Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-11, 08:59   #751
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja to sie ciesze ze mieszkam nad morze, bo u mnie chlodek
Zazdroszczę. Ja mieszkam w kotlinie i tu zazwyczaj sie duchota i ukrop.
Stary 2010-06-11, 09:00   #752
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
czop mi znowu leci, ale znow bezbarwny.
mam dzisiaj chyba jakis kryzys. juz mam dosc tego czekania i siedzenia jak na szpilkach niech maly sie juz urodzi albo te skurcze mina bo zglupiec mozna normalnie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
roztrzepaniec dla męza na rozmowe

pffffffff u mnie już 30 stopni w cieniu normalnie piekarnik
ide niedługo pod prysznic i do babci po biszkopt
O 10.00 ma rozmowę - także kciuki się przydadzą

U nas 23 stopnie w cieniu, ale pewnie się rozkręci Ale A. już dzwonił, że w skm ukrop a my na usg dzisiaj na 15.50 Nie mam co na siebie włożyć (żeby można się było ludziom pokazać) przy takich upałach - goła pojadę
Stary 2010-06-11, 09:01   #753
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam dzis urodzinowo
100 lat!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Anoxa jakie super warunki tam masz, 39 tyd juz niedlugo no i ciekawa jestem jak Ci usg wyjdzie czy duzy Hubcio jest

Sam potrafi gotowac? Moze wlasnie jak Ty nie bedziesz mu gotowac to go fast foody i inne zarcie na miescie dopadnie a po takim szybciutko sie tyje
no mialam isc na usg ale narazie nic nie mowia

a co do gotowania mojego meza to cos tam umie ale jak ja jestem to bardzo zadko mu sie zdarza schudl teraz w holandii (wazyl kolo 92kg jak wyjezdzal) nie wiem dokladnie ile ale napisal ze schudl i ze mu sie to podoba i jak wroci to chce biegac (chyba z wozkiem)

Cytat:

czop mi znowu leci, ale znow bezbarwny.
mam dzisiaj chyba jakis kryzys. juz mam dosc tego czekania i siedzenia jak na szpilkach niech maly sie juz urodzi albo te skurcze mina bo zglupiec mozna normalnie
wspolczuje ci kochana i doskonale cie rozumiem... trzymam kciuki zeby sie wszystko zaczelo sprawnie toczyc

u mnie tez skwar w tym szpitalu masakra jakas jest
dostalam opiernicz od lekarki ze jem swieza bulke(brat mi przywiozl) a co mam jesc? czarnego pieczywa nie moge bo mam zgage a taka waze zeby sie najesc musiala bym z 5 listkow zjesc leza ze mna na sali dwie dziewczyny i kazda przytyla po 30 kg tylko ze akurat ta ginka ma obsesje na punkcie diety w ciazy
i powiem wam ze mam dosyc klucia dzisiaj pobierali mi krem juz dwa razy z racji tego ze nie maja mnie juz gdzie kluc kluja mnie w dlonie
wychodzac z tego szpitala bede jak narkomanka wygladala
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:03   #754
kashha
Zadomowienie

farminka

agravka
sto lat

Powiem Wam, że mnie też wzięło, do terminowego porodu jeszcze 2 miesiące, ale wszystkie ubranka i pieluszki już wyprasowane... i się zastanawiam po co mi tyle tego no cóż szurnięta matka tak ma...

Jutro idę na dzień otwarty do szpitala w którym chcę rodzić i trzeba pakować torbę, brakuje mi tylko 1 piżamy na zmianę i pampersów, tak wynika z mojej rozpiski a co jeszcze w szpitalu powiedzą się zobaczy...

Lenia mam ale to na pewno przez pogodę. Miałam iść na basen, ale boje się że fiknę gdzieś po drodze na ten upał, a nie ma kto mnie pilnować więc wolę nie ryzykować

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:29   #755
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość

O 10.00 ma rozmowę - także kciuki się przydadzą

U nas 23 stopnie w cieniu, ale pewnie się rozkręci Ale A. już dzwonił, że w skm ukrop a my na usg dzisiaj na 15.50 Nie mam co na siebie włożyć (żeby można się było ludziom pokazać) przy takich upałach - goła pojadę
ja też bym najchętniej nago chodziła

anoxa biedna ja też mam słabe żyłki i w sumie jak miałam wenflon to miałam na dłoni i jakoś wygodniej to było niż jakbym miałam w zgięciu. oby ci zrobili to usg dzisiaj...
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:54   #756
hd2005
Zakorzenienie

anoxa - współczuję ...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Ania - ale sobie dzień zaplanowałaś

Nie mam na nic siły a jak pomyślę o sprzątaniu to mnie skręca
Pomalowałam paznokcie u nóg. Ale się nagimnastykowałam Prawdziwe szaleństwo. Oczywiście efekt nie jest rewelacyjny ale nie mam siły poprawiać... Od tego wyginania aż brzuch mi stwardniał

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Lenia mam ale to na pewno przez pogodę. Miałam iść na basen, ale boje się że fiknę gdzieś po drodze na ten upał, a nie ma kto mnie pilnować więc wolę nie ryzykować
Właśnie... umówiłam się z dziewczynami na obiad ale odwołałam bo nie mam siły wyjść z domu w taki upał. Padnę gdzieś po drodze i będzie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:56   #757
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
anoxa - współczuję ...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Pomalowałam paznokcie u nóg. Ale się nagimnastykowałam Prawdziwe szaleństwo. Oczywiście efekt nie jest rewelacyjny ale nie mam siły poprawiać... Od tego wyginania aż brzuch mi stwardniał

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Właśnie... umówiłam się z dziewczynami na obiad ale odwołałam bo nie mam siły wyjść z domu w taki upał. Padnę gdzieś po drodze i będzie
A u mnie chlodno, mala znow ma czkawke
a paznokcie u nog mam po zelowane wiec mam spokoj
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:57   #758
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
u mnie tez skwar w tym szpitalu masakra jakas jest
dostalam opiernicz od lekarki ze jem swieza bulke(brat mi przywiozl) a co mam jesc? czarnego pieczywa nie moge bo mam zgage a taka waze zeby sie najesc musiala bym z 5 listkow zjesc leza ze mna na sali dwie dziewczyny i kazda przytyla po 30 kg tylko ze akurat ta ginka ma obsesje na punkcie diety w ciazy
i powiem wam ze mam dosyc klucia dzisiaj pobierali mi krem juz dwa razy z racji tego ze nie maja mnie juz gdzie kluc kluja mnie w dlonie
wychodzac z tego szpitala bede jak narkomanka wygladala
Zabrania Ci bulki ze wzgledu na diete przy zatruciu ciazowym czy abys nie przytyla? 30kg niezle a co im dolega, ze leza na patologii?

A klucia nie zazdroszcze chyba sama wiesz jakie mam zdanie o zylach i iglach brrrrrrrr koszmar

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:05   #759
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
anoxa - współczuję ...

noo planowac sobie moge umylam szybe w szafie i sie zasapalam wiec leze i zbieram sie zeby nogi ogolic. tylko jak to zrobic

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

nie moge sie doczekac na wiesci od farminki
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:12   #760
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
to moze namow mame na przeprowadzke? czy jakas praca ja tam trzyma??
no niestety nie ma takiej opcji, nie dosc ze praca trzyma to i jeszcze dom ktorego nigdy w zyciu nie sprzeda zreszta na jej miejscu nie zamienilabym morza na badziewny szczecin

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od farminki

"Hej jestesmy w szpitalu od 2.30 bo skurcze przeszly w takie co 4 min. Wody odchodza ale rozwarcie nadal slabe. Pewnie jeszcze troche sie pomecze, ale ze szpitala wyjde juz z mala Ania nie postanowila do mnie dolaczyc?"

kolejny...
"ok bede informowac. Na razie to jeszcze mi sie nudzi i mysle tylko o tym ze glodna jestem"

i kolejny...(napisalam zeby moze cos zjadla jesli moze)
"Na ogol zabraniaja niestety. Zreszta viva lewatiwa juz mi zafundowali"
czekalam na tego esa no to trzymam kciuki za farminke, ale zapewne malutka juz jest z nia

agravka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

a ja wczoraj zawedrowalam z mezem pierwszy raz na SR powiem wam ze nawet fajnie bylo, polozna super, bardzo mila i sympatyczna. pokazywala jak kapac maluszka no i oczywiscie tez musielismy pobawic sie lalka smiac mi sie z tz chcialo, jak rozbieral ta lalke a mnie opierniczal ze zle trzymam ale jakos powiem szczerze ze z lalka czulam sie nieswojo

byla tez gadka o komorkach macierzystych a na koniec muzykoterapia tosmy tancowali po calej sali fajnie tak bylo poruszac z tz bioderkami

upal znowu masakryczny, a ja musze wypuscic sie do miasta odebrac wklad kominowy i jechac po reszte wpisow na uczelnie

mloda to od rana tak szaleje ze brzuch to mi tylko przeskakuje z prawej na lewa strone.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:16   #761
Archea
Raczkowanie

farminka czekamy na wiesci
aniaa na pewno jest meczace to wyczekiwanie, ja obawiala bym sie gdzie kolwiek wyjsc, wkoncu jak to powiedzialas jestes jak bomba zegarowa
Ostatnim czasy tez juz zaczelam wyczuwac skurcze, nogi mam 2 razy takie jak jeszcze miesiac temu 36 tc. i nawet nie wiem kiedy ten czas tak zlecial- zwlaszcza kiedy tak sie powiekszylam juz tylko mysle jak po porodzie bede spacerowac - wlasciwie to nawet cale szczescie ze podczas karmienia piersia nie mozna pewnych dan jesc - pomoze to troszke w 'oczepaniu' sie z tych kilogramow

agravka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Edytowane przez Archea
Czas edycji: 2010-06-11 o 10:17
Archea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 10:17   #762
Linka24
Wtajemniczenie

NOoo właśnie co z Farminką, tak co jakiś czas zerkam na wątek podpatrzyć czy nie przyszedł juz jakis sms
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:18   #763
karolcia228
Zakorzenienie

A u mnie bedzie burza, ciemno jak by noc byla...masakra

Stary 2010-06-11, 10:18   #764
aniaa22
Zakorzenienie

mnie te kg nie martwia bo tylko ich 8 i juz za wiele nie zdazy przybyc niepokoi mnie cellulit na nogach i jak brzuch bedzie po porodzie wygladal

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-06-11 o 10:20
Stary 2010-06-11, 10:24   #765
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
mnie te kg nie martwia bo tylko ich 8 i juz za wiele nie zdazy przybyc niepokoi mnie cellulit na nogach i jak brzuch bedzie po porodzie wygladal
Ja mam dosc elastyczna skure, wiec napewno sie jakos ulozy, ale mysle ze bede musiala kupic jakis pas i pocwiczyc, zeby byl plaski nie bedzie moze deska ale zawsze cos

Stary 2010-06-11, 10:25   #766
Archea
Raczkowanie

karolcia228 przyznam ze burzy zazdroszcze, u nas zapowiadana juz na jutro ale jak to bedzie - nie wiadomo goraco, nawet powiewu wiatru tak mi brak- na balkon wyjsc sie nie da na boso -

aniaa22 jesli nie zdazy wiecej przybyc to powinien byc wielki usmiech ja mam ich az za duzo nie martw sie, w trybie spacerow i chodzenia z maluszkami szybciej niz myslimy obudzimy sie w dobrej formie
Stary 2010-06-11, 10:25   #767
justynacz80
Rozeznanie

Cześć!
Agravka wszystkiego najlepszego!
Też umieram z ciekawości jak tam Farminka sobie radzi...

Ale upał... nawet jakoś mało postów dzisiaj. Chyba leń wszystkich ogarnął...

A tak wogóle to dokształcam się i czytam wspominaną tu już na wątku książkę Język niemowląt. Można się sporo dowiedzieć. Autorka jest przeciwniczką karmienia na żądanie, które jest teraz szeroko propagowane i uważa, że dziecko komunikuje się ze światem za pomocą różnego rdzaju płaczu. Po jakims czasie, gdy na każdy z tych płaczów w odpodziedzi dostaje w kółko pierś lub butelkę poddaje się i zaczyna wrzeszczeć jednostajnie.

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-06-11 o 10:29
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:26   #768
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Archea Pokaż wiadomość
karolcia228 przyznam ze burzy zazdroszcze, u nas zapowiadana juz na jutro ale jak to bedzie - nie wiadomo goraco, nawet powiewu wiatru tak mi brak- na balkon wyjsc sie nie da na boso -

aniaa22 jesli nie zdazy wiecej przybyc to powinien byc wielki usmiech ja mam ich az za duzo nie martw sie, w trybie spacerow i chodzenia z maluszkami szybciej niz myslimy obudzimy sie w dobrej formie
U mnie za oknem jest 18 stopni

Stary 2010-06-11, 10:26   #769
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tak samo, ja 10 kg przytylam i tez nie sadze abym jakims cudzem zwlaszcza bedac na diecie przytyla. Celulitis mi sie zmniejszyl na nogach, na rekach zniknal zupelnie wiec tez mam nadziej, ze dieta karmiacej matki i porod ulatwi wyeliminowac zupelnie celulit, zwlaszcza, ze juz po porodzei mozna stosowac kremy na celulitis. Brzucha tez jestem ciekawa co sie stanie z ta skora a raczej jej nadmiarem i modle sie aby mi te rozstepy nie wyskoczyly na koniec

Maciuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 10:28   #770
aniaa22
Zakorzenienie

ja leze przy wiatraku laptop obok i jedna reka pisze bo nawet mi sie podnosic nie chce. ale ide te nogi golic jakos
Stary 2010-06-11, 10:31   #771
Archea
Raczkowanie

Gimnastyka przy goleniu - to jest to hehe
Na taka pogode jedynie marzy mi sie zanurzyc w zbiorniku wodnym - tylko gdzie wpuszcza takiego wieloryba pozostanie mi hasanie w sukience, wazny nawet najmniejszy przewiew wiatru
Stary 2010-06-11, 10:34   #772
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
ufffffff jak gorąco, siedzę w samych majtach i biustonoszu i zdycham
alguien śliczna córcia
farminka może już jest po
karolcia zazdroszczę ci morza i tego chłodku
Ja wczoraj byłam na zakupach żeby kupić sukienkę, a wróciłam ze spódnicą, bluzką i spodniami, w sukience jak baba ze wsi wyglądam
Co do wagi to ja nie wiem o co chodzi, ale mi pokazuje prawie 2 kg mniej przecież ja mam tyć a nie chudnąć, a jem cały czas tak samo. I wychodzi na to, że od początku przytyłam 5,5 kg a dzisiaj 30tc3dzień.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:48   #773
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja nie wiem o co chodzi, ale mi pokazuje prawie 2 kg mniej przecież ja mam tyć a nie chudnąć, a jem cały czas tak samo. I wychodzi na to, że od początku przytyłam 5,5 kg a dzisiaj 30tc3dzień.
Lilus, ale chyba diete trzymasz przy cukrzycy, wiec to normalne, ze schudlas chyba tez cos zrzucilam od kad jestem na diecie a na pewno celulit mi sie zmniejszyl Najwyzszy cukier mialam 99 i juz zadnego paska nie marnuje

Maciuś
Stary 2010-06-11, 10:54   #774
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

niezawsze możliwe, że to przez ten odwyk od słodyczy, przynajmniej będziemy miały mniej do zrzucania
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:55   #775
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Cześć!
Agravka wszystkiego najlepszego!
Też umieram z ciekawości jak tam Farminka sobie radzi...

Ale upał... nawet jakoś mało postów dzisiaj. Chyba leń wszystkich ogarnął...

A tak wogóle to dokształcam się i czytam wspominaną tu już na wątku książkę Język niemowląt. Można się sporo dowiedzieć. Autorka jest przeciwniczką karmienia na żądanie, które jest teraz szeroko propagowane i uważa, że dziecko komunikuje się ze światem za pomocą różnego rdzaju płaczu. Po jakims czasie, gdy na każdy z tych płaczów w odpodziedzi dostaje w kółko pierś lub butelkę poddaje się i zaczyna wrzeszczeć jednostajnie.
ja ją przeczytałam i bardzo podoba mi się podejście tej pani i będe próbować robić tak jak pisze tzn ten ŁATWY PLAN i wogóle ale zobaczymy co z tego będzie

Lilka ja do 30 tyg też przytyłam 5 kg a teraz 32 tydzien i juz 7 kg więc może dopiero teraz zaczne nadrabiac heh ale oby nie za dużo ( a najdziwniejsze bo jem teraz mniej niż wcześniej, jakoś nie mam tak dużego apetytu)

ide na miasto mam nadzieję, że dojde
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:00   #776
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
niezawsze możliwe, że to przez ten odwyk od słodyczy, przynajmniej będziemy miały mniej do zrzucania
jedyny plus cukrzycy
ja przytylam w II trymestrze najwiecej a w III ok 2kg wiec bedzie dobrze dziewczyny, nie sadze abyscie jakos nagle diametralnie ptzytyly

Maciuś
Stary 2010-06-11, 11:00   #777
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

To ja też się przywitam.
Chociaż szczerze mówiąc w taki upał nic mi się nie chce.

Skończyłam robić poprawki w pracy.
Zapisałam już plik taki jak ma być, nagrałam na płytę i finito- już do tego nie zaglądam.
Chciałam jechać oddać ją do druku a mama zostawiła mi tylko 150zł chociaż mówiłam jej, że to kwestia ok. 200zł
Swoją drogą wolałabym coś innego kupić za te pieniądze, bo jak tak policzyć wszystko to niezła sumka się uzbiera:
200zł- wydrukowanie i oprawienie;
60zł- opłata za dyplom;
15zł- zdjęcia;
30zł- zrzutka na kwiaty dla komisji.
No i nie mam się w co ubrać na tą obronę. Koleżanka ma mi przynieść jakieś spodnie i spódniczkę żebym zmierzyła ale czy się wcisnę to nie wiem... bluzki żadnej nie mam eleganckiej żebym się w nią zmieściła.

Wzięłam szybki chłodny prysznic i już jestem znowu spocona
Co do golenia nóg- to ja jeszcze daję radę ale może dlatego, że robię to często, nie lubię owłosionych nóg szczególnie latem.

Jak już załatwię wszystko z tą pracą to muszę mamie na bluzce wyszyć różyczki moją ulubioną metodą nawijania na igłę bo sobie sierotka plamę zrobiła i nie idzie jej wywabić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 11:06   #778
kassate1203
Rozeznanie

U mnie też goraco niesamowite myślę że 30 stopni to jest napewno i to tak lekko. Jutro ma być jeszcze gorzej a najlepsze jest to że jutro mam wykłady i egzamin na uczelni. Jak sobie pomysle o podróży zatłoczonym autobusem to już na samą mysl mi się słabo robi.

No i dziś wizyta u ginka ciekawe co mi powie o tą nieszczęsną hemoglobinę. Wiecie ja nie dlatego nie chcę zastrzyków że się boję (choć ponoć te z żelazem są b.bolesne) ale u mnie jest ten problem że nie ma mi kto tych zastrzyków dawać U mnie w domu nikt zastrzyków dawać nie umie a zresztą na widok strzykawki już mają dość ja zresztą to samo. Pielęgniarki żadnej w okolicy też nie ma a najbliższa pzychodnia jest kawał drogi. Ale zobaczymy będzie co ma być

Dlaczego farminka nic się nie oddzywa? Może jest już po

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
jedyny plus cukrzycy
ja przytylam w II trymestrze najwiecej a w III ok 2kg wiec bedzie dobrze dziewczyny, nie sadze abyscie jakos nagle diametralnie ptzytyly
a ja tyję regularnie na każdej wizycie jest mnie więcej o ok.2 kg

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:16   #779
niezawsze
Zakorzenienie

Lazurka a moze jakas sukienka czarna na obrone? Bo fakt ciezko o bluzke taka elegancka, galowa.

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
No i dziś wizyta u ginka ciekawe co mi powie o tą nieszczęsną hemoglobinę. Wiecie ja nie dlatego nie chcę zastrzyków że się boję (choć ponoć te z żelazem są b.bolesne) ale u mnie jest ten problem że nie ma mi kto tych zastrzyków dawać U mnie w domu nikt zastrzyków dawać nie umie a zresztą na widok strzykawki już mają dość ja zresztą to samo. Pielęgniarki żadnej w okolicy też nie ma a najbliższa pzychodnia jest kawał drogi. Ale zobaczymy będzie co ma być
Tz sie nie przelamie? Moj sie boi zastrzykow i igiel jesli to o niego chodzi ale mi nie ma problemu zeby zrobic zastrzyk i mysle, ze nawet go to kreci Mam jeszcze 3 kolezanki w razie czego, ktore tez by mi mogly zrobic zastrzyk, ja nigdy nie patrze, ale podobno to nic strasznego podobno igla wchodzi jak w maslo ja nic nie czuje zazwyczaj przy wprowadzaniu igly dopiero jak sie rozchodzi lek.

Maciuś
Stary 2010-06-11, 11:19   #780
ola_k11
Zadomowienie

Cześć piątkowo
Wstałam o 11

Pies miał dziś mieć zabieg wycięcia nadziąślaków ale zadzwoniłam i odwołałam, bo stwierdziłam, że nie wiadomo jak przy takich upałach mu to będzie się goić. Poza tym on ledwo dyszy a jeszcze by go coś w mordce bolało. Zapiszę go na inny termin jak już będzie chłodniej.
No i ja też nie mam siły wyjść na dwór i go zaprowadzić.

Siedzę w majtkach i staniku. U mnie jest 35st. w cieniu!!!
Zero wiatru.
Nie chce mi się jeść. Tylko wody i truskawki.
Powinnam odkurzyć ale nie mam sily.

Alguinen śłiczna Twoja mała.
Farminko trzymam kciuki!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości