|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
A to mój zestaw ślubny
Do tego bardzo delikatna biżuteria Włoski będą lekko upięte tak, żeby opadały swobodnie na ramiona
|
|
|
|
#4292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
|
#4294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3:d
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z kolei mam 23 lata a wygladam chyba na 19:/ wiec chcialabym sie troche postarzyc mocniejszym makijazem na slubie nie chce wygladac jak dziecko hehe---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
ogolnie super dobrany caly zestaw noi oczywiscie tez czekam na zdjecia z przymiarki
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4297 |
|
Przyczajenie
|
pomocy
czesc dziewczyny, wiem ze to nieodpowiednie miejsce na to co napisze ale juz nie wiem co robic
jestem załamana i potrzebuje sie wygadac moj slub mam 14 sierpnia tego roku i praktycznie wszystko juz załatwione ale jest jeden gigantyczny problem moi rodzice o niczym nie wiedza.... na poczatku nie akceptowali mojego narzeczonego wiec nie mowiłam bo chciałam poczekac az to sie zmieni.. no i popadłam w jakas paranoje... bardzo boje sie swojej mamy wiem ze to głupie ale mam wielka blokade przed nia... jest bardzo nerwowa i przy tym musi byc wszystko tak jak ona chce... mam 28 lat i boje sie czy to nie straszne ona chce zeby siedziala z nia w domu.... a ja najbardziej na swiecie chce sie wyprowadzic i byc szczesliwa a wiem ze moj narzeczony jest dla mnie wszystkim....juz chciałam to zrobic teraz ale okazało sie ze moja mama jest bardzo bardzo chora i trafiła do szpitala co robic??? doradzcie cos prosze ( nie moge spac, jesc i nie radze sobie z tym w co sie sama wplątałam (((((((((
|
|
|
|
#4298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomocy
Cytat:
Myślę, że ta rozmowa bądz wiadomość o waszym ślubie będzie nie unikniona takze im szybciej jej powiesz tym więcej będzie miała czasu na oswojenie się z Twoją i Tż decyzją o założeniu rodziny.....DZIECZYNY A CO WY NA TO? |
|
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: pomocy
Ne do końca znamy motywacje rodziców i nie znamy ich relacji z narzeczonym. Nie wiemy teżdo konca jak wygląda sytuacja domowa i rodzinna Twojej mamy i jak Twj ślub by na nia wpłynał., chociaż z tego co mówisz z rodzicami mieszkasz... Dla mnie jedno jedno jest pewne, powiedzie o tym ślubie musisz, i to już, jeśli to w miarę możliwe pod względem zdrowotnym . Dobrze ze jesteś gotowa się usamodzielnić. Nie wiem tylko dlaczego do tej pory tego nie zrobiłaś, chociaz rozumiem, że bardzo rózne sytuacje się ma w życiu. Pewnie ci ciężko mieszkać w jednym domu z osobą której się boisz. Zastanów się czy to nie jest jedna z motywacji żeby się usamodzielnić. Nie daj się. Głowa do góry i pamiętaj, trzeba pamiętać że jesteś równie ważna jak mama i narzeczony, nie mniej nie więcej. Szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że problem jest bardzo głęboki i może dobrze by było zrobić najpierw porządek ze sobą, uporządkować relacje z rodzicami. Wizyta u psychologa wielu moim znajomym naprawdę pomogła w pokonaniu zwyczajnych problemów z którymi sobie nie radzili. Co na to wszystko narzeczony? I jego rodzice?
|
|
|
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odp Ale to co mam na oku to przypadkowe Chciałam tylko pokazać kolor tęczówki żybyście mogły mi doradzić kolor
aale jak na razie nikt oprócz Ciebie nie skomentował mojego wyboru image
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żooonkaa i przyszła mamusia od lipca / sierpnia Edytowane przez ESTEE87 Czas edycji: 2010-06-10 o 07:59 Powód: literowka |
||
|
|
|
#4302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
Pochwalę się bo wybraliśmy zaproszenia
Wstawiam fotki próbki, którą nam przesłali Oczywiście imiona i data są wymyślone bo to tylko przykładowe zaproszenie Tylko weźmiemy jaśniejsze trochę, bo w rzeczywistości papier jest mocno złoty
|
#4304 |
|
Raczkowanie
|
A to moja sukienka. Czulam sie w niej swietnie, wygodna i nie krepowala ruchow. Jedyny minus tego ze jest delikatna to kilka dziur zdobytych podczas wesela
|
|
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie wyglądałaś.
Śliczna suknia!
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem ładne, choć trochę ciemne, ale eleganckie i podobają mi się Jak będę w domu to wkleję moje bo wczoraj przyszły
|
|
#4307 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie wyglądałaś
Cudna suknia
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
rocznik 87 rządzi
![]() ![]() Cytat:
pasowala do Ciebie ta sukienka
|
|
#4309 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny pisałam juz o tym na innym forum ale nie uzyskałam odpowiedzi a naprawde nie wiem co robic :/ a mianowicie mam problem z usadzeniem gości i świadków
wiem ze chce wienietki ale nie wiemy jak usadzić rodziców np. dla nas normalne ze musza siedzięc obok siebie ale dalej rodzina Panny młodej czy Pana Młodego?? rodziny nie znaja sie i wesele bedzie u Pana młodego 400 km od mojego miejsca zamieszkania, a świadków jak usadzacie?? swiadkowa po str panny młodej a swiadek od str pana mlodego?? czy swiadkowie obok siebie?? a co z os towarzyszacymi swiadków??? nie myślałam ze z tym jest taki problem |
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
Ja Ci powiem jak my robimy
![]() Świadków usadzimy w zależności od tego czy przyjdą z kimś jeśli z kimś to pewnie po stronie mojej usiądzie moja świadkowa z os. tow. a po stronie TŻeta jego świadek tzn jeszcze dokładnie nie wiem , bo niby że ładniej wygląda jak po str Pana Młodego siedzi świadkowa a obok Pani Młodej- świadek ale to już jak uważasz, bo ja tam wolę mieć przy sobie moją najlepsza przyjaciółkę i mój TŻ swojego najlepszego przyjaciela i w sumie nas wali czy będzie to ładnie wyglądać czy nie ![]() i tak, my będziemy mieli pewnie tak jakby trzy stoły połączone |_| o tak o więc przy środkowym stole (tam gdzie będziemy siedzieć) sadzamy samych młodych ludzi- naszych znajomych, kuzynów, rodzeństwo. Po jednej stronie będzie siedzieć jedna rodzina, a po drugiej druga. wychodzimy z założenia, że nie będziemy ich na siłę mieszać i usadzać, bo jeśli będą się mieli ze sobą zintegrowac to i tak to zrobią a że mamy dwie zabawowe rodziny to się raczej o to nie martwimy. Poza tym prawda jest taka, że tak licznie rodzinę widzi się tylko na pogrzebach i właśnie na weselach, więc też ludzie cieszą, że mogą pogadać "z dawno nie widzianą babcią, siostrą"etc. i też jest im miło i swobodnie się czują jak siedzą ze swoimi, tak jak już pisałam moim zdaniem nie ma co na siłę usadzać i mieszać rodzin
Powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html Edytowane przez Lensss Czas edycji: 2010-06-10 o 20:14 |
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy zamiar usadzić tak samo jak Lensss, tzn przy naszym stoliku młodzi, po jednej stronie moja rodzina, po drugiej TŻta. w sumie właścicielka sali namawia na okrągłe stoliki, ale tam wchodzi po 8 lub 12 osób do jednego, a na takie grupki nie mamy jak podzielić, więc będziemy się upierać przy prostokątach
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
A to nasze zaproszenia i obrączki (będą tylko całe z połyskiem, a nie z matowego złota- bo matowe nie pasowało do mojego pierścionka)
|
#4313 |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- wielkie dzieki Lensss super pomysł też tak usadze gości.... i juz po problemie ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- [QUOTE=Lensss;19909535]Ja Ci powiem jak my robimy ![]() Świadków usadzimy w zależności od tego czy przyjdą z kimś jeśli z kimś to pewnie po stronie mojej usiądzie moja świadkowa z os. tow. a po stronie TŻeta jego świadek tzn jeszcze dokładnie nie wiem , bo niby że ładniej wygląda jak po str Pana Młodego siedzi świadkowa a obok Pani Młodej- świadek ale to już jak uważasz, bo ja tam wolę mieć przy sobie moją najlepsza przyjaciółkę i mój TŻ swojego najlepszego przyjaciela i w sumie nas wali czy będzie to ładnie wyglądać czy nie ![]() i tak, my będziemy mieli pewnie tak jakby trzy stoły połączone |_| o tak o więc przy środkowym stole (tam gdzie będziemy siedzieć) sadzamy samych młodych ludzi- naszych znajomych, kuzynów, rodzeństwo. Po jednej stronie będzie siedzieć jedna rodzina, a po drugiej druga. wychodzimy z założenia, że nie będziemy ich na siłę mieszać i usadzać, bo jeśli będą się mieli ze sobą zintegrowac to i tak to zrobią a że mamy dwie zabawowe rodziny to się raczej o to nie martwimy. Poza tym prawda jest taka, że tak licznie rodzinę widzi się tylko na pogrzebach i właśnie na weselach, więc też ludzie cieszą, że mogą pogadać "z dawno nie widzianą babcią, siostrą"etc. i też jest im miło i swobodnie się czują jak siedzą ze swoimi, tak jak już pisałam moim zdaniem nie ma co na siłę usadzać i mieszać rodzin [/QUOT
Edytowane przez elisja Czas edycji: 2010-06-10 o 20:42 |
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się, że mogłam pomóc
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektore z was pewnie zagladaja na PM2010, ale i tu sie pochwale moja suknia
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie sa dwa stoły baaaaaaardzo długie polozone równolegle do siebie wiec my siadziemy z rodzicami i swiadkami na srodku i jakos rozlozymy swoje rodziny
i jest jeszcze taka wneka i tam usadze znajomych w sumie bedziemy miec 4 duze winetki, ktora czesc stolu dla kogo przeznaczona
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim staro- dawnym stylu
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wspominałam na tamtym watku zestaw przecudownyAle miałaś wkleić więcej zdjęć
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Soda ten pan to Twój tato? Jesli tak to jesteście do siebie niesamowicie podobni
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

Do tego bardzo delikatna biżuteria
Włoski będą lekko upięte tak, żeby opadały swobodnie na ramiona 

jestem załamana i potrzebuje sie wygadac 

Myślę, że ta rozmowa bądz wiadomość o waszym ślubie będzie nie unikniona takze im szybciej jej powiesz tym więcej będzie miała czasu na oswojenie się z Twoją i Tż decyzją o założeniu rodziny.....