|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Cytat:
8 kg temu moja waga wg BMI była w normie, bliżej dolnej granicy, a teraz też jest w normie ale bliżej górnej
|
|
|
#2792 |
|
Matka Smoka
|
Do mnie raz pan z 7 zadzwonił czy mogę wyjść na parking przed pracą, bo jemu się nie chce wchodzić do biura
A do koleżanki kiedyś zadzwonił i spytał czy nie może do niego podjechać, bo jemu nie pasuje do niej
|
|
|
|
#2793 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No w porównaniu z tym co było to wcale nie normalnie, nie ma dużych flach i dużo mniejszy wybór
Ja chciałam sobie zamówić lawendowy i miętowy a tu nie ma ani jednego ani drugiego ![]() Ineso a ten tonik PHA to fajny jest? Bo może ja bym go sobie wzięła... A uszczknęłabyś trochę konserwantu, zapłacę 1/4 bo widzę że Ty 3 flaszki chcesz ?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiedy nas zapraszasz do siebie albo odwiedzasz ?Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Komu jeszcze BU, komu? Bo idę do domu !
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2795 |
|
Pani Buka
|
nie umiem jeździć na rolkach, tylko robię z siebie cyrk przy ludziach
(tak, wywaliłam się na prostej drodze )Plexi, o kotku marzę od zawsze, ale nie wiem co bym z nim robiła w wakacje itd.
|
#2796 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cudów nie robi, ale faktycznie nawilża bardzo. I nie wiem czy on nie jest teraz jakiś mały, ale zaryzykuję i biorę na prezenty 2. Pewnie, że Ci dam konserwantu, powinno starczyć.Jak to miałaś z owsem, skoro on jest jako nowość?
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko piję na potęge wszytsko co mi w rękę wpdanie a najchętniej piwo ![]() moja przyjaciółka by chciała olej kokosowy, dąłoby radę ?
|
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz jest na różanym, tak? A na syfki pomaga coś?No wtedy też był nowością, dużo rzeczy które są nowością jest już od dawna. Jasne ![]() A piwo to raczej jeszcze bardziej odwadnia i wysusza, ale na taką pogodę faktycznie smakuje, zwłaszcza z sokiem imbirowym No albo nasza kochana Smocza Jama ?
|
|
#2799 |
|
Copyraptor
|
A może niedziela?
![]() |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ta niedziela to dla mnie jest pechowa, bo TŻ pracuje cały tydzień i zwykle widujemy się w niedzielę. Już lepsza byłaby sobota z tym że w tą pracuję do 21.
A byłyście już na Seksie w wielkim mieście 2. Może pójdziemy w niedzielę do kina ?
|
#2802 |
|
Pani Buka
|
ja jadę do domu na weekend
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu masz nie móc
?Tylko na priva proszę bo potem nie będę przeszukiwać całego wątku i łatwo mogę przeoczyć że ktoś coś napisał
|
#2804 |
|
Matka Smoka
|
No to ja teraz oczywiście nie wiem już który puder chcę:/ Posprawdzałam i ten drugi, który mam to ten z jedwabiem. Próbowałam je teraz porównać i nie widzę czy ten z owsem jest mniej biały. Natomiast tez z perłą ma faktycznie takie delikatne drobinki odbijające światło, ładne. Cholerko, a Ty chcesz ten konkretny?
Lalaith - w Czyżynach będziesz w sobotę? może mi się uda podskoczyć, to weź vatikę. Nie wiem co chcę od Ciebie, bo Avonu to sama ostatnio dużo nakupiłam i chyba nic mi nie trzeba. |
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! wiem, że piszę nie na temat, ale mam problem i mam nadzieję, ze tu mi pomożecie. Poszukuję połączeń jakichkolwiek oprócz pociągu ze stacji Kraków Główny do Balic. Nie mogę ryzykować, ze pociąg z Katowic się spóźni (a napewno tak będzie), bo do przesiadki jest tylko 6 minut :/ na lotnisku muszę być ok. 8:00 a pociąg z Katowic do Krakowa przyjeżdża ok 7:30 Czy możecie podać jakieś linki do rozkładów autobusów miejskich, pksów.... Pozdrawiam
|
|
|
|
#2806 |
|
Copyraptor
|
Ineso, obojętnie
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2808 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Toś mi pomogła To ja jutro sobie jeden polik walnę owsem, drugi jedwabiem i będę się obserwować w jarzeniowym świetle pracowej łazienki
|
|
|
|
|
#2809 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie liczę wizyty u lekarza (to miałam za darmo)Cytat:
Cytat:
Dam znać jutro ![]() Cytat:
![]() Ineso Twoje posiłki wyglądały dzisiaj tak jak napisałaś w jadłospisie? ![]() Ja zrobiłam dziś małe zakupy (małe bo kasy nam brakło z mamą )...ale szpinak jest, brokuły, migdały, ryby, mięsko, Kur! zapomniałam sera warzywa są....Tak myślę, czy od początku jeść warzywa czy nie?? I ja bym chciała schudnąć dużo aż wstyd....Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ineso - co robisz w sobotę po 16?
|
|
|
#2811 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
I zaraz nam przylezą jakieś i będą demotywować Ale jak chcesz to zakładaj Samo mięso, to jak u Dukana. Moja koleżanka to miała straszne zaparcia. Nie musi być ser, moj brat w ogóle nie jadał nabiału, ale ja bym zwraiowała więc dopuszczam to, co mało tłuszczu i węglowodanów ma. Skup się na tym, co wymieniłam jako najważniejsze. U mnie dziś: jajecznica:2 białka i plasterek szynki z kuraka/10 migdałów/sałatka:2/3kurczak z patelenki,1/3sałata i pomidor/jabłko/pstrąg wędzony+dużo wody,herbatki rooibos,czarna kawa. Robi mi się w piekarniku na jutro fasolka z kurakiem (na zimno będzie na obiad jako słatka) i tak pachnie, że mnie skręca![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Neciak - jakaś niedookreślona jestem co do weekendu jeszcze.... |
|
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
Lalaith do mnie mozesz zawsze przyjechac nie mam luksusów ani wielkiej chaty:/ ale mam działke a ciepło jest
a mozliwe ze z legitymacjami tak jest bo ja nie pracuje od roku to sie zmieniło pewnie![]() Kasiencja no to klateczke kupisz na kotka i bedziesz go transportowała
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak narazie powoli dietkuje
w wakacje mam 6tygodniowy plan ćwiczeń i diety i mam zamiar wtedy schudnąć 5kg między innymi dlatego zeby pokazać TŻtowi że potrafię bo on twierdzi że mam do wszystkiego słomiany zapał
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że biedronki latają o tej godzinie i że obijają się o ściany.
|
|
|
#2818 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Co robisz w Krakowie? Nie wracasz do Islandii?Cytat:
Dziś miałam pana z Kolportera, który odmówił przyjazdu na adres domowy po godzinie 17, ob mu nie pasuje, nie pracuje już itp. Musiałam odebrać paczkę sporego gabarytu w pracy i potem prosić znajomych, aby pomogli mi z transportem do domu i wniesieniem na górę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Biedronki są dziwne. W sobotę na Babiej Górze były na każdym kamieniu. Chmary śpiących, leniwych biedron.
|
|
|
#2819 |
|
Copyraptor
|
Neciak, wiesz, u mnie się obija biedronka o ścianę, a ułamek sekundy za nią o tę ścianę obija się kot
![]() I ja lubię mój standard, teraz mój standard będzie zazdrosny o standard Kasiencji! Jutro jadę szukać ośmiopokojowego apartamentu z czterema łazienkami. I lokajem. ![]() Ja powiedziałam TŻ że chcę schudnąć, to mnie opieprzył. Więc nie będę się dietować. |
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja się chyba spaliła w lampce
![]() Malla - pamiętam jak kiedyś gdy byłam na wakacjach nad morzem, to był taki "sezon biedronkowy" - gdzie nie spojrzysz biedronka.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Tylko, że to Siódemka, więc nie ma co się spodziewać ekspresowego doręczenia

A do koleżanki kiedyś zadzwonił i spytał czy nie może do niego podjechać, bo jemu nie pasuje do niej
Ja chciałam sobie zamówić lawendowy i miętowy a tu nie ma ani jednego ani drugiego
?
miałam iść u siebie w mieście ale mi dowalili odrabianie ćwiczeń w poniedziałek i nie mam jak. a nie wiem czy facet pójdzie na to, by przekazać receptę mojej mamie
(która też do niego chodzi)

A teraz jest na różanym, tak? A na syfki pomaga coś?