Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 18:01   #1651
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
no bez bez. no pewnie, że nie, nie wiem jak ktoś może myśleć, że to zabezpieczenie.
ee tam, jeszcze 3 dni ważny.
czasem ten wolny czas mnie dobija.
No ja też nie wiem. a potem płacz, że ciąża, że za szybko na dziecko. to pomyśleć trzeba trochę i zmniejszyć znacząco ryzyko tej ciąży..
Ja sobie kupię w pon. a tego aktualnego nie mam.

za dużo czasu wolnego?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:01   #1652
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Też to czytałam w tym wieku

Kiedyś w wieku 10 lat zostawiłam Bravo Girl u koleżanki i jej mama zabroniła jej się ze mną zadawać i kazała mi przyjść po gazetę z rodzicami

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Ale że żadnego zabezpieczenia?! (bo 'stosunku przerywanego' nie można nazwać zabezpieczeniem przecież.)
moja siostra z narzeczonym od (liczy..) 4 lat współżyją bez zabezpieczenia. Na razie nic się im nie przydarzyło. Tylko siostra po wyrostku ma zrosty na jajnikach i coś tam jeszcze. I może mieć obniżoną płodność.

z kolei moja klasowa koleżanka, która uznawała sts przerywany i nie używała gumek "bo Pawełek nie lubi", wpadła po niecałym roku
wcześniej z 10 razy robiła testy bo jej się okres spóźniał.

dla takiego stresu to omg.
ja nie wierzę w stosunek przerywany, a nawet prezerwatywa nie jest dla mnie środkiem antykoncepcyjnym.

Cytat:
No rodzinkę można poznać wcześniej, maile, telefony, skype
Jak się jedzie przez biuro to oni załatwiają zmianę rodzinki w razie czego, ja szukam rodzinki sama

Byłam na tym spotkaniu komisji, ale stare pryki tam są I takie średnio inteligentne(takie moje pierwsze wrażenie).

Nikogo w moim wieku, czy choćby w wieku 20-40
jak szukasz tej rodziny? i gdzie? w USA czy w Europie?
jak w USA to ja bym wolała przez pośrednika. W Europie to zawsze możesz uciec i chroni Cię jako takie prawo. A w USA na dobrą sprawę to w niektórych stanach możesz na dzień dobry kulkę w łeb dostać

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:08   #1653
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Tacy ludzie są dla mnie ograniczeni. Nie mają pojęcia co to jest 'trądzik' i co jest w stanie zrobić z psychiką człowieka. Dużo ludzi myśli, że jak masz trądzik to jesteś zaniedbana, nie myjesz się itp. A prawda jest taka, że tacy ludzie mają czystszą cerę niż nie jeden 'ludź' bez trądziku. Jak swojemu dziecku będę wbijała do głowy, że nie można się z nikogo wyśmiewać!
Ja się całe gimnazjum męczyłam z trądzikiem, okropnym świeceniem.
Myślałam, że do końca zycia mi tak zostanie, bo dosłownie nic nie pomagało. Niską samoocenę miałam przez to, nieprzyjemna sprawa.
Teraz jest nawet do dobrze.
Nie rozumiem jak można się wyśmiewać z kogoś, bo ma 'pryszcze'

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
te drugie to
ktoś o uszkodzonej psychice to rysował.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

lepiej być wredną rudą niż głupią blondynką
Chociaż często swoje braki wiedzy zwalałam na kolor włosów
Ile się nasłuchałam o blondynkach. Były takie przypadki, że głupiego mi się wymsknęło i zaraz 'Ty to blondynką jesteś, to nie ma się co dziwić'
Albo jakieś eej, blondi.

nawet bym nie wiedziała, na co mam tu iść

Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2010-06-10 o 18:10
Karmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:12   #1654
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

moja siostra z narzeczonym od (liczy..) 4 lat współżyją bez zabezpieczenia. Na razie nic się im nie przydarzyło. Tylko siostra po wyrostku ma zrosty na jajnikach i coś tam jeszcze. I może mieć obniżoną płodność.

z kolei moja klasowa koleżanka, która uznawała sts przerywany i nie używała gumek "bo Pawełek nie lubi", wpadła po niecałym roku

ja nie wierzę w stosunek przerywany, a nawet prezerwatywa nie jest dla mnie środkiem antykoncepcyjnym.

jak szukasz tej rodziny? i gdzie? w USA czy w Europie?
jak w USA to ja bym wolała przez pośrednika. W Europie to zawsze możesz uciec i chroni Cię jako takie prawo. A w USA na dobrą sprawę to w niektórych stanach możesz na dzień dobry kulkę w łeb dostać
No nie śmiejcie się. Serio tak było I jeszcze jej mama powiedziała mojej że jej córka jest z katolickiej rodziny i nie będzie się zadawać z innowiercami !! No bo wiadomo, że ktoś z katolickiej rodziny nie czytałby takiej gazety

W Europie, w UK albo w Irlandii.
Są różne takie strony, gdzie rodzinki i aupairki mają profile i wysyła się zgłoszenia i potem maile itd

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:15   #1655
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Nikogo w moim wieku, czy choćby w wieku 20-40
No ale zarobisz chociaż.

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Tak @skinsów i tego co pisałyście :P ja ten serial rozumiem tak, że te dzieciaki to są z takich rodzin porozbijanych, z problemami a nie raczej z elity.
Tak, oni mają hardkorowych rodziców. Ja o tych dzieciach bogatych rodziców pisałam odnośnie tej szkoły.

Cytat:
To mów, jak tam coś wyczytasz ciekawego, bo ja tylko Newsweeka czytam. Polityka mi jednak nie podeszła, nie trafiła do mnie.
Ja zawsze od kultury zaczynam. Wyczytałam, że prawdziwi punkowcy pochodzą z Afryki. My też mieliśmy prawdziwych, jak Jarocin był jeszcze starym, dobrym Jarocinem to było to widoczne.

Hmm, mam wrażenie, że Polityka jest pisana na wyższym poziomie językowym. Ogólnie lubię te dwa czasopisma, szkoda, że nie kosztują 2,50, tak to pozwoliłabym sobie na 2.

Ale ta Cassie jest pocieszna.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:16   #1656
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Myślałam, że do końca zycia mi tak zostanie, bo dosłownie nic nie pomagało. Niską samoocenę miałam przez to, nieprzyjemna sprawa.

ktoś o uszkodzonej psychice to rysował.

Ile się nasłuchałam o blondynkach. Były takie przypadki, że głupiego mi się wymsknęło i zaraz 'Ty to blondynką jesteś, to nie ma się co dziwić'
Albo jakieś eej, blondi.

Jak będę w UK w tym czasie to jadę na to Przyjedziesz do mnie i pojedziemy razem

Popatrzyłam na datę i wtedy na pewno nie będę w Anglii

Stary 2010-06-10, 18:19   #1657
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak będę w UK w tym czasie to jadę na to Przyjedziesz do mnie i pojedziemy razem

Popatrzyłam na datę i wtedy na pewno nie będę w Anglii
Biletów już dawno nie ma, nawet by mnie stać nie było.
Cały ten rok będę zbierać.

szkoda, że Oasis się rozpadło.
a to kocham miłością czystą, piękna, dziewiczą.
Stary 2010-06-10, 18:19   #1658
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Nie znam programu, ale jak sama mówisz, nie gwarantują, że będzie super ekstra szał :P No i jest się tam trochę pozostawionym samym sobie. Jeżeli już z takiej oferty korzystać to tylko przez firmę z dobrą opinią. Zaraz o tym więcej poczytam

Jestem gotowa powiedzieć, że 90% społeczeństwa myśli, że jak się ma trądzik to koniec świata a przez to naprawdę fajni ludzie zamykają się na innych, bo się boją odrzucenia. Trochę podobnie jest z dreadami, rozwala mnie jak podchodzi się do kogoś z taką fryzurą i pyta z ignorancją, czy to się myje. Otóż się myje a nawet trzeba o nie dbać bardziej, poświęcać więcej uwagi niż normalnym włosom. I moich cudownych rastuchów nazywają brudasami >.<
No wiesz, ale zawsze bezpieczniej przez pośrednika niż samodzielnie szukać rodzinę. Po 1 dlatego, że jeżeli nie spodoba Ci się rodzina i nie będzie się wywiązywała z umowy to im dziękujesz, a koordynatorka au-pair szuka Ci nowej rodziny.
trądzik to na prawdę cholerne schorzenie i nie trudno jest się zamknąć w sobie. z tymi dreadami to jak bym kogoś takiego spotkała to z czystej ciekawości zapytałabym jak się je pielęgnuję. Nigdy nie pomyślałabym, żeby kogoś takiego wyzwać 'brudasem'.
Cytat:
No ja też nie wiem. a potem płacz, że ciąża, że za szybko na dziecko. to pomyśleć trzeba trochę i zmniejszyć znacząco ryzyko tej ciąży..
Ja sobie kupię w pon. a tego aktualnego nie mam.

za dużo czasu wolnego?
no cóż wcale mi nie jest żal takich ludzi. na własne życzenie.

a no za dużo, nudno się robi czasami. ale nie żebym aż tak narzekała.
Cytat:

bo Pawełek nie lubi o Boże! hasło roku.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-10 o 18:20
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:20   #1659
star15
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie to nieodpowiedzialne, chyba, że jest się gotowym na dziecko. po prostu. i żadne tłumaczenie typu: 'a, bo to nie były dni płodne' albo 'od czasu do czasu' do mnie nie trafia.

a gdyby mój Tż powiedział mi: 'wiesz, kochanie, kochajmy się bez zabezpieczenia, bo ja nie lubię w prezerwatywie', to chyba by wioska 20km stąd usłyszała, co ja myślę o kochaniu się bez zabezpieczenia na chwilę obecną.
jeśli tak bardzo nie może zdzierżyć tych gumek, to niech zaproponuje jakąś alternatywę. ;]

no i stres, to osobna kwestia, dobrze mówisz.
(do prezerwatyw natomiast nic nie mam. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-06-10, 18:21   #1660
malenstwo5
Wtajemniczenie

Karolina, ile bilety ?

Stary 2010-06-10, 18:21   #1661
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno są płodni ?

Jejku, ja nie mogłabym spać po nocach. W ogóle nawet z zabezpieczeniem już jest strach, że może pęknie, nie zadziała.

A ta koleżanka dobrze sobie radzi ? Nie wyobrażam sobie dziecka w moim życiu, to brzmi co najmniej dziwnie. To by było równoznaczne z końcem młodości, zabaw itd.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-10, 18:27   #1662
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Ja zawsze od kultury zaczynam. Wyczytałam, że prawdziwi punkowcy pochodzą z Afryki. My też mieliśmy prawdziwych, jak Jarocin był jeszcze starym, dobrym Jarocinem to było to widoczne.

Hmm, mam wrażenie, że Polityka jest pisana na wyższym poziomie językowym. Ogólnie lubię te dwa czasopisma, szkoda, że nie kosztują 2,50, tak to pozwoliłabym sobie na 2.

Ja zaczynam od felietonów (w Newsweeku na pierwszy ogień zawsze idzie Hołownia ), potem przeglądam i co zatrzyma moją uwagę, to czytam, a potem resztę artykułów. Jeśli coś mnie kompletnie nie interesuje, to się nie zmuszam.

A ja wręcz przeciwnie. uważam, że w Polityce jest zbyt sztywno i podręcznikowo. no, ale kwestia gustu

Cytat:
no cóż wcale mi nie jest żal takich ludzi. na własne życzenie.

a no za dużo, nudno się robi czasami. ale nie żebym aż tak narzekała.
dokładnie, szkoda tylko, jeśli dziecko przez to nie może otrzymać tego, co mu się należy i nie ma dobrych warunków..

Studentka
Stary 2010-06-10, 18:28   #1663
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina, ile bilety ?
Ze 200 funtów pewnie.

Dokładnie 185, czyli 937, 27 zł

A pojedyncze dni to nie wiem po ile.

11 sekunda, babka

Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2010-06-10 o 18:32
Karmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:29   #1664
effciaa16
Zakorzenienie

no jedynie to dziecka jest mi żal....

Stary 2010-06-10, 18:34   #1665
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Albo jakieś eej, blondi.

to samo tyle, że ej, ruda.
Najmniej poszkodowane brunetki. Nie znam żadnych złych skojarzeń do tego koloru włosów.
Ja tam lubię wszystkie naturalne barwy, oprócz zieleni i różu i tym podobnych.

Od razu mi się rzuciło w oczy : MUSE .
Nasz Opener to tak nijako teraz wygląda.

Cytat:
bo Pawełek nie lubi o Boże! hasło roku.
Jeżu, jakie to naiwne, matko.
(Cassie by powiedziała "och, łał, lovely" )

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 18:39   #1666
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
poczytałam trochę o Waszych przyjaźniach, zdałam sobie sprawę że tak naprawdę na znajomych z uczelni (zarówno jednej jak i drugiej) oraz znajomych z pracy nie można wcale liczyć. w skrócie mówiąc każdy dosłownie KAŻDY tak naprawdę zajęty jest swoim pięknym tyłkiem.
często gęsto nie ma z kim wyjść nawet na głupi spacer. a we wtorek umówiona byłam z koleżanką na basen i nie przyszła. nawet mnie o tym nie poinformowała. jeszcze miała pretensje, że w ogóle śmiem pytać co się stało. później okazało się, że pokłóciła się z tż. trochę mnie to dobiło.

poza tym pokłóciłam się z mamą, aż rozłączyła się rozmawiając ze mną przez tel. tata ostatnio w ogóle nie ma czasu by nawet do mnie zadzwonić. mają do mnie pretensje o wszystko. wszystko robię źle i nie tak. córka z dwoma kierunkami i z pracą to za mało.

najlepiej się czepiać. mam wrażenie, że wszyscy dookoła są nieczuli, źli i wykorzystują człowieka.

na dodatek przylazła właśnie moja właścicielka od której wynajmuję mieszkanie. po co? tak sobie po prostu, pranie zrobić

egzaminy, zaliczenia, prace pisemne, cały kołchoz i praca w szkole (dostałam jeszcze zastępstwo na koniec roku, na całe 2 tygodnie, po prostu super! akurat jak mam sesję i inne problemy) - mam ochotę rzucić to wszystko w pipu mać.

ooo, to im wygarnij, a co.
i się nie przejmować, może mają za dużo własnych problemów? wtedy to nic, tylko poczekać, aż się z nimi uporają.

Cytat:
ja też wyłam nie raz -.- ja lubię poznawać nowych ludzi, ale nadal mam poczucie, że ludzie jak na mnie patrzą to widzą tylko to. Dlatego niezmiernie się cieszę, że ten koszmar skończy się z chwilą gdy zacznę brać te tabletki o których wcześniej pisałam. Ja tak samo będę z moim/i dzieckiem/ćmi robiła.

nie ma czego się bać, są organizowane spotkania dla au-pair co jakiś czas, złapiesz z kimś lepszy kontakt i będziesz miała już kimś gdzieś wychodzić. Największy błąd au-pairek jest taki, że nigdzie nie wychodzą w swoim wolnym czasie, bo masz określony czas pracy np. do 17, potem możesz robić co chcesz, a niektóre się boją wychodzić czy coś i zostają w domu, a potencjalna rodzina to wykorzystuje i potem się do tego przyzwyczaja, że pracujesz więcej niż powinnaś, ty to przyjmujesz i gdy chcesz to zmienić bo kogoś poznałaś, wtedy wielkie oburzenie rodziny 'jak tak można' Trzeba wychodzić nawet samemu, nawet na jakieś głupie zakupy, czy aby tylko polookać wystawy. trochę chaotycznie napisane, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś
no można poznać jasne, ale widzisz ich dobre strony, nie te złe. dopiero potem wychodzi jacy na prawdę są.

wiecie dlaczego lubię wakacje? bo wtedy najwięcej się je owoców, sałatek itp. zaraz wszamam truskawki i arbuza
też mam takie wrażenie
boję się, że to pozostanie do końca życia, to wrażenie.

no rozumiem rozumiem. bo zawsze mi się zdawało, ze jedziesz sama i wiesz... jestem tam sama dla siebie - szczególnie, gdy organizuje się wszystko samemu - rodzinę przez portale wyszukuje itd. bo rozumiem, że te spotkania z innym au pairkami to są wtedy, gdy się przez jakieś biura załatwia?

nooo i jest tak beztrosko.

Cytat:
Ja chcę na Glasto !

e, z dupy tak wyskoczyłam.
jak zwykle ale i tak Cie lowamy.

Cytat:

Albo jakieś eej, blondi.

nawet dobrze? kobieto, teraz to nie widać, żebyś kiedykolwiek miała z tym problem

widzisz, ja nie mam na co zwalić swojej głupoty

ja może ze 3% znam tych grających tam

Cytat:
no nie?
ale powiem Ci, że w 2 sezonie szczególnie, widać, że jest bardzo inteligentna

a w 3 sezonie te bliźniaczki, śliczne są (mialam własnie kiedyś takie "rude" włosy) i w ogóle, ta blondyna

Cytat:

szkoda, że Oasis się rozpadło.
a to kocham miłością czystą, piękna, dziewiczą.
ładna
ja lubię ich jedną kultową piosenkę... Wonderwall

Cytat:
Na pewno są płodni ?
to samo mnie zastanowiło
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:40   #1667
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Ja zaczynam od felietonów (w Newsweeku na pierwszy ogień zawsze idzie Hołownia ), potem przeglądam i co zatrzyma moją uwagę, to czytam, a potem resztę artykułów. Jeśli coś mnie kompletnie nie interesuje, to się nie zmuszam.
A o Tomaszu Jastrunie w szkole się uczyliśmy w kwietniu. Jego felietony też lubię. Hołownia - mądry facet, chociaż mocno krytykowany za wiarę. A ja uważam, że to właśnie jedna z nielicznych, znanych osób, która potrafi się przyznać, a przede wszystkim nie wstydzi się wiary. W "milionerach" wymiatał wiedzą. Lubię mądrych ludzi, nooo.

Cytat:
Skąd tyle agresji w ludziach.
Starszych ludziach.

Zauważyłyście, że młodzież zachowuje się w porządku, a to właśnie starsze osoby takie narwane ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-10, 18:41   #1668
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
jaka 11 sekunda

Stary 2010-06-10, 18:43   #1669
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
jaka 11 sekunda

Na filmiku.
11 sekunka - babka furiatka.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-10, 18:44   #1670
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Ze 200 funtów pewnie.

Dokładnie 185, czyli 937, 27 zł

A pojedyncze dni to nie wiem po ile.

11 sekunda, babka
O matko, to sporo

Jak się zdecyduję wyjechać jako aupair to może w przyszłym roku tam pojadę

Stary 2010-06-10, 18:52   #1671
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
to samo tyle, że ej, ruda.
Najmniej poszkodowane brunetki. Nie znam żadnych złych skojarzeń do tego koloru włosów.
Ja tam lubię wszystkie naturalne barwy, oprócz zieleni i różu i tym podobnych.

Od razu mi się rzuciło w oczy : MUSE .
Nasz Opener to tak nijako teraz wygląda.
Brunetki są poszkodowane tym, że większość mężczyzn leci na blondynki i rude.

Bardzo nijak, dziś Ziółek ma podać resztę line-upu i jutro ma być timetable.
Cytat:
jak zwykle ale i tak Cie lowamy.

nawet dobrze? kobieto, teraz to nie widać, żebyś kiedykolwiek miała z tym problem

widzisz, ja nie mam na co zwalić swojej głupoty

ja może ze 3% znam tych grających tam
A bo ja mam tak, że coś zobaczę, coś mi się w głowie urodzi i muszę pokazać to światu, natychmiast

Widać, plecy mam wysypane, ale plecy to plecy, w stroju kąpielowym tylko widać.

Ja mam zawsze jakąś wymówkę.

Cytat:
O matko, to sporo

Jak się zdecyduję wyjechać jako aupair to może w przyszłym roku tam pojadę
Jak będziesz zarabiać w funtach to łatwiej będzie tyle uzbierać
Stary 2010-06-10, 18:52   #1672
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
też mam takie wrażenie
boję się, że to pozostanie do końca życia, to wrażenie.

no rozumiem rozumiem. bo zawsze mi się zdawało, ze jedziesz sama i wiesz... jestem tam sama dla siebie - szczególnie, gdy organizuje się wszystko samemu - rodzinę przez portale wyszukuje itd. bo rozumiem, że te spotkania z innym au pairkami to są wtedy, gdy się przez jakieś biura załatwia?

nooo i jest tak beztrosko.
minie to wrażenie
jak jedziesz na własną rękę to raczej nie są organizowane, chyba że jest jakiś portal dla au-pairek i można się poznać. Na wizażu też jest temat dla aupair i można znaleźć kogoś z okolic.

ja czuję się źle siedząc w domu, wolałabym pracować. Ale faktycznie jest beztrosko, nie ma tego bata nad sobą którym była szkoła.

Stary 2010-06-10, 18:53   #1673
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Na filmiku.
11 sekunka - babka furiatka.
nie mam tam żadnego filmiku
może ad block blokuje...
Stary 2010-06-10, 18:55   #1674
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Skąd tyle agresji w ludziach.
Starszych ludziach.

Zauważyłyście, że młodzież zachowuje się w porządku, a to właśnie starsze osoby takie narwane ?
Może z frustracji życiem, nie mam pojęcia, będę stara to może się dowiem (oby nie)

Zauważyłam http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
Stary 2010-06-10, 18:57   #1675
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Widać, plecy mam wysypane, ale plecy to plecy, w stroju kąpielowym tylko widać.

Ja mam zawsze jakąś wymówkę.
już sobie sama odpowiedziałaś, tylko w stroju kąpielowym widać

wierze, że masz

Cytat:
minie to wrażenie
jak jedziesz na własną rękę to raczej nie są organizowane, chyba że jest jakiś portal dla au-pairek i można się poznać. Na wizażu też jest temat dla aupair i można znaleźć kogoś z okolic.

ja czuję się źle siedząc w domu, wolałabym pracować. Ale faktycznie jest beztrosko, nie ma tego bata nad sobą którym była szkoła.
no widziałam ten temat
fajnie by było być au pair

ja też bym wolała
tylko tą beztroskę sobie cenie

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
oooo maj gad

ale to racja, że od młodzieży się wymaga, starsze panie w autobusach mało się nie zasapią, że młody a miejsca nie ustapi! a niby na kim się opiera ta młodzież? skądś ma te wzorce...
Stary 2010-06-10, 18:58   #1676
star15
Zakorzenienie

Cytat:
A o Tomaszu Jastrunie w szkole się uczyliśmy w kwietniu. Jego felietony też lubię. Hołownia - mądry facet, chociaż mocno krytykowany za wiarę. A ja uważam, że to właśnie jedna z nielicznych, znanych osób, która potrafi się przyznać, a przede wszystkim nie wstydzi się wiary. W "milionerach" wymiatał wiedzą. Lubię mądrych ludzi, nooo.
ja też b.lubię. jak ktoś ma coś do powiedzenia, jak ma jakąś pasję, jak się orientuje, jest oczytany.

Cytat:
Bardzo nijak, dziś Ziółek ma podać resztę line-upu i jutro ma być timetable.
Jaki ponglish.

Studentka
Stary 2010-06-10, 18:58   #1677
blue_apple
Zakorzenienie

ale mnie głowa znowu boli...

ostatnio tak mnie bolała, myślałam, że sen pomoże, ale jak się rano obudziłam dalej mnie bolała

i jeszcze dzieci się drą

ed. mama poszła i na nich nakrzyczała

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-10 o 19:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 19:00   #1678
star15
Zakorzenienie

Cytat:

i jak wyjęła sztuczną szczękę.. w niej się krzywo opluła, to wyjęła.

nie komentuję.

Studentka
Stary 2010-06-10, 19:05   #1679
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:

"Super partia kur.o" Masz jeszcze coś w zanadrzu ? Chętnie popatrzę na miłych , starszych, kulturalnych ludzi.
A ta pani pewnie co niedziela do kościółka sobie chodzi.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-10, 19:16   #1680
star15
Zakorzenienie

Cytat:

"Super partia kur.o" Masz jeszcze coś w zanadrzu ? Chętnie popatrzę na miłych , starszych, kulturalnych ludzi.
A ta pani pewnie co niedziela do kościółka sobie chodzi.
ja ostatnio widziałam filmik z programu T.Lisa, też pięknie się starsi ludzie wypowiadali. ;]
ale nie mam linku.

Studentka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości