Starania o dziecko - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 10:22   #2821
magdalenka12
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko

Czarniawa dzięki za wsparcie. Normalnie ręcę mi czasem opadają. Ja nie wiem czy tam w tej Norwegi to same piekności czy jak. Anula dawaj tu swojego tż ja go ustawię, że ma Ci komplementy codziennie mówić i potwierdzać, że największym szczęściarzem jest, no Ale groźna jetem Ale mnie z kontorli wkurzyli i to dlatego
A no i jeszcze jedno nie wolno, chyba, że Ci ulży.

Czarniawa trzymam

Aniu druga to tym bardziej podziwiam samo zaparcie. Trudno się wtedy wybić i trzeba dużo więcej pracy.

już jest

"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
Dante Alighieri
magdalenka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:46   #2822
aaniaa1985
Raczkowanie

GG do aaniaa1985

Dziewczyny skończe już z ta pomarańczową skórką Każda z nas chyba ma gdzieś cellulit (uuups sorry - obraziłabym moją 50 letnia ciocie modelkę, która mówi, że ona w zyciu cellulitisu nie miała do teraz. haha a jak ubierze strój kąpielowy to ). Ja niby szczupła osoba, a mam całą dupe i kiciora w cellulitisie. Ale nie mam czasu sie tym stresować. Może później...jak będę miała trochę luzu

aaniaa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:27   #2823
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ja sie dalaczam do grona posiadaczek celilitisu
ale w zwiazku ztym ze przegrlam kilka bitew z nim poddalam sie i pozwalm mu zyc na moim ciele
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:19   #2824
duska30
Raczkowanie

Dzień dobry pięknym Paniom
Że też Wam się wzięło na rozmowy o celulicie, no dzięki, motywujecie mnie do szybszego schudnięcia, czy co?A tak poważnie, to chyba większość kobiet (jeśli nie wszystkie) ma cellulit. Pocieszę Was: będąc w tamtym roku na basenie widziałam młode dziewczyny, 17-latki, które miały większy cellulit, niż moja pszypscióła i ja (obie mamy po 30 lat). Naprawdę, byłam w ciężkim szoku. To jak te dziewczyny będą wyglądały, kiedy będą w naszym wieku. Sama oczywiście też go mam, ale przestałam z nim walczyć i podobnie, jak Kasiulek, pozwoliłam mu się u mnie zadomowić
Anulka jesteś piękną, cudowną, dobrą, mądrą dziewczyną! Kostium leży na Tobie wybornie. Wyglądasz bosko
Ja też tam mam, że nie wierzę w siebie, mam mnóstwo wątpliwości (zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd), ale nie możemy sobie tak mówić! Jesteś niezwykle wartościową osobą, bez Ciebie to forum nie byłoby takie samo - zresztą bez żadnej z Was. Proszę Cię, nie mów, że jesteś kiepska. Wiem, że łatwiej jest uwierzyć w przykre rzeczy, które słyszymy, ale trzeba również, albo przede wszystkim skupiać się na tych dobrych. Zobacz, jak wiele osiągnęłaś: skończyłaś studia (które do najłatwiejszych nie należą), wyjechałaś za granicę (a nie każdy odważyłby się na to), pracujesz w dobrej firmie, osiągasz sukcesy, można na Tobie polegać (mówię chociażby o Twoich współpracownikach), nauczyłaś się trudnego języka, radzisz sobie świetnie, masz mężczyznę, który Cię kocha właśnie taką, jaka jesteś. Dla niego jesteś Skarbem, a dla nas tutaj świetną kumpelą, która doradzi, wysłucha, pomoże, która po prostu jestDużo przeszłaś, ciągle nękają Cię biedactwo jakieś dolegliwości, ale to minie. Skupiaj się tylko na dobrych chwilach (choćby na tym, jak opalasz się na swoim pięknym balkonie, albo jak chwalisz się swoim nowym ciuszkiem). Jesteś jedyna i niepowtarzalna! Żeby było jasne: to nie są komplementy. Nie znam Cię osobiście, to, co napisałam to moje prywatne subiektywne zdanie
Asiulek oczywiście, że będzie dzidzi. Poczekaj jeszcze trochę. Nie poddawaj się, absolutnie nie trać nadziei. Jesteś na wątku starających się, więc rób, co należy: staraj się, świeć przykładem!! I ucałuj dumnego ex-przedszkolaka
Virgina witamy Cię serdecznie. Ja sama jestem tu od niedawna, dziewczyny przyjęły mnie super. To nie są wiedźmyTrzymam za Ciebie mocno. Uda się!
Kasiunia ćwiczenia fizyczne odpadają! Jestem kompletnie antyruchowa, sport mi szkodzi, wolę mniej zjeść...
Ty się kochana trzymaj, pójdziesz do lekarza i zobaczysz, co tam się u Ciebie dzieje. A jeśli zrobisz test, to wiesz, komu masz się pochwalić? Błagam Cię, nie chwal ludzi za to, że czytają książki... Co to znaczy, że ty tylko praca-dom-praca-dom?? Wszystkie mamy podobnie, takie jest życie, czasem proza, czasem coś się dzieje. Masz pracę, niedługo będą dzieci, będziesz miała czym się zająć, nie martw się. I co to za bzdura, że Twoje życie jest puste? Nie, no ja się tam chyba do tego Pruszkowa przejadę i będziePogadamy od serca i inaczej będziesz gadaćA kwiatuszka to Ty dostaniesz za to, że jesteś.
Aniu1985 brawa dla Ciebie, że tak wiele osiągnęłaś! Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumna dziewczyno! To przykre, że nie masz oparcia w najbliższych, to boli, ale dobrze sobie radzisz, niejeden Ci zazdrości. Do wszystkiego doszłaś sama, nikomu niczego nie zawdzięczasz, to dopiero coś. I masz rację, zbyt wielu wokół nas materialistów...
Czarniawa ja razem z Madzią trzymam mocno
Edzia, jak się dziś czujesz Kochanie? Mały daje popalić?
I jak nasz kochany Madziulek? To, że piszę o Tobie na końcu, absolutnie nie umniejsza Twojej wielkości, to czysty przypadek. Jak w pracy? Dalej nerwowo? Może wpadniemy, dotrzymamy towarzystwa? Będzie milejWracaj z pracy i pisz do nas, tak pięknie piszesz, aż milutko czytać
A gdzie Kalinka?
duska30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:37   #2825
Czarniawa228
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Cellulit mam, uwierz
A co do prokjektu to pierwsze pytanie? czy lokal jest zarejstrowany jako uzytkowy?
Bo wizuaalizacja sama w sobie to nic trudnego plan sklepu ,kilka zdjec i robimy, ja nie za bardzo chyba mam czas teraz, ale wizualizacja to najprzyjemniejsza z pracy architekta tak naprawde

Anula ja wierzę, że masz bo każda z nas ma tylko u jednej mniej , a u innej bardziej widać..takie ciężkie czasy nastały Ale tu węszę podstęp , że troszkę przesadzamy??prawda?? Więc cicho ..sza..
Fajna z Ciebie babka i się cellulitem przejmujesz!! A jak chcesz mieć mniejszy polecam najlepszego masażystę..: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-Syrena.htm

i po cellulicie Efekty jak w opisie. Niezmiennie trwam przy niej od 2 lat. Jak chcesz mogę Ci podesłać bo jest prawie w każdym supermarkecie .
A ja mam Doris Lessing Szczelina, czytałaś??
Taka sobie, początek niezły, a potem nuda. Albo ja nieczuła jestem
Aniu to lokal użytkowy ale już wiem, ze może to zrobić też grafik bo na początku ma być prościzna..także coś tam sklecimy

Madziu wspieram i stoję przy Tobie jak trzeba.Pamiętaj Potem zapisze te wszystkie książki i może się skuszę Wiesz kochana ja mam teraz tyle na głowie, że hoho , a nawet jeszcze dobrze nie zaczęłam. W sobotę zaprosiłam przyjaciół na kolację i nawet jeszcze nie obmyśliłam menu.. kurde, a z 3 dania muszą być. Jka ja lubię pichcić..mniam..mniam Może jakieś pomysły??

Duska
Ty to masz siłę i wenę do tych konspektów..chyba zacznę drukować te strony i na pamiątkę taki wielki gruby zeszyt założę KU PAMIĘCI WIZAŻ i to jest pomysł Uważaj na kciukasy żeby odcisków nie dostały buzial
Asiaczek dla mnie to Ty wiesz -The Best jesteś i kropa!
Edzia pewnie lansuje się w nowych ciuchach Pamiętaj o filtrze na nosek.
Kalinka napisz kiedy dokładnie masz to
wesele i gdzie bo juz mnie skleroza dogania
Virginia witam i wytrwałości z nami życzę będzie good!
Aniu1985 wielkie brawa! , tego właśnie uczyli mnie rodzice, ciężka praca , samodzielność. Materialistom i udawanych przyjaciołom mówimy WYNOCHA!!! Zuch dziewczyna z Ciebie i tak trzymać.

Czy u Was też tropiki nastały???
Bo mi sandały się rozpuszczają i cała twarz mi spływa

jestem mamą..

Edytowane przez Czarniawa228
Czas edycji: 2010-06-10 o 15:41
Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 16:48   #2826
magdalenka12
Rozeznanie

Dobry

Czarniawa wiem, że masz dużo na głowie, ale ciesze się, że się odważyłaś i trzymam za sukces. I pewnie do tego Olsztyna się trzeba będzie wybrać, a co Ale jak już otworzysz to się pochwalisz oki? A to ja nie wiedziałam, że takie gąbki są, ale to moja awersja do sklepów wychodzi, spoko normalnie jaka zacofana jestem
Tropiki dzięki postępowi za klimę, bo inaczej jest ciężko. Dzisiaj w cieniu o 12 u mnie w pracy na termometrze 32
Czarniawa to nie są jakieś super ambitne książki, bo nie lubię się dołować, ale dla oderwania się od rzeczywistości to spoko
A zamówiłam na BU jak będzie coś ciekawego to podeślę

Duśka Ty to masz pisane, fajnie się czyta A co do pracy to czasem mnie podkurzają To ich praca i od tego są, czasem mamy różne zdania ale generalnie ich szanuje oni mnie też, chyba (ale dzień dobry na ulicy mówią ) Ale na razie jedna skończona jeszcze jedna została, co zrobić Bardzo proszę dotrzymanie towarzystwa zawsze jest miłe, zapraszam jak coś

Asiaczku no skrobnij coś jeszcze No i proszę mi się podawać, będzie dobrze. Zobaczysz

Virgina przepraszam, że pominąłem, witamy To ja się wypytam co znaczy długo?

Pozdrawiam

już jest

Dante Alighieri

Edytowane przez magdalenka12
Czas edycji: 2010-06-10 o 16:54
Stary 2010-06-10, 17:08   #2827
virginia
Zakorzenienie

Hej!

U nas dziś tropiki, w ramach akcji Zmiany Teżetowskiego Trybu Życia wyszliśmy na rower ale jest za gorąco. Pokręciliśmy się tylko jakąś godzinkę po mieście. Za to wczoraj udało mi się go wyciągnąć na basen. Zrobiłam dziś też bieliźniane zakupy pod kątem wyjazdu - sportowe skarpetki, skarpetki-stopki, 2 staniczki, koszulkę nocną. Na all zamówiłam strój i buty trekkingowe. A niedługo lecimy do koleżanki.
Lecę dalej,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 17:43   #2828
duska30
Raczkowanie

Czarniawko, Madziu bo ja naprawdę lubię pisać. Ostrzegałam. Mówi się, że niektórzy mają "gadane", a ja mam "pisane". Gdybyśmy się spotkały na żywo, to Wy mówiłybyście, a ja bym słuchała. Generalnie mało mówię. Za to pisać mogę duuużo. Nie myślcie jednak, proszę, że piszę dla samego tylko pisania, to, co "mi ślina na język przyniesie". Piszę szczerze to, co myślę o każdej z Was, o sobie, o tym, co myślę i co czuję. To nie są tylko puste słowa.
Jeśli będziecie miały dość moich wywodów, dajcie mi znać i pójdę sobie
Stary 2010-06-10, 17:49   #2829
magdalenka12
Rozeznanie

Duśka no pewnie pójdzie sobie, a gdzie się wybierasz . Ja się nie zgadzam i protestuje. A po za tym gdzie Ci będzie tak dobrze jak tu ale skromnością zawiało
Ja się tam ciesze, że dużo piszesz, naprawdę lubię czytać. To chyba Czarniawa by gadała bo ja to się w pracy nagadam a potem to już mi nie bardzo się chce też wole pisać. Chociaż jak mam dzień to masakra, zagadam na śmierć
No i nawet mi się nie waż, gdzieś iść (ale bojowa dzisiaj jestem )

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-06-10, 18:05   #2830
anula_81
Zakorzenienie

hej dziewczynki!
zaraz was pomalu doczytam,po pierwsze dziekuje za komplementy, jestescie kochane, ja naprawde jestem mega zakompleksiona, wiem o tym, ale staram siue nad tym pracowac*
niestety w pracy meilismy dzisiaj okropny dzien. mialam najpier spotkanie z szefem i calym zarzadem odnosnie finansow firmy i sa jak zwykle kiepskie, szczegolnie, ze w tym miesiacu mamy wyplacane tzn Ferie Penger czyli wakacyjne pieniazki, wiec sa to wieksz epieniadze niz pensja, zatem biura nie stac za bardzo na to, ze jak nam wyplaca te wieksze pensje teraz to w lpcu juz w ogole nei beda mieli co wyplacac, wiec zdecydowali ze wszystkich wysla na tzn permittering czyli przymusowe zwolnienie tymczasowe na miesiac dwa, az sie odkuja finansowo. Na razie nie dostalismy listow, dopiero w poneidzialek ale atmosfera siadla. dostaje sie w tym czasie zasilek, taki ze spokojnie uda nams sie splacac kredyt, ale mimo wszytsko bedzie ciasno bo oboje bedziemy na zasilku bo oboje ja i TZ pracujemy w tej samej firmie
dodtakowo jak jestesmy na tym zasilku to nei mozemy wyjezdzac za granice wiec wakacje z glowy, znaczy mozemy wyjechac, ale wtedy nie dostajemy pieniedzy.
grrr
taki mialam piekny dzien.
ufffffffffffffffffff

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:15   #2831
magdalenka12
Rozeznanie

Aniu współczuje niby pieniążki szczęścia nie dają, ale jednak są ważne Przykro mi. Ale pewnie jest zawsze jakieś wyjście. Szkoda tylko, że wakacje przepadły, ale tak jak pisałam wcześniej co się odwlecze to nie ucieczce.
Skomplikowane to wszystko najważniejsze, że jakieś pieniążki dostaniecie.

A może warto się rozglądnąć za jakąś inną pracą?

A po za tematem to jak Ci się pracuje razem z tż? Nie za dużo go masz?

Mam nadzieje, że się jakoś to ułoży i będzie dobrze

już jest

Dante Alighieri

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 18:22   #2832
duska30
Raczkowanie

Dzięki Madzia, ok nigdzie nie idę. I będę pisać i pisać, i pisać...
Ania trzymaj się, dacie z TŻ radę, chociaż sytuacja faktycznie mało komfortowa. Pewnie to tylko przejściowe, zobaczysz, że wszystko się ułoży. Madzia ma rację - nie zastanawiałaś się nad zmianą pracy?
Stary 2010-06-10, 18:43   #2833
anula_81
Zakorzenienie

zastanawialam sie pewnie, tylko ze norwegie kryzys dotknal z opoznieniem i przyszedl pod koniec zeszlego roku dopiero, jest kiepsko wlasnie w srodowisku architekto niestety. Moj kolega jest bez pracy juz pol roku i ciagle szuka. zobaczymy.jeszcze nic nie przesadzone, moze cos tam ustala, jutro mamy ustalac w pracy.
z tz pracuje sie ok. sa plusy

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-06-10, 18:52   #2834
magdalenka12
Rozeznanie

Aniu to może nie będzie tak źle.
Wszystko się jakoś ułoży A to ja nie wiedziałam, że tam tak kiepsko z pracą. To pewnie trzymaj się tego co jest zaczekasz na lepsze czasy i wtedy zobaczysz

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-06-10, 21:31   #2835
kalinkap13
Rozeznanie

jestem jestem kochane

piszecie tak szybko ze wciaz nie nadazam gdybym miala tylko czas wchodzic tu czesciej ezg tuz,tuz..praca mgr przeszla przez plagiat wiec ok, teraz oprawic i czekac do obrony. no i jeszcze szal "poweselny" brata.no a na dodatek jeszcze troche i remont.szokszybko zlecialo

Aniu zobaczysz,jakos sie wsio ulozy. moze jeszcze faktycznie nie wszystko przesadzone.a Ty na pewno dobra jestes to w pracy beda o Ciebie walczyc
a jak moj projekcik? jest, nie ma...?

duska to Ty pewnie tu tak szalejesz z tym pisaniem ze nie moge Was nadrobic? hi hi,zartuje jesli nawet to bardzo dobrze, cieszy mnie to a jak chcesz cos wiedziec nt slubu to pytaj

virginia witam

czarniawa ja mam wesele dokladnie 9 pazdziernika,na sali bankietowej w hotelu (nowym) w mojej okolicy link do sali (tzn mojej sali tam na zdjeciach jeszcze nie ma, jest hotel,pokoje i mala restauracja)
http://www.hotel-podorlem.com/galeria.php

edzia jak samopoczucie?

asiaczek,madzia, kasia co u Was?

jak kogos pomienelam przepraszam ale ciezko Was doczytac jak sie ma tylko "chwile".. nie obiecuje ze bede czesciej ale bede sie starac

ps.dorzucam obiecane fotki, ktore mam (poki co malo)

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2010-06-10 o 21:38
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 22:04   #2836
virginia
Zakorzenienie

Dziękuję za miłe przywitanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka12 Pokaż wiadomość
Virgina przepraszam, że pominąłem, witamy To ja się wypytam co znaczy długo?
Jakieś 2 lata na pewno (nie powiem Ci dokładnie bo z przerwami, zresztą wcześniej po prostu nie liczyłam).

U nas burza, musieliśmy wracać taksówką od koleżanki bo ja się boję burzy, zwłaszcza takiej .
Lecę czytać,
dobranoc!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 06:47   #2837
aaniaa1985
Raczkowanie

GG do aaniaa1985

Cytat:
Napisane przez Czarniawa228 Pokaż wiadomość
Aniu1985 wielkie brawa! , tego właśnie uczyli mnie rodzice, ciężka praca , samodzielność. Materialistom i udawanych przyjaciołom mówimy WYNOCHA!!! Zuch dziewczyna z Ciebie i tak trzymać.

Czy u Was też tropiki nastały???
Bo mi sandały się rozpuszczają i cała twarz mi spływa
Dzieki, dzięki...może nie mam kupy kasy, wielkiego domu i firmy, ale mam to co mam i jestem happy. Może akurat jeszcze sytuacja finansowa kiedyś mi sie polepszy, ale nie jest źle Za duzo kasy tez przewraca w głowie, chyba że ktoś ma głowę na karku

Tropiki?? Dziewczyny ja mam saune w pracy. Zepsula mi sie klima (rozciekła sie normalnie) jak każdego roku, szef już jest bezradnt, bo nikt tego zreperować nie może. Siedzę pozamykana, bo jak mam okna otwarte to mi papiery latają, ale mimo tego to wyobraźcie sobie, że na syficie mamy takie płyty i one mi co chwilę do góry się podnoszą!! tylko u mnie takie cyrki! Mówię szefowi, że za chwilę wylecę razem z sufitem, to mi powiedział, że jakby co to mam wołać i się rusztowań chwytać co podtrzymuja te płyty - dowciapny

No a tak to WITAM O PORANKU I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!

aaniaa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 06:49   #2838
anula_81
Zakorzenienie

Hej kobitki

Wyczytalam wczoraj wszystkie mozliwe informacje na temat tego permitteringu i wszystko ok, przezylibysmy miesiac czy dwa, jednak jesli odbieramy pieniadze od rzadu nie mozemy opuszczac kraju bo na te dni , ktore nie ma nas w kraju wyplata pieniedzy jest zawieszana. Wiec generalnie plany wakacyjne upadaja. zobaczymy dzisiaj bedziemy z szefem(znaczy ja on i rada) myslec jak zrobic to wszytsko, zeby firma faktycznie oszczedzila troche pieniedzy , ale nikt na tym nie ucirpial, chociazby ludzie ktorzy musza jechac zagranice bad zmaja chociazby wykupione wakacje.

Ehh mowie wam, spac nie moglam w nocy przez to wszystko.
najgorsze, ze gdybym byla teraz w ciazy to wszystko byloby ok, bo mnie by przynajmniej nie mogli zawiesic, a tak to ani nie jestem ani nie moge byc przez kolejny miesiac.... a jak bedziemy na tymczasowym zwolnieniu oboje dluzej niz dwa miesiace to z pewnoscia tez nas to powstrzyma... nie cierpie tego roku 2010 jest do bani mowie wam

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-06-11, 07:07   #2839
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dzien dobry z rana
Virginia tryzmam kciuki zeby starania szybciutko pryzniosly efekty
Kalinka nastepna zgrbana laska na forum suepr wygladalas w tej kiecce no i keicka pierwsza klasa klask i:
Aniu z praca u kogos jzu tak jest ze zawsze mozna ja stracic ale i tak masz lepiej niz my wszystkei w POlsce bo z zasilku starczy ci na zycie i splacanie kredytu u nas zasilki to raczej żarty - a no i powtorze sie - jestes sprytna w razie co w kazdej innej firmie z pocalowaniem w reke cie wezma
Czarniaweczko caly czas trzymam kciuki - daj znac jak juz bedize wszytko gotowe to poszukam w grafik miejsca i na koncie kasy na wyjazd do Olszytna ;p
powiedz mi kochana jeszce bo wczesneij pisalas zemialas takei objawy jak ja gdy whaly ci sie hormony - czy rozreceala sie @ od razu czy konyczlo sie to brazowe i za kilka dni normalnei dostawalas @ bo ja mam poprosu to brazowe ciagle i tylko dzs sie zmienilo w bardizj czerwone
Dusiulku ty to jestes kochana dziewczyna : roza::r oza:
az nie wiem co mam napisac eh
u mnie wczoraj tropiki a dzis nie zapowiada sie wcale lepiej
i caly czas jakas smutna chodze niby juz @ dostalam a jakas ciagle placzliwa jestem dzis jzu mi sie zrobilo bardoziej czerwone weic to na pewno @ eh a tak sie ludizlam ze moze to plamienie inplantacyjen :-( przepraszm zdziewczyny ze wma tak ciagle marudze ale cos mi naprawde sie porobilo z emocjami a pms to zawsze do @miala a teraz nawet w trakcie :-(
madizu asiu aniu druga edziu o was nie zapominam spokoju i wytrwalosci ediz wiadomow cyzm innym ;p
milego dizonka i nie rozpuscice sie za bardoz w te upaly bo do kogo ja bede marudizc jak was tu nie bedize

Edytowane przez kasiapruszkow
Czas edycji: 2010-06-11 o 07:16
Stary 2010-06-11, 07:21   #2840
magdalenka12
Rozeznanie

dzień dobry

Aniu widzisz jak to się układa i tak na razie nie możecie się starać, to nawet praca Ci sprzyja, nie będziesz się zadręczać. A poważnie może akurat coś się uda wymyślić i nie będzie tak źle. Wszystko się ułoży, a nie nastawiaj się tak, że ten rok 2010 jest do bani, proszę bo najgorzej to sobie krakać, będzie lepiej, musi być Na pewno dacie sobie radę

Virginia to znowu nie aż tak długo, spokojnie jak się tylko wyniki tż poprawią to od razu się uda i będzie dobrze. Po za tym podobno wystarczy jeden a dobry, trzymam

Kalinkap sukienka bardzo ładna i super się prezentuje. No i gratuluje napisania pracy, teraz to już z górki i wszystko się ułoży

Aniu druga to może zamiast pracować to ten sufit podtrzymuj współczuje, bo u mnie ma być dzisiaj 36 i gdyby nie klima to ciężko wysiedzieć.

Kasiu każda z nas się łudzi, co zrobić, po tabletkach jest lepiej z pms bo i tak organizm dostaje jakąś dawkę hormonów, a teraz Ci szaleją bo je odstawiłaś. Mam nadzieje, że długo tego PMS nie będziesz musiała cierpieć

Przepraszam ale coś humor mi dzisiaj siadł. No nic mam nadzieje, że mi też się poprawi.

już jest

Dante Alighieri

Edytowane przez magdalenka12
Czas edycji: 2010-06-11 o 07:23
Stary 2010-06-11, 07:44   #2841
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Madziulku dzieki na pewno ci sie szyciutko poprawi humorek, to ta pogoda moze tak wplywa; na pocieszenie - od jutra weekenddzik !!!
ja sie ludzilam ze po odstawieniu od razu zaskocze bo to wlasnie mowi sie ze latwiej a ze nawet blizniaki sie nierwaz udaja
a tu dupa
Stary 2010-06-11, 08:57   #2842
kalinkap13
Rozeznanie

dziekuje dziekuje sukienka tez ostatecznie mi sie podobala ale malo wygodna byla (spadala a te ramiaczka na szyje byly baaaardzo cieniutkie i mocno sie wrzynaly)

Madziu humorek zobaczysz szybko wroci,pogoda rewelacyjna to az bez pwodu sie chce usmiechac

kasiu widze ze Twoj humorek tez podupada...?hmm?nie smutaskac mi sie tu! bedzie dobrze!jak tym razem sie nie uda to nastepnym! ja tez powinnam dostac dzis albo jutro @, juz dzis mam plamienie...

Aniu Skarbiemoze nie bedzie tak zle.Ty jestes sprytna i madra dziewucha i na pewno cos wymyslisz,sobie potradzisz jestem tego pewna

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:18   #2843
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

I znowu zalałyście forumA tylko jeden dzień mnie nie było. U mnie pobolewanie brzuszka więc się wyleguję. Zaczęło mi się dzisiaj. Wczoraj musiałam wyjść z domu i ledwo wróciłam. Zaraz poszłam spać z nogami w górzeBo w głowie mi się kręciło. A dziś wyszłam do sklepu i przychodni już o 7 żeby wrócić jak najwcześniej.
Będę chyba najbielszym człowiekiem w rodzinie bo słońca unikam jak mogę
Już mnie powoli nerwy biorą bo sąsiad robi remont i non stop wierci

Anula fajowe wdzianko bardzo mi się podoba.
I nie popadaj w jakiś dołek. To się wyprostuje, pomalutku. Fajnie, że w ogóle dostaniecie pomoc bo w Polsce to wiesz co najwyżej zasiłek głodowy ale to i tak nie zawsze. więc naprawdę nie jest tak źle. Z Twoim doświadczeniem nawet jeśli coś (odpukać) poradzisz sobie. To nie żadne fatum tylko czasem tak już jest. Choroba też nie jest najcięższa, pomyśl z czym ludzie walczą. Ułoży się zobaczysz. Nie popadaj tylko w rozpacz, postraj się nie reagować nerwami bo to działa jak katalizator. Złe emocje ściągają złe rzeczy. To tylko chwilowy kryzys, zaraz wszystko się wyprostuje. No już spokojnie tylko!
Ja na ziołach też sie jakoś super nie znam ale mogę Ci obiecać, że sprawdzę w moim zielarskim jakie by były dobre dla Ciebie mieszanki i co wchodzi w ich skład. No
no trzymaj się Kochana!!!!!!!!

Kalinka fajna kiecuchna tak super elegancka!Widzę, że u Ciebie całe życie w rewolucjiSuper!Korzysta j bo to Towje 5 minut.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Magdalenka a co tam na tej kontroli?Z czego miałaś?VATowską?
Masz pojęcie, że wczoraaj musiałam znowu przerobić sprawozdanie bo firmie się przypomniało, że zapomnieli mi powiedzieć, że 1 marca!!!!!!zostali pozwani do sądu i musiałam dorobić rezerwę!!!!!!Biegła już też rzyga tą firmą dosłownie. Nie może skończyć bo wiecznie coś....

Kasia
Ty nam nie podupadaj na duchu!wiesz co są dziewczyny które mają szczęście i tak raz dwa i już!Ale takich z problemami jest równie dużo i coraz więcej. Takie fatalne czasy!Ale na szczęście są ludzie co pomoga. Krok po kroczku dojdziesz do wymarzonego celu!

Czarniawa
ja śledzę Twoje zapiski z zapartym tchemMoże mnie natchniesz i zmotywujesz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Duśka nawet nie próbuj uciekać!Ja już się do Ciebie przyzwyczaiłam i przywiązałam i będę cierpieć jak Cię zabraknie. A jak się ciężarna zezłości to wiesz że może nasłać myszy???Noooo także nawet nie próbuj. Ja lubię czytać Twoje posty przynajmniej dajesz się poznać i człowiek ma namiastkę prawdziwej znajomości a nie tylko tej wirtualnej.

Virginia widzę, że u Ciebie to wszystko działa pełną parą, cała machina poszła w ruch i wzięłaś się za to konkretnie. Ja to popieram bo też jestem za aktywnym działaniem. Trzymam kciuku za rezultatami taki odważnych kroków!

Ania zawsz podobały mi się takie "zachartowane"osoby bo są bardzo twarde i mocne. Moja najlepsza koleżanka wychowała się praktycznie sama. Sama do wszystkiego doszła i jest zawsze ją podziwiam. Nikt jej nie gonił do lekcji nikt o nia nie dbał. A jej się udało dopiąć swego. A tak to u nas jest że wykształcenie nie jest super opłacane. Taki kraj. Ale najważniejsze, że czujesz się na swoim miejscu. Ja niestety nie mam takie uczucia-jestem poszukująca. Ale jak to moja koleżanka mówi-nie każdy spełnia się w pracy może spełnisz się w macierzyństwie. Może

A co sie stało z Asiaczkiem!
Asiaczek nie złośc się wyszło jak wyszło ale co się odwlecze to nie ucieczeMoże Ci to wyjdzie na zdrowie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:19   #2844
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dizeki Edziula ale jakso stracilam wiare ze mi sie uda
ja sie balam cale zycie szpitali igiel itp atrakcji i uniklam jak ognia a teraz czeka mnie szereg badan a tak ludizlam sie ze zaskocze szybko i mini mnie to wszytko eh no powaznie smutno mi
a jeszce dobil mnie mandat :-(
Asiu moze ty cos sie znasz na mandatach?
jesli rok temu 01.05.2009 fotoradar zrobil zdjecie jak przekrocyzlam o 78km/h predkosc, policja pojjawila sie u mojego meza po jkims miesiacu zeby doiewdizec si ekto porwiadizl bo nic niewidoczne tylko tablica rejstracyjna on wskazal mnie ale bylam w pracy i powiedzil o ktorej bede w domu i dal mj nr tel ale juz sie nie odezwali
w czerwcu przyszlo mi zawiadomienie z policji zebym sie stawila na komendzie ale zadzwonilam tam ze w tych dniach co moge to juz wyjade na wakacje i faktycznie protokol z przynaniem sie do winy dopiero spisany byl w lipcu 2009
a wczoraj przychodzi mi pismo z sadu ze 14.05.2010 odbyla sie sprawa i uznaja mnie za winna i nakldjaa mandat 400zl
pomimo iz nie dostalm zzadnej informacji o sprawie no i minal rok od wykroczneia i 10 misiecy od spisania protokolu w ktorym potwierdzam ze jestem na zdjeicu???????????
czy musze placic?
Stary 2010-06-11, 09:36   #2845
asiaczek82
Rozeznanie

jestem jestem
ja sie nie złoszcze tylko gotuje we własnym sosie okres i upłay to niezbyt dobra rzecz!

kasia w jakim potstępowaniu dosłaś wyrok ?? nakazowy uopminawczy?? trzeba napisac odpowiedz bo inaczej bedziesz musiala zapłacić bo prześlą to do komornika....

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Anula rany kiedy u was sie skończy ten zły okres???

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ale tego naprodukowałyście .... musze przebrnąć .....

Wczoraj sie spłakałam jak nieiwem .... sluchajcie 4 lata przdszkola i już koniec teraz szkoła!!Boze taki malutki był miał 2,5 roczku.... a teraz chłopaczek tak już...

asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:52   #2846
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Asiu sprawdze w domu to ci napisze - a jak powinno byc zeby mozna bylo cos jeszcze zroibc?

nie placz to samo szcescie miec takeigo synka jestes dzielna mama i niedlugo Bozia da ci kolejna pocieche do kochania

Czas edycji: 2010-06-11 o 09:59
Stary 2010-06-11, 10:42   #2847
Czarniawa228
Rozeznanie

Good morning

Ledwo wczłapałam się na trzecie piętro. Taki skwar, ze kierownicy dotknąć nie można.

Kalinka 2 październik -data mojego ślubowiska. To już namiar na miejsce mamy , więc dziewczyny bramę trzeba Kalince zrobić
Sukienka stylowa i very sexy

Edzia ja też za nimi nie nadążam..piszą jak szalone. Na sąsiada proponuję zatyczki do uszu bo wiercenie może przyczynić się do niezłego bólu głowy.

Madziu nie smuć się.. Jutro będzie nowy , lepszy dzień. Cieszmy się z małych rzeczy , które nas otaczają. Słońce świeci, pijesz smakowitą kawkę, ktoś o Tobie myśli i do Ciebie pisze Trzymaj się słoneczko!!!

Kasia no cholera jasna coś Ty!! Spokojnie, wszystkie tu walczymy mimo, że lekko nie jest. Nie zadręczaj się. Mi ta grupowa terapia wspierania daje więcej niż nie jeden dobry psycholog Ileż razy miałam tego dosyć, tych badań, szperania w necie, zaznaczania temp. Uwierz ryczałam, biłam się w pierś, TZ łapał się za głowę. W miarę upływającego czasu dochodzę do wniosku, że nie można od życia żądać czegoś teraz, na gwałt. Tak się nie da.Wszystko ma swój określony czas- życia i śmierci. A walka nie jest dla nas karą ale nauką, że czegoś jeszcze w tej układance życiowej nam zabrakło.
Dam wiarę, że wszystko ułoży się w swoim czasie. Musisz w to wierzyć.

Anula
takie to nasze życie jak jeden wielki cykl koniunkturalny.
Pocieszające dla Ciebie powinno być to, że u nas nikt się z nami nie pieści..nie pomaga. Socjal to jakiś urojony mit. Wyrzucą Cie na bruk i tyle.
Poza tym kochana --w Globalnym Raporcie o rozwoju społecznym ONZ piąty raz na szczycie znalazła się Norwegia. Chyba jest się z czego cieszyć)) Od pięciu lat według ONZ Norwegia jest najlepszym krajem do życia. Wskaźnik PKB wynosi prawie 38 tys. dolarów amerykańskich na mieszkańca. Ludzie żyją tam średnio ponad 79 lat.
Anula w takim kraju nie zgniecie, ja to wiem na pewno.
Czy to Polska czy Uzbekistan wszędzie tak jest. Każdy ma gorsze lepsze dni, ludzi zwalniają. Ale potem wszystko zaczyna się od nowa.
A któż wie czy nie "o niebo lepiej"
A zawsze możecie wrócić do ukochanej Polski.

Czas na mnie, wracam do szemranych interesów

jestem mamą..

Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:21   #2848
magdalenka12
Rozeznanie

No tak niby my pędzimy.

Czarniawa fajnie, że tak optymistycznie piszesz będzie dobrze i dasz radę Normalnie inna Ty i super

Kalinkap październik super miesiąc ja jestem z października (skromność wychodzi ze mnie w każdym słowie), ale ślub brałam w czerwcu.

Asiaczku ja wiem, że to tak łatwo napisać, ale pomału trzeba się przyzwyczajać, że to już za niedługo będzie dorosły mężczyzna. Ciesz się, że masz tak dzielnego chłopczyka. Niestety maluch rosną i będą coraz większe, a czas nieubłaganie pędzi.
No ciekawa jestem jak się narzeczone zaczną?

Edziu trzymaj się a fasolinę jeszcze mocniej
Edziu ważne, że sobie przypomnieli, spoko
To tak Edziu jedna VAT – 8 miesięcy ale OKI, to w Biurze.
Druga w drugiej firmie gdzie pracuje, prywatnie mojego dobrego kolegi, mam z dochodówkę i VAT, ale też już na końcówce, także nie jest źle

już jest

Dante Alighieri
Stary 2010-06-11, 12:34   #2849
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

jak Asiula zrobi selekcje to beda wiory lecialy - na pewno nie odda syna w zle rece ;p

a wogole to dizeki za wsparcie bo sama to bym sie zaplakala i taki bylby final

Czas edycji: 2010-06-11 o 12:39
Stary 2010-06-11, 13:42   #2850
EdziaO
Zakorzenienie

Dziewczyny ale się zryczałam!Matko!Własnie przypatkim trafiłam na historię dziewczyny na wizazu, która straciłą córkę w 36 tc!!!!!I musiała ją urodzić wiedząc, że jest martwa. Po prostu mnie to rozbiło na tysiąc kawałków. Chyba pójdę się przejść żeby ochłonąć. Że też musiałam na to trafić

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości