam tu jakieś foty piękne wkleić. Swoje i maleństwa. Chcemy więcej!!!!

Sasiku, wczoraj czytałam twoje posty....bardzo ci współczuję, bo sama jak wiesz niedawno byłam w identycznej sytuacji i wiem jak możesz się czuć. Ja też się nieraz poryczałam, prawie popadłam w jakis stan depresyjny, bardzo to wpływało negatywnie na mnie. Gdyby moja mama mi nie załatwiła pracy, powiedzmy to sobie szczerze, to byłabym dalej bezrobotna pewnie. Aż boję się pomyśleć, że po macierzyńskim ta sytuacja może się powtórzyć, bo nie będę miała pracy i w dodatku będzie dziecko. Na razie staram się o tym nie myśleć, ale to gdzieś ciągle jest we mnie jednak, taka obawa, że znowu bedę siedzieć w domu bez pieniędzy. Mam nadzieję, że znajdziesz szybko tą pracę, oby jak najszybciej, i naprawdę trzymam za ciebie ogromne kciukasy.. nie załamuj się!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:21   #525
latko0
Zadomowienie

Darusiu - to z tego co piszesz to super imprezka się szykuje, w takim razie życze dużo radości i jeszcze więcej zabawy

Kardashi - świetny pomysł z tym piwkiem, troszeczkę odpoczniesz, tż sie wykaże no i oczywiście po farbowaniu poprosimy o fotki

Skorpionku - widzisz mówiłam że echo wyjdzie dobrze , no i oczywiście gratulacje synusia

Mertopolitan - nie martw się kochana, wet. na pewno nie jeden taki zabieg robił i wie co i jak, wszystko będzzie dobrze. A kołnieżem się nie przejmuj mój pies chodził w takim i może przez pierwsze 2 dni przeszkadał jej ale później już się przyzwyczaiła.

A ja kochane miałam potworną noc, nie dość że gorąco jak diabli to jeszcze pare razy zdarzyło mi się tak (śpie prawie na płasko) że cofneła mi się podczas snu treść żołądka (tak jakby i się ulało) i zaksztusiłam się pare razy, normalnie myślałam że się udusze potworne uczucie, a później już bałam się zasnąć że następnym razem się nie obudzę na czas i się uduszę. Koszmar normalnie. Pierwszy raz w życiu zdażyło mi się coś takiego.
Po za tym dziś z mężem mamy trochę spraw firmowych do załatwienia (naszej firmy więc muszę mu pomóc) i musimy jechać do księgwej i do cudownego zusu wrrr... a po południu do gin. idę. trzymajcie kciuki żeby się okazało że nic mi się nie otwiera
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:32   #526
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ja miałam paskudną noc, nie umiałam spać przez ten gorąc, te upały w ciąży są nie do zniesienia. Dzisiaj ubrałąm krótkie spodenki i stanik z kostiumu, wyjełam gąbki i sie wcisnełam w niego
Dzisiaj mi sie znowu śnil Filipek i wielka skóra na brzuchu po porodzie, bleeeee aż się boję jak ja ją zrzucę a tak w ogóle waże juz 62,7, normalnie sie przeraziłam, jeszcze 2,5 kg i będzie 20 na plusie, szok, nigdy tyle nei ważyłam.

Kasieńko a nie mówiłam gratuluję synusia!!!!!!Tak sie ciesze, i super, ze echo w porządku, dzięki Bogu!

Weronisiu jaka Ty zgrabniutka jesteś, brzus jest przesłodki!!!!

Kasieńko
, super, ze masz kompek już naprawiony!!!

Kardashi no super, ze wychodzisz z kumpelami, ja tez szybko po porodzie mam zamiar sie rozerwać
A malutka dobrze, ze nie jest taka wielka ma czas na rośnięcie, a teraz tak gorąco, że w bodziaku może leżeć.

Darusiu
jak Ci zazdroszcze tak grzecznej córci, moja byla straszna jak była mała oby Filuś był grzeczny! Super, ze przygotowania pełną parą, nie umiem już się doczekać foteczek

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Karolinko mnie też się tak cofa, bleeeeeeeeeeeeeeeeee powiem Ci, ze jestem już bardzo wykończona tymi ostatnimi tygodniami, łażę jak stare babsko, co chwile coś mnie boli, maluch uciska gdzie się da, najgorzej mnie boli szyjka, pęcherz, ciśnie się już do wyjścia strasznie. A te upały to istny koszmar, już nie wiem co mam z sobą robić. Brzuś sie coraz bardziej napina, jak kamień sie robi, ehh byle do wtorku do wizyty i byle jeszcze z 2 tyg posiedział w brzuszku.

Karolinko trzymam kciuki za pomyślną sterylizację kotka, bedzie dobrze, nie martw sie kochana

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:42   #527
Pamela86
Zakorzenienie

Cześć laseczki
Witam w ten upalnyyy dzien... noc tez mialam okropna...męczylam sie do 1 w nocy zeby zasnac... tak mi bylo goraco i duszno ze myslalam ze zwariuje... po za tym wziela mnie wczoraj jakas chandra... ale dzis juz jest lepiej... stwierdzilam ze co ma byc to bedzie wszystko w rekach boga... nie moge sie juz doczekac wizyty u gina

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:32   #528
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc laseczki!

Ale sie dzis rano usmialam z tz-a. Biedak myslal ze rodze . Obudzil mnie straszny skurcz lydki wiec zaczelam jeczec z bolu a ten jak oparzony wyskoczyl z lozka i zaczal sie pytac czy jedziemy do szpitala . No nic dobrze ze reaguje szybko na skurcze...

Wspolczuje wam upalow. Tutaj teraz jest troszke chlodniej i popaduje ale nawet w cieple dni nie bedzie tak upalnie jak w polsce. Przynajmniej bedzie mi latwiej wytrzymac do sierpnia . Milego dnia kobietki

Stary 2010-06-09, 09:47   #529
skorpionek19
Rozeznanie

Dzień dobry !!!

Właśnie wróciłam z badań, jutro wizyta u gina. Nocka po wczorajszych wrażeniach nawet spokojna... jak zasnęłam ok. 23.00 to pierwsze siusiu było dopiero ok. 4.00...

Dziękuję skarby za gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Latkoo trzymam kciukasy za wizytę!!!!!

Stary 2010-06-09, 09:54   #530
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tak tz mnie przeprosil pryszedl z koszem czerwonych roz takim ze pol pokoju nam zajal jak go postawil i ze lzami w oczach i oboje sie przeprosilismy.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:54   #531
Gosiaro
Wtajemniczenie

Carol dziekuję za info .No ciekawa jestem co mi lekarz powie, bo głodzic to sie nie głodzę wręcz przeciwnie, cukrzycy podobno nie mam, więc juz sama nie wiem.W dodatku chyba znowu mnie infekcja grzybkowa dopada....Chyba za duzo słodkiego jem.

Latkoo ja tez mam zgagi potworne w nocy!Ale az takiego ulewania to nie mam.Może to przez to, ze na płasko lezysz.Sprobuj sobie wieksza poduche pood glowe połozyć, żebys miala wyzej.
No i kciuki za wizytę!!!

Skorpionku super wieści!Gratuluje synusia!

Kasiu ale wystraszyłas tżta No ale test wypadł pozytywnie, wiesz teraz ze jest gotowy w kazdej chwili

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 10:14   #532
kardashi
Zakorzenienie

Kasia noo to ześ wystraszyla Tża ja kiedyś tez tak wystraszyłam bo brzuch mnie zaczął boleć.. ale na biegunkę

Mała dzis ze mną spała i przespała caaałą nooc

A wogole chciałam się pochwalić że wchodzę we wszystkie ciuchy sprzed ciąąązyy
Tylko że rozstęp mi się znów zrobił..

I pochwale się Wam moją Blaneczką przed wczorajszym spacerkiem

Stary 2010-06-09, 10:33   #533
Linka24
Wtajemniczenie

Kardashi alez ona ma cudne czarne oczy!!! Nie jednego kawalera zbałamuci
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 10:38   #534
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Kardashi alez ona ma cudne czarne oczy!!! Nie jednego kawalera zbałamuci
a dziękujje A oczka po tatusiuuu
W sumie cała jest w tatusia

Stary 2010-06-09, 10:44   #535
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Do mamusi bedzie podobna pozniej. Ja jako dziecko tez wygladalam jak moj tato a teraz wszyscy sie nie moga nadziwic jaka jestem podobna do mojej mamy . W sumie by mi nie przeszkadzalo jakby anulka wygladala jak tatus bo moj tz ma bardzo ladny usmiech i kosci policzkowe co u dziewczynki moze slicznie wygladac . A Blaneczka jest przesliczna i przeslodka

Stary 2010-06-09, 10:54   #536
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Do mamusi bedzie podobna pozniej. Ja jako dziecko tez wygladalam jak moj tato a teraz wszyscy sie nie moga nadziwic jaka jestem podobna do mojej mamy . W sumie by mi nie przeszkadzalo jakby anulka wygladala jak tatus bo moj tz ma bardzo ladny usmiech i kosci policzkowe co u dziewczynki moze slicznie wygladac . A Blaneczka jest przesliczna i przeslodka
Dziękuje
Podobno pierwsze dziecko jest podobne to matki Tak teściu mi powiedział
Ale jak widziałam zdjęcia Tża jak był mały to normalnie Blanka..
No ale narazie ma moje paznokcie i palce u stóp
Później nadrobi i bedzie jak druga mamusia

Stary 2010-06-09, 11:10   #537
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
łeee no to przystojniak musi byc z tego tatusia

Haaaa wygrałam! Tyle czasu o nią walczyłam! http://www.allegro.pl/item1065844729...zmizjerka.html

jest tak duszno ze za chwile się ugotuję...

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-06-09 o 11:17
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 11:49   #538
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
łeee no to przystojniak musi byc z tego tatusia

Haaaa wygrałam! Tyle czasu o nią walczyłam! http://www.allegro.pl/item1065844729...zmizjerka.html

jest tak duszno ze za chwile się ugotuję...
fajniutka

ja się już ugotowałam, teraz się rozkładam
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:09   #539
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

hej dziewczyny!
to znowu ja u mnie bez zmian, ostatnio pochłania mnie praca i przygotowania do ślubu kuzyna mojego męża, właśnie dzisiaj idę do kosmetyczki co by mi brwi wyregulowała bo ja sama jakoś nie umiem sobie tego zrobić poza tym już wszystko mam tzn ubranie i dodatki, makijaż jednak zrobię sobie sama, jedynie na fryzurę umówiłam się do fryzjerki, jeszcze tylko muszę kupić sobie stanik silikonowy bo mam sukienkę bez ramion a bez stanika mi jakoś tak głupio prezent już zapakowany tak więc jesteśmy gotowi na sobotnie szaleństwo a poza tym humor nieco lepszy, ale i tak nie do końca, no ale nic nie poradzę.
widzę że u Was same nowości, Kardashi śliczna córeczka!
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 12:16   #540
Carol77
Zakorzenienie

Karolinko Blanka jest cudowa!!!!!! Te oczka, można się zakochać!!!
Ale Ci zazdroszczę, ze wchodzisz we wszystkie ciuchy sprzed ciaży, ciekawe ile mnie to czasu zajmie ale Ty nie przytyłąś tyle co ja...no alejestem dobrej myśli, w końcu we wszystko tez wejdę, na razie to poród ma być lekki i maluszek zdrowy

Linka piękna ta szmizjerka, też musze taką sobie kupic

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
to znowu ja u mnie bez zmian, ostatnio pochłania mnie praca i przygotowania do ślubu kuzyna mojego męża, właśnie dzisiaj idę do kosmetyczki co by mi brwi wyregulowała bo ja sama jakoś nie umiem sobie tego zrobić poza tym już wszystko mam tzn ubranie i dodatki, makijaż jednak zrobię sobie sama, jedynie na fryzurę umówiłam się do fryzjerki, jeszcze tylko muszę kupić sobie stanik silikonowy bo mam sukienkę bez ramion a bez stanika mi jakoś tak głupio prezent już zapakowany tak więc jesteśmy gotowi na sobotnie szaleństwo a poza tym humor nieco lepszy, ale i tak nie do końca, no ale nic nie poradzę.
widzę że u Was same nowości, Kardashi śliczna córeczka!
Super, ze sie wybawisz, zapomnisz o tej szarej rzeczywistosci, ja mam ślub siostry mezusia 24 lipca dlatego Filuś ma wyjśc pod koniec czerwca zebym zdazyla si eogarnac a miesiac wystarczy

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Skleroza co do podobieństwa, moja Ola zaczela byc podobna do mnie jak skonczyla 2 latka, a teraz to jest moj klonik Filus ze zdjec z USG ma jej mordke wiec wychodzi na to,ze tez do mnie bedzie podobny, przynajmniej jak bedzie malusi

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości