|
|
#3001 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
jestem mistrzynią w wielu rzeczach, w ortografii, matematyce, imprezowaniu, zabijaniu much, ale też i w łamaniu serc.
w uszach mam Nosowską a w głowie Ciebie. mam taką odrazę do miłości, chyba mogłabym mówić o niej po niemiecku.
|
#3002 |
|
Przyczajenie
|
Od dzisiaj stawiam większe kroki w stronę miłości. Ścieżkę, którą znalazłam była tylko początkiem moich ran.
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z innej bajki - kradnij słonko ;* Bez marzeń i pragnień życie traci sens.
/Myslovitz/ Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem. Rozpływa się we mnie Twój oddech wydany przez słodkie usta. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-06-10 o 15:53 |
|
|
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
' A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze się widzi tylko sercem.
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. ' <3 ' Lecz jeżeli mnie oswoisz będziemy się na wzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedna na świecie.. ' ' Wiesz.. Gdy jest się bardzo smutnym, lubi się zachody słońca.. ' ' - Na pustyni jest się troche samotnym. - Równie samotnym jest się wśród ludzi. ' ' Prosto przed siebie nie można zajść daleko.. ' ' .. Ludzie hodują pięć tysięcy róż w jedym ogrodzie, i nie znajdują w nich tego, czego szukają.. ' ' .. Oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. ' wszystko z Małego Księcia. <3
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
RĘKA W GIPSIE... Może wszystko w to co wierzę nie istnieje ? W bajkach wszystko ma szczęśliwe zakończenie, dlatego chcę być królewną. ![]() Wyciągnij do mnie dłoń, nawet jeśli nie będe krzyczała. ![]() ---> Przepraszam jeśli straszneee są ale ból troszkę przeszkadza w wymyślaniu...... /i ta WENA /brak<---
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
dresowa- moje serduszko jest Twoje od zawsze <3
`Szła po chodniku, patrzyła się na swoje buty i myślała co teraz robi...poczuła na sobie jakiś wzrok ale nie patrzyła kto to , bo po co. Dopiero potem odwróciła się i zobaczyła że minęła jego..chciała cofnąć czas o 10 s.` zaczęłam się przyzwyczajać że już nigdy Cię nie zobaczę . Twoja gwiazdka z średnikiem znaczy dla mnie więcej niż cokolwiek na świecie.
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
'Nie tęsknimy za ludźmi, których kochamy. Tęsknimy za tą cząstką nas samych, którą oni ze sobą zabierają..'
|
|
#3008 |
|
Przyczajenie
|
_changime- podobają mi się twoje opisy ![]() * nie chciała stłuc lusterka, samo wypadło z dłoni. wypiję butelkę białego wina do dna, to może zadzwonię. 'nie odchodź, proszę' - powtarzała wracając do domu. nie miała bowiem świadomości, że już go przy niej nie ma.
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Zabieram ten opis, moja droga! Mimo, iż smutny - wspaniały!
_________ Boję się spać.. Obawiam się, że sen zabierze mi wszystko, co do tej pory osiągnęłam.. Pokochaj muzykę - ona nigdy Cię nie zdradzi! Za nic w życiu nie oddałabym widoku jego zielonych oczu. ♥♥
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
łzami witam świat.
Chce zachwytem witać poranek , a słodką myślą żegnać księżyc w oddechu odnaleźć jedność. postrącam smutek z twarzy by w oczach niebo błysnęło błękitem. rób co uwarzasz. uważaj co robisz. nikt nie jest naiwny, gdy ufa miłości. powietrze wpuszczano mi fragmentami, przez dziurkę od klucza- po szczyt szklanej kuli. kroiłam to szczęście starannie i równo by zostawić coś na "czarną godzinę" stała za szklanymi drzwiami, podziwiała to, czego nigdy mieć nie będzie. całe zło zostawiła w pustym kubku do kawy - teraz tam marnieje.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3012 |
|
Rozeznanie
|
Wie ktoś,gdzie jest moje serce? Ja ostatnio widziałam je wczoraj.Wypadło na wybrukowaną ulicę, kiedy ujrzałam go z ,,przyjaciółką" Na serca dnie ukrywam prawdę. Paralogiczna- <3 boskie.!
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-10 o 16:13 |
|
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zuzka Z - kradnij ile chcesz ;p chciałabym tak po prostu do ciebie przytulić się. powiedzieć coś, cokolwiek, bo rozmawiać z tobą chcę. chwycić twą dłoń i nie puszczać z rąk, być blisko przy tobie. chciałabym tak zatęsknić znów wiedząc, że tęsknisz też. czasem mały gest może tak dużo zmienić. przebacz, nie jestem idealna, ale chociaż zabiorę cię z sobą i nigdy nie zostawię.
|
|
#3014 |
|
BAN stały
|
....
dopadł ja niestosowny atak śmiechu . właśnie wtedy, gdy koło niego przechodziła, gdy to oboje zawstydzeni, próbowali zatrzymać się wzrokiem. instynktownie popatrzyli w swoje strony, wymienili się szybkimi spojrzeniami, a wspomnienia same mimowolnie napłynęły do ich głów . rozglądała się za jego cieniem, nawet uszy wyczyściła bardzo dokładnie by usłyszeć najcichszy szmer jego głosu . bezradna mina, niedbale rozproszone po całym pokoju ciuchy i ona pośrodku tego . brakowało Ciebie w jej życiu, brakowało jej tego poukładanego świata . ' - to niemożliwe, że on się kocha we mnie - powiedziała na pocieszenie i nagle zrozumiała, że to rzeczywiście niemożliwe, że coś tu jest nie tak. -Wiesz głupio to zabrzmi,ale ... gdyby to była prawda, na pewno bym to czuła, byłoby mi przynajmniej miło, on miałby coś w oczach... A on nic nie ma, żadnego wyrazu... Dobra bądźmy ze sobą szczere: mile by mnie to połechtało. Ale nie wierzę w to i kropka . ' .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-06-10 o 16:24 |
|
|
|
#3015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czuj się okradziona .... ************ kochac kogos a potem stracic....
to jak kupic szczescie a łzami zaplacic!!!!
|
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
pożegnał ją namiętnym spojrzeniem,
tylko tyle ... na pocałunek nie było go stać, zbyt mało odwagi. nie mogę o nim myśleć, ale przestać też nie potrafię. z każdym dniem coraz bardziej Cię chce.! to przeznaczenie, jemu nie powinniśmy odmawiać. Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2010-06-10 o 16:30 |
|
|
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
spotkali się przypadkiem. ona nazwała go w swoich myślach wieśniakiem. po 3 minutach spojrzała na niego inaczej i bum. dostał klucz od jej serca..
samo przyszło, samo odejdzie? pilnuj mnie.. utonę w nim.. To taki stan, kiedy skacząc z budynku wiesz, że nie spadniesz, bo radość Cię uniesie.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-06-10 o 16:53 |
|
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
Była gotowa na wszystko, aby nie pozwolić kochankowi odejść. Poniżenia, niebezpieczeństwa, szantaże, intrygi, prośby, groźby i kłamstwa - nic nie wydawało jej się wysoką ceną za miłość ... <33
Minuta może dwie i jesteśmy już obok siebie ... =** Kamienne ściany domów i wąska wybrukowana uliczka wzdłuż, której spacerowaliśmy ... =] Nie mam czasu na zwiedzanie twojego serca jak wielkiego muzeum ... ;P To ważna naznaczona data w jej biografii ... ;(
|
#3019 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - tęskniłam heh
![]() Z piosenek 'Miro el reloj , empiezo a aceptar, que el tiempo me atrapa' Patrzę na zegarek, zaczynam akceptować, że czas ciągle mnie łapie. 'Tu me has dado lo que siempre soñé' daliście mi to o czym zawsze marzyłam 'me dejes caer jamas' nigdy nie pozwól mi upaść `nie buduj murów w sercu` `Daj mi jakiś sygnał, minutę rozmowy daj mi, chociaż szansę` `Jeśli zechcę, znajdę cię Jeśli pożądam, pocałuję cię Jeśli zechcę, omamię cię ` `Deszcz moczy Ci skórę Ale nigdy serce.Po prostu idź Chociaż niebo jest szare.` `Chcę tylko być kimś kogo pokochasz Jak nigdy nikogo innego nie kochałeś, Podaruj mi serce, bez wyjaśnień, Po prostu pozwól mi być... ;D . ` 'W twoich dłoniach kryją się
słowa, Które pieszczą moją duszę.' 'Byłeś muzyką Która przyniosła mnie do ciebie Byłeś muzyką Która sprawiła, że spełniły się moje marzenia Byłeś muzyką Kiedy tańczyliśmy z dala od nocy Byłeś muzyką Która sprawiła, że cię pokochałam' 'Gitara i moje dzieciństwo szkoła i mój pierwszy raz przyjaciele, których nie widziałam zostają w tyle, za mną papieros, piosenka zdjęcia pierwszej miłości wspomnienia mojego pokoju zostają za mną'
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-06-10 o 17:45 |
|
|
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
pan poznaje panią.
pani poznaje pana. głupieją. i żyją głupio i szczęśliwie...
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszę ciszę, dzisiaj wiatr jest moim towarzyszem...
|
#3022 |
|
Raczkowanie
|
życie skopało mi dupę butem o rozmiarze miłości Słyszałeś kiedyś w głowie głos, a raczej w całym ciele, lecz nie w nim. głos ponad Tobą, ale wciąż Twój, głos intuicji, który wściekle tocząc pianę z pyska, krzyczy Ci 'nie' ?
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
agrr istny_paradoks abunee
![]() 'człowiek jest najgłębiej uzależniony od swego odbicia w duszy drugiego, chociażby ta dusza była kretyniczna' a ona kochała igrać z ogniem i gubi wszystko co do tej pory udało się jej znaleźć
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
poprostuAsiss-czekałaś ? <3
moja Mycha i tak w ogóle okradam ![]() Chocolaaate-a no proszę bardzo ![]() taki talent trzeba chwalić a co do tych nowych opisów to mnie zauroczyły i oczywiście okradam PaniJana-a zabieraj i oddawać nie musisz ![]() kreskowa-o jejku jak miło <3 i też okradam ![]() kamisha-wróciłaaaś ! +Extremalna, _Zaagubi0na_, minimum4znaki, Paralogiczna-kradnę Światło w Twoim oknie jest jak latarnia morska na środku zagubionego morza Jestem snem z którego nigdy się nie obudzisz Umrzeć po cichu, ale żeby każdy o tym wiedział Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo Żyła po swojemu i chciała kogoś, kto będzie miał swój świat i znajdzie w nim, dla niej miejsce Jest tylko jedno marzenie i wspomnienia w które wierzę Mój klucz nie będzie pasował do mojego świata nigdy więcej 'Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu, miłość poprosiła o pomoc' 'Pękł mur, który tak pracowicie budowałam. Otaczający moje myśli, uczucia, samotność i przekonanie, że moje sprawy są moje i wara od nich !' Góra naleśników, mleczna czekolada z truskawkowym nadzieniem, paczka papierosów i butelka wódki nie wymarzą moich wspomnień, które co wieczór przypominają mi o Twoim istnieniu 'Z całego serca życzę, żeby spadła mu na łeb cegłówka' 'Chodzi o faceta, który Cię pragnie, dzwoni do Ciebie, sprawia, że czujesz się seksowna i w stu procentach pożądana. Powinien chcieć spotykać się z Tobą coraz częściej, bo za każdym razem, gdy Cię widzi, lubi Cię, a potem kocha, coraz bardziej' 'Mężczyźni nie są zbyt zajęci, żeby zdobyć to, na czym im zależy' ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-10 o 18:37 |
|
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
Chodź nakarm deszcz bo jestem spragniona twojej miłości tańcząc pod niebem Bez twojej miłości moje życie jest niczym jak tylko wesołym miasteczkiem ze rdzy Tu na dworcu stoję w deszczu, zagubiona w pociągu swoich myśli rozglądam się znowu za lepszym czasem, ale 'wczoraj' nie jedzie tym torem Boso w nocnej koszuli, oto jak tańczę w deszczu od zachodu słońca do zachodu, jakbym zmywała swój ból Jak możemy odróżnić czas do opuszczenia od czasu do czekania? Ona może zobaczyć około cztery satelity w każdej minucie godziny i znajduje czterolistną koniczynę tam, gdzie ty nigdy nie widziałeś kwiatu jest notorycznie paradoksalna, równoległa prostopadła Zobaczyć zaćmienie słońca na horyzoncie przypominającym statki żeglujące daleko stąd Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-06-10 o 18:42 |
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
usiadła na parapecie patrząc jak przez ulice mknął tłumy ludzi, zapominających o miłości. nadajesz mojemu światu kształt serca. jesteś moim życiem, szczęściem i miłością. tak bardzo potrzebuje Ciebie tutaj. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-06-10 o 19:16 |
|
|
|
#3027 |
|
Przyczajenie
|
Pierwsze próby.. Może coś się spodoba..
chce Ciebie więcej i więcej... ale ogólnie jest spoko jest przystojny, poświęca ci dużo uwagi sie nie wstydzi i nie obraża o byle co. taki właśnie jest. o!
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
paczka papierosów i litr wódki, ściana z twoim zdjęciem wydaje się być co raz dalej. |
|
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
On.. wszystko może,
niechby tylko chciał. intuicyjnie rozbieram Cię wzrokiem, świadomie mnie do tego prowokujesz... nikt, naprawdę nikt poza mną nie wie.
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
Od dawna jesteś potrzebą pierwszego rzędu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

i tak w ogóle okradam