|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Zazdroszczę. Ja mieszkam w kotlinie i tu zazwyczaj sie duchota i ukrop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas 23 stopnie w cieniu, ale pewnie się rozkręci ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
100 lat!
Cytat:
a co do gotowania mojego meza to cos tam umie ale jak ja jestem to bardzo zadko mu sie zdarza schudl teraz w holandii (wazyl kolo 92kg jak wyjezdzal) nie wiem dokladnie ile ale napisal ze schudl i ze mu sie to podoba i jak wroci to chce biegac (chyba z wozkiem) Cytat:
u mnie tez skwar w tym szpitalu masakra jakas jest dostalam opiernicz od lekarki ze jem swieza bulke(brat mi przywiozl) a co mam jesc? czarnego pieczywa nie moge bo mam zgage a taka waze zeby sie najesc musiala bym z 5 listkow zjesc leza ze mna na sali dwie dziewczyny i kazda przytyla po 30 kg ![]() i powiem wam ze mam dosyc klucia dzisiaj pobierali mi krem juz dwa razy z racji tego ze nie maja mnie juz gdzie kluc kluja mnie w dlonie ![]() wychodzac z tego szpitala bede jak narkomanka wygladala
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
farminka
![]() agravka sto lat Powiem Wam, że mnie też wzięło, do terminowego porodu jeszcze 2 miesiące, ale wszystkie ubranka i pieluszki już wyprasowane... i się zastanawiam po co mi tyle tego ![]() Jutro idę na dzień otwarty do szpitala w którym chcę rodzić i trzeba pakować torbę, brakuje mi tylko 1 piżamy na zmianę i pampersów, tak wynika z mojej rozpiski a co jeszcze w szpitalu powiedzą się zobaczy... Lenia mam ale to na pewno przez pogodę. Miałam iść na basen, ale boje się że fiknę gdzieś po drodze na ten upał, a nie ma kto mnie pilnować więc wolę nie ryzykować
![]() |
#755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() anoxa biedna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
anoxa - współczuję ...
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Ania - ale sobie dzień zaplanowałaś ![]() Nie mam na nic siły a jak pomyślę o sprzątaniu to mnie skręca Pomalowałam paznokcie u nóg. Ale się nagimnastykowałam ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a paznokcie u nog mam po zelowane wiec mam spokoj ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A klucia nie zazdroszcze chyba sama wiesz jakie mam zdanie o zylach i iglach brrrrrrrr koszmar |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- nie moge sie doczekac na wiesci od farminki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() agravka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! a ja wczoraj zawedrowalam z mezem pierwszy raz na SR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byla tez gadka o komorkach macierzystych a na koniec muzykoterapia tosmy tancowali po calej sali ![]() ![]() upal znowu masakryczny, a ja musze wypuscic sie do miasta odebrac wklad kominowy i jechac po reszte wpisow na uczelnie ![]() mloda to od rana tak szaleje ze brzuch to mi tylko przeskakuje z prawej na lewa strone. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() aniaa na pewno jest meczace to wyczekiwanie, ja obawiala bym sie gdzie kolwiek wyjsc, wkoncu jak to powiedzialas jestes jak bomba zegarowa ![]() Ostatnim czasy tez juz zaczelam wyczuwac skurcze, nogi mam 2 razy takie jak jeszcze miesiac temu ![]() ![]() ![]() ![]() agravka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Edytowane przez Archea Czas edycji: 2010-06-11 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
NOoo właśnie co z Farminką, tak co jakiś czas zerkam na wątek podpatrzyć czy nie przyszedł juz jakis sms
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
A u mnie bedzie burza, ciemno jak by noc byla...masakra
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
mnie te kg nie martwia bo tylko ich 8 i juz za wiele nie zdazy przybyc
![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-06-11 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
karolcia228 przyznam ze burzy zazdroszcze, u nas zapowiadana juz na jutro ale jak to bedzie - nie wiadomo
![]() ![]() aniaa22 jesli nie zdazy wiecej przybyc to powinien byc wielki usmiech ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Agravka wszystkiego najlepszego! Też umieram z ciekawości jak tam Farminka sobie radzi... Ale upał... nawet jakoś mało postów dzisiaj. Chyba leń wszystkich ogarnął... A tak wogóle to dokształcam się i czytam wspominaną tu już na wątku książkę Język niemowląt. Można się sporo dowiedzieć. Autorka jest przeciwniczką karmienia na żądanie, które jest teraz szeroko propagowane i uważa, że dziecko komunikuje się ze światem za pomocą różnego rdzaju płaczu. Po jakims czasie, gdy na każdy z tych płaczów w odpodziedzi dostaje w kółko pierś lub butelkę poddaje się i zaczyna wrzeszczeć jednostajnie. Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-06-11 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
ja leze przy wiatraku laptop obok i jedna reka pisze bo nawet mi sie podnosic nie chce. ale ide te nogi golic jakos
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Gimnastyka przy goleniu - to jest to hehe
![]() Na taka pogode jedynie marzy mi sie zanurzyc w zbiorniku wodnym - tylko gdzie wpuszcza takiego wieloryba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ufffffff jak gorąco, siedzę w samych majtach i biustonoszu i zdycham ![]() alguien śliczna córcia farminka może już jest po karolcia zazdroszczę ci morza i tego chłodku Ja wczoraj byłam na zakupach żeby kupić sukienkę, a wróciłam ze spódnicą, bluzką i spodniami, w sukience jak baba ze wsi wyglądam ![]() Co do wagi to ja nie wiem o co chodzi, ale mi pokazuje prawie 2 kg mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
niezawsze możliwe, że to przez ten odwyk od słodyczy, przynajmniej będziemy miały mniej do zrzucania
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lilka ja do 30 tyg też przytyłam 5 kg a teraz 32 tydzien i juz 7 kg ![]() ![]() ide na miasto mam nadzieję, że dojde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przytylam w II trymestrze najwiecej a w III ok 2kg wiec bedzie dobrze dziewczyny, nie sadze abyscie jakos nagle diametralnie ptzytyly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Wtajemniczenie
|
To ja też się przywitam.
Chociaż szczerze mówiąc w taki upał nic mi się nie chce. Skończyłam robić poprawki w pracy. Zapisałam już plik taki jak ma być, nagrałam na płytę i finito- już do tego nie zaglądam. Chciałam jechać oddać ją do druku a mama zostawiła mi tylko 150zł chociaż mówiłam jej, że to kwestia ok. 200zł ![]() Swoją drogą wolałabym coś innego kupić za te pieniądze, bo jak tak policzyć wszystko to niezła sumka się uzbiera: 200zł- wydrukowanie i oprawienie; 60zł- opłata za dyplom; 15zł- zdjęcia; 30zł- zrzutka na kwiaty dla komisji. No i nie mam się w co ubrać na tą obronę. Koleżanka ma mi przynieść jakieś spodnie i spódniczkę żebym zmierzyła ale czy się wcisnę to nie wiem... bluzki żadnej nie mam eleganckiej żebym się w nią zmieściła. Wzięłam szybki chłodny prysznic i już jestem znowu spocona ![]() Co do golenia nóg- to ja jeszcze daję radę ![]() Jak już załatwię wszystko z tą pracą to muszę mamie na bluzce wyszyć różyczki moją ulubioną metodą nawijania na igłę ![]()
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
U mnie też goraco niesamowite myślę że 30 stopni to jest napewno i to tak lekko. Jutro ma być jeszcze gorzej a najlepsze jest to że jutro mam wykłady i egzamin na uczelni. Jak sobie pomysle o podróży zatłoczonym autobusem to już na samą mysl mi się słabo robi.
No i dziś wizyta u ginka ciekawe co mi powie o tą nieszczęsną hemoglobinę. Wiecie ja nie dlatego nie chcę zastrzyków że się boję (choć ponoć te z żelazem są b.bolesne) ale u mnie jest ten problem że nie ma mi kto tych zastrzyków dawać ![]() ![]() ![]() Dlaczego farminka nic się nie oddzywa? Może jest już po ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- a ja tyję regularnie na każdej wizycie jest mnie więcej o ok.2 kg
#779 | |
Zakorzenienie
|
Lazurka a moze jakas sukienka czarna na obrone? Bo fakt ciezko o bluzke taka elegancka, galowa.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Cześć piątkowo
![]() Wstałam o 11 ![]() Pies miał dziś mieć zabieg wycięcia nadziąślaków ale zadzwoniłam i odwołałam, bo stwierdziłam, że nie wiadomo jak przy takich upałach mu to będzie się goić. Poza tym on ledwo dyszy a jeszcze by go coś w mordce bolało. Zapiszę go na inny termin jak już będzie chłodniej. No i ja też nie mam siły wyjść na dwór i go zaprowadzić. Siedzę w majtkach i staniku. U mnie jest 35st. w cieniu!!! Zero wiatru. Nie chce mi się jeść. Tylko wody i truskawki. Powinnam odkurzyć ale nie mam sily. Alguinen śłiczna Twoja mała. Farminko trzymam kciuki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.