|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cześć babeczki
![]() U mnie objawow ciazowych brak... i co raz bardziej zaczynam sie niepokoić... Tż mówi ze sobie wmawaim tylko i mam przestac myslec... że piersi mam jak banie takie twrade i na pewno jest o.k... ale ja i tak sie martwie... wiem ze nie powinnam i dostane opieprz ale tak juz mam ze sie niepokoje... byle do poniedzialku mam nadzieje ze wroce z radosnymi nowinami...
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
latkoo wyniki były juz tego samego dnia wieczorem, ale to lepiej chyba w przychodni spytać, bo nie wiadomo gdzie wysyłają do analiz.
|
#573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze do nich zadzwonie, ale pewnie też będą następnego dnia, bo oni wysyłają do lab. i wyniki już są tego samego dnia, tylko dopiero następnego dnia przywozi je kurier, chyba że chce się szybciej to wysyłają faxem. |
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ale powiem ginowi ze sie zamartwiam i chce miec wizyty co równe 2tyg dla wlasnego spokojuWiem ze jak sie okaże w poniedzialek ze jest o.k to pewnie bede sie z tego smiala ale poki co jestem śmiertelnie powazna
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie troszke pochwale moimi zakupkmi nie za duzo ich ale zawsze cos...
czekam na kolezanke wlasnie ma wpasc pogadaamy sobie ,wczoraj lozeczko kupila,to ta co tez jest w ciazy,sliczne,caly komplecik z poscilea i karuzelka gratis dala chyba 270zl to chyba nie duzo.
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE ![]() Cytat:
oo gratulacje! ![]() Cytat:
U mnie skwarr jak nie wiem. siedze w samej koszulce i gaciach i pływam ![]() I mam mase jasnych pasemek na głowie Dziś bede ruuudaa
|
|||
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz przyprowadziam wozek do domu, dziewczyny odebralam sukienke!!! JEST LADNIEJSZA NIZ CHCIALAM!!!Po prostu jakby to powiedziec "bije od niej skromnością" jest pod biustem tylko jedna roza i takie male zakladki i nic wiecej nie ma zakiet jest z roza i nic wiecej
|
|
#578 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
aleee upaal Cytat:
![]() ![]() a pochwalisz sie nam![]() Cytat:
Cytat:
jej dziewczynki juz niedlugo i beda nastepne malszuki na swiecie ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane!!
Czas przelatuje mi miedzy palcami, to juz czwartek. Byle do weekendu to wtedy sobie troszke odpoczne. Skarby nawet nie moge was nadrobic . Z tego co tak pobieznie przeczytalam:irsin gratuluje serdecznie zdanego egzaminu na prawko! Wiem ze uczucie jest niezastapione ![]() monia zaraz ci zmienie kolorek Pamelka za kazdym razem jak sie tak martwisz to sobie pomysl ze fasolce robi sie troszke zle wtedy!!! Ta kruszynka potrzebuje zeby jej mama byla silna i wierzyla ze wszystko bedzie dobrze. Tak, ostatnim razem spotkala cie straszna przykrosc ale gdybys nie wierzyla ze kiedys sie uda to juz wiecej bys sie nie starala. Wiec czemu tracisz ta wiare wlasnie teraz??? Kochanie wszystko bedzie dobrze, uwierz w to Ja juz dawno nie widzialam u nas Anuli_81 !!! Kochana odezwij sie prosze ![]() Bede sie starala was podczytywac dzisiaj |
|
|
|
#580 |
|
Zadomowienie
|
Pamela, nie zamartwiaj się tak, mi gin powiedziała, że takie nastroje naprawdę negatywnie wpływają na ciążę. brak objawów nic nie znaczy.
darusia, pokaż nam się w sukience koniecznie! a ja się baardzo cieszę, bo zarezerwowałam już noclegi nad morzem dla nas na urlopik, jedziemy 28 czerwca, to już niedługo |
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my pewnie w tym czasie jedna po drugiej sie rozpakujemy![]() Darusia pokazuj sukienusie!! Pamelka nie martw się, bo po dupce dostaniesz, ja mam do Ciebie blisko!! Wszystko jest z Wami jak najlepiej![]() Moniczko skarbie nie smutaj się myśl pozytywnie kochana, to naprawdę pomaga wszystko Ci się ułóoy, zobaczysz!
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-10 o 11:52 |
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rany, jak wrócę, to będzie masa nowych bejbików na wąteczku. chyba będę musiała wziąć laptopa ze sobą, żeby jakoś za wami nadążyć! |
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie bede sie martwila... w poniedzialek wszystko sie okaże
|
|
#584 | ||
|
Raczkowanie
|
GRATULACJE
w końcu masz to z głowy Cytat:
jakie masz szczuplutkie ręce i nogi ![]() Cytat:
Darusia gdzie fotki tej sukienusi?? chwal się kobietko ![]() a u mnie...wielkie pakowanie.od poniedziałku staramy się jakoś to ogarnąć.tż chodzi do pracy na popołudnia,więc rano jest akcja - pudełka,folie,taśmy i inne bzdety.teraz musiał do sklepu po jakieś części pojechać,bo dzisiaj już meble rozkręcamy.w poniedziałek przyjeżdża facet od przeprowadzek i musimy mieć wszystko gotowe,a tż pracuje w weekend i stąd ten pośpiech.trochę pusto się tu robi ![]() jakoś do mnie nie dociera jeszcze,że już niedługo będziemy musieli zaczynać wszystko od nowa w Polsce...oj jakoś czarno to widzę... |
||
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
Pandziolka przeprowadzka do PL? a dlaczego czarno to widzissz... ech no napewno nie bedzie tak kolorowo jaki gdzieśś tam w świecie...
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka zapakowana wstawie jak tylko fotograf nam da bo juz jej nawet nie mierze do soboty.
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() znowu tu zaglądam żeby sprawdzić czy jakieś nowe dzieciaczki sie pojawiły bo niektóre mają termin tuz tuz....kurcze fajne te wasze bruszki, dzidziunie i te wszystkie piekne rzeczy które kupujecie, jak ja bym juz tez chciała, no ale trudno trzeba poczekać |
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!
![]() Cytat:
W ogóle bardzo długo dochodziła do siebie, krążyła po domu wlokąc tylne nogi za sobą, nie mogła sobie znaleźć miejsca. Też nie jadła. Druga zniosła wszystko lepiej. Tak jakby wcale operacji nie miała. Obie chodziły w kubraczku pooperacyjnym, a nie w kołnierzu. Uważam, że to lepsze i wygodniejsze. A po tygodniu były zdjęte szwy i wszystko było OK. U nas potworna duchota tak jak u was, wiatrak chodzi non stop, a i tak płynie ze mnie. A zaraz mam klientkę i nie wiem jak to wytrzymam... Aha! I przyszły mi dziś dwie pierwsze rzeczy dla mojego synusia: pościel z misiem puchatkiem i śpiworek. Jutro pewnie dojdą śpioszki i body. No zaczęłam zakupowe szaleństwo ![]() Załączyłam fotkę moich kici po sterylce. |
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny za gratulacje, nadal nie mogę uwieerzyc,ze to za mna! Egzaminatorka jezdzila ze mna ponad godzine po miescie ![]() Bylam dzisiaj u lekarza, maluszka /tak, tak ja jestem pewna,ale lekarz jeszcze nie do konca / ma prawie 20 cm i wszystko jest ok, rosnie jak na drozdzach i mama tez- plus 4 kilogramy![]() Dostalam Ascofar profilaktycznie, w moczu znowu leukocyty, ale jakos je zwalcze
|
|
|
|
|
#590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wet dał kołnierz bo mówi że lepiej jak rana jest na powietrzu to się szybciej goi..ale wiesz co, ja też uważam, że wygodniejszy dla kotków jest ten kubraczek, ten kołnierz jej dzisiaj 2 razy zdejmowałam do jedzenia i od razu potem zakładałam. trochę zjadła i wypiła na szczęście. może wezmę od teściowej ten kubraczek, bo ma taki tzn. jej kotka ma jeju, wyszłam na chwilkę na zewnątrz i prawie się udusiłam tym gorącem!! dobrze że u mnie w domu latem tak chłodno jest. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
ja na razie 6 na plusie i chyba rosnę dalej dobrze że tylko w części brzusznej
|
||
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależżżż kociaaaki
chyba gorąco im w tych wdziankach? ![]() Irsin a widzisz mówilam ze sie uda! Najwazniejsze ze masz to za sobą i super! I jak to było z tymi światłami? Zobaczcie laski co udalo mi sie wylicytowac na all http://www.allegro.pl/item1063402210...aby_tanio.html |
|
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
Weronisia sliczne kotki. Podobno rude kicie plci zenskiej to zadkosc...
. Ja tak bardzo bym chciala miec kotka tutaj ale tz nie lubi no i jego rodzina tez sie krzywi na samo slowo kot niestety . A w polsce mam swojego rudzielca za ktorym straaasznie tesknie. No i tez biedak tak siusial po kastracji. Narobil do swojego koszyczka podczas snu i tez widac bylo ze mu sie to nie podobalo jak sie obudzil. No ale juz w przyszlym tygodniu go zobacze irsin duza corunia juz . No i jaka wstydliwa ze nie chce sie ujawnic ![]() aa2 tez sie doczekasz swojej dzidzi skarbku i to na pewno predzej niz myslisz |
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozycyjne = Postojowe na gzamnie moza wylosowac i takie i takie, ale sa to te same swiatla o dwoch nazwach. |
|
|
|
|
#595 |
|
Rozeznanie
|
cześć moje skarby
![]() Ja dopiero teraz bo byłam rano u położnej, ginka... a potem przyjechała siostra .. Na wizycie ok... wszystko ładnie pozamykane.. waga 800 g przez 3 tyg. .. czyli nie jest źle.. reasumując biorąc wagę z jaka zaczynałam, jestem w 22 tyg. ciąży i 2,100 na plusie od wagi startowej ) W środę mam USG zobaczę synusia ( siostrzyczka nazwała braciszka Kubusiem, no i chyba tak zostanie ) Do tego dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą 75 g... Irsin gratulacje
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, ja mam pytanko z innej beczki: czy zamówiłyście coś kiedyś na allegro przez opcje"kup teraz", a potem okazało się , że chcecie z tego przedmiotu zrezygnować? jak to zrobić? kurczę, zamówiłam body zielone bo takie były na rysunku, a okazało się dopiero jak doczytałam, że mają tylko różowe.. chce z tego zrezygnować, bo po co mi w różu... gdyby trwała licytacja, to mogłabym bym wycofać, ale nie wiem jak jest w opcji "kup teraz"... napisałam do kobitki z prośba o wycofanie, ale czy to wystarczy? pomóżcie skarby
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w sumie tylko korzystam z kup teraz ale jeszcze niegdy nie musiałam nic odwoływać Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-06-10 o 20:27 |
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sprzedajacy jest ok, to nie bedzie problemu |
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Też myślę ze jeśli sprzedający w porządku, to anuluje, ale raczej bedziesz musiałą zapłacić koszt prowizji. Bo jest tak że allegro pobiera za każdą sprzedaną rzecz prowizję od osoby sprzedającej, a wiadomo ze owy sprzedający tez nie chciał by być stratny przez twoja pomyłkę.
|
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() napisałam już do tej kobitki, mam nadzieję, że wszystko się rozwiąże pozytywnie .. No taka gapa ze mnie , że szok... zła jestem sama na siebie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

i co raz bardziej zaczynam sie niepokoić... Tż mówi ze sobie wmawaim tylko i mam przestac myslec... że piersi mam jak banie takie twrade i na pewno jest o.k... ale ja i tak sie martwie... wiem ze nie powinnam i dostane opieprz ale tak juz mam ze sie niepokoje... byle do poniedzialku mam nadzieje ze wroce z radosnymi nowinami...

ale powiem ginowi ze sie zamartwiam i chce miec wizyty co równe 2tyg dla wlasnego spokoju
"Jeśli czegoś naprawdę gorąco pragniesz,wszystko sprzyja potajemnie Twoim pragnieniom"
Poniżej foteczka.

Wszystko jest z Wami jak najlepiej
chwal się kobietko 
żeby sprawdzić czy jakieś nowe dzieciaczki sie pojawiły