![]() |
#2821 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Czarniawa dzięki za wsparcie. Normalnie ręcę mi czasem opadają. Ja nie wiem czy tam w tej Norwegi to same piekności czy jak. Anula dawaj tu swojego tż ja go ustawię, że ma Ci komplementy codziennie mówić i potwierdzać, że największym szczęściarzem jest, no
![]() ![]() ![]() ![]() A no i jeszcze jedno ![]() ![]() Czarniawa trzymam ![]() Aniu druga to tym bardziej podziwiam samo zaparcie. Trudno się wtedy wybić i trzeba dużo więcej pracy. ![]() ![]()
![]() |
#2822 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny skończe już z ta pomarańczową skórką
![]() ![]() ![]()
#2823 |
Wtajemniczenie
|
ja sie dalaczam do grona posiadaczek celilitisu
ale w zwiazku ztym ze przegrlam kilka bitew z nim poddalam sie i pozwalm mu zyc na moim ciele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry pięknym Paniom
![]() Że też Wam się wzięło na rozmowy o celulicie, no dzięki, motywujecie mnie do szybszego schudnięcia, czy co? ![]() ![]() ![]() Anulka jesteś piękną, cudowną, dobrą, mądrą dziewczyną! Kostium leży na Tobie wybornie. Wyglądasz bosko ![]() Ja też tam mam, że nie wierzę w siebie, mam mnóstwo wątpliwości (zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd), ale nie możemy sobie tak mówić! Jesteś niezwykle wartościową osobą, bez Ciebie to forum nie byłoby takie samo - zresztą bez żadnej z Was ![]() ![]() ![]() ![]() Asiulek oczywiście, że będzie dzidzi. Poczekaj jeszcze trochę ![]() ![]() ![]() ![]() Virgina witamy Cię serdecznie. Ja sama jestem tu od niedawna, dziewczyny przyjęły mnie super. To nie są wiedźmy ![]() ![]() ![]() Kasiunia ćwiczenia fizyczne odpadają! Jestem kompletnie antyruchowa ![]() ![]() Ty się kochana trzymaj, pójdziesz do lekarza i zobaczysz, co tam się u Ciebie dzieje. A jeśli zrobisz test, to wiesz, komu masz się pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu1985 brawa dla Ciebie, że tak wiele osiągnęłaś! Mam nadzieję, że jesteś z siebie dumna dziewczyno! To przykre, że nie masz oparcia w najbliższych, to boli, ale dobrze sobie radzisz, niejeden Ci zazdrości. Do wszystkiego doszłaś sama, nikomu niczego nie zawdzięczasz, to dopiero coś. I masz rację, zbyt wielu wokół nas materialistów... Czarniawa ja razem z Madzią trzymam mocno ![]() ![]() Edzia, jak się dziś czujesz Kochanie? Mały daje popalić? I jak nasz kochany Madziulek? To, że piszę o Tobie na końcu, absolutnie nie umniejsza Twojej wielkości, to czysty przypadek ![]() ![]() ![]() A gdzie Kalinka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Anula ja wierzę, że masz bo każda z nas ma tylko u jednej mniej , a u innej bardziej widać..takie ciężkie czasy nastały ![]() ![]() Fajna z Ciebie babka i się cellulitem przejmujesz!! A jak chcesz mieć mniejszy polecam najlepszego masażystę..: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-Syrena.htm i po cellulicie ![]() A ja mam Doris Lessing Szczelina, czytałaś?? Taka sobie, początek niezły, a potem nuda. Albo ja nieczuła jestem ![]() Aniu to lokal użytkowy ale już wiem, ze może to zrobić też grafik bo na początku ma być prościzna..także coś tam sklecimy ![]() Madziu wspieram i stoję przy Tobie jak trzeba.Pamiętaj ![]() ![]() Duska Ty to masz siłę i wenę do tych konspektów..chyba zacznę drukować te strony i na pamiątkę taki wielki gruby zeszyt założę KU PAMIĘCI WIZAŻ ![]() ![]() ![]() Asiaczek dla mnie to Ty wiesz -The Best jesteś i kropa! ![]() Edzia pewnie lansuje się w nowych ciuchach ![]() Kalinka napisz kiedy dokładnie masz to wesele i gdzie bo juz mnie skleroza dogania ![]() Virginia witam i wytrwałości z nami życzę ![]() Aniu1985 wielkie brawa! , tego właśnie uczyli mnie rodzice, ciężka praca , samodzielność. Materialistom i udawanych przyjaciołom mówimy WYNOCHA!!! Zuch dziewczyna z Ciebie i tak trzymać. Czy u Was też tropiki nastały??? Bo mi sandały się rozpuszczają i cała twarz mi spływa ![]() Edytowane przez Czarniawa228 Czas edycji: 2010-06-10 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Czarniawa wiem, że masz dużo na głowie, ale ciesze się, że się odważyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tropiki dzięki postępowi za klimę, bo inaczej jest ciężko. Dzisiaj w cieniu o 12 u mnie w pracy na termometrze 32 ![]() Czarniawa to nie są jakieś super ambitne książki, bo nie lubię się dołować, ale dla oderwania się od rzeczywistości to spoko ![]() A zamówiłam na BU jak będzie coś ciekawego to podeślę ![]() Duśka Ty to masz pisane, fajnie się czyta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiaczku no skrobnij coś jeszcze ![]() ![]() ![]() Virgina przepraszam, że pominąłem, witamy ![]() Pozdrawiam
Dante Alighieri Edytowane przez magdalenka12 Czas edycji: 2010-06-10 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas dziś tropiki, w ramach akcji Zmiany Teżetowskiego Trybu Życia wyszliśmy na rower ale jest za gorąco. Pokręciliśmy się tylko jakąś godzinkę po mieście. Za to wczoraj udało mi się go wyciągnąć na basen. Zrobiłam dziś też bieliźniane zakupy pod kątem wyjazdu - sportowe skarpetki, skarpetki-stopki, 2 staniczki, koszulkę nocną. Na all zamówiłam strój i buty trekkingowe. A niedługo lecimy do koleżanki. Lecę dalej, ![]()
#2828 |
Raczkowanie
|
Czarniawko, Madziu bo ja naprawdę lubię pisać. Ostrzegałam
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli będziecie miały dość moich wywodów, dajcie mi znać i pójdę sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
Duśka no pewnie pójdzie sobie, a gdzie się wybierasz
![]() ![]() ![]() ![]() Ja się tam ciesze, że dużo piszesz, naprawdę lubię czytać. To chyba Czarniawa by gadała bo ja to się w pracy nagadam a potem to już mi nie bardzo się chce ![]() ![]() No i nawet mi się nie waż, gdzieś iść (ale bojowa dzisiaj jestem ![]()
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
zaraz was pomalu doczytam,po pierwsze dziekuje za komplementy, jestescie kochane, ja naprawde jestem mega zakompleksiona, wiem o tym, ale staram siue nad tym pracowac ![]() niestety w pracy meilismy dzisiaj okropny dzien. mialam najpier spotkanie z szefem i calym zarzadem odnosnie finansow firmy i sa jak zwykle kiepskie, szczegolnie, ze w tym miesiacu mamy wyplacane tzn Ferie Penger czyli wakacyjne pieniazki, wiec sa to wieksz epieniadze niz pensja, zatem biura nie stac za bardzo na to, ze jak nam wyplaca te wieksze pensje teraz to w lpcu juz w ogole nei beda mieli co wyplacac, wiec zdecydowali ze wszystkich wysla na tzn permittering czyli przymusowe zwolnienie tymczasowe na miesiac dwa, az sie odkuja finansowo. Na razie nie dostalismy listow, dopiero w poneidzialek ale atmosfera siadla. dostaje sie w tym czasie zasilek, taki ze spokojnie uda nams sie splacac kredyt, ale mimo wszytsko bedzie ciasno bo oboje bedziemy na zasilku bo oboje ja i TZ pracujemy w tej samej firmie ![]() dodtakowo jak jestesmy na tym zasilku to nei mozemy wyjezdzac za granice wiec wakacje z glowy, znaczy mozemy wyjechac, ale wtedy nie dostajemy pieniedzy. grrr taki mialam piekny dzien. ufffffffffffffffffff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Rozeznanie
|
Aniu współczuje niby pieniążki szczęścia nie dają, ale jednak są ważne
![]() Skomplikowane to wszystko najważniejsze, że jakieś pieniążki dostaniecie. A może warto się rozglądnąć za jakąś inną pracą? A po za tematem to jak Ci się pracuje razem z tż? Nie za dużo go masz? Mam nadzieje, że się jakoś to ułoży i będzie dobrze ![]()
![]() |
#2832 |
Raczkowanie
|
Dzięki Madzia, ok nigdzie nie idę. I będę pisać i pisać, i pisać...
![]() Ania trzymaj się, dacie z TŻ radę, chociaż sytuacja faktycznie mało komfortowa. Pewnie to tylko przejściowe, zobaczysz, że wszystko się ułoży. Madzia ma rację - nie zastanawiałaś się nad zmianą pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
zastanawialam sie pewnie, tylko ze norwegie kryzys dotknal z opoznieniem i przyszedl pod koniec zeszlego roku dopiero, jest kiepsko wlasnie w srodowisku architekto niestety. Moj kolega jest bez pracy juz pol roku i ciagle szuka. zobaczymy.jeszcze nic nie przesadzone, moze cos tam ustala, jutro mamy ustalac w pracy.
z tz pracuje sie ok. sa plusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Rozeznanie
|
Aniu to może nie będzie tak źle.
Wszystko się jakoś ułoży ![]() ![]()
![]() |
#2835 |
Rozeznanie
|
jestem jestem kochane
![]() piszecie tak szybko ze wciaz nie nadazam ![]() ![]() ![]() Aniu zobaczysz,jakos sie wsio ulozy. moze jeszcze faktycznie nie wszystko przesadzone.a Ty na pewno dobra jestes to w pracy beda o Ciebie walczyc ![]() a jak moj projekcik? ![]() duska to Ty pewnie tu tak szalejesz z tym pisaniem ze nie moge Was nadrobic? ![]() ![]() ![]() ![]() virginia witam ![]() czarniawa ja mam wesele dokladnie 9 pazdziernika,na sali bankietowej w hotelu (nowym) w mojej okolicy ![]() http://www.hotel-podorlem.com/galeria.php edzia jak samopoczucie? asiaczek,madzia, kasia co u Was? jak kogos pomienelam przepraszam ![]() ![]() ![]() ps.dorzucam obiecane fotki, ktore mam (poki co malo) Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-06-10 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przywitanie
![]() Cytat:
U nas burza, musieliśmy wracać taksówką od koleżanki bo ja się boję burzy, zwłaszcza takiej ![]() Lecę czytać, dobranoc!
![]() |
#2837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tropiki?? Dziewczyny ja mam saune w pracy. Zepsula mi sie klima (rozciekła sie normalnie) jak każdego roku, szef już jest bezradnt, bo nikt tego zreperować nie może. Siedzę pozamykana, bo jak mam okna otwarte to mi papiery latają, ale mimo tego to wyobraźcie sobie, że na syficie mamy takie płyty i one mi co chwilę do góry się podnoszą!! tylko u mnie takie cyrki! ![]() ![]() No a tak to WITAM O PORANKU I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
Wyczytalam wczoraj wszystkie mozliwe informacje na temat tego permitteringu i wszystko ok, przezylibysmy miesiac czy dwa, jednak jesli odbieramy pieniadze od rzadu nie mozemy opuszczac kraju bo na te dni , ktore nie ma nas w kraju wyplata pieniedzy jest zawieszana. Wiec generalnie plany wakacyjne upadaja. zobaczymy dzisiaj bedziemy z szefem(znaczy ja on i rada) myslec jak zrobic to wszytsko, zeby firma faktycznie oszczedzila troche pieniedzy , ale nikt na tym nie ucirpial, chociazby ludzie ktorzy musza jechac zagranice bad zmaja chociazby wykupione wakacje. Ehh mowie wam, spac nie moglam w nocy przez to wszystko. najgorsze, ze gdybym byla teraz w ciazy to wszystko byloby ok, bo mnie by przynajmniej nie mogli zawiesic, a tak to ani nie jestem ani nie moge byc przez kolejny miesiac.... a jak bedziemy na tymczasowym zwolnieniu oboje dluzej niz dwa miesiace to z pewnoscia tez nas to powstrzyma... nie cierpie tego roku 2010 jest do bani mowie wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry z rana
Virginia tryzmam kciuki zeby starania szybciutko pryzniosly efekty ![]() Kalinka nastepna zgrbana laska na forum suepr wygladalas w tej kiecce no i keicka pierwsza klasa ![]() ![]() ![]() Aniu z praca u kogos jzu tak jest ze zawsze mozna ja stracic ale i tak masz lepiej niz my wszystkei w POlsce bo z zasilku starczy ci na zycie i splacanie kredytu u nas zasilki to raczej żarty - a no i powtorze sie - jestes sprytna w razie co w kazdej innej firmie z pocalowaniem w reke cie wezma Czarniaweczko caly czas trzymam kciuki - daj znac jak juz bedize wszytko gotowe to poszukam w grafik miejsca i na koncie kasy na wyjazd do Olszytna ;p powiedz mi kochana jeszce bo wczesneij pisalas zemialas takei objawy jak ja gdy whaly ci sie hormony - czy rozreceala sie @ od razu czy konyczlo sie to brazowe i za kilka dni normalnei dostawalas @ bo ja mam poprosu to brazowe ciagle i tylko dzs sie zmienilo w bardizj czerwone Dusiulku ty to jestes kochana dziewczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() az nie wiem co mam napisac eh u mnie wczoraj tropiki a dzis nie zapowiada sie wcale lepiej i caly czas jakas smutna chodze niby juz @ dostalam a jakas ciagle placzliwa jestem dzis jzu mi sie zrobilo bardoziej czerwone weic to na pewno @ eh a tak sie ludizlam ze moze to plamienie inplantacyjen :-( przepraszm zdziewczyny ze wma tak ciagle marudze ale cos mi naprawde sie porobilo z emocjami a pms to zawsze do @miala a teraz nawet w trakcie :-( madizu asiu aniu druga ![]() milego dizonka i nie rozpuscice sie za bardoz w te upaly bo do kogo ja bede marudizc jak was tu nie bedize Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-11 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Aniu widzisz jak to się układa i tak na razie nie możecie się starać, to nawet praca Ci sprzyja ![]() ![]() ![]() Virginia to znowu nie aż tak długo, spokojnie jak się tylko wyniki tż poprawią to od razu się uda i będzie dobrze. Po za tym podobno wystarczy jeden a dobry, trzymam ![]() ![]() Kalinkap sukienka bardzo ładna ![]() ![]() Aniu druga to może zamiast pracować to ten sufit podtrzymuj ![]() Kasiu każda z nas się łudzi, co zrobić, po tabletkach jest lepiej z pms bo i tak organizm dostaje jakąś dawkę hormonów, a teraz Ci szaleją bo je odstawiłaś. Mam nadzieje, że długo tego PMS nie będziesz musiała cierpieć ![]() Przepraszam ale coś humor mi dzisiaj siadł. No nic mam nadzieje, że mi też się poprawi.
Dante Alighieri Edytowane przez magdalenka12 Czas edycji: 2010-06-11 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
Madziulku dzieki na pewno ci sie szyciutko poprawi humorek, to ta pogoda moze tak wplywa; na pocieszenie - od jutra weekenddzik !!!
![]() ja sie ludzilam ze po odstawieniu od razu zaskocze bo to wlasnie mowi sie ze latwiej a ze nawet blizniaki sie nierwaz udaja a tu dupa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Rozeznanie
|
dziekuje dziekuje
![]() Madziu ![]() ![]() kasiu widze ze Twoj humorek tez podupada...?hmm?nie smutaskac mi sie tu! bedzie dobrze!jak tym razem sie nie uda to nastepnym! ![]() Aniu Skarbiemoze nie bedzie tak zle.Ty jestes sprytna i madra dziewucha i na pewno cos wymyslisz,sobie potradzisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
I znowu zalałyście forum ![]() ![]() Będę chyba najbielszym człowiekiem w rodzinie bo słońca unikam jak mogę ![]() Już mnie powoli nerwy biorą bo sąsiad robi remont i non stop wierci ![]() Anula fajowe wdzianko bardzo mi się podoba. I nie popadaj w jakiś dołek. To się wyprostuje, pomalutku. Fajnie, że w ogóle dostaniecie pomoc bo w Polsce to wiesz co najwyżej zasiłek głodowy ale to i tak nie zawsze. więc naprawdę nie jest tak źle. Z Twoim doświadczeniem nawet jeśli coś (odpukać) poradzisz sobie. To nie żadne fatum tylko czasem tak już jest. Choroba też nie jest najcięższa, pomyśl z czym ludzie walczą. Ułoży się zobaczysz. Nie popadaj tylko w rozpacz, postraj się nie reagować nerwami bo to działa jak katalizator. Złe emocje ściągają złe rzeczy. To tylko chwilowy kryzys, zaraz wszystko się wyprostuje. No już spokojnie tylko! Ja na ziołach też sie jakoś super nie znam ale mogę Ci obiecać, że sprawdzę w moim zielarskim jakie by były dobre dla Ciebie mieszanki i co wchodzi w ich skład. No no trzymaj się Kochana!!!!!!!! Kalinka fajna kiecuchna tak super elegancka!Widzę, że u Ciebie całe życie w rewolucji ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Magdalenka a co tam na tej kontroli?Z czego miałaś?VATowską? Masz pojęcie, że wczoraaj musiałam znowu przerobić sprawozdanie bo firmie się przypomniało, że zapomnieli mi powiedzieć, że 1 marca!!!!!!zostali pozwani do sądu i musiałam dorobić rezerwę!!!!!!Biegła już też rzyga tą firmą dosłownie. Nie może skończyć bo wiecznie coś.... Kasia Ty nam nie podupadaj na duchu!wiesz co są dziewczyny które mają szczęście i tak raz dwa i już!Ale takich z problemami jest równie dużo i coraz więcej. Takie fatalne czasy!Ale na szczęście są ludzie co pomoga. Krok po kroczku dojdziesz do wymarzonego celu! Czarniawa ja śledzę Twoje zapiski z zapartym tchem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Duśka nawet nie próbuj uciekać!Ja już się do Ciebie przyzwyczaiłam i przywiązałam i będę cierpieć jak Cię zabraknie. A jak się ciężarna zezłości to wiesz że może nasłać myszy??? ![]() Virginia widzę, że u Ciebie to wszystko działa pełną parą, cała machina poszła w ruch i wzięłaś się za to konkretnie. Ja to popieram bo też jestem za aktywnym działaniem. Trzymam kciuku za rezultatami taki odważnych kroków! Ania zawsz podobały mi się takie "zachartowane"osoby bo są bardzo twarde i mocne. Moja najlepsza koleżanka wychowała się praktycznie sama. Sama do wszystkiego doszła i jest zawsze ją podziwiam. Nikt jej nie gonił do lekcji nikt o nia nie dbał. A jej się udało dopiąć swego. A tak to u nas jest że wykształcenie nie jest super opłacane. Taki kraj. Ale najważniejsze, że czujesz się na swoim miejscu. Ja niestety nie mam takie uczucia-jestem poszukująca. Ale jak to moja koleżanka mówi-nie każdy spełnia się w pracy może spełnisz się w macierzyństwie. Może ![]() A co sie stało z Asiaczkiem! Asiaczek nie złośc się wyszło jak wyszło ale co się odwlecze to nie uciecze ![]() ![]()
#2844 |
Wtajemniczenie
|
dizeki Edziula ale jakso stracilam wiare ze mi sie uda
![]() ja sie balam cale zycie szpitali igiel itp atrakcji i uniklam jak ognia a teraz czeka mnie szereg badan a tak ludizlam sie ze zaskocze szybko i mini mnie to wszytko eh no powaznie smutno mi a jeszce dobil mnie mandat :-( Asiu moze ty cos sie znasz na mandatach? jesli rok temu 01.05.2009 fotoradar zrobil zdjecie jak przekrocyzlam o 78km/h predkosc, policja pojjawila sie u mojego meza po jkims miesiacu zeby doiewdizec si ekto porwiadizl bo nic niewidoczne tylko tablica rejstracyjna on wskazal mnie ale bylam w pracy i powiedzil o ktorej bede w domu i dal mj nr tel ale juz sie nie odezwali w czerwcu przyszlo mi zawiadomienie z policji zebym sie stawila na komendzie ale zadzwonilam tam ze w tych dniach co moge to juz wyjade na wakacje i faktycznie protokol z przynaniem sie do winy dopiero spisany byl w lipcu 2009 a wczoraj przychodzi mi pismo z sadu ze 14.05.2010 odbyla sie sprawa i uznaja mnie za winna i nakldjaa mandat 400zl pomimo iz nie dostalm zzadnej informacji o sprawie no i minal rok od wykroczneia i 10 misiecy od spisania protokolu w ktorym potwierdzam ze jestem na zdjeicu??????????? czy musze placic? |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Rozeznanie
|
jestem jestem
![]() ja sie nie złoszcze tylko gotuje we własnym sosie ![]() kasia w jakim potstępowaniu dosłaś wyrok ?? nakazowy uopminawczy?? trzeba napisac odpowiedz bo inaczej bedziesz musiala zapłacić bo prześlą to do komornika.... ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Anula rany kiedy u was sie skończy ten zły okres??? ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ale tego naprodukowałyście .... musze przebrnąć ..... Wczoraj sie spłakałam jak nieiwem .... sluchajcie 4 lata przdszkola i już koniec teraz szkoła!!Boze taki malutki był miał 2,5 roczku.... a teraz chłopaczek tak już...
#2846 |
Wtajemniczenie
|
Asiu sprawdze w domu to ci napisze - a jak powinno byc zeby mozna bylo cos jeszcze zroibc?
nie placz ![]() ![]() Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-11 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Rozeznanie
|
Good morning
![]() Ledwo wczłapałam się na trzecie piętro. Taki skwar, ze kierownicy dotknąć nie można. Kalinka 2 październik -data mojego ślubowiska. To już namiar na miejsce mamy , więc dziewczyny bramę trzeba Kalince zrobić ![]() Sukienka stylowa i very sexy ![]() Edzia ja też za nimi nie nadążam..piszą jak szalone. Na sąsiada proponuję zatyczki do uszu bo wiercenie może przyczynić się do niezłego bólu głowy. Madziu nie smuć się.. Jutro będzie nowy , lepszy dzień. Cieszmy się z małych rzeczy , które nas otaczają. Słońce świeci, pijesz smakowitą kawkę, ktoś o Tobie myśli i do Ciebie pisze ![]() Kasia no cholera jasna coś Ty!! Spokojnie, wszystkie tu walczymy mimo, że lekko nie jest. Nie zadręczaj się. Mi ta grupowa terapia wspierania daje więcej niż nie jeden dobry psycholog ![]() Dam wiarę, że wszystko ułoży się w swoim czasie. Musisz w to wierzyć. Anula takie to nasze życie jak jeden wielki cykl koniunkturalny. Pocieszające dla Ciebie powinno być to, że u nas nikt się z nami nie pieści..nie pomaga. Socjal to jakiś urojony mit. Wyrzucą Cie na bruk i tyle. Poza tym kochana --w Globalnym Raporcie o rozwoju społecznym ONZ piąty raz na szczycie znalazła się Norwegia. Chyba jest się z czego cieszyć ![]() Anula w takim kraju nie zgniecie, ja to wiem na pewno. ![]() Czy to Polska czy Uzbekistan wszędzie tak jest. Każdy ma gorsze lepsze dni, ludzi zwalniają. Ale potem wszystko zaczyna się od nowa. A któż wie czy nie "o niebo lepiej" A zawsze możecie wrócić do ukochanej Polski. ![]() ![]() Czas na mnie, wracam do szemranych interesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Rozeznanie
|
No tak niby my pędzimy.
Czarniawa fajnie, że tak optymistycznie piszesz będzie dobrze i dasz radę ![]() ![]() Kalinkap październik super miesiąc ja jestem z października (skromność wychodzi ze mnie w każdym słowie), ale ślub brałam w czerwcu. Asiaczku ja wiem, że to tak łatwo napisać, ale pomału trzeba się przyzwyczajać, że to już za niedługo będzie dorosły mężczyzna. Ciesz się, że masz tak dzielnego chłopczyka. Niestety maluch rosną i będą coraz większe, a czas nieubłaganie pędzi. No ciekawa jestem jak się narzeczone zaczną? Edziu trzymaj się a fasolinę jeszcze mocniej ![]() Edziu ważne, że sobie przypomnieli, spoko ![]() To tak Edziu jedna VAT – 8 miesięcy ale OKI, to w Biurze. Druga w drugiej firmie gdzie pracuje, prywatnie mojego dobrego kolegi, mam z dochodówkę i VAT, ale też już na końcówce, także nie jest źle ![]()
![]() |
#2849 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() a wogole to dizeki za wsparcie bo sama to bym sie zaplakala i taki bylby final Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2010-06-11 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale się zryczałam!Matko!Własnie przypatkim trafiłam na historię dziewczyny na wizazu, która straciłą córkę w 36 tc!!!!!I musiała ją urodzić wiedząc, że jest martwa. Po prostu mnie to rozbiło na tysiąc kawałków. Chyba pójdę się przejść żeby ochłonąć. Że też musiałam na to trafić
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.