|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() pokaże Ci jak znajdę w subskrypcjach świetny wątek dziewczyny o takiej urodzie jak Twoja, na metamorfozach ![]() bardzo dobrze, że sama się z tym uporałaś. jak ja bym chciała znaleźć TEN kierunek być pewna, że to jest to. a cholera nie jestem, CIĄGLE! mało mi czasu zostało jednak.Cytat:
witamina B mi pomogła. ale droga była.ja mam fryzjera dopiero na 22 lipca ( Cytat:
tak sobie myślę, że ja chyba też się tak zmieniłam kiedyś, i "olałam" bardzo ważną dla mnie osobę. chociaż to też było bardziej zakręcone wiem, że własnie ta dziewczyna tak się zmieniła... chol.era, dlaczego zawsze taka sama historia musi mnie dotykać? a myślę, że oni nie to że nie chcieli nagle. to było takie... naturalne, że przestałam z nimi wychodzić, gdy oni zaczęli wychodzić z tymi lanserami. no ale ok, trudno.jaka baba [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19883637] Czuję dokładnie to samoo ! . Dziewczyna którą uważałam za przyjaciółkę, taką prawdziwą, otworzyłam się przed nią ,a okazała się przyjaciółki z du.py. ;]. boli cholernie. przeryczałam parę nocy, już lepiej na szczęście. pomogła mi pewna osoba, ale to nie zmienia faktu , że czuję się samotna. staram się coś robić, jeżdżę do chrześniaka, idę na spacer, ale chciałabym coś robić z kimś. [/QUOTE] dokładnie, coś robić z kimś ![]() łaa, gdzie takie fajne znalazłaś? [w którym dziale?] ja nie mogłam nic fajnego znaleźć, a ten konkurs o kosmosie był za trudny dla mnie ![]() a siedziałam tam pol dnia wczoraj ![]() tak mi się truskawek chce Cytat:
![]() oooo co za ludzie nie bede tego komentować... .Cytat:
![]() słodko, będzie takim przytulasem pewnie zawsze chciałam mieć kota przytulasa - to mam kota świra Cytat:
.może homo
|
||||||
|
|
|
#1532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona to też świr, właśnie mi wleciała jak perszing pod kołdrę i pogryzła stopy
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skąd się biorą tacy ludzie A co do kotów jak byłam mała to jednego zamęczyłam
|
|
#1534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No tak dziwna sytuacja, mieć wielu znajomych, ale nie tego jednego na dobre i na złe. jak dla mnie lepiej mieć chyba taką jedną osobę niż niewiadomo ile, do których i tak nie napisze się o wszystko i wszystkiego nie powie. Nie miej takiego nastawienia co do studiów, nie wiadomo jak będzie i nie wiadomo, kogo poznasz Ja też liczę na to, że jednak na tych studiach kogoś poznam.Dziękuje.. jeśli jest za co dziękować ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19883637] a Ty mi się ostatnio śniłaś i Karolina i Justyna . że kajakiem pływałyśmy [/QUOTE] Woow ale fajnie może nasze sny były jakoś powiązane.. wodą ![]() wyyygrasz coś na pewno ![]() Cały dzień jem truskawki, już czuje ten moment, kiedy nie bedę mogła na nie patrzeć.
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Weronika, Dominika jezuu ludzie są bezduszni
Marta ja też święta nie jestem, bo w pewnym sensie również doprowadziłam do zerwania naszej przyjaźni. Czasem aż mnie kur.wica bierze jak sobie o tym wszystkim myślę. Aaa tam szkoda gadać! i jaki kiciuś słodki, została już ochrzczona? takie malutkie są najlepsze ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
można mieć nowych wielu znajomych, a nie opuszczać, olewać tych starych. Tylko to wszystko zależy od danej osoby. Ja np. też miałam nowych znajomych w liceum, ale nie zaniedbywałam P. No, ale cóż ja już tego warta nie byłam.
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie Wy jesteście?
![]() przecież mi sie nudzi.. |
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bejbosze. ;*
aaale zalatany dzień. byłam na spotkaniu, wzięliśmy kwestionariusze z mc ( ). już w ostateczności tam pójdziemy do pracy.. ale to coś strasznego, żadnych perspektyw i pracy dla młodych ludzi u mnie.a teraz wróciłam z takiego przedstawienia teatralnego w centrum mojego miasta, na placu odgrywali. b.fajne, o konfliktach na tle etnicznym. Tż nagrał prawie cały aparatem, więc jak będę miała to zgłaszać się, udostępnię. potem robiliśmy sobie fotołs z aktorami. ![]() a w ogóle to czuję się trochę beznadziejnie i przepraszam,że Was nie cytuję, ale moja rodzina to już tylko pojęcie na papierku. edit: a ja w ogóle Wam mówiłam, że moja B. wróciła już?!.. nie poradziła sobie, mówila, że dali jej odpowiedzialną rolę recepcjonistki (bo koleżanki były sprzątaczkami) i że nie dała rady, codziennie dostawała ochrzan. :\ że ta szefowa żyć jej nie dawała, codziennie płakała (B. oczywiście) i zrezygnowała..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-09 o 22:45 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szalony Żbik.A przedstawienie chętnie zobaczę dziś to mało która w humorze.To gdzie pracowała, że taki wycisk? ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Piona
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze, nie fajnie. widzą że młoda, to myślą że moga opieprzać
|
|
|
|
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściwie to nie jestem smutna, tylko.. przykro mi z tego powodu, aaale. nie ma o czym mówić.. w hotelu w Giżycku (a właściwie pod). Cytat:
pewnie tak. zresztą ta kobieta to Polka, która b.długi czas była w UK, męża ma Anglika, przyjechali tutaj i robią biznes. może tam się czegoś innego naoglądała, może tam ludzie inaczej pracują, dokładniej, rzetelniej, szybciej?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama jest w UK od dość dawna (nie, nie są rozwiedzeni i nie są w separacji ), pracuje jak mrówka, ma takie tempo że nikt nie nadąża za nią.a inni, faceci, są do tego stopnia wredni, że jak przyjdzie dostawa jakichś ciężkich kartonów to mówią jej że skoro ona już skończyła swoje (bo zapierdziela) to może wnieść te kartony, bo oni są zajęci.. ehh a jest szefem kuchni! no i jesli ona tego nie zrobi, to jej się dostanie 'z góry'.strasznie mi jej żal, ma problemy z kręgosłupem, ale cóż - z tego co mówi to nie dość że wyzyskują innych, to jeszcze dyskryminują.. może się kobieta nauczyła faktycznie w UK i teraz tu się mści
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na prawde tak sie zlozylo bo jak sie z kims nieustannie przez kilka lat przebywa to chyba to jest mozliwe, teraz strasznie zaluje bo tak dlugo go znalam i byl dla mnie na prawde najwazniejszy itp a ona taka glupia i mi go zabrala:Pawczesniej sie wyzywali i musialam ich godzic ciagle. A wiedziala co czuje bo jej powiedzialam i sie przystawiala na moich oczach a jak z nim gadalam to mnie uciszala. boze, przepraszam ze tak sie rozpisalam ale musialam sie wygadac, w ogole bardzo oszczedzilam swoja wypowiedz bo bym was tu zanudzila nikomu tego nie mowilam(nie ejstem zbyt towarzyska i nie mam innych przyjaciol chyba pojade do kuzynek:P). wczesniej ciagle ryczalam ale teraz juz po 4 mies mi przeszloi nawte mohge o tym rozmawiac bez placzu . Juz nawte zaczelam sie umaiwac z chlopakiem sprzed czasow "przyjaciela". takze agusia trzymaj sie , jestem z toba
|
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() JAKAAAA no, zresztą sama wiesz Świństwo jak nie wiem, ale może dobrze się stało? Ciekawe tylko do kogo przybiegnie jak sielanka się skończy...Cytat:
chyba żartujesz, że kobiecie karzą robić takie rzeczy - kobiecie, która z facetami pracuje? Fajna mentalność tych ludzi..
|
||
|
|
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle że oni pracują tak, że co chwile wychodzą na papierosa, pogadać przez telefon na zewnątrz. a jej po prostu zależy na tym żeby jak najwięcej zarobić, po to tam w końcu siedzi. mama przychodzi do domu i ryczy bo tak naprawdę tylko ona tam pracuje, inni olewają.
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
hmm juz robila kilka takich swinstw ale zawsze jej wybaczalam, teraz juz definitywny koniec z reszta chyba nawte juz nie wroci
mam nadzieje ze wszystko jakos sie ulozy na studiach choc trudno mi zawierac nowe znajomosci. Teraz szukam pracy najchetniej za granica czy ktos tez takiej szuka lub ma a nie chce jechac samemu ?? troche sie przerazilam tym co powiedziala bedeliciuos ,
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale problem ze znalezieniem pracy tutaj, a sytuacja z kasą niewesoła bo mamy kilka kredytów.. musiałaby mieć tu pracę za ponad 2 tysiące. kredyty były wzięte jak miała tutaj studio urody, ale jak zamknęła to już nie było wyjścia, musiała wyjechać
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mamy jakiś biały dzień na wizażu. Słucham nowej płyty Guralesko, no, rozkoszuje się nią. Pięknie załatwił sprawę piractwa - wrzucił całą płytę na yt przed premierą i napisał, żeby słuchali, nie ściągali i kupowali jeśli się spodoba. Jak zarobię jakimś cudem na all to kupię
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
tż przyjechał przedwczoraj do mnie i nie miałam czasu z Wami podyskutować
ale nadrobiłam wszystko, nie cytuję bo już nie mam siły (siedziałam 6 godzin nad jedną pracą zaliczeniową przykro mi, że niektóre z Was mają takie przeżycia, problemy i w ogóle aż mi się łzy w oczach zakręciły chwilami. kochane jesteście dziewuszki i głowy do góry ) wpadnę i Was pozanudzam, haaaaa ![]() mtynai, Kotek jest cudny! a to zdjęcie jak śpi jest śliczne
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem Bejboszki.
humoru nie mam bo się nie wyspałam. Najpierw ten mały wariat (mamy dla niej nowe imię, Szajba)schował się za lodówkę i wlazł za szafki w kuchni.. a wcześniej się zjeżyła i latała taka wściekła po domu.. wylazła zza tej lodówki, a w nocy miała ślinotok (pewnie się nażarła jakiegoś g.wna za tą lodówką...)już myślalam, że może wściekliznę ma.. bo masakrycznie wczoraj wyglądała ![]() no,ale przecież nie miała kontaktu z innymi zwierzętami. Poza tym ma apetyt i je normalnie, wodę też pije.. nie wiem co jej jest.. z 15 minut temu, jak już zjadła śniadanie to znowu prychała jakoś tak(jakby kichała) i ta ślina jej z pyszczka leciała. nie uśmiecha mi się teraz iść i wydać 100zł na wizytę u weta ale jeśli będzie trzeba..w ogóle jakoś bardzo pobudzona jest.. mam całe ręce podrapane, dzisiaj akcja obcinania pazurów. a poza tym K. w nocy wzywał policję do Marka bo sobie o 3:00 łupankę walnęli... i Tż z K. nie mogli się uczyć.
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszędzie się takich znajdzie. Cytat:
[zobacz czy ma po czerwienione dziąsła, bo powinna mieć blado różowe]
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-10 o 09:24 |
||
|
|
|
#1553 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe czy dam radę dotrzymać tempa Tak to jest, młodzi ludzie to nie dość, że tania siła robocza to jeszcze worek, na którym szefostwo może się wyżyć. Moja siostra 2 lata temu wyjechała do hotelu nad morzem jako sprzątaczka (niby jeden z lepszych hoteli). No i pani kierownik pod koniec miesiąca mówiła, że wypłaci jej później pieniądze. Wyszło na to, że przepracowała1,5 miesiąca i nie dostała za to żadnej zapłaty. Kiedy skończyła jej się umowa, poprosiła o wypłatę, a ta do niej, że nie ma, żeby jechała do domu, ona jej wyśle pocztą. Moja siostra ją wyśmiała, zadzwoniła do taty (haha, my mieszkamy na drugim końcu Polski ) powiedziała co się stało. W tym czasie przyjechali do nas wujkowie, kiedy się dowiedzieli co się stało, powiedzieli, że przyjadą do niej i to załatwią (moi wujkowie to takie typy, którzy nie pozwolą sobie wejść na głowę) Kierowniczka o tym się dowiedziała i nagle znalazła pieniądze na wypłatę dla niej Cytat:
|
||
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Powoli nadrabiam Was, ale anim poodpisuje to pewnie bedę musiałą iśc ![]() Wiecie co? dzięki tej akcji z pomyleniem godzin, przynajmniej "szef: kursu już nie rozpoznaje i sie ze mnie śmieje na sam widok
|
|
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to rzeczywiście z tymi zębami - bo ciągle przyłazi i tak podgryza mi palce, delikatnie,ale tak jakby ją właśnie to drażniło,jakby czuła jakiś dyskomfort. przed chwilą siedziała pod łóżkiem, jak zajrzałam to na mnie syknęła.. ale po minucie sama wylazła i przyszła się połasić. a teraz poszla chyba dokończyć śniadanie. to w końcu kot, niech robi co chce. Może jest ciągle zestresowana nowym miejscem? nowymi ludźmi?.. Cytat:
mi Tż zabronił iść do mcD. ![]() sam się też zwolnił, pracuje teraz we Flo w Galerii. Kasa ta sama, a nic nie musi robić (chociaż ja bym wolała chyba w mcD popierniczać niż się tak obijać - to mała Galeria, więc w sumie ruchu zerowy, dzienny utarg Tż ma około 200zł- bo chyba z tych nudów bym tam padła). a w KFC ponoć i lepiej płacą, i masz lepsze warunki pracy.
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym sykaniem to nie ma się czym przejmować, małe kotki tak robią nie mając do tego powodów. Przynajmniej ja tak zaobserwowałam. Wiadomo musi się przyzwyczaić do Was, w końcu ogarnęła tamto mieszkanie, a teraz musi się oswoić i ogarnąć Wasze i poza tym ona była z innym kotem, dlatego trzeba jej zapewnić towarzystwo. ile ona m-cy? 3?
|
|
#1557 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poszukaj jakiegoś tanszego weterynarza, tańszy nie zawsze gorszy Cytat:
ale ona już nawet nie stara się walczyć z tym, bo co z tego że tych zwolnią, jak przyjmą nowych takich samych, ale gorszych - bo będą nowi i nie będą się w ogole w tej kuchni orientować.. powiem Wam coś ![]() przyszedł tam do pracy jakiś nowy, Filipińczyk, podobno 150 cm wzrostu no i w ogóle śmieszny. ale tak mama na niego narzeka że żal. sytuacja: przyszedł pewnego dnia rano do pracy, moja mama już była. przyszedł, podchodzi do jakiegoś schowka, wyjmuje 3 bochenki chleba i bierze je gdzieś. to moja mama pyta "what for?", a ten odpowiada: "Four? ok" i idzie po czwarty no mnie by szlag trafił przyszedł do takiej pracy, ciężkiej, gdzie trzeba szybko pracować i nie zna angielskiego Cytat:
więc tam to bym ani sekundy spokoju nie miała ![]() po powrocie z wakacji zabieram się za ostre szukanie pracy, muszę. ale to jeszcze prawie miesiac... |
|||
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
2 miesiące jutro skończy
|
#1559 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja raz słyszałam, że w McDonaldzie jest ciężej innym razem, że w KFC Się przekonam Tylko kurczę, ostatnio mam takie dni, że wszystko mnie boli i szybko robi mi się słabo. Mam nadzieję, ze tak nie będzie kiedy zacznę pracować. Cytat:
zawsze chciałam być ruda Jako dziecko bawiłam sie z dziewczyną, która była ruda i miała piegi. Także miała kompleksy z tego powodu, wszyscy wołali za nią "ruda". ja nie rozumiałam tego, zawsze odbierałam to jako komplement, bo przynajmniej się czymś wyróżniała do tej pory nie lubi swoich włosów, więc cały czas się farbuje Zresztą, wiesz, jak ktoś chce Cię obrazić, to zawsze znajdzie coś, w co może uderzyć. mnie kiedyś przezywali "okularnica" bo nosiłąm okulary jak wielu innych dzieciaków. teraz siostra śmieje się ze mnie i mówi, ze jestem gruba, mimo, że mam prawidłową wagę. Ale co z tego jak ona wygląda jak z Auschwitz (i jeszcze się odchudza), więc przy niej rzeczywiście wyglądam grubo ![]() Dobra idę się opalać ![]() Słońce od strony ulicy, mój głupi sąsiad znowu będzie się gapił Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-06-10 o 10:21 |
||
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A duży ten ślinotok ? On miał tak co jakiś czas, nie że non stop. ---------- Dzień. ![]() Żbiki, to co będziemy robić dzisiaj ? – Dokładnie to samo, co robimy każdego dnia: opanowywać świat! ![]() hooray hooray it's a holi-holiday ! Wera z rana dobry humor ma, nananana.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

być pewna, że to jest to. a cholera nie jestem, CIĄGLE!
mało mi czasu zostało jednak.
co za ludzie
nie bede tego komentować...
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ja też liczę na to, że jednak na tych studiach kogoś poznam.

dziś to mało która w humorze.

Nie wiem,czy ja ludzi od siebie odpycham,czy jak. Przykro mi, bo to juz drugi raz traktuje mnie niby "przyjaciółka", a ja chciałabym chociaż wiedzieć DLACZEGO. Bo wydaje mi się,ze nie zrobiłam czegoś, co mogła ja obrazić. A najgorsze jest to,ze pewnie bezie tak,że jak będzie czegoś potrzebowała, to się odezwie, a ja głupia jak zwykle pomogę, no bo jak to , koleżance nie pomóc