Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 19:41   #1681
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

a gdyby mój Tż powiedział mi: 'wiesz, kochanie, kochajmy się bez zabezpieczenia, bo ja nie lubię w prezerwatywie', to chyba by wioska 20km stąd usłyszała, co ja myślę o kochaniu się bez zabezpieczenia na chwilę obecną.
jeśli tak bardzo nie może zdzierżyć tych gumek, to niech zaproponuje jakąś alternatywę. ;]
Niestety, sporo chłopaków tak myśli i to jest po prostu jakieś neandertalskie myślenie, a dziewczyny, które słuchają naiwnie swoich milusich misiów też mądre nie są. Pisałam tu już o gimnazjalistce u mnie w mieście, która urodziła, bo 'on też nie lubił w gumce'.
A potem pełno tematów na forach czy mogę być w ciąży

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
A ta koleżanka dobrze sobie radzi ? Nie wyobrażam sobie dziecka w moim życiu, to brzmi co najmniej dziwnie. To by było równoznaczne z końcem młodości, zabaw itd.
Ja też... nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji
Z resztą, jak ja bym wyglądała z dzieckiem
Już nawet jak byłam z Ewą (ciocią) w sklepie i chrześniakiem, to gadała z jakąś koleżanką, ja wtedy gdzieś poszłam i ona jej powiedziała, że jestem chrzestną.
A ta:
- o.O ta dziewczynka?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
jaka o kurde.

Cytat:
ja ostatnio widziałam filmik z programu T.Lisa, też pięknie się starsi ludzie wypowiadali. ;]
ale nie mam linku.
Tez to widziałam.
Nawet gimnazjalistki chętne na bicie się z innymi dziewczynami nie są takie agresywne.
Stary 2010-06-10, 19:41   #1682
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to nieodpowiedzialne, chyba, że jest się gotowym na dziecko. po prostu. i żadne tłumaczenie typu: 'a, bo to nie były dni płodne' albo 'od czasu do czasu' do mnie nie trafia.

a gdyby mój Tż powiedział mi: 'wiesz, kochanie, kochajmy się bez zabezpieczenia, bo ja nie lubię w prezerwatywie', to chyba by wioska 20km stąd usłyszała, co ja myślę o kochaniu się bez zabezpieczenia na chwilę obecną.
jeśli tak bardzo nie może zdzierżyć tych gumek, to niech zaproponuje jakąś alternatywę. ;]

no i stres, to osobna kwestia, dobrze mówisz.
(do prezerwatyw natomiast nic nie mam. )

dla mnie to śmieszne i tyle

Cytat:
Na pewno są płodni ?

Jejku, ja nie mogłabym spać po nocach. W ogóle nawet z zabezpieczeniem już jest strach, że może pęknie, nie zadziała.

A ta koleżanka dobrze sobie radzi ? Nie wyobrażam sobie dziecka w moim życiu, to brzmi co najmniej dziwnie. To by było równoznaczne z końcem młodości, zabaw itd.
on tak, a siostra ma obniżoną płodność.
ale oni własnie sts przerywany praktykują- nie to, że on kończy w niej.
z siostrą o tym gadałam (jest ode mnie o 4 lata starsza), mówiła, że próbowali z prezerwatywą, ale nie podobało im się i lepiej bez.
ich wybór, dla mnie to głupota.
Tyle, że oni są narzeczeństwem od 3 lat, planują ślub i dziecko nie byłoby tragedią w ich życiu (narzeczony siostry skończył w tym roku 30 lat,ona teraz skończy 23. )

a koleżanki (bo mam takie trzy z klasy, z czego tylko jedna z powodu własnej głupoty, bo u dwóch pozostałych anty zawiodła) dobrze sobie chyba radzą.
pisałam o tym kilka razy.
ta od stosunku przerywanego to D., rozstała się z Pawełkiem bo ponoć uj.
K. urodziła w maju 2009, a w sierpniu 2009 jej narzeczony zginął w wypadku samochodowym.
A. urodziła w grudniu 2009 i jest szczęśliwą żonką i mamą.

ja sobie też nie wyobrażam.
a jak pomyślę, że za około 5 lat to już będzie "czas najwyższy" to mi się śmiać chce

Cytat:
jaka baba.

Cytat:
to samo tyle, że ej, ruda.
Najmniej poszkodowane brunetki. Nie znam żadnych złych skojarzeń do tego koloru włosów.
Ja tam lubię wszystkie naturalne barwy, oprócz zieleni i różu i tym podobnych.
"ej czarna, chcesz być ciężarna?" taki podryw stosował wobec mnie pewien chłopak, kiedy ja miałam 10, a on 11 lat

Cytat:
Może z frustracji życiem, nie mam pojęcia, będę stara to może się dowiem (oby nie)

Zauważyłam http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

ale to racja, że od młodzieży się wymaga, starsze panie w autobusach mało się nie zasapią, że młody a miejsca nie ustapi! a niby na kim się opiera ta młodzież? skądś ma te wzorce...
czasami babcia też nie ogarnie, że ktoś, kto ma 20 lat może mieć większe problemy ze zdrowiem niż ona, albo wracać po 10h pracy fizycznej i najzwyczajniej nie mieć siły wstać.

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2010-06-10 o 19:45
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:44   #1683
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

"ej czarna, chcesz być ciężarna?" taki podryw stosował wobec mnie pewien chłopak, kiedy ja miałam 10, a on 11 lat

dobry tekst

Ja chcę jakąś fajna ksiażkę
Stary 2010-06-10, 19:44   #1684
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Ile się nasłuchałam o blondynkach. Były takie przypadki, że głupiego mi się wymsknęło i zaraz 'Ty to blondynką jesteś, to nie ma się co dziwić'
Albo jakieś eej, blondi.
dyskryminacja
ale niech sobie uważają mnie za głupią.
Cytat:

ale to racja, że od młodzieży się wymaga, starsze panie w autobusach mało się nie zasapią, że młody a miejsca nie ustapi! a niby na kim się opiera ta młodzież? skądś ma te wzorce...
Przedwczoraj jak byłam na zakupach, zrobiło mi się słabo. Ciemno przed oczami, szum w uszach itp. Jakoś dotarłam na przystanek i usiadłam sobie na ławce, by trochę ochłonąć. Dosiadła sie do mnie jakaś starsza babcia, ok przesunęłam się. Zaraz przyszła do niej trochę młodsza koleżanka i też dosiadła sie do mojej ławki. to znaczy wepchała się tak chamsko, zamiast kulturalnie przeprosić. Nie dość, że się rozpychała po całej ławce, to jeszcze szturchała mnie swoją torebusią, chyba myślała, że zejdę i łaskawa pani będzie miała całą ławkę dla siebie. Myślałam, że zabiję tę babę.
A później jeszcze opowiadała o swoim moczu. No, rzeczywiście fascynujące opowieści.

Cytat:

a koleżanki (bo mam takie trzy z klasy, z czego tylko jedna z powodu własnej głupoty, bo u dwóch pozostałych anty zawiodła) dobrze sobie chyba radzą.

to anty tak bardzo zawodzą, czy po prostu zapominały regularnie zażywać?

a ja słyszałam "te, blondyna kto Cię dyma jak mnie ni ma?"
Na szczęście usłyszałam go od sąsiadki, a nie od żadnego chłopaka

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-06-10 o 19:48
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:55   #1685
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
ja ostatnio widziałam filmik z programu T.Lisa, też pięknie się starsi ludzie wypowiadali. ;]
ale nie mam linku.
Oglądałam kiedyś, pokazywali jak ludzie reagują na to, że ktoś od Lisa zadaje im pytanie. Nie wiedziałam, że starsze panie tak soczyście potrafią przeklinać.

znałyście to wcześniej ? - turlaj dropsa
Chyba jestem zacofana.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:00   #1686
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość

dobry tekst

Ja chcę jakąś fajna ksiażkę
rzeczywiście

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
to anty tak bardzo zawodzą, czy po prostu zapominały regularnie zażywać?
nie mam pojęcia, szczerze mówiąc może tylko mówiły, że zażywają

Warren Buffet
Stary 2010-06-10, 20:00   #1687
star15
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to śmieszne i tyle

on tak, a siostra ma obniżoną płodność.
ale oni własnie sts przerywany praktykują- nie to, że on kończy w niej.
z siostrą o tym gadałam (jest ode mnie o 4 lata starsza), mówiła, że próbowali z prezerwatywą, ale nie podobało im się i lepiej bez.
ich wybór, dla mnie to głupota.
Tyle, że oni są narzeczeństwem od 3 lat, planują ślub i dziecko nie byłoby tragedią w ich życiu (narzeczony siostry skończył w tym roku 30 lat,ona teraz skończy 23. )

ta od stosunku przerywanego to D., rozstała się z Pawełkiem bo ponoć uj.
K. urodziła w maju 2009, a w sierpniu 2009 jej narzeczony zginął w wypadku samochodowym.
A. urodziła w grudniu 2009 i jest szczęśliwą żonką i mamą.

a jak pomyślę, że za około 5 lat to już będzie "czas najwyższy" to mi się śmiać chce
obniżoną płodność? a na pewno nie jest bezpłodna..?

a w jaki sposób zabezpieczały się te koleżanki, że zawiodło? prezerwatywa?

a tam, za ok.5lat. moja mama Juniora urodziła w wieku 29, a teraz tyle jest matek po 30tce i nic złego z tego nie wynika.

Cytat:
Tez to widziałam.
Nawet gimnazjalistki chętne na bicie się z innymi dziewczynami nie są takie agresywne.
dokładnie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:01   #1688
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Chyba jestem zacofana.
No pewnie, Weronika nie jesteś na czasie, wstydź się
Stary 2010-06-10, 20:02   #1689
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
Ze 200 funtów pewnie.

Dokładnie 185, czyli 937, 27 zł

A pojedyncze dni to nie wiem po ile.

11 sekunda, babka
Ostatnio oglądałam program T. Lisa i był tam film jak jakiś koleś specjalnie dla programu pytał ludzi czy istnieje szansa na poprawienie się stosunków Kaczyńskiego i Tuska to zauważyłam że młodzi ludzie wykorzystali szansę i wypowiedzieli się kulturalnie a starsi ludzie to go normalnie osaczyli i jedyne słowo jakie wyłapałam to won stąd bo ci.....

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:02   #1690
effciaa16
Zakorzenienie

Starszym to się wydaje, że już wszystko mogą, że młodzi się nie liczą. Jedna baba komentowała w autobusie młodego człowieka, który się zdrzemną "Ja nie rozumiem od czego Ci młodzi są taaacy zmęczeni". My już nie możemy być zmęczeni, przepracowani itp. Bez komentarza.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:06   #1691
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Starszym to się wydaje, że już wszystko mogą, że młodzi się nie liczą. Jedna baba komentowała w autobusie młodego człowieka, który się zdrzemną "Ja nie rozumiem od czego Ci młodzi są taaacy zmęczeni". My już nie możemy być zmęczeni, przepracowani itp. Bez komentarza.
No niestety, bardzo dużo osób starszych myśli, że są faaajni, mądrzejsi i w ogóle autobusy to ich jakieś królestwo tylko dlatego że są starsi
Stary 2010-06-10, 20:14   #1692
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
ojej, dzieci to naprawdę potrafią być okropne..

mhm, rozumiem. a ja zawsze bardzo się spieszyłam z nazywaniem ludzi przyjaciółmi, ale to pewnie przez te gazety, które namiętnie czytałam jak miałam 10 lat. ;] Bravo, Twist, Bravo girl, Dziewczyna.. regularnie. tam zawsze podkreślali, że nastolatka musi mieć dużo przyjaciół, paczkę, kumpele.. no chciałam być fajna, no.
a jaka była kiedyś afera, gdy rodzice zobaczyli u mnie Twista z wytłuszczonym na okładce tekstem: jak się dobrze zabezpieczać czy coś takiego. u 10latki! jako matka bym się chyba załamała. a ja po prostu taka przedwcześnie ciekawska byłam..

tu jest fragment przedstawienia wczorajszego (i nawet przez chwilę mnie widać ), całe wyślę jak Tż mi udostępni.
lowe ludzi chodzących na szczudłach, sama chciałabym się nauczyć.

pijesz do czegoś?
Ja pamiętam jak kiedyś w podstawowce na polskim dyrektorka mi zabrala Bravo i nie zebym je czytala na lekcji tylko wyjmowalam zeszyt i nie chcacy wyjelam tez gazete, oczywiscie bylo ''to nie jest gazeta dla was"

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:20   #1693
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

a tam, za ok.5lat. moja mama Juniora urodziła w wieku 29, a teraz tyle jest matek po 30tce i nic złego z tego nie wynika.

Moja mama urodziła Młodą jak miała 36 lat :0
też nie było (prawie) żadnych problemów w związku z tym
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:23   #1694
effciaa16
Zakorzenienie

mnie mamcia urodziła jak miała 30 lat, a młodsza jak miała 35 i też bez żadnych komplikacji.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:32
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:23   #1695
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie mam linku.
a widziałaś filmik (a raczej nagranie, sam dźwięk) jak on się odzywa do swoich pracowników ?

ed: ten link i nie chodzi mi o samo przeklinanie.

Cytat:
Ja też... nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji
Z resztą, jak ja bym wyglądała z dzieckiem
Już nawet jak byłam z Ewą (ciocią) w sklepie i chrześniakiem, to gadała z jakąś koleżanką, ja wtedy gdzieś poszłam i ona jej powiedziała, że jestem chrzestną.
A ta:
- o.O ta dziewczynka?
aaaaa. lol, prawie jak i ze mną

Cytat:

czasami babcia też nie ogarnie, że ktoś, kto ma 20 lat może mieć większe problemy ze zdrowiem niż ona, albo wracać po 10h pracy fizycznej i najzwyczajniej nie mieć siły wstać.
chyba za 10

dokładnie

Cytat:
dyskryminacja
ale niech sobie uważają mnie za głupią.

Przedwczoraj jak byłam na zakupach, zrobiło mi się słabo. Ciemno przed oczami, szum w uszach itp. Jakoś dotarłam na przystanek i usiadłam sobie na ławce, by trochę ochłonąć. Dosiadła sie do mnie jakaś starsza babcia, ok przesunęłam się. Zaraz przyszła do niej trochę młodsza koleżanka i też dosiadła sie do mojej ławki. to znaczy wepchała się tak chamsko, zamiast kulturalnie przeprosić. Nie dość, że się rozpychała po całej ławce, to jeszcze szturchała mnie swoją torebusią, chyba myślała, że zejdę i łaskawa pani będzie miała całą ławkę dla siebie. Myślałam, że zabiję tę babę.
A później jeszcze opowiadała o swoim moczu. No, rzeczywiście fascynujące opowieści.
jaka miła

Cytat:
Chyba jestem zacofana.
na jacha

Cytat:

nie mam pojęcia, szczerze mówiąc może tylko mówiły, że zażywają
chyba raczej, bo to aż za bardzo podejrzane

Cytat:
No niestety, bardzo dużo osób starszych myśli, że są faaajni, mądrzejsi i w ogóle autobusy to ich jakieś królestwo tylko dlatego że są starsi

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:27
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 20:43   #1696
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
W ogóle uwielbiałam aktorów z pierwszych serii i kurde uwielbiam fragment pogrzebu Chrisa (aż uroniłam łezkę oglądając tn fragment)
rzeczywiście mogę teraz stwierdzić że 2 pierwsze serie bardziej mi się podobały.
i też się popłakałam wtedy .

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Żbiczki, oglądacie gdzie online czy ściągacieSkinsów ?
online. iitv

Cytat:
j
i wlasnie chcialabym, żeby mnie córka sie nie krępowała nawet jeśli nie bylybysmy przyjaciółkami, to chcialabym po prostu rozumieć ją czy też jego () i być wyrozumiałym rodzicem i żeby to dziecko wobec mnie było po prostu otwarte. i nie musiało po internetach szukać wszystkiego.
no.
też będę się starała żeby moje relacje z dzieckiem były dobre. żeby wiedział /a że może przyjść do mnie z każdą sprawą.

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
smutno, duszno, źle i do dÓpy

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
poczytałam trochę o Waszych przyjaźniach, zdałam sobie sprawę że tak naprawdę na znajomych z uczelni (zarówno jednej jak i drugiej) oraz znajomych z pracy nie można wcale liczyć. w skrócie mówiąc każdy dosłownie KAŻDY tak naprawdę zajęty jest swoim pięknym tyłkiem.
często gęsto nie ma z kim wyjść nawet na głupi spacer. a we wtorek umówiona byłam z koleżanką na basen i nie przyszła. nawet mnie o tym nie poinformowała. jeszcze miała pretensje, że w ogóle śmiem pytać co się stało. później okazało się, że pokłóciła się z tż. trochę mnie to dobiło.

poza tym pokłóciłam się z mamą, aż rozłączyła się rozmawiając ze mną przez tel. tata ostatnio w ogóle nie ma czasu by nawet do mnie zadzwonić. mają do mnie pretensje o wszystko. wszystko robię źle i nie tak. córka z dwoma kierunkami i z pracą to za mało.

najlepiej się czepiać. mam wrażenie, że wszyscy dookoła są nieczuli, źli i wykorzystują człowieka.

na dodatek przylazła właśnie moja właścicielka od której wynajmuję mieszkanie. po co? tak sobie po prostu, pranie zrobić

egzaminy, zaliczenia, prace pisemne, cały kołchoz i praca w szkole (dostałam jeszcze zastępstwo na koniec roku, na całe 2 tygodnie, po prostu super! akurat jak mam sesję i inne problemy) - mam ochotę rzucić to wszystko w pipu mać.

tak jak Marta napisała , wygarnij im to powiedz co Cię boli w przypadku Olgi poskutkowało . sesje miną , niedługo koniec roku szkolnego i sobie odpoczniesz

Cytat:
ktoś o uszkodzonej psychice to rysował.
mój kolega namiętnie tworzył takie rysunki. czasem mnie przerażały. nie wiem czy coś tam miał z psychiką ,ale głupi nie był

Cytat:

Cytat:
Może z frustracji życiem, nie mam pojęcia, będę stara to może się dowiem (oby nie)

Zauważyłam http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
OMG straszne. starsi ludzie to naprawdę czasem nie mają pohamowań jeśli chodzi o wyrażanie poglądów politycznych

Cytat:
i jeszcze dzieci się drą

ed. mama poszła i na nich nakrzyczała

Cytat:
Chyba jestem zacofana.

waliło grzmotami porządnie btw. Karolina ostatnio widziałam na wp były zdjęcia wykonane podczas burzy w Opocznie .

idę zrobić sobie peeling kawowy i coś poczytam.

;***

edit: buu nie zacytowało mi wszystkiego . Ola - normalnie się oplułam jak przeczytałam o tej sytuacji z tą gazetą Bravo

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2010-06-10 o 20:44
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:44   #1697
malenstwo5
Wtajemniczenie

Ale naspamowałyście
U mnie niby burze zapowiadali, a ciągle jest tak samo gorąco jak było.

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:49   #1698
mtynai
Zakorzenienie

ejże, oglądałyście dzisiaj Na Wspólnej?

o co chodzi z tym, że Kinga do Majkela krzyczała, że zabił ich dziecko?
(trailer kolejnego odcinka)

Warren Buffet
Stary 2010-06-10, 20:51   #1699
malenstwo5
Wtajemniczenie

Martyna, ja oglądałam. No i właśnie też myślę o co chodzi

Stary 2010-06-10, 20:57   #1700
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
ejże, oglądałyście dzisiaj Na Wspólnej?
O w pupę, zapomniałam o Na Żulnej. Miałam skumać o co tam chodzi, a cały tydzień nie oglądałam.

Ranczo za to oglądam.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-06-10, 21:04   #1701
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki ponglish.
Bo czasem zapominam jak coś jest po polsku

Cytat:

Chyba jestem zacofana.
Znałam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19910141]
mój kolega namiętnie tworzył takie rysunki. czasem mnie przerażały. nie wiem czy coś tam miał z psychiką ,ale głupi nie był

waliło grzmotami porządnie btw. Karolina ostatnio widziałam na wp były zdjęcia wykonane podczas burzy w Opocznie .
[/QUOTE]
to nie jest normalne

oh, wow, lovely.
moja wieś na wp.
i to nie z jakiegoś czarnego powodu, chociaż u mnie nic się nie dzieje, nawet nie gwałcą i nie mordują
Stary 2010-06-10, 21:07   #1702
Claaire
Wtajemniczenie

Ooooo nie, zapomniałam o Na Wspólnej !
Stary 2010-06-10, 21:10   #1703
mtynai
Zakorzenienie

na wątku o Na Wspólnej piszą, że uważają, że to Darek porwał Ignasia
no,ale czemu w takim razie Michał by mówił, ze zabił ich dziecko

Warren Buffet
Stary 2010-06-10, 21:14   #1704
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
na wątku o Na Wspólnej piszą, że uważają, że to Darek porwał Ignasia
no,ale czemu w takim razie Michał by mówił, ze zabił ich dziecko
Jest pare teorii...
a) to metafora uprowadził = zabił dzięki temu zabiegowi nadali dramatyczności (tekst rodem z mojej prezentacji maturalnej)
b) wmówił Ignasiowi, że to on jest jego tatą, przez co zabił dziecko Michała ....yy
c) jeszcze myśle :p

Jutro ma być rekordowo ciepło

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-06-10 o 21:21
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:20   #1705
mtynai
Zakorzenienie

ja bym tego w 4 minuty nie wymyśliła
lowe Twoją wyobraźnię !

Warren Buffet
Stary 2010-06-10, 21:30   #1706
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym tego w 4 minuty nie wymyśliła
lowe Twoją wyobraźnię !
hm..dziękuje

aaaa.. taa duchota mnie już dobija
Stary 2010-06-10, 21:35   #1707
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:

to nie jest normalne

oh, wow, lovely.
moja wieś na wp.
i to nie z jakiegoś czarnego powodu, chociaż u mnie nic się nie dzieje, nawet nie gwałcą i nie mordują
Dzieło jakiegoś pedofila.

U mnie też spokojnie jest. Raz tylko pamiętam, kilka lat wstecz ktoś zgwałcił dziewczynę. A tak to nic.

Cytat:
Jest pare teorii...
a) to metafora uprowadził = zabił dzięki temu zabiegowi nadali dramatyczności (tekst rodem z mojej prezentacji maturalnej)
b) wmówił Ignasiowi, że to on jest jego tatą, przez co zabił dziecko Michała ....yy
c) jeszcze myśle :p

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 21:39   #1708
malenstwo5
Wtajemniczenie

A może Darek wyszedł za nim i zaczęli się szarpać i ucierpiał Ignaś, albo Michał wsiadł z małym do auta i mieli wypadek i Ignaś jest w ciężkim stanie

Stary 2010-06-10, 21:46   #1709
Riddim
Zadomowienie

Cytat:
ale mnie głowa znowu boli...

ostatnio tak mnie bolała, myślałam, że sen pomoże, ale jak się rano obudziłam dalej mnie bolała
Mama mi zawsze mówi, że jak się zasypia z bolącą głową to po śnie i tak boli.
Może przez to, że tak duszno?

; ( Po co ja tam poszłam to nie wiem. Kopnijcie mnie jak następnym razem zgodzę się na coś takiego... Przyniosłam do domu górkę kompleksów, żalu i złości. Czekam, aż ktoś dosypie jej czubek.
Stary 2010-06-10, 21:48   #1710
Weronika112
Zadomowienie

Żbiki go zjadły.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość

; ( Po co ja tam poszłam to nie wiem. Kopnijcie mnie jak następnym razem zgodzę się na coś takiego... Przyniosłam do domu górkę kompleksów, żalu i złości. Czekam, aż ktoś dosypie jej czubek.

Co się stało ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości