|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
![]() Ale mnie Michał wkurzył, że nie zareagował jak ten de.bil ją szarpał. ![]() umieeeram, upał. Zakręciłam dzisiaj kaloryfery, a że palimy, żeby była ciepła woda [ale nie musimy]to mama poszła to zrobić.Po X czasie wszystkie rury i taki mini bojler zaczęły się meega ruszać, woda się zagotowała i to jak szybko włączyłyśmy wodę i musiałam żar wywalić z pieca. Mama mi zapewnia rozrywek, No, ale mozna jej wybaczyć bo pierwszy raz to robiłyśmy, trzeba mniej węgla dawać.Koniec wyżalania.
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ?
![]() Mama do mnie: -Ala, przeczytaj sobie ta książke, to światowy bedseller
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo pisałyście o przyjaźniach... ostatnio pisałam wam o tej dziewczynie, która po maturze mnie olała. Napisała jakoś niedawno no i się spotkałyśmy. Teraz to jest zupełnie inna relacja i dzięki wam trochę więcej widzę... wiecie, ja chudzinka nie jestem i to zawsze był dla mnie duży kompleks (staram się teraz ogarnąć, ale po dniu dzisiejszym to chyba będę biegać dzień i noc, żeby schudnąć) a ona sobie przy mnie zamawia wielką kolację i mówi, że powinna się zacząć odchudzać - nie wiem, czy ona to mówiła uszczypliwie, ale tak mi przykro było wiecie... I akurat jak na złość przy stoliku obok siedziały babki i jedna mówi 'no ja w 38 to już nie wejdę' zaraz przychodzą następne i jakaś komentuje 'no chyba ci się <imię> przytyło ostatnio'. Pomijając już moje żale egoistyczne dobiło mnie to jak chwaliła się swoimi relacjami z tż... i że ona już, no wiecie a ja nikogo nawet nie mam. To będzie długa noc z paktofoniką... |
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za dziewucha. Pewnie sama ma kompleksy i dobija Ciebie, żeby się dowartościować. Och zrobiła 'to' i taka fajna jest! Ejj no nie przejmuj się tą laską. Znasz swoje wartości, a jeżeli mierzi Cię Twoja waga [choć nie wiem jak wyglądasz] to do roboty. A jeżeli siebie akceptujesz to głowa do góry!
|
|
#1715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru cię pocieszać, bo i tak to nic nie zmieni. Jednak ty nie powinnaś zapominać, że jesteś wartościową dziewczyną, mądrą, ładną i, że masz prawo do szczęścia tak, jak inni ludzie, niezależnie czy są chudsi, grubsi itd. Ja też tak czasami mam. Widzę jak się komuś świetnie układa i momentalnie czuję przypływ zazdrości, bo sama bym tak chciała. Nie wiem jak sobie z tym radzić, chyba tak czasami musi być. Ja czuję się lepiej, gdy mam faceta. Przy byłym nie myślałam, że tu i tam mam za dużo, że jestem do niczego itd. Facet to lekarstwo na kompleksy. Tylko mi nie chcą wypisać recepty na niego coś.
|
|
#1716 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() ale nie nadrobię w sobotę, na vod zerknę -wiecie że tam wsio za darmoszke mozna ogladac?a z pierwszym się zgadzam, nie powiem why ![]() Cytat:
musk mi spalilo.no nie wiem sama, bo już kolejny raz się to powtarza... Cytat:
uwielbiam Twoje przeżycia Cytat:
a cóż jest tym bedsellerem? Cytat:
dziś na fcb koleżanka, która ostatnio się do mnie nie odzywa, nie chce jej się spotykać, mimo, że też się nudzi, napisała jak gdyby nigdy nic też mi dobre miejsce, komentarze na fcb. telefonu to nie ma
|
|||||
|
|
|
#1717 | ||
|
Zadomowienie
|
Trochę mi głupio, że to tutaj napisałam, bo nigdy z nikim nawet o tym nie gadałam..
Cytat:
Cytat:
Dziś miałam taki humor, w sklepie mierzyłam rybaczki i taka zadowolona byłam, że rozmiar mniejsze, nawet nie wiecie jaka to radość : ) a później poszłam na ten cholerny spacer -.- Nie chce, żebyście zrozumiały to tak, że nie wiem, siedzę w domu i pochłaniam i się w drzwiach nie mieszczę, bo to nie tak. Nie wyglądam źle, ale wolałabym rozmiar 38. Ewa, może coś w tym jest, ale ja już tak chyba mam, że się przejmuję czymś czym nie powinnam. Weronika, to fakt, najgorzej jak wszyscy dookoła mają sielankę a tej jednej 'samotnej' osobie zostaje tylko opowieści słuchać. Ja też poproszę tą receptę
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja dziękuję za takie przeżycia
kurcze tylko na sucho ciężko wyrazić emocje, jak opowiadam to zawsze gestykuluję, zmieniam tonację głosu, już tak mam. ![]() bedseller schować się pod ziemię to mało. moja Mardżi oglądam animal planet i właśnie wyjęli ogromnego pytona z domu i jeszcze facet mówi, że dzieci się z nim bawią
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-10 o 22:36 |
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie, wtedy angielski dla takiego prostego człowieka to był obcy język, tyle co 'i love you' i takie tam, tak myślę. No więc wracając do mamy: tata wysłał ją do sklepu po napój pomarańczowy. Mama wraca bez napoju i mówi "nie kupiłam bo tylko jakiś ORANGE był(fonetycznie po polsku)"
|
|
|
|
|
#1720 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a mój tż, uważa że wszystkie toniki/zele do mycia twarzy są dla dziewczyn i pedałów, myje twarz tylko wodą i smaruje NIVEA ma idealną cerę. a ja? kurde. Cytat:
czytałyśmy jeszcze 13-stke i w jednym numerze był lakiery do Frencha, ale jej mama zabroniła nawet bezbarwnym nie pozwalala jej malować, a był to koniec podstawówki/poczatek gimnazjum.Cytat:
ona mi mowiła co mam robić, gdzie mam wyrzucić, a ja jej ciagle żeby nie mówiła tacie ![]() też bym tak chciała, bo ja niestety nie miałam z kim pogadać, w zasadzie to się wstydziłam wszystkiego. Cytat:
co z tego, że ma buty na 12 cm obcasie ![]() na szczęście robię w końcu prawko i koniec z meczeniem się w autobusach. co Wy tu narobiłyście?! nie było mnie, wracam a tu 6 stron! a jak siedziałam to nikogo nie było
|
|||||
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa, jaka mama
ja nie schodzę jak ktoś nade mną sapie i wymusza, żeby zeszła. Ale z reguły schodzę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-10 o 22:51 |
|
|
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
"Skrzywdzona", zaczełam czytać chwile i wydaje się fajne
![]() Cytat:
nieźle, co za domowe zwierzątko ![]() można sobie wyobrazić zdjęcie szczęśliwej rodzinki, mama tato dzieci i wąż w środku, yeah ![]() Cytat:
widzę, że orange to jakieś słowo-killer dla rodziców, bo moj tato zawsze mówie na to oronż
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
pyton był meeega długi i gruby, a ma ponoć osiągnąć rozmiar 7 m.
![]() co do angielskiego, byłam w sklepie ja: poproszę 'lajona' ekspedientka- ![]() ja- L I O N A poproszę [fonetycznie] ajj mówię Wam
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Aaa no to mi się jeszcze przypomniało jak koleżanka kiedyś opowiadała (jej mama ma drogerię)
Wchodzą do drogerii jakieś plastik fantastik i mówią, że chcą "ander tłenti" a tą mamę wcięło i nie wie o co chodzi - dopiero jej ta koleżanka wyjaśniła, że to under dwadzieścia. |
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
była reklama przed i po you can dance- pierwsza jak facet mówił 'ander tłenTY' to mnie dobijało
Na szczęście w kolejnej reklamie mówiła kobieta 'ander tłenti'
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wiem, co czujesz, sama mam momenty powątpiewania w swoją figurę, bo też chudziutka nie jestem. ale główka do góry, wystarczy odpowiedni ubiór! trzeba być świadomym swoich mocnych i słabych stron, podkreślać pierwsze,a maskować drugie. wga przecież nie wartościuje tego, jakim jesteś człowiekiem.. za to ona może być chudziutka,a ma pstro w głowie. ;] Cytat:
to Tżta mama.. kiedyś była taka prenumerata w kiosku u nas,tzn. miało się swoją 'teczkę' i tam jak się kioskarkę poprosiło, to ona odkładala regularnie gazetę (tę, którą się chciało). no i mama Tżta przychodzi i mówi: czy jest już dla mnie Ejsi Pejsi? (chodziło o Easy PC, magazyn komputerowy )a kioskarka, jak gdyby nigdy nic (sama pewnie angielskim nie grzeszyła), wyciągnęła i podała. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- a tak w ogóle, wróciłam z tego przedstawienia. ![]() ale pięęknie było, robili przeróżne sztuczki z ogniem. cala sztuka była metaforą życia Jezusa. naprawdę szanuję ludzi, którym chce się robić takie rzeczy i którzy mają takie pasje..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-10 o 23:03 |
|||
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teatr-pasja jest piękny. U mnie dziewczyny z klasy brały udział w czymś takim, grupa teatralna - jeżeli będę miała dziecko to też mu dam możliwość poznania tego świata. |
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
ejsi pejsi
![]() idę spać, dobranoc pchły na noc, a karaluchy pod poduchy ;*
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
ejsi pejsi jest super xDD
chyba sobie pójde poczytać
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Ejsi pejsi.
Podczytuję was, bo Skinsów ciągle oglądam. W ogóle mnie to nie nudzi, chociaż od rana seans trwa.
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok to ide nooo zawsze cięzko mi stąd pójść
|
|
|
#1732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko a ja też się tak wstydziłam, że ... ![]() Cytat:
moja mama ciągle mówi SENKS. kto zgadnie o co chodzi ? ![]() Cytat:
Cytat:
była też reklama, gdzie ktoś honey wymawiała HANI ![]() Cytat:
Cytat:
![]() też mi się zaczęły ich powiedzonka udzielać ![]() chyba sobie na dobranoc obejrzę jeszcze jeden odcinek. na yt ogladasz? |
||||||
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też to strasznie rozbawiło jak Tż opowiadał.
![]() ja tak podczytuję sobie książkę przy Was- raz książka, raz wątek. ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- pewnie o 'dzięki' ![]() bo ja kiedyś też nauczyłam się 'senk ju' zamiast 'fenk ju' i tak mówiłam. to może 'senks' to takie 'fenks'?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Yes. ![]() Jaką ksiażkę ?
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika, 'Gra na wielu bębenkach' Olgi Tokarczuk.
bo tamtą już skończyłam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
Cathy Glass
![]() Już dziewczyny zgadły, ale ja też wiedziałam! ![]() Ok, idę. SEEERIOO. ala idź stąd
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Ja "Ostatnie historie" też skończyłam, ale za drugą się na razie nie wzięłam, teraz Kinga czytam. Chociaż dzisiaj nie przeczytałam ani jednej strony, bo Skins...
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ala, zostań.
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn moja mama a ja u niej ![]() a moj tata nauczył się jednego zwrotu, jak dzwoni do mamy na telefon w pracy stacjonarny: "could I speak with A.?" ale jak na złość, ciągle mówi "kud aj spik ŁIS A.?" ![]() nic nie skutkuje, nie da rady go przestawić.. |
|
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
idę spać.
dobrej nocy ;*
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

)