|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Hej Żbiczki ;**
Zaraz nadrobię, bo przeczytałam tylko trochę o tych przyjaźniach. ![]() Upał u mnie. Ja miałam jedną przyjaciółkę, trochę w dzieciństwie się razem bawiłyśmy, potem cała podstawówka, później byłyśmy pokłócone przez ponad rok. No, ale mi jej brakowało i napisałam do niej na epulsie chyba, no i było świetnie znowu. No, ale mój były jej nie lubił, a ja wtedy byłam młoda i głupia i kontakt się urwał i teraz tylko mówimy sobie cześć. Żałuję tego No, ale trudno. Innych przyjaciółek nie miałam, dobre koleżanki tylko miałam. ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Czerwienie bardzo szybko spływają, dlatego w szafce leży casting, kolor brownies i czeka aż mi mama zafarbuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Farbowałam kiedyś pallete i mi nie zniszczyła, ale moje włosy ciężko zniszczyć. Myjemy się, super U mnie w SH nie ma nic Obleciałam kilka we wtorek.Cytat:
![]() Nie wiem co bym zrobiła takiemu komuś
|
|
#1592 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, zrobili jej chociaż awanturę? Ja bym chyba nie wytrzymała.Cytat:
![]() ![]() No tak, najłatwiej się na młodych wyżywać Cytat:
Nie znam się na kotach, ale tak czuję U mnie często na skrzyżowaniu obok domu jacyś kolesie robią sobie imprezę
|
|
#1593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No widzisz to nie jest tak źle A gdzie jest ten kierunek we Wro ? ![]() Cytat:
Ja też się cieszę, że zaczęłam pisać u Was Uff.. nadrobiłam ![]() Mam dzisiaj spotkanie komisji wyborczej. Umrę tam
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pt-nd 8,7zł/h brutto lepiej płacą w e.leclercu, tam gdzie miałam pracować.. ale mam dalej .. i tak jadę kolejką 30 minut, a potem jeszcze idę piechotą jakieś 7minut, a tak musiałabym iść jeszcze dodatkowe 20 minut z buta. więc na to samo wyjdzie bo na podróż stracę dodatkowe dwie godziny ![]() chłopak z którym siedziałam na szkoleniu mówił mi, ze 3 lata temu płacili 15zł brutto w realu.
|
|
#1595 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
ZNOWU MI NIE ZACYTOWAŁO! Co za shit.
![]() Cytat:
Cytat:
? czy to raczej wygląda na zabawę ?Cytat:
sama miałaś już tak kilka razy. ja też.raz z taką przyjaciółką z bloku - po prostu poszła do nowej szkoły i 10-letnią przyjaźń pożegnałam. potem to już wspominałam, że też z mojej winy, ale w końcu zaczęłyśmy się olewać. no i kolejna, internetowa przyjaźń. świetna osoba to była. nigdy z nikim wczesniej się tak nie dogadywałam. mówiłyśmy sobie wszystko całkowicie. jeździłyśmy do siebie, no... ale zmiana towarzystwa, w końcu nie miałyśmy o czym gadać. ostatnio chciała odnowić ten kontakt, ale... te rozmowy nasze są sztywne, i nie dlatego ze jestem na dystans. tak po prostu jest, nie da sie juz gadac, jak kiedys. moze by sie to zmienilo, ale znowu nie rozmawiamy ze sobą - to takie naturalne jest. bo i o czym? no i teraz dwie koleżanki, jedna z tej 'grupki', ale to była zawsze tylko koleżanka. no i druga, z klasy, bliższa, ale koleżanka tylko, więc można powiedzieć, że mniej boli. z tym, że z tą jedną to nie wiem do konca o co chodzi i myślę sobie, że to tylko moje czarne wizje, że to koniec. olga, sama widzisz, że dobrze zrobilaś, że to powiedziałaś. oni po prostu mogli nie wiedzieć, co czujesz i myślisz... Cytat:
czyli wychodzi na to, że kot się zachowywał tak, bo był zestresowany. ja już nie pamiętam jaka moja była. ona zawsze szalona. gdy była młodsza to wciąż skakała po ścianach, biegała po domu w te i we wte. teraz też jej się zdarza to, ale faktycznie rzadziej. no i jak jeszcze teraz jest tak gorąco to też ciągle tylko się kładzie wszędzie kot zdechł jak to mówie ![]() Cytat:
a apropo Polek - to jest przecież brytyjski serial, a Brytyjki są ohydne te stereotypowe szczególnie, a takich jest sporo, więc nie wiem, skąd im się wzięło w Skinsach, że Polka taka ohydna. dziwne, bo w Angli nie spotkałam się z takim poglądem.zawsze się wkurzałam jak pytali czy jestem miejscowa ![]() Cytat:
w sumie co innego koleżanka z ławki, tak, jak ja mam, jak Ty masz G., a co innego przyjaciółka. kiedyś myślałam, że bardzo łatwo się zaprzyjaźnić, że własnie wystarczy siedziec z kims w jednej lawce, spedzac duzo czasu. a albo mi sie zdawalo, albo ja sie zmienilam i nie otwieram juz tak łatwo przed ludźmi... nie ufam. nie wiem. moze boje sie byc soba, bo tyle osob sie odwróciło... chociaz jak tak teraz myślę, w pdst co roku siedzialam w ławce z inną dziewczyną i wtedy właśnie ona stawała się taką "przyjaciółką" (w tym czasie mialam tą przyjaciółkę z bloku, ale ona rok starsza ), robiłyśmy razem wszystko, a potem jakoś kontakt się urywał, ale nawet o takich znajomych nie pamiętam, widać nie byli na tyle ważnymi osobami, i widać to nie były przyjaciółki, tylko właśnie dobre koleżanki, czyli chyba jednak nigdy nie było tak, że łatwo nawiązywałam prawdziwe przyjaźnie i każdy z kim trochę pobyłam blisko się nim stawał.a żyłam w innym przeświadczeniu, hm. też się cieszę, że tu trafiłam, ale powiem Wam, że brakuje mi naszych rozmów, bo ostatnio każdy jest zajęty sobą, wpada tu, napisze coś i idzie sobie. a kiedyś prowadziłyśmy takie fajne żbicze rozmowy ![]() Cytat:
tzn. niektóre wątki. ale generalnie uważam, że ten serial i tak jest mocno podkoloryzowany i nierzeczywisty.Cytat:
przykre takie sytuacje są. kruczę, cały dzień o tym myślę, jak to z tym jest, czemu nie mam prawdziwej przyjaciółki i.. w ogóle czemu nawet z tymi dobrymi koleżankami urwałam konakt? bo przestałysmy w 1 ławce siedzieć... ![]() teraz bym nie chciała stracić tych dobrych koleżanek... nie wszystkie... Cytat:
wiem czego mi nie zacytowało, tej części, że lepiej mieć jednego dobrego przyjaciela, niż dużo dobrych koleżanek - jasne, że tak i też bym tak chciała, ale.. z jakiegoś powodu tak nie jest i mimo chęci nie mam takich. byłam w największy upał na rowerze myślałam, że zejdę, ale powiem wam, że fajne zajęcie nawet jak samemu się idzie i wciąż nachodzi mnie myśl, że przydałaby mi się praca ![]() a wczoraj zarejestrowałam się na jednej uczelni ![]() jeszcze zaraz zobaczę czy coś pisałyście, jak mnie nie było, bo zostawiłam posta napisanego do połowy i wyjść już musiałam. |
|||||||||
|
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, że już nie zatrudniają ![]() 15 zł
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
na mnie wiało tylko jak byłam w ruchu, jak stalam na jakiś światłąch to
![]() i zero cienia. świetnie. jeszcze nie mogłam poradzić sobie z rowerem, nie mogłam go w tej windzie ogarnąć, zachciało mi się pod domem kupić pól kg truskawek (dziwne jakies.) i się męczyłam z 3 minuty, aż jakiś chłopak (wyrósł skubany, ładny nawet ) na mnie wpadł i musiał mi pomagać ![]() ja w końcu nie poszłam, tzn. nie zgłosiłam się, zajęłam się maturą Cytat:
![]() a teraz to sobie z ludzi wyzysk robią to co pisałyście tu o pracy w Anglii to jakaś masakra. na prawdę trzeba być asertywnym i silnym, żeby nie dać sobą pomiatać.
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Uniwersytecie Ekonomicznym. Niby dziwnie go prowadzą, na podstawie jakichś prezentacji, i praktycznie każdy się dostaje, ale jednak przygotowują do zdobycia bardzo uznawanych certyfikatów Udało Ci się załapać? nieźle... ja nawet nie próbowałam, jak się dowiedziałam, jakie robią problemy
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zastanawiam nad zrobieniem sobie Gap Year i byciem przez ten rok aupair
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo. jak na dzisiejsze realia ofc. Cytat:
ja kiedyś usłyszałam,że mam grube ręce, taki drobiazg, a tkwi to mi w pamięci do dzisiaj, nie mówiąc o innych, gorszych rzeczach. też kiedyś nazywałam wszystkich, których popadało, przyjaciółmi.. uważałam, że jak tylko ktoś jest mi trochę bliższy niż zwykła koleżanka, jak z kimś się 'zadaję',to jest moim przyjacielem. ![]() ale przecież rozmawiamy, fakt, że trochę rzadziej, ale.. ![]() podziwiam Cię. ![]() ja się zbieram na rower dzisiaj,ale po południu. a wieczorem następne przedstawienie jest, bo różne grupy teatralne do nas przyjechały. ale tym razem jakiś antymoskitowski pryskacz musi być, bo wczoraj myślałam, że mnie zjedzą żywcem.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no wyzysk, ponoć się kryzysem ciągle tłumaczą.. tylko szkoda, że tego kryzysu nie widać. Na dwóch zmianach (czyli 10h pracy) ludzie mają na kasie utargi rzędu 20 tysięcy. A na raz na kasach pracuje około 20 osób, sklep jest czynny przez 13h. też o tym myślałam, ale rodzice by się na to nie zgodzili.
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwłaszcza że zaczęłam płakać. Wrrr, nienawidzę tego. Chłopaki nie płaczą no ale w każdym razie coś tam im powiedziałam i trochę zmienili nastawienie. Zobaczymy na jak długo.A jak dla mnie ona była dość ładna. Na pewno ładniejsza od Michelle tylko nie wiem w jakim języku mówiła Mi się najbardziej podobała 3. seria, tą 4. to już chyba trochę na siłę oglądam. I nie wiem, osobiście uważam, że ten serial jest prawdziwszy od tych wyidealizowanych seriali CW, gdzie jak się zdenerwują to mówią "oh no" |
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bycie samemu tam to jest problem ![]() A dzieci lubię ![]() Cytat:
Moi też nie są za bardzo przekonani, ale to, że język podszkolę do nich przemawia ![]() No ja już jestem na etapie rozmów z rodzinkami kilkoma
|
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak po 10zł były to widziałam wszędzie ludzi z siatkami pełnymi truskawek, sama taką chciałam, ale money, money, money. zresztą ja albo zjem przynajmniej 0,5kilo, albo w ogóle, bo po co sobie tylko smaku narobić. Cytat:
jakie robią? tak z ciekawości.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1609 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
była powódź, teraz susza będzie.Piękny ten kolor ![]() Cytat:
Na plażę! Pod nosem masz ![]() Cytat:
Jak wróciłam z banku to otworzyłam lodówkę i tak stałam z 30sec koło niej... Cytat:
jaka rozbieżność 8 zł a 15... masakra, ale znów jakby płacili 15 zł to ludzie woleli by pracować w takim realu niż gdzieś indziej :dOstatnio tak sobie pomyślałam.. może zostanę hydraulikiem? Cytat:
samemu nie ma co jechać, to niebezpieczne jest kocham ten dzień!!!!!1 |
|||||
|
|
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój to nadal polityk
|
|
#1611 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też słyszałam, że łatwe, ciekawe skąd taka opinia. Cytat:
Cytat:
Jestem z tych ludzi, którzy rzadko potrzebują rozmowy z drugą osobą, gdy mają jakiś kłopot, sama staram się wszystko rozwiązać i dopiero o efektach mogę porozmawiać. Cytat:
Sama się czasem moich wizji boję ![]() ![]() Cytat:
a Polki uważane są za piękne kobiety, nie mają problemu z tym, aby znaleźć sobie bogatego Anglika. A ja chcę na studia i nie wyobrażam sobie robienia przerwy. Cytat:
Nawet u nas się to zdarza. Od rana Myslovitz męczę. Jestem w posiadaniu całej dyskografii. I czekam na ostatnie ogłoszenia na Openera. Ten upał ma plusy, nie chce mi się jeść ![]() Brokuła zjadłam, trochę truskawek i jestem full. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-06-10 o 15:13 |
||||||
|
|
|
#1612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i mój normalny wyraz twarzy to taki, że ludzie którzy mnie lubią pytają, czemu jestem zła IDĘ DO LODÓWKIA gdzie działa? chyba że nie chcesz się wdawać w dyskusje polityczne, ale ja jestem tolerancyjna, mam w rodzinie wszystkie opcje xD---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Znalazłaś mój numer tam wcześniej czy Ci przesłać jeszcze raz? |
||
|
|
|
#1613 | ||
|
Konto usunięte
|
i to cholernie gorąco, dusznoo. wczoraj była tez masakra i po południu była taka mega burzaa
![]() taa i że niby łatwe ![]() Cytat:
![]() wiesz mam podobną sytuację. z koleżanką z gimnazjum co byłyśmy pokłócone. opowiadałam Wam o niej. to ta, której chłopak zabraniał się spotykać itp. może kojarzycie coś. no i teraz wszystko się poprawiło a ja od przedszkola byłam z K. i w podst. gim. i w liceum w tej samej klasie. jej rodzine też traktowałam jak swoją. często lubiłam tam przychodzić. wydawało by się że wszystko jest zaj.ebiście. no ale się posypało, długo by opowiadać. skończyły się matury i już przestała sie odzywać i nawet ja nie mam ochoty pisać ;]. a te teksty do Ciebie , to po prostu żalowe są ta moja niby przyjaciółka przez która płakałam też potrafiła mi dowalić. powiedziałam że chce sie hiszpańskiego uczyć i że matematykę studiować to teksty w stylu : tak Ty jesteś światowa ![]() ogólnie po zakończeniu liceum okazało się na kogo mogę liczyć a na kogo nie. ja też się bardzo cieszę że trafiłam na wizaż Cytat:
.to możemy wznowić nocne rozmowy Żbików ![]() Dzień dobryyy ;*** naprawdę strasznie duszno jest . posprzątałam trochę, miałam jechać po chrześniaka ,ale tata zgubił dokumenty i od Passata i od busa +prawo jazdy. maskara totalna. przyjechał do domu wkurzony,jechał szukać ale du.pka. już chodził po urzędach, po odpisy itp. w ogóle tata prosił pana w urzędzie żeby dał mu jakiś odpis że ma prawo jazdy ,wiecie w razie W ,gdyby policja zatrzymała do kontroli. a ten urzędnik powiedział że go nie obchodzi że tata zgubił dokumenty że ma wypełnić papiery i za tydzień odbierze nowe prawko. dla mnie to bezsensu. ale na szczęście dokumenty się znalazły |
||
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam
![]() " PRZYJMĘ DO PRACY DZIEWCZYNĘ,KTÓRA -MA DUŻO WOLNEGO CZASU -TAKŻE Z BRAKIEM WYKSZTAŁCENIA -CHCE MIESZKAĆ POZA DOMEM I RODZINNYMI STRONAMI -DOBRA STAWKA GODZINOWA -PŁACĘ DNIÓWKI -DOFINANSUJĘ PODRÓŻ DO MIEJSCA PRACY,KWATERUNEK" ciekawe co to za praca
|
#1615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle komentowały moją twarz, z którą mam problemy od... odkąd pamiętam, na prawdę trądzik to choroba psychiczna także bardzo... i mój nos, że krzywy... tzn. ja chyba nigdy takich osób przyjaciółkami nie nazywałam. raczej miałam na myśli to, że zawsze myślałam, że dośc szybko zdobywam przyjaciółki, te prawdziwe, bo co z kimś w ławce nie siedziałam, to się zaprzyjaźnialiśmy, ale przypominałam sobie o tych osobach, które jednak zostały tylko dobrymi koleżankami i widzę, że chyba nigdy tak nie było, że szybko się zaprzyjaźniałam. ale już nie tak, jak kiedyś rozmawiałyśmy ![]() ja siebie też pokaż potem te przedstawienia ile sie zastanawialam o co Ci chodzi Cytat:
widać biały człowiek tego nie zauważa.i fakt, to może być tego wina, chociaż nie wydaje mi się, żeby supermarkety dotknął kryzys i może faktycznie bez sensu się tym wymigują.mnie by pewnie namawiali. tzn. tata, bo mama to ... w moim zyciu nie uczestniczy.Cytat:
ja juz nie pamiętam jak wygladala no dokładnie mam te same odczucia co ty, ale wiesz, przeklinanie przy rodzicach, palenie przy nich, ja rozumiem, że czasem się zdarza tak, ale u nich to wszystko jest notoryczne. i wlasnie to ciągłe ćpanie... w tym serialu tak to jest przedstawione, jakby to bylo na porzadku dziennym. ooo, i ruchanie sie po kątach. ![]() wydaje mi się, że nawet w lansiarskich towarzystwach AŻ tak nie jest, ale nie wiem przeciez tego. Cytat:
ale dziś mam jakieś dziwne, cierpkie takie.a ostatnio mama kupiła idealne ![]() nie wszędzie na szczęście. Cytat:
![]() no nie? cudowną ![]() ale z tego co wiem, wszystkie aupairki jeżdżą same ![]() czemu akurat ten ?
|
|||||
|
|
|
#1616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokłądnie takie są stereotypy. w sumie jak sie tak glebiej zastanawiam, to w tej całej Szkocji bardzo mnie dziwily napalone nastolatki i one chyba faktycznie byly takie Skinsowe. krejzi, szalone, piją, palą, hałasują... ![]() łaaaa, myslovitz... cała dysko ![]() mi to po tym rowerowaniu ( ) chcialo sie tylko rzy.gać ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19903696] wiesz mam podobną sytuację. z koleżanką z gimnazjum co byłyśmy pokłócone. opowiadałam Wam o niej. to ta, której chłopak zabraniał się spotykać itp. może kojarzycie coś. no i teraz wszystko się poprawiło a ja od przedszkola byłam z K. i w podst. gim. i w liceum w tej samej klasie. jej rodzine też traktowałam jak swoją. często lubiłam tam przychodzić. wydawało by się że wszystko jest zaj.ebiście. no ale się posypało, długo by opowiadać. skończyły się matury i już przestała sie odzywać i nawet ja nie mam ochoty pisać ;]. a te teksty do Ciebie , to po prostu żalowe są ta moja niby przyjaciółka przez która płakałam też potrafiła mi dowalić. powiedziałam że chce sie hiszpańskiego uczyć i że matematykę studiować to teksty w stylu : tak Ty jesteś światowa ![]() ogólnie po zakończeniu liceum okazało się na kogo mogę liczyć a na kogo nie. a no fajne były .to możemy wznowić nocne rozmowy Żbików ![]() Dzień dobryyy ;*** naprawdę strasznie duszno jest . posprzątałam trochę, miałam jechać po chrześniaka ,ale tata zgubił dokumenty i od Passata i od busa +prawo jazdy. maskara totalna. przyjechał do domu wkurzony,jechał szukać ale du.pka. już chodził po urzędach, po odpisy itp. w ogóle tata prosił pana w urzędzie żeby dał mu jakiś odpis że ma prawo jazdy ,wiecie w razie W ,gdyby policja zatrzymała do kontroli. a ten urzędnik powiedział że go nie obchodzi że tata zgubił dokumenty że ma wypełnić papiery i za tydzień odbierze nowe prawko. dla mnie to bezsensu. ale na szczęście dokumenty się znalazły może ta ostatnia przyjaciółka Ci zazdrościła po prostu (napisalam poprosut )no niestety tak jest w urzędach, ale jakby co, to policja by sprawdziła w swoim rejestrze, że ma prawo jazdy i ewentualnie mandat, że nie ma przy sobie ![]() dobrze, że się znalazło. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam w Polityce, że Polacy mają największy zasób bluźnierstw. Ja właśnie kończę 1 sezon (od rana oglądam ) i przynajmniej wiem o kim mówicie. Teraz rozumiem to ooh, łał, lovely . Często tak jest, że pierwsze odcinki czegokolwiek są najlepsze, a potem już gorzej. Pomysłów brakuje. Jak mi koleżanka opowiada co się dzieje w elitarnym, jednym z najlepszych lo w Polsce (koper łódzki), to przypomina to realia Skinsów.
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego?
![]() fak jea, lowe maj fader. zachciało mu się przestawiania lodówki w taki upał. przestawił, niby umył podłogę po tym, ale jak..
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam
Bo jakaś laska sprzedawała taniutko bilet na Openera i odbiór w Krakowie. Ale już sprzedała. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19903696] a te teksty do Ciebie , to po prostu żalowe są ta moja niby przyjaciółka przez która płakałam też potrafiła mi dowalić. powiedziałam że chce sie hiszpańskiego uczyć i że matematykę studiować to teksty w stylu : tak Ty jesteś światowa ![]() [/QUOTE] ale Ci powiedziałac Cytat:
Całą noc się ściągało . Ten rower to nie był trafiony pomysł, ja jak już to się wieczorem zawsze wybieram, jak tak przyjemnie chłodno się robi. Cytat:
moja siostra ogląda zdjęcia z Gdańska i pyta: a ta ruda to kto ? ja: Weronika sis: jakaś dziwna, nie lubię jej ![]() nie wiem o co jej chodziło, może ma uprzedzenia do rudych ? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

No, ale trudno. Innych przyjaciółek nie miałam, dobre koleżanki tylko miałam. 
szkoda, że tak szybko spływają

duszno jak nie wiem co. 

ale jeśli będzie trzeba..
bo sobie o 3:00 łupankę walnęli... i Tż z K. nie mogli się uczyć.

no,ale razem siedziałyśmy w ławce przez te trzy lata, wszystko razem robiłyśmy jeśli chodzi o szkolne sprawy, pozaszkolne też w sumie.. ale jakoś tak, nigdy G. nie nazywałam przyjaciółką.. taka po prostu naj koleżanka.. w sumie dziwne uczucie, że być może już się rozstałyśmy.. no,ale kontakt ciągle mamy, trochę ubogi bo ubogi, ale jest.
I teraz podoba mi się moja uroda. Tak jak mówiłam wcześniej, trzeba dojrzeć, trudno żeby dziecko nie przejmowało się takimi docinkami. 

zwłaszcza że zaczęłam płakać. Wrrr, nienawidzę tego. Chłopaki nie płaczą
XD